|
|
#2641 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
To i ja przedstawie moja kolekcje
Wiadomo są wśród nich egzemplaze ktore kocham, ktory przyprawiaja mnie o gesia skorke i wprawiają w czystą rozkosz olfaktoryczną, sa takie ktory jedynie lubie, ktore sie troche znudzily i czekaja na nowe odkrycie i rowniez sa pojedyncze egzemplaze kupione 'w ciemno' lub sprezentowane mi, a nie doknca trafiajace w moj gust. Chetnie wymienie Elizabeth Arden 5th Avenue Nights EDP, na klasyczna Alejkę EDP w takiej samej (podobnej) pojemnosci. Moj flakonik to 75ml, zuzycie praktycznie zadne, jedynie kilka razy przetestowane. Kupione na perfumeria.pl posiadam kartonik, dla zainteresowanych podesle dokladne zdjecia. |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
slicznie u ciebie
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasciwie sporo mamy wspolnego (moze nie w kontekscie posiadania, ale jesli chodzi o gust ) Uwielbiam Slonia, DV, Aliena, marzy mi sie EauDemoiselle i Allure Sensuelle, mialam Rumeur i Hypnose, mam Stelle i Far Away....Gratuluje serdecznie ![]() Cytat:
U Ciebie takze mi sie podoba, zwlaszcza, ze masz pare butelek, ktore chetnie widzialabym w swojej kolekcji ![]() Straszliwie zazdroszcze tej wersji Lolita Midnight Rowniez gratuluje
|
||
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Ote, gratuluję bardzo ładnej kolekcji
.Czy ja dobrze widzę, że masz słynnego płaszczaka MP ? , ta butelka taka jest płaska czy to wina zdjęcia? ![]() Lolkę Midnight miałam i się zbyt pochopnie pozbyłam ...
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super kolekcja, w zasadzie moja sprzed rewolucji zapachowej ![]() Teraz jakby za lekka, ale wiele zapachów nadal lubię Piknie ![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek zupełnie nie moje zapachy
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Ote - gratuluję
kolekcja przyjemna szczególnie Lolitki, które nas łączą Pure Poison i 5ta Alejka poleciały ode mnie w świat. A mogłabyś coś powiedzieć o tej wersji IN2U? Bo klasyczna bardzo fajna, a tej nie znaju
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
ROZ-ter-KA, magsch, ote - piękne zbiory, śliczności gratuluję
![]() ![]() |
|
|
|
#2649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za uznanie Cytat:
Dzięki Magdulenko, piękne zdjęcia robisz ![]() Lexxi, Pchlaczku, Magsch, Liv (a nie miałyśmy my razem Stelli kupować? ), Kolciag, DiTu, Koto - bardzo dziękuję za miłe słowa Cytat:
Ewo, bardzo rozterkowa kolekcja ![]() Magsch, ślicznie, elegancko Piękna perełka ta Twoja piątka
|
|
#2650 | ||||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Brakuje Ci Corridy?? A nie sprzedawałaś jej niedawno na Allegro??? Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jak się wkurzę, to kupię flakonik bez rozbierania na wspólnozakupowym (jakoś nigdy nie umiem załapać się na atomki ). Ale na pewno w przyszłym roku będzie minimum jeden flakonik Stelli u mnie ![]()
|
||||
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne kolekcja macie dziewczyny. Rozterko- jestem pod wielkim wrażeniem.
A oto moja bardzo skromna, acz satysfakcjonująca mnie kolekcyjka (na zdjęciu brakuje Coco, Manii oraz Be Delicious- zostawiłam u rodziców) Marzy mi się uzupełnienie zbioru o Belle d'opium, Sensuous Noir i Guilty- wtedy byłabym już absolutnie szczęśliwa. |
|
|
|
#2652 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiec gdyby nie ty to moglabym jedynieCytat:
Cytat:
Cytat:
Agnyska-dziekuje Liv |
|||||
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łączy na Halloween Kiss, Deep Red i odlewkowo CK IN2U oraz Euphoria. Także w Twojej kolekcji czułabym się super dobrze
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję kolekcji! Prawie wszystkie zapachy mi się podobają
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() niestety-bez zdjęcia ale postaram się wstawić następnym razem ![]() Playboy - Play it lovely Playboy -Play it spicy Avon- Treselle Avon- Little black dress Avon- Just Play Dolce&Gabbana - The One Avril Lavigne- Black Star Avril Lavigne- Forbidden Rose Davidoff - Game. Cool Water Lacoste-Touch of pink Lacoste-Love of pink Adidas - Fruity Juice Ulric de Varens - Love Story by Lily Prune Gucci- Rush2 Jak widać-szału nie ma ![]() a ostatnio choruje na Naomi Campbell - Naomagic i DKNY -Be Delicious
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-10-12 o 17:19 |
|
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Angel, Alien i Euphoria to są moje najważniejsze must have- jak tylko kończy mi się flaszka to kupuję nową. Po prostu nie wyobrażam sobie nie mieć tych zapachów
![]() Cytat:
Prawda, że Halloween Kiss jest bardzo niedoceniany? A to taki fajny zapach.Cieszę się bardzo ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się u Ciebie The One- swojego czasu zastanawiałam się nad kupnem, ale zawsze wyskakiwało coś ważniejszego. Może kiedyś... |
||
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudny słodziak za małe pieniądze
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do klasyka mam mieszane uczucia- mam w domu próbkę i czasem mi się podoba, a czasem nie Jeszcze jest zdaje się Halloween Sun i Water Lily, ale nie wąchałam.
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reszta Halloween-ów to typowe świeżaki Mendosita - akurat ja frezję kocham wręcz... a w Halloween Freesia słabo ją wyczuwam,liczyłam, że będzie na pierwszym planie ale fajny zapach, mało urozmaicony klasyk...troszkę ocieplony, mniej "trupi" ![]() Gratuluję Wszystkim ślicznych pachnących kolekcji
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uroczej kolekcji.Cytat:
wspaniałości.Cytat:
pięknego zbiorku.Łączy nas Euphoria, Anioł i łączyło dawno, dawno temu For Away. Cytat:
za cudne zapaszki.Łączy nas Lolita i Angel.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-10-14 o 15:53 |
||||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, jestem tu nowa i jestem pod ogromnym wrażeniem waszych kolekcji perfum
Ile wy ich macie wow zazdroszczę ![]() A oto moja bardzo skromna kolekcja perfum, niestety bez zdjęcia bo aktualnie jestem poza domem: - Kenzo L'eau par Kenzo pour Homme - Cacharel Noa - Versace Bright Crystal - Giorgio Armani Emporio Diamonds to na tyle, poluję jeszcze na perfumy Chloe oraz Euphorie Calvina Kleina
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Rzabbocop
|
Rozterko piękna kolekcja
![]() Cytat:
również Midnight zazdraszczam ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
łączy nas 7 zapachów
|
||
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio dużooo powykańczałam, ciut doszło...to się obfociłam
![]() opisywać nie muszę bo wszystko znane ![]() na fotkę nie załapały się tylko zafoliowane w kartonikach flakony: Escada Incredible me 50ml, Spotlight 50ml(ale raczej wyleci ) i zapasowe flachy: YSL Elle Collector 90ml, Hugo Boss Pure Purple 30ml i Lancome Tresor 30ml.a i o zaczętym flakoniku Lancome Tresor 50ml zapomniałam, trzeba wyjąć na jesień ale ze mnie skleroza i kurcze zapomniałam jeszcze o Halloween JdP lecytynę muszę kupić, źle ze mną ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-10-23 o 18:51 |
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nabędę malutkie muszmiecie a póki co odwyk. dzielnie będę czekała na świąteczne okazje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- tragedia ze mną zapomniałam jeszcze o czekoladkach !! ![]() ![]() ![]() Mon Amour schowałam do szuflady....ciekawe o czym jeszcze zapomniałam ... |
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
no, no jessiko
Mniamuśnie tam u Ciebie Gratuluję tak fajnej kolekcji. A na sklerozę lecytynka koniecznie
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Jessico - zazdroszczę przeokrutnie Amorka Absolu, nie znam, ale kusi mnie zakup
opowiedz coś o dwóch proszę![]() Łączy nas: Deep Red, L Lolitki, Black XS, Lolitka, Halle, Delicious Night, Fantasy Britnejki, Pure Purple, Lolitka Fleur Defendue i jeśli w odlewkach masz My Insolence (bo nie widzę na zdjęciu) to też nas łączy ![]() Łączyło, ale posłałam już w świat: Midnight Britnejkowe, Halloween Freesia, Black Star, Ninka A powiedz cóż to za ładna buteleczka taki jakiś różowy cukiereczek? I co to za odleweczka podpisana fioletowym długopisem? Bo nie mogę się doczytać, a ja kiedyś miałam taki kolor, którym podpisywałam odlewki i nie wiem czy to nie ode mnie ![]() Chyba Tentation, ale głowy nie dam![]() No i mega gratulacje Twoja kolekcja, jak już zresztą wiesz, bardzo zbliżona do mojej
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska87
Amorek - początek jak w klasyku, ale po chwili wyłania się mocna aromatyczna czekoladka, która dosyć długo trwa...później zostaje przyskórna mlecznaaa słodka z delikatną wanilią. boski zapach na pewno Ci się spodoba, możesz brać w ciemno ![]() Code Summer - jak dla mnie świeżak (zaryzykowałabym że w stylu Halloween) ale z taką Alienową nutką wiercącą w nosie, nie wiem jak się ma do samego Code, bo jeszcze nie wąchałam, ale nabędę w ciemno na pewno niebawem ![]() My Insolence mam w wersji Icy ![]() Cukiereczek to dosłownie Candy Jessi Simpson Dessert, taki spalony cukier mało ambitny zapacha te odlewki na różowo podpisane od Ciebie, tylko niektóre z plastikowych penów przelałam do szklanych atomków lepiej rozpylają ![]() i dziękuję StudentkaAM również dziękuję Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-10-23 o 22:09 |
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Amorkiem mnie przekonałaś ![]() Jakbyś się tego Code Summer pozbywała i Cukieraska (bo spalony cukier do mnie przemawia coś ) to daj znać![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

) Uwielbiam Slonia, DV, Aliena, marzy mi sie EauDemoiselle i Allure Sensuelle, mialam Rumeur i Hypnose, mam Stelle i Far Away....

). Ale na pewno w przyszłym roku będzie minimum jeden flakonik Stelli u mnie