|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011
z nudów i choroby zaczęłam grać w farmeramę
![]() gracie może? potrzeba mi sąsiadek do kółka gospodyń wiejskich
|
|
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja dzis jakos nie wyraznie sie czuje i na nic ochoty nie mam
......przeczytalam wasze wypowiedzi i ...........tez mnie skora swedzi najbardziej na lydkach !!!!MASAKRA...po zatym po goleniu nog jest jeszcze gorzej wiec tez sa jak u godzilli ;D.....na sutkach tez mi takie cos bialego sie pojawia to niby jest cos ochronnego tylko nie pamietam jak sie to nazywa ......brzucho mi rosnie wydaje mi sie ze z dnia na dzien jest coraz wiekszy .....kupilam dzis stanik z H&M nie taki typowo ciazowy ale pasuje super i nigdzie mnie nie ugniata .....pozniej obeszlam wszystkie mozliwe lumpy ale nic ciekawego nie znalazlam i humor mi sie zepsul ![]() ![]() ...........a tak w ogole to nie moge doczekac sie 20.11 zeby dowiedziec sie plci i moc kupowac ciuszki dla malenstwa a wozki narazie tylko ogladam bo jeszcze czas ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- A z nudow to ja gram w "wolnifarmerzy"
|
|
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle jak leżę to się skupiam na tym Catia uważaj na to mycie okien żeby rąk za bardzo w górę nie podnosić ale tak to ci zazdroszczę moja mama by mi nigdy w życiu okien nie pozwoliła umyć dziś aż mój tata stwierdził że jest niemożliwa pod względem cackania się ze mną. aż się wkurzyłam i powiedziałam jej żeby mi wózek inwalidzki kupiła bo się poruszać nie będę mogła niedługo jak tak będzie mi zabraniać wszystkiego normalnie mówię wam masakra jakaś wszystko co robię to "uważaj" odkurzać nie mogę, makaron odcedza ktoś inny zawsze ( bo za ciężki Cytat:
gramy gramy tylko ja nie wiem jak tymi sąsiadami zostać w ogóle trochę laik jestem narazie
|
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
Wolnych Farmerow usunelam, bo nic sie juz tam nie dzialo. Mialam wysoki lvl i jedyne co moglam jeszcze miec to konto premium, a jeszcze na glowe nie upadalam, zeby placic i to nie malo za jakies kury
![]() Natomiast przerwalam na jakis czas Farmerame, bo tez juz mi sie nudzilo, ale ostatnio widzialam, ze jakis ogrod jest i cos tam jeszcze, ale tzreba zapraszac przyjaciol, zeby to z blota oczyscic czy cos takiego, wiec jak cos to mozemy cos pokombinowac
|
|
|
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mój nick będzie mi miło bo ja nie wiem jak to się robi hehe
|
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie byłam dzisiaj na tym dniu zdrowia i urody w Rybniku, dostałam fajne upominki
i zapisałłam się na wizyte u dietetyka a co mi tam, raz w życiu mogę się wybrać ![]() Jadeit1 witaj ![]() acha i cały dzień smyra mnie coś w brzuchu na dole czyżby maluszek? Ale by cały dzień co jakiś czas? nie jest to wyraźne jak pierwsze pukanie, ale bardzo podbne i drobne Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2010-10-12 o 20:37 |
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
Black plec jeszcze nie znana
![]() Deneb ja mam 33lvl, ale nigdy nie zaglebialam sie w opcje wsplonej gry z kims
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tez nie kumam wszystkiego jeszcze o co chodzi z tymi sąsiadami bo mam 12 znajomych to to samo co sąsiedzi, chyba nie nie wiem własnie zajrzalam na moją farmę, sodoma i gomora tam dzisiaj muszę trochę poplewić i kury nakarmićCytat:
firanek już nie wieszałam, poprosiłam siostre. a w ogóle to o co chodzi z tym podnoszeniem rąk do góry? nie kumam tego![]() moja mama nawet nad kablem od odkurzacza nie pozwala mi przejsc - masakra albo wyciąga mi pasek z płaszczyka żeby brzucha nie obwiązywać normalnie szalona
|
||
|
|
|
#3911 |
|
Raczkowanie
|
Znajomi chyba pomagaja oczyscic ogrod, zebys mogla sobie ozdoby tam umieszczac, a sasiedzi pomagaja oczyscic lake i mozna tam pola budowac.
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzisiaj pierwsze ubranka,
bo nie wytrzymałam 2 body ![]() tylko jest jeden szczegół, są różowe ![]() Cytat:
![]() jeszcze raz muszę napisać, że super była ta aukcja co wygrałaś pokazywałam dzisiaj nawet siostrze
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3914 |
|
Raczkowanie
|
Pamietajcie, zeby codziennie krecic Farmerskim kolem fortuny to taki wiatrak w prawym dolnym rogu w miescie i oddawac plony na dozynki, to taki budynek przed szkolka drzew owocowych, bo sa super nagrody. No i robcie zadania w spoldzielni, lewy dolny rog, bo tam tez sa super nagordy. Na poczatku moze sie wydawac, ze sa trudne, ale od 30 lvlu dopiero sie jazda zaczyna
Edytowane przez Jadeit1 Czas edycji: 2010-10-12 o 21:12 |
|
|
|
#3915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nasadziłam truskawek i pomidórow na dozynki bo za to najwiecej kasy jest tylko długo dojrzewaja do tego ogrodu to jeszcze dostępu nie mam, mam tylko farmę i tą dziką łąke i cięzko się rolnikowi obrobić
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja gram lenka82 to mój nick zapraszam do znajomych
IGOREK 3.03.2011 ZĄBKI _______________________ Dukan start 14.05.2012 było 64 kg jest 55 kg ![]() faza III od 13.08.2012 Edytowane przez agus235 Czas edycji: 2010-10-12 o 21:24 |
|
|
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Allegro jest spoko, ale wlsnie tzreba sie tez orientowac w cenach sklepowych, bo czasem sie totalnie nie oplaca licytowac. Poza tym niektorzy sprzedawcy biora ceny z kosmosu, bo np wszystkie ciuszki sa firmowe. |
|
|
|
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
mój nick to kate0109 ale ja mam już 12 znajomych a sąsiadów to nie wiem jak się zaprasza?
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro idę do gin
![]() A oto moje dzisiejsze zakupy.
|
#3921 |
|
Raczkowanie
|
o zapraszaniu sasiadów też nic nie wiem niestety
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A uśmiechać się musimy, żeby maleństwo też było szczęśliwe ściskam
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Raczkowanie
|
Eirene1987,deneb3 pozwoliłam sobie zaprosić was do znajomych w farmeramie
|
#3924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Jak Deneb mnie zaprosila to stalam sie jej sasiadka, wiec chyba wystarczy zaprosic i masz znajomego, a jesli jestescie blisko siebie to stajecie sie automatycznie sasiadami. Tak sadze. |
|
|
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
Jak Deneb mnie zaprosila to stalam sie jej sasiadka, wiec chyba wystarczy zaprosic i masz znajomego, a jesli jestescie blisko siebie to stajecie sie automatycznie sasiadami. Tak sadze.[/QUOTE]
Podaj nick z gry to chętnie cię zaproszę do grona moich znajomych
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Neti23, Niutka, jeśli pozostanie nisko to faktycznie strach byłoby ryzykować. Z takim tempem to Ty zanim zaczniesz już urodzisz Bosti, super Coralady, teraz będzie już tylko dobrze |
|
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej, dopiero do komputera usiadłam, także nie nadrobię za wiele, bo zaraz idę spać, mam rano zajęcia
Cytat:
śliczne! ![]() Ja już po usg, wszystko w porządku i zgodnie z normą w dodatku inna lekarka była (nie tamten facet okropny) i wszystko mi pokazała i wyjaśniła, więc sobie obejrzałam, kolanko, udo, rączkę i piękne zębulce (no ja wiem że zawiązki, ale wkleję Wam zdjęcie to zobaczycie, jak to wyglądaA to moje szczerzące się dziecię, szczęka to te białe linie: Edytowane przez prunelle Czas edycji: 2010-10-12 o 22:20 |
|
|
|
|
#3928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale piękne ząbki -cudowne |
|
|
|
|
#3929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak, ale to sa te chudzinki, co nieco ponad 50 kg ważą, a ja startowałam z 65 kg, więc jak dobijam juz do 70kg a dopiero 1 msc II trymestru to tak kiepawo, chciałam maksymalnie przytyc do 75 kg w tej ciąży, bo więcej to juz słonik ze mnie będzie ale przy tym tempie tycia, to ja nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- o dzizas, chyba pierwszy raz widzę takie szczęki na usg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty to musisz juz koniecznie szczoteczke i paste kupic mu na poród
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

......przeczytalam wasze wypowiedzi i ...........tez mnie skora swedzi najbardziej na lydkach !!!!MASAKRA...po zatym po goleniu nog jest jeszcze gorzej wiec tez sa jak u godzilli ;D.....na sutkach tez mi takie cos bialego sie pojawia to niby jest cos ochronnego tylko nie pamietam jak sie to nazywa
.....kupilam dzis stanik z H&M nie taki typowo ciazowy ale pasuje super i nigdzie mnie nie ugniata
a wozki narazie tylko ogladam bo jeszcze czas 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zaproszę Cię

o co chodzi z tymi sąsiadami bo mam 12 znajomych to to samo co sąsiedzi, chyba nie
własnie zajrzalam na moją farmę, sodoma i gomora tam dzisiaj

Koncze 15 tydzien i myslalam ze to juz mam za soba, ale jednak nie... Wczoraj umieralam wieczorem, bo zrobilam kapusniak, chodzil za mna prawie tydzien i tak sie jego najadlam, ze normalnie mialam mega wzdecie, bol brzucha i pol nocy sie meczylam.