|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Dragonfly
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
ja na obiad zrobie dzis pomidorowa
![]() Pełnia ta ksiazka to "Warto karmic piersia" M.Nehring-Gugulskiej Karolina o biodra sie nie martw,tym bardziej ze z tego co pamietam jestes dosc szczupla 10 cm mozna szybko zrzucic,raz to przerabialam![]() teraz dla odmiany biodra mam takie same,rece i twarz mi schudly,biodra tez schudly,a waga idzie do gory,ale to z pewnoscia dziecko ja sobie dajke pol roku na powrot do figury
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
Pelnia, dzięki
Ja już mam za sobą całą wymianę maili z tym sprzedawcą, napisali, że zwrócą koszty przesyłki, bo pomyłka była z ich strony (u mnie to w ogóle chodzi nie o zwrot, ale o wymianę na to, co miało być Karolina, ja dziś na obiad robię (a wpadnie do nas mój Brat i też będzie jadł, więc muszę zrobić duuużo
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga, uwaga, sms od Ishki:
Cześć Wam wszystkim. Wczoraj o godz. 20.35 przyszedł na świat Tomuś Junior. Całe 54cm i 3250g. Zdjątko wyślę później bo na razie ruszać się nie mogę. Rana i brzuch bolą nieziemsko. Pozdrawiamy
|
#1534 |
|
Dragonfly
|
normalnie zglodnialam od tego czytania o jedzeniu,az mala sie zaczela niecierpliwie wiercic,ide sobie zrobic zupke mleczna
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- ISHKA WIELKIE GRATULACJE!!,jej w koncu juz masz to za soba i synka przy sobie ![]()
|
|
#1535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dawno nie było proste a mnie się zapomnialo. Oki, dzięki no to obiadek z głowy tylko ugotować. Ja też sobie dałam czas do wiosny z powrotem do figury sprzed ciąży, choć podobno zima to nie czas na odchudzanie. Ale co tam, damy radę! ![]() A Kretencja - przepis na twoją babę ziemniaczaną mam i będe robić na pewno ![]() Jej... Ishka rozpakowana... jej junior to spory chlopak w porównaniu do Pascalka i Michałka, niech jej sie tam rana szybko goi, maly niech ładnie je i śpi. O jaaaaaa Gratulacje Ishka Ja też lecę na śniadanie, potem muszę sie ogarnąć i pojechać szukać włóczki i przy okazji chyba wstąpię do księgarni po jakąś książkę odnosnie szydełka, wciąga mnie to. Chciałabym, żeby mój Jasiek był taki spokojny, żebym miała czas na szydelkowanie hehehhe pewnie marzenia ściętej głowy
Edytowane przez KarolinaB Czas edycji: 2010-10-13 o 08:41 |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
i kolejny chlopak!
ihihihi Gratulacje. |
|
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
Weronisia masz urocze dzieci
![]() byłam wczoraj w kinie i taki sobie ten film... trochę się wynudziłam i oczywiście książka lepsza a dziś może uda mi się wybrać po buty zimowe ![]() No i mamy juz 3 chłopaków na wątku, może czas na jakąś dziewczynkę...
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Sie witam
![]() Ja już po śniadanku (płatki z mlekiem dzisiaj były ) co do obiadu to też nie mam weny i nie chce mi się gotować Ja prezentu od młża żadnego nie dostałam z okazji urodzenia młodej więc i teraz pewnie nic nie dostanę ale jakoś nie czuję się z tego powodu zawiedziona - największy prezent to dam sama sobie - malutką kruszynkę
|
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Powiedzcie mi czy to krocze i pachwiny musza aż tak potwornie boleć, wczoraj chcąc zwlec się z łóżka, aż sie pobeczałam z bólu masakra jakaś Pelnia u mnie nikt nie marudzi co do jedzenia tak nas wychowano, ze je się to co jest a gotować lubię ![]() Co do umeblowania to póki co to prowizorka pod telewizorem i wogole czeka nas całkowity remont salonu , ale to po nowym roku.Co do piłki mąż mi kupił głównie do siedzenia, a nie wiem jak mam na niej ćwiczyć :/ ISHKA GRATULACJE !!!
ALUSIA http://www.myticker.eu/ticker/ticker...3wzibtjvl1.png Drugie Maleństwo http://www.suwaczki.com/tickers/34bwskjoahrx6x4n.png Edytowane przez malgosiak25 Czas edycji: 2010-10-13 o 08:46 |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
ISHKA!!!
Teraz będzie dziewczyna, bo następne w kolejności są Beata_Batumi, Irsin i Lutien ![]() Kotek, myślę tak samo jak Ty. Nie tylko ja sobie daje ten prezent (dziecko), ale przecież to tak samo od męża Żadne inne prezenty świata mi niepotrzebne ![]() Ja mam od rana apetyt, że hej Zjadłam już śniadanie, dwa ciacha, teraz pojadam krakersy z makiem.. I piję drugą herbatę. Przyznaję się - czarną Ale słabiutką
|
#1543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1544 | ||
|
Dragonfly
|
Cytat:
mam teoretycznie jeszcze miesiac i choc moja cora sie pcha na dol,to musi w brzuszku zostac jeszcze do konca miesiaca bo ja mebli nie mam i wyprawki wyprasowanej![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
Ishka gratulacje!!!!!!!!!!!!:cm ok:
A mnie dzis troche strach oblecial wszyscy mi mowia ze mi sie brzuszek obnizyl i chyba maja racje bo jakos pod piersiami mam wiecej luzu. Polozna na SR powiedziala ze to normalne i za 2, 3 tyg. moge juz rodzic. A tu tyle rzeczy do zrobienia mam nadzieje ze dzis dojda mebelki, no i chyba najwyzszy czas spakowac torbe, zrobic pranie ale mam pietra
|
|
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki.
Ja własnie śniadanko skończyłam. Dzisiaj zachciało mi się kakao Ishka gratuluje SYNUSIA I następny chłopak u nas, no prosze jak szybko idzie rozpakowywanie Mam pytanko do mamusiek grudniowych: Czy odczuwacie jakieś bóle brzucha, podbrzusza i takie kłucie tam na dole??? Bo znowu sie martwie czy to normalne... |
|
|
|
#1547 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko tak gotować dla siebie, to w jakimś malutkim garnku ![]() Cytat:
GRATULUJĘ ![]() I witaj Tomku na świecie ![]() Cytat:
|
|
|
#1548 | |
|
Dragonfly
|
Cytat:
i teraz kupuje rzeczy do szpitala,dzwonilam dzis o meble i moze jutro przyjda..lepiej zeby byly bo tz tez dostal stresa...Ja nie wiem ale tak w ogole to ten brzuch nawet porzadnie podniesc mi sie nie zdazyl a tu nagle w dol
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
Moze byc bo ja PM2008
Ale Ty masz dobra pamiecArtystka 23 ja to nawet nie zwrocilam uwagi ale jak co chwila mi to ktos mowi to zaczelam sie sobie przygladac. Momentu opuszczenia nie zarejestrowalam. Mi tez zostal miesiac. Do tego zaczela mi odchodzic w malych ilosciach jakas galaretka ale to moze moja ionfekcja. Ach zwarjowac mozna a bylam taka spokojna i dobrze nastawiona przez polozna z SR. Edytowane przez agas Czas edycji: 2010-10-13 o 09:34 |
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
patrycja mnie tam nic nie boli
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, mój Brat napisał właśnie, że jest chory i nie przyjdzie. I nie przywiezie mi torby od Rodziców
|
#1552 |
|
Zadomowienie
|
heja hej
dalej chzrlam a bryuch mi roywala od tego ;( ISHA gratulujemy! no widzisz jak pieknie... a bol wkrotce bedzie sie zmniejszal... powowdzenia i wytrwalosci trzymamy kciuki do powrtou do zdrowkaWERONISIA jak karmieni i waga Pascalka?? JOANNA co wejdzie na noge nie cisnie i jest miare gustowne i nie za drogie to bierz ![]() ja juz kozacki mam wczoraj do lekarza wnich smigalam mimo ze bylo 5 plus to nie bylo mi za cieplo ojjjj nie a takie zwykle za 80 zl kupilam ![]() POOWDZENIA NA badaniach dzisiejszych ![]() ARTYSTKA daj znac o fajnych watkach - dziel sie wiedza kochana SZYDELKOWANIE nie lada wyzwanie hehe ja mialam zamiar haftowac przy tosku a tu naczyn nie mialam kiedy pomyc hehehe a Grzes zapowiada sie bardziej inspirujacym dzieckiem z tego co fika non stop w brzuchu ![]() MELABn dziekuje hihino widzicie jak pieknie jest gdy sie czlowiek upomni o poscie hehe i niby do szczescia wiele nie potrzeba ![]() PREZENT no mnie moj tz zasoczyl bo przyniosl mi do spzitala kwiaty a ja nie cierpie cietych i jeszcze mu wygadalam hehehe bidulek ale teraz chce i ciekawe czy przyniesie to nie jest potrzebne zupelnie... ale na prawde mile i jak sie tego zazna to inaczej sie mysli - choc wiadomo ze najpiekniejszym prezentem jestesmy sami dla siebie! ![]() wczoraj mi wypomnial ze nie dostal nic na dzien mezczyzny hihi aja mowie a obiadu nie jadles hhahahaha ale ubaw ma kupic sobei buty w ramch rekompensaty ale i tak musi je miec hihiOBIAD ziemniaczana pol oszukana ![]() tż ziemniaki z ryba ja i tosiek ryz braz. tez z rybka ![]() wczoraj zakupilam posciele przescieradelka rogala i 140 poszlo... ehhh ciekawe czy lekarz dzis zadzwoni czy dopiero jutro???? hmmm no to milego dnia dzieluszki papa |
|
|
|
#1553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mogę oglądać nic na tym kanale ale dzięki Wczoraj przyszła ostatnia paczka z duperelami i jestem już spakowana brakuje tylko drobnostek szczoteczka do zębów, gumki do włosów, klapki pod prysznic i jeszcze kilka małych ciuchów dla małej bo za wielgachne wszystko mam ---------------- Ale mam ostatnio pecha na allegro wczoraj udało mi się wylicytować nową wanienkę onde evo sprzedający podał koszt wysyłki 15zł a teraz napisał do mnie ze nie mam wpłacać pieniędzy bo on się idzie dowiedzieć na pocztę ile to będzie kosztować!! bo on liczył na odbiór osobisty!! jak liczył to trzeba było zaznaczyć że tylko odbiór osobisty!!! nie wiem co mam zrobić bo coś czuję że przesyłka będzie droższa przecież to niezgodne z prawem!! jeśli wyjdzie drożej to moim zdaniem powinien zapłacić ze swojej kieszeni |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1555 | |
|
Dragonfly
|
Cytat:
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie smialam, jak robilismy obraczki u zlotnika, i zostalo nam zlota, i zlotnik do meza mowi, no to akurat zlota na pierscionek dla zony jak sie potomek urodzi
![]() Wiec moj maz zakodowane ma, ale nie wiem czy w tym szoku pomysli o prezencie. Na pewno ukocha hihih
|
|
|
|
#1557 |
|
Rozeznanie
|
Ishka- Gratuluje!!!!
![]() To musi być cudne uczucie ujrzeć w końcu po 9 miesiącach swoja kruszynkę. Wczoraj miałam na obiad golonki z bigosem. Z TZtem myśleliśmy ze się na wzajem po zasmradzamy. Gazy nie z tej ziemi. A najgorzej było jak położyliśmy się spać i chciałam się inaczej ułożyć to krzyczał żeby kołdry nie podnosić bo wszystko na niego leci A dzisiaj na obiadek mam klopsiki wieprzowe w sosie pomidorowym i z makaronem Uwielbiam je. Agas mam pytanko gdzie chodzisz do gina i gdzie masz zamiar rodzic??
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
Przeoczyłam kolejne narodziny!!
znów chłopak i kolejny wcześniej ![]() GRATULACJE!!! czy któraś zamawiała wanienkę z allegro? wchodzę na cennik poczty i wychodzi mi że powinno kosztować 12zł ale nie wiem czy dobrze sprawdzam ![]() zwykła paczka pocztowa http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm |
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
Iska gratulacje!!!! podobno pierwsi Panowie przynosza szczescie w róznych przesadach takze cieszmy sie
|
#1560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie . Skoro pisze żę 15 to z jakiej racji teraz to zmienia ?? Powinien przed wystawieniem aukcji zapytać o to na poczcie. A skoro policzył za mało to co ciebie to teraz interesuje ?? Ja jak coś kupuję na all to zawsze też patrzę na koszty przesyłki . Niektórzy za wysłanie duperelka chcą kupe kasy. Nie jest twoją winą że on nie wypytał ile to kosztuje. Nie daj się naciągnąć. Jest to umowa kupna sprzedaży i warunki zaakceptowałaś . Jak by co pisz do allegro że sprzedawca po zakończeniu aukcji podnosi koszty przesyłki . ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Ishka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

Ja już mam za sobą całą wymianę maili z tym sprzedawcą, napisali, że zwrócą koszty przesyłki, bo pomyłka była z ich strony (u mnie to w ogóle chodzi nie o zwrot, ale o wymianę na to, co miało być

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

masakra jakaś 

a tu nagle w dol
hihi
Uwielbiam je.