|
|
#2521 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Cytat:
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-12 o 20:06 |
|
|
|
|
#2522 |
|
Raczkowanie
|
ogórkowa - dzisiaj też miałam na nią napad. Przez to zahaczyłam o bar mleczny...
|
|
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
Haha, Moria ja też właśnie obawiałabym się,że na USG "dowcipnym" Tż nie mógłby się zbytnio skupić na Dzidzi tylko interesowałaby go bardziej końcówka od sprzętu
tak bezpieczniej będzie
|
|
|
|
#2524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja teściówka opowiedziała mi że przytyła tylo 16kg a myslała cały czas że będzie 1 i dowiedziała sie tydzień przed porodem!! Dzwoni do męża szykuj wszystko na dwoje!! Ale to było 28lat temu ;-)
|
|
#2526 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Może to kwestia sprzętu ale wydaje mi się że dopochwowe jest dokładniejsze...chyba, że tylko mój gin popatrzy pomierzy i koniec ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
Nasze maluszki sa w tym samym wieku
|
|||
|
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wygladasz zjawiskowo Zycze powrotu do zdrowia Twojemu TZ !!!!
|
|
#2528 |
|
Moderatoreska
|
Z tego co mi mój gin mówił to robią usg przez brzuch przeważnie od 10-12tygodnia ponieważ maleństwa rosną i nie widać ich dokładnie już od tamtej strony, dlatego przechodzą na brzuszne. No i odwrotnie do 10-12 tygodnia nie widać nic przez brzuch tylko właśnie dowcipnie.
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Waże jakies 79, 80 kilo! Masakrycznie!!!!!!
|
|
|
#2530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym muszę zmienić gina bo mnie denerwuje jest za szybki, człowiek chciałby popatrzeć nacieszyć się a on zrobi zdjęcie, popatrzy na wyniki i tyle i wiecie co....byłam dwa razy u niego i nawet "do mnie nie zajrzał" Za pierwszym razem byłam u innego i chociaż popatrzył co i jak ale on nie cieszył się dobrą opinią a wtedy zalezało mi na czasie
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Rozeznanie
|
A ile masz wzrostu?
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny dzisiaj wzielam apap na bol glowy, farmaceutka mi polecila, bol glowy przeszedl ale wymiotowalam wszystko co dzisiaj zjadlam i nadal mi zle do tego brzuch mnie boli. Juz chyba sie na nie nigdy nie skusze
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2010-10-12 o 20:24 |
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
ide do lozka, chyba sen mi pomoze tylko, milej nocki kochane
|
|
#2535 | ||
|
Zakorzenienie
|
też nie mam
![]() Cytat:
Cytat:
Położyłam Zosię spać dziś mam wieczór dla siebie, bo mężulek na wyjeździe służbowym i dopiero w nocy będzie, trochę się martwię bo sam wrca po nocy i to tyle kilometrów (z Przemyśla do Wrocławia). Mam więc dziś więcej czasu dla Was mam nadzieję że ruch tu będzie taki jak co dzień ![]() Czeka mnie jeszcze sprzątanie zabawek , sprzątanie po kąpieli, zmywanie garów i wieczorne podżeranie wszystkiego co jet w lodówce Gin się mnie dziś pytał czy się ważyłam :P, może i dobrze że wagi nie mam :pto lecę na jakiś serialik, a bokiem będę patrzeć co piszecie no i dodaję zdjęcia moich dzieciątek |
||
|
|
|
#2536 |
|
Rozeznanie
|
Nie jest żle ;-)
Ja mam 178/179
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogole witam Was Mamusie i Fasolcie te mniejsze i wieksze
![]() Wybaczcie, ze tak rzadko pisze, ale to nie znaczy, ze nie czytam, bo chlone kazda stronke i podpatruje co tam skrobiecie. Zazdroszcze Wam, bo wiekszosc z Was juz slyszala i widziala swoje Dzidzi. Mi jest smutno, bo ja jeszcze musze czekac... do 21.10. Nie wiem czy Fasolcia naprawde tam jest czy serduszko bije czy jest wszystko dobrze... Pewnie niepotrzebnie sie zamartwiam, no ale tak to juz jest ![]() W ogole zauwazylam jakas dziwna wysypke na brzuchu. Wczesniej mnie troszke swedzial, ale juz od tygodnia nie drapie sie, ae wysypka jest... nie wiem czy to po oliwce . Uzywam Johnson & Johnson w zelu z rumiankiem... ktora jest dla bobaskow, takze troche dziwne by to bylo... No nie wiem juz sama. Mam nadzieje, ze mi zejdzie. Mam juz dosc wszelkich wypryskow, bo na czole to mam pole truskawkowe :/ i dwie mega diody na brodzie... az wstyd sie ludziom pokazywac :/ No koniec uzalania sie nad soba... Mama potwor niech bedzie oby Dzidzia zdrowa byla!!!!!!!!
|
#2538 |
|
Rozeznanie
|
andziot ale ta twoja mała ma ciemną karnację i oczka jak węgielki ;-)
|
#2539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to chyba reko0rd pobilam, bo jeszcze 1 wrzesnia warzylam 63, a wczoraj waga wskazala piekne 68
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
katarzynka00 wyslane
|
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
Ide sie wykąpać i ubrać w piżame - w niej czuje sie najlepiej
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
Idę sama na USG tż idzie w piątek po pracy na piwo z kolegami i nie przyjedzie tak, zeby zdązyć na sobotnie USG
Spoko skoro tak postępuje ja też tak będę robić zobaczymy czy przemyśli do jutra co warto czy piwo z kolegami czy pierwsze/jego jako taty/ USG No problem ale wsciekła jestem wrrr A że bardzo pamiętliwa ze mnie bestia- zobaczymy jeszcze ;-)
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-12 o 20:43 |
|
|
|
#2543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
faceci chyba nie zdają sobie sprawy z tego że będą ojcami, może to do nich jeszcze nie dociera .... ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ja też kcem
|
||
|
|
|
#2544 | ||
|
Rozeznanie
|
Pewnie,masz racje. Jak Ci ten gin. nie pasuje to oczywiście go zmień
Bardzo się cieszę,że moja Fasolka znalazła na forum rówieśnika ![]() Cytat:
tak jak napisałaś, jak kto lubi ![]() Masz piękną Fasolkę i cudną córcię! Gratuluję! ![]() ![]() Cytat:
Nic się nie martw, szybko Ci zleci do 21.10 i zobaczysz i usłyszysz serduszko swojego Bejbika W którym tyg. będziesz jak pójdziesz na wizytę?A co do wysypek, wyprysków itd. to pociesz się ,że nie jestes sama Jeśli Ci to choć trochę poprawi humor to napiszę Ci,że mnie niestety tez ostatnio "obsypało" buuu Ale jakoś to przetrwamy!
|
||
|
|
|
#2545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wychodz w piątek na noc usg na 14 więc zanim się zwali z łózka, dojedzie 120km i takie tam... Póżniej mu sie odmieniło jak zobaczył moją reakcję że moze będzie i takie tam ale szczerze? Skoro on tak postąpił mam w 4literach wżyciu nie pozwole mu pójść na USG ze mną. Nawet jak się pogodzimy
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Jeszcze raz dzięki za dobre słowo i wsparcie duchowe. Tego trzeba było mojej skołatanej duszyczce ![]() Wróciliśmy z kina. O matko, co oni brali na planie tego filmu Mój TŻ przysypiał, a ja się nieźle wynudzilam. Myślalam, że taka obsada aktorska gwarantuje sukces na ekranie. Nic bardziej mylnego. Nie polecam ![]() A lody z polewą zjadłam, zagryzłam frytkami od TŻ , a na seans wzięlam sobie sok marchewkowo-jabłkowy ( świeżo wyciśnięty ).Więc warto było pojechać.... |
|
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
Anulinka też myslałam,że ten film będzie ciekawy. Nawet chciałam Tżta na niego wyciągnąć. Dziwię się,że tacy aktorzy grali a film nie za dobry :/ Póki co,chyba nie słyszałam pozytywnej opinii nt. tego filmu
Ale najważniejsze,że zjadłaś, to na co miałaś ochotę!
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
AlicjaH
mieszkacie 120 km od siebie? ostra jesteś, może daj mu szanse, skoro w porę się zorientował, jak zobaczy dzidzie to świata poza nią nie będzie widział A Wasi znajomi mają dzieci ? bo czasem facetowi ciężej się pogodzić z myślą o obowiązkach rodzicielskich jeśli obok sami imprezujący ludzie bez rodziny, tak jak np u nas :-P anulinka2009 lody !!!!!!!! mam przecież w lodówce cartedory tiramisu, mniam, zaraz wracam
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2010-10-12 o 21:20 |
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
lodów został tylko mały kawałek, dobrze, że nie ma Tżta bo bym się musiała podzielić :-P
wiecie co jest najgorsze ---> objem się jak jakaś dzika i później mam mega wzdęcia, okropieństwo ... a opanować się nie umiem
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2010-10-12 o 21:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

a zaproszenie 
Bo moja szwagierka w USA była w 10 tyg i robili jej przez brzuch, było widać. Ja idę w 11 tyg (dokładnie 10t5d) i mam nadzieje na brzuszne

Za pierwszym razem byłam u innego i chociaż popatrzył co i jak ale on nie cieszył się dobrą opinią a wtedy zalezało mi na czasie

Gin się mnie dziś pytał czy się ważyłam :P, może i dobrze że wagi nie mam :p
Nic się nie martw, szybko Ci zleci do 21.10 i zobaczysz i usłyszysz serduszko swojego Bejbika