![]() |
#751 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
A gdzie było napisane, że to będzie hardkorowe
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym z taką za długo nie wytrzymała ![]() ![]() ![]() Fogóle jak Wy żeście się znalazły i czy Ty się z nią kumplowałaś/jesz z braku laku? Czy kiedyś fajna była? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Miałam jechać do przyjaciółki ale musiałam zostać w pracy dwie godziny dłużej i zmęczonam, bo nie spałam za dużo tej nocy. Pojadę w piątek na noc to się wygadam. Albo i nie - może tylko popijemy, pośmiejemy się i pośpiewamy przy Mamma mia? W pracy za to pogadałam z koleżanką z pokoju, dobrze mi to zrobiło. I z Polly, której bardzo dziękuję
![]() Jakoś nie mogę zacząć porządnie ryczeć, chyba by mi to dobrze zrobiło. Ale do tego musiałabym zostać sama.... a nie jestem.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkim Wam dziękuję, zacytowałam akurat Gryxia ze względu na piękne okoliczności przyrody... yyy.. zlewozmywaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madziczku, rozumiem, mam podobne obawy. U mnie jeszcze o tyle dobrze, że przez te parę lat w pracy udało mi się zaoszczędzić, bo generalnie mało wydaję a zarobki nie są w tej firmie najmniejsze. Dzięki czemu wiem też że np. byłabym w stanie spłacić kredyt. Ale wiem to na podstawie tego co jest teraz, a co może być za lat 10? 15? 20? Nie potrafię tego ogromu czasowego ogarnąć ![]() No i ten wkład własny mnie martwi, Red pisała o 60 tyś. - nie wiem czy tyle dałabym radę, nawet z pomocą rodziców.... Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Bierz przykład z Red-powiedziąła ze kupuje mieszkanie-wiec poszła i kupiła ![]()
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red ma przewagę nade mną- ma "połówka". ![]() ![]() Zamierzam umówić się z tą znajomą mamy, a potem zacznę rzeczywiście nawiedzać banki. Nie ma to jak konkrety twarzą w twarz ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | ||
Zakorzenienie
|
skłądamy w ofierze
![]() Cytat:
![]() no właśnie ostatnio coraz częściej się zastanawiam, czy to jeszcze ma sens... ![]() edit: a tak w ogóle, to my zawsze byłyśmy dobrane za zasadzie przeciwieństw i zawsze nas to bawiło, ze jesteśmy jak ogień i woda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najpierw się super dogadywałyśmy i było bosko - wspólne imprezy do rana, wspólne studia, nawet wspólna robota ![]() Ale od jakiś 2-3 lat jest "z barku laku" - jest coraz gorzej, się dogadać nie możem, zaczynamy sobie docinać, ona sobie faceta znalazła i nie miała dla mnie czasu, ja się oderwałam od techno dyskotek i poszłam w metale... i tak dalej kameno, jakby co, to pamiętaj jeszcze o mnie ![]() Jak mnie wywalą stąd, to i tak będę szukać roboty w stolicy. A jak dostanę, to i mieszkania... na wsi nie chcę zostać w tym popitolonym domu, noł łej! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie no oki qpa lat, ale jak macie sobie wciąż dogryzać, to szkoda Twych nerwów, nic na siłę ![]() Ale to tylko me zdanie i może być (jak zawsze prawie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-12 o 19:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
poproszę pare kropel na 2 testy i ani grama więcej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż... w Tumulte tak jakby nuta ogórów kiszonych ![]() --- Tak rozmawiacie o kredytach mieszkaniowych, a mnie ostatnio mama uświadomiła, że na mojej książeczce mieszkaniowej są 83 tys. (wiem, że od lat coś tam wpłaca, ale nie miałem pojęcia, że już taka ładna sumka się uzbierała) ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() z rozkoszą udostępnie Ci mój adres ![]() Cytat:
e tam...połówek jest kosztowny w utrzymaniu i zajmuje miejsce ![]() zapomnialam napisac ze kredyt mozesz wziąśc z kims-np z rodzicami-moze wyjsc ze razem macie zdolnośc kredytową. Mozesz tez poderwac faceta z mieszkaniem ![]()
![]() |
#761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już coraz rzadziej ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla wielbicielek Eluveitie (i wokalisty ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fJbxF1czg5o to dwa gołoklate długopióry z gitarami tez niezłe ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no widzisz-a ta suma to przed waloryzacją? ![]()
![]() |
#763 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Dobranoc, idę odsypiać ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Do ciepłych krajów? ![]() thx ![]() Dzięki wszystkim za porady dla małego detektywa ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#765 | ||
Zakorzenienie
|
Widzę, że się imasz każdego sposobu by od niej wyciągnąć "tajemnicę o sąsiedzie"
![]() Cytat:
![]() ![]() Może by tak zmienić męża ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
W tej sytuacji nawet trzyćwiartka bo to on załatwiał ![]() ![]() Idę ogądać Zejście. A potem poczytam co za Fever ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kedycie z rodzicami też przemyśluję... Tylko co na to bank? Nie obrażając nikogo - swoje lata mają ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
dam Ci niuchnąc
![]() Cytat:
![]() dla Rozterki i Gryxa moja gigant koza (uprasza się o niezwracanie uwagi na burdel ogólny ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
|
![]() Długopióry gołoklate mniam mniam ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
tzn kielecki sie skiepscił jakies 2 lata temu..ale zeby od razu do raportu
![]() |
#773 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-12 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
grozi wypollizowaniem
|
zaszokowana info o kieleckim zapomniałam napisac:
Flo-piękny ten piec ![]()
#775 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam, jak bardzo się napaliła na wyjazd na castle party. A jak jej się facet znudził, to festiwalu też jej się odechciało - hm, dziwne... ![]() ![]() Jak wróciłam i zaczęłam opowiadac, jak było zajefajnie, to jej komentarz: "ja za rok tez jadę!" Taa - akurat... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co ja mam powiedzieć??? ![]() te długopióry faktycznie niezłe ![]() http://www.marleaux-bass.de/uploads/...rbreeze2-1.jpg http://chillinaris.files.wordpress.c...9/img_1321.jpg
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najlepiej by było ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Flo - a ja myślałam, że emerytura to główna przeszkoda dla banku
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() a te wszystkie dziumdzie, co to piszą "jak majonez to tylko kielecki" to mają chyba jakieś zadnie kubki smakowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||
|
Cytat:
![]() Jakby pojechała to mogloby to być tyleż smieszne co irytujące ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie jest cieplutko ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.