![]() |
#4321 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A nosiło go ponad 2 lata, głównie po Ameryce Pd, czego mu rzecz jasna cholernie zazdroszcze ![]() ![]() Dziewczyny, jakie 8 lat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
O jaaa... zaczynam dziękować w takim razie, że mojego tak daleko nosiło tylko miesiąc
![]() Nic mi nie mów o grudniu. W grudniu to ja już powinnam mieć tyyyyle magisterki i tyyyyle angielskiego we łbie. Jeszcze nie wiem, jak to zrobię. Idę śpiulkać. Dobranoc gaduły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mój temacik to pomimo, że licencjat to jakiś taki bardziej techniczny pewnie będzie ![]() ![]() Gratulujemy Panu Ambicji, niech go Ambicja nie opuszcza ![]() ![]() ![]() no ja swojemu też mniej truje ![]() ![]() Gajaa, z tą sukienką to git pomysł ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Większość moich frustracji też tutaj ląduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę już spaciu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Ja się napaliłam na grudzień i tyle w temacie
![]() ![]() Netali gratuluję,że udało się Twojemu złapać pracę ![]() Gaja powiem tak-masz gust kobieto-suknia piękna i pierścionek aż bije po oczach ![]() Munty gatuluję wiedzy-ja też jestem inż. ale nie fizyki-podziwiam ![]()
#4328 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam wszystkich ścisłowców - dla mnie to jest czarna magia
![]() Suwaczki to ja już mam dwa: jeden do wyprowadzki, a drugi do 7 rocznicy, odliczający czas do momentu, w którym brak pierścionek doprowadzi do wybuchu nagromadzonej we mnie frustracji, która to zafunduje lubemu darmową wycieczkę w kosmos ![]() A najlepsze, że za te wszystkie cudeńka, co Wam tu pokazałam by trzeba zapłacić grosze! Pierścionek jest za 130ileś zł! Heh ![]() Hm...ja mam wielki tyłek, więc w 36 raczej bym nie wlazła (chociaż mam jedne spodnie w tym rozmiarze ![]() ![]() Mutny, em. Cała nadzieja w innych dziewczynach. Ja nawet nie kumam tematu Twojego seminarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój TŻ będzie pierwszym człowiekem na księzycu, który dotzre tam bez pomocy NASA ![]() Ja też mam swoje 4 litery w rozmiarze 38 ![]() ![]()
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mnie nie zapierścionkuje to 7 rocznicy to dostanie dumny tytuł eks TŻta, a wtedy już żadne sentymenty nie powstrzymają mnie przed wysłaniem go w kosmos. Tak, jak zobaczycie fajerwerki to będzie znak, że teraz trzeba mnie troszkę powspierać, bo mi się życie wywaliło do góry nogami
![]() 38 to jeszcze nie taki dramat ![]() ![]() Dziś zwiększyłam poziom masochizmu. Oglądam oferty mieszkań, tak zupełnie rekreacyjnie. ceny są...straszne ;cry: A w ogóle powinnam się zbierać na zajęcia ... Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-12 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
No to masz jeszcze 1,5 roku na podjęcie decyzji
![]() ![]() Moje elmo coraz bardzie tajemiczne przez sms, a może to ja na opak czytam jego wiadomości, albo próbuje się wnich doszukać drugiego dna-dla mnie korzystnego ![]()
#4332 |
Zakorzenienie
|
zapominam w sensie nie myślę o tym...ale od WAS to się już uzależniłam więc spoko
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- słyszałyście o tym strasznym wypadku? 18 osób zginęło ![]() aż nie chce mi się myślec czy i ilu tam było moich znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
No własnie na onecie przeczytałam, w radiu mówili, ależ tych nieszczęść się ostatnio nagromadziło
![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, 38....ja mam 42 i kto ma gorzej
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Zalezy gdzie się ubieram,są sklepy gdzie zmieszcze się w rozmiar 36 i za to je kocham
![]()
#4337 |
Rozeznanie
|
Ja mam chyba 38/40, ale nie przejmuję się moimi rozmiarami
![]() ![]() ![]() Czasem myślę sobie, że jestem jakaś dziwna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,długo mnie nie było..bo powymyślałam sobie trochę zajęć poza pracą..joga,basen,ang..i chyba na drugie studia pójdę..
A mój sposób na lubego jest taki odnośnie czekania na oświadczyny:jeszcze bardziej zająć się sobą.. za to prawdziwy z niego"romantyk"-zapowiedział,że za rok oświadczyny i szybki ślub...Uwaga:podam powód:bo za rok dokładnie miną dwa lata mieszkania razem i związku...Stwierdził,że w parach to idealny moment na oświadczyny..Chyba stworzył nowy algorytm na udany związek i na udane małżeństwo..nawet go o to nie podejrzewałam ;-) ciekawe co jest po 3 lub np.pięciu latach?może wtedy związek i małżeństwa są super super trwałe i udane,kto wie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
Matko, człowiek na zajęcia pójdzie i potem ciężko Was nadrobić
![]() Mutny ja też nie kumam tematu Twojego seminarium... no i w ogóle... szacunek!! Mamy inżyniera fizyki na forum ![]() Cd ilości zajęć, to się z Wami zgadzam... im więcej tym mniej głupiego myślenia pt. co by było gdyby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawurka przynajmniej nie będziesz wieczną narzeczoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |||||
Zakorzenienie
|
Boze, wyszlam na uczelnie i juz 3 strony i jeszcze w trakcie mojego nadrabiania doszla kolejna
![]() Mozesz to wyjasnic? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez mam za dlugi jezyk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() WOW, okazaly ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to witam w klubie ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-10-12 o 16:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alunia-no własnie Orasay najbadziej kocham, bo tam tak jest okropnie zanizona rozmiarówka,a moje moje ego puchnie na maxa:P Brawurka-ciekawy algorytm znalzł Twój luby na wytłumaczenie się kiedy ślub-wiesz już na czym stoisz ![]() Ja dziś sobie kupiałam lokówkę do włosów, oczywiście już ją wypróbowałam-mam takie śliczne, aniołkowate loczki-chyba takie będę miała do ślubu-a co! ![]()
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
O ja tez mam w planach zakup lokowki. Jaka masz?
![]() ![]()
#4343 |
Zakorzenienie
|
Poka loczki!
![]() Alunia, ale Twój TŻ ma chociaż dobrą pracę, nie to co ta moja sierotka ... ![]() fakt faktem uczucie niezbyt przyjemne. Rety, wszystkie mamy taki sam gust. Dobry gust ![]() ![]() Netali, hardkorze! Luzuj trochę, bo pod koniec roku będzie zdech permanentny ![]() Brawurka, niezły matematyk z tego twojego TŻta. Już bliżej niż dalej w takim razie masz ![]() Podobno im dłuższy konkubinat/kohabitacja tym szybszy i pewniejszy rozwód. Takie gdzieś badania czytałam. Planuję obalić tę jakże mądrą teorię ![]() Czekam, Ty masz dwie osobowości, jak nic! Nie uzależniaj swojego szczęścia tylko od pierścionka. Zobacz, ile radości Cię omija ![]() A zaraz wpadnie TŻcik, zrobimy zapiekanki i obejrzymy głupi film. Mnie dziś na lepienie się do niego wzięło, więc elokwentnie udowodniłam mu, że lepiej się spotkać dziś niż, jak na początku miało być, jutro ![]() I tak, wie, że zostanie wystrzelony w kosmos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
A nie nie...pokaże loki wraz z pierścionkiem:P2w1
Alunia kupiałam taka za 70 dych Philipsa, mam farbowane włosy, oglnie kręcone,ale nie tak ładnie jak lokówką, więc chyba tych moich testów nie przetrzymają za długo:P Matko jedyna jak ja kocham ser żółty z zapiekanek-taki ciągnący się i taka gruba warstwa ![]()
#4345 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam loczki!!
![]() ![]() Niestety z moim TŻtem jesteśmy w związku na odległość ![]() ![]() Nie polecam wykańcza coś takiego psychicznie i finansowo ![]() ![]() ![]() Gaja smacznego!! Ja koooooocham zapiekanki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie zadawajcie mi żadnych pytań z fizyki, bo już nic nie pamiętam ![]() no te 36 to było według tych bardziej optymistycznych rozmiarówek ![]() ![]() ![]() noo, Brawurka, zapierścionkowanie się zbliża wielkimi krokami ![]() Cytat:
![]() ![]() smacznych zapiekanek ![]() dobrze, że wie, oby tylko się nie okazało, ze jego marzeniem jest podróż na księżyc właśnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja właśnie z aerobiku wróciłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
I guzik! Nie było filmu, bo nie udało się znaleźć napisów, ale za to był wieczór z psychotestami i zapiekankami. Mniam!
![]() Tak, kupujemy! ![]() Gratulować starym Mutny (wolę określenie "rodzicom" ![]() ![]() Czemu tak przekładacie? Zapytam, czy chce polecieć w kosmos ![]() Netali, dacie radę! Już bliżej niż dalej i będziesz mieć swojego TŻta na zawszeeee! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
z różnych powodów, najpierw jako bezrobotni studenci (ja nadal jestem bezrobotna) nie chcieliśmy wynajmować mieszkania i ciągnąć kase od rodziców na to (tak, można było znaleźć pracę, ale zawsze coś stało na przeszkodzie... ) potem stwierdziliśmy wspólnie, że nie chcemy wynajmować mieszkania, bo to topienie pieniędzy, więc stwierdziliśmy, że lepiej będzie jak już to coś kupić na kredyt.. ( i w tym czasie rozpoczęła sie koncepcja mieszkania po ślubie - ale TŻ mówił o jakimś szybkim ślubie cywilnym)..
nie wiem, mi się wydaje, że on się po prostu boi przejść do następnego etapu... mówiłam mu, że nie ma sie czego bać, ale to do niego nie dociera. A ja mam już dość takiego spotykania się, że przyjedzie posiedzi parę godzinek i ucieka... Nawet nie nocuje u mnie, czasami czuję jakbym się nadal z licealistą spotykała.. musiałam wylać swoje żale ![]()
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
pamiętacie jak wam pisałam o tej pannie podrywającej mojego TŻa?
otóż ona przyjaźni się ze starościną grupy...i co dzisiaj się okazało? że panna jest w parze z TŻem do robienia wielkiego całosemestralnego projektu.... TŻ powiedział mi o tym jakieś pół godizny temu. najpierw się rozłączylam bez słowa, po dwóch minutach oddzwonilam i powiedzialam że nie ma problemu, bo przynajmniej będę miala dużo czasu na swoje zajęcia. on do mnie "ale nie martw się skarbie, nie będziesz miała powodu do niepokoju" a ja mu na to "ja? chyba kpisz. to ty będziesz się denerwować, obiecuję". więc chyba któryś z moich dobrych kumpli będzie często wyciągany na kawę albo inne przyjemności ![]() (tak, wiem, jestem świnią. pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. ale bez przesady- wszyscy zostali podzieleni w pary wg nazwisk a ona akurat z nim, mimo że dzielą ich 3 osoby na liście? i to już któryś z kolei raz...w poprzednim semestrze panna jako jedyna mogła zmienić grupę językową i oczywiście trafiła do mojego K.- nikt inny nie mógł zmieniać, bo starościnie nie chciało się odwalać papierkowej roboty)
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-10-12 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.