![]() |
#811 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mamy dwie vesenki ![]() ja chcę wannę ![]() ![]() ![]() zaraz ku...cy dostanę od tego ciepła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Nindżopesz
|
Maju, ta Twoja kuleżanka ma imię na E?
Obejrzałam Zejście i nie czaję zakończenia! Które jest prawdziwe? ![]() A propos kuleżanek, miałam swoją obgadać, dawno tego nie robiłam ![]() ![]() A potem się ludzie gupio dziwią, że kobita ma samych kolegów i żadnej przyjaciółki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
grozi wypollizowaniem
|
nie masz wanny? ![]() to ja tez poobgaduje swoje koleżanki : mialam w podstawówce 2 w ogólniaku 1 i na studiach jedną-wszystkie były bardzo fajne..ale jedna jest w hameryce, druga w angolandi a 3 i4 w całkiem innym miescie....
#814 | ||
Zakorzenienie
|
akurat przyklepać będzie czym, bo już tłuste, że hoho
![]() ehem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też dobra laska ![]() A teraz hicior z youtuba: http://www.youtube.com/watch?v=3yM3XJZDV0Y Korpiklaani jak Korpiklaani ale ómarłam jak przeczytałam komentarz pd spodem do smętnego początku piosenki: "0:00-0:28 doom-folk ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 22:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zmieniłam se avek z okazji wtorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Maja, uważaj, świat jest mały.
![]() Ja ze 2 lata temu pochwaliłam się w barze, jak mnie jedna kapela podwiozła po koncercie. Na koncercie satanistyczne teksty, jak bus ruszył również, a później "biały miś" w wersji hard ![]() Po paru miesiącach natknęłam się na nich w knajpie, gadamy, przypomniałam im ten powrót. Nagle jeden pyta czy ja o nich w necie pisałam? Ja: ![]() ![]() ![]() A co do kuleżanek, to miałam kiedyś taką wielką zwariowaną, Fadroma na nią wołali. Wyszła za szczuplutkiego Murzyna co ja uwielbia i na rękach nosi, a na fejsie sobie ciumkająco miłość wyznają ![]()
#817 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam 1 dobrą koleżankę w podstawówce i ta jest w Niemczech , a w liceum jedną przyjacółkę i 4 dobre kolezanki , jedna jest w Niemczech , druga w Warszawie,
a trzecia i przyjaciółka w moim mieście, czwarta w aglomeracji ślaskiej.. Kontakt do dzisiaj mamy fajny , z "dalszymi" osobisty dosyć rzadki siłą rzeczy a z miejscowymi dosyć częsty ![]() Mam niejasny wynik mammografi, dwóch radiologów dało różną opinię , idę 20-ego na USG ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-12 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do koleżanek, mam jedną od podstawówki, ale przyjaźn zawiązała się dopiero pod koniec liceum ![]() ![]() Reszta to nowe nabytki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() nie wiem czy Cię to pocieszy, ale mi właśnie na usg wylazło jakieś świństwo, ale po dokładniejszych badaniach okazało się, że to nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się od miesiąca na próby wątrobowe i morfologię zbieram, ale albo po imprezie jestem, albo na antybiotykach/paracetamolach jadę... ![]() w sobotę mam spotkanie klasowe z podstawówki, ale nie wiem czy wyjazdowa nie będę... ![]()
![]() |
#820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie kiedyś kolega z pracy "Słyszałem, że jakieś herezje na wizażu wypisujesz!" Ja: ![]() Ale nie mam zamiaru się chować ani ukrywac tego, co mam do powiedzenia - długo się zastanawiałam, czy upublicznić swoje dane na forum, czy pisac anonimowo, ale zdecydowałam się na otwarta postawę - nie chcę nic ukrywać Cytat:
![]() ![]() Kurczę, zamiast coraz wczesniej, to ja coraz później chodze spać ![]() Z początku mnie energia po koncercie roznosiła. A teraz jest mi źle, czuję, że szara codziennosć zaczyna mnie osaczac i dusić. I mam PMS ![]() Dobranoc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | ||
Zakorzenienie
|
No to sypniemy się wspólnie...
![]() Ale nie życzę tego. ![]() Nie oddaaam moich pigułków ![]() Kto ze mną wytrzyma jak przestanę brać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się jeszcze posnuję po sieci, szukam czegoś, ale nie wiem jeszcze co to ma być ![]() Przyjaciel siedzi na gorąco-ciepłej Florydzie jeszcze prawie tydzień i robi licencję pilota. A ja jestem uzależniona od gadania z nim... ![]()
![]() |
#823 |
grozi wypollizowaniem
|
pigułki to zuoooo...a zmywarka jest lepsza od seksu
![]()
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie mają - Helvetia to po łacinie Szwajcaria ![]() I tak oto zaspokoiwszy swoją ciekawość mogę wreszcie spocząć w spokoju ![]() Pa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() nobel pokojowy dla stwórcy zmywarki ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- to ja papierosek i grzecznie do łóżka ![]()
![]() |
#826 | ||||||||
BAN stały
|
Dobra, to ślij priwa z namiarami, bo zanim się przez swoją skrzynkę przekopię, to niedziela będzie
![]() Ale ja jestem zbyt niedojrzały, żeby rodzinę zakładać ![]() Yyy... a nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak się fogle czuję teraz, jakbym się swoja książeczka mieszkaniową chwalił, a chciałem się po prostu podzielić moim wielkim zdziwieniem i wyrzutami sumienia z drugiej strony ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też!!! ![]() ![]() Ja tam zmywarek nie lubię ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Czemu mi się posty nie złączyły? ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-10-12 o 23:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bom siedzę i czuwam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||
Zakorzenienie
|
Eee to nie bałdzo nadajesz się na menża
![]() Ja Ci dam Uzbekistan ![]() W niektórych miastach (poza W-wą ![]() ![]() Cytat:
Taaa jasne, laski na książeczkę chatową chciałeś wyrwać, a nie ![]() Cytat:
To już nie jest śmieszne ![]() To się może jeszcze jakoś da wyleczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Limit czasu od jednego do drugiego postu jest 5 minut ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-13 o 00:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#830 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobra, a teraz lecę wklepywać pod swe cudne łoczy "anti wrinkle, repair & instant visible effect emulsion", ależ ja piękny za niedługo będę, hoho ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
![]() Oj nie nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Wydało się ![]() Już wiem co mi się chce... ![]() W Tatry jechać ![]()
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#833 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Spac idzcie
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Dzień dobry,
Vesenko - rozejrzyj się za jakimś japończykiem, są mało awaryjne, lepsze niż niemieckie, tańsze od nich i podobno nie są popularne wśród złodziei. My mamy hondę civic kilkuletnią i chodzi jak igiełka. Cytat:
Ja miałam na mojej marne 3tyś a po premi gwarancyjnej było 10.tyś! taaa, a ja bym jeszcze chciała taką co się sama napełnia a po praniu wyciąga wszystko i układa do szafek ![]()
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() edit: Tró Tru, znalazłam na fotce blond długopióra z Lublina - chcesz? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Wpisz tu zomzing
|
ja lubię
![]() masz dużo do prasowania? ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- dołączyć ![]() co byś chciał wewzamian? |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie ja mam do prasowania jakieś 5-6 pralek ciuchów (dużych i małych).
----------------------- Bry! Dopadła mnie właśnie "jesienna depracha", najchętniej bym du.. z domu nie ruszała a P. wypędził mnie dziś na 11 do lekarzologa. Na dodatek dopadła mi wizja "kserowa". Nie mam jesiennych butów do płaszcza i czeka mnie kupno botków lub saszek/saszków ![]()
#840 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Pic mi sie chce ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.