Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-13, 10:04   #1561
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Uwaga, uwaga, sms od Ishki:

Cześć Wam wszystkim. Wczoraj o godz. 20.35 przyszedł na świat Tomuś Junior. Całe 54cm i 3250g. Zdjątko wyślę później bo na razie ruszać się nie mogę. Rana i brzuch bolą nieziemsko. Pozdrawiamy
GRATULACJE!!!!! Ze tak napisze .. w koncu! Teraz tylko troszkę rana poboli ale juz psychicznie na bank lepiej

Ide na sniadanko, kurcze od przedwoczraj nie mam kiedy Was poczytac

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:09   #1562
agas
Raczkowanie

GG do agas
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Agas mam pytanko gdzie chodzisz do gina i gdzie masz zamiar rodzic??
Nie jestem wybredna wiec rodze u nas w Koninie a chodze do Bieluszko. A Ty masz zamiar rodzic gdzie indziej? A chodzisz do SR? PS nie zrozum mnie zle jesli postanowilas rodzic w innym szpitalu ja po prostu nie bralam innej opcji pod uwage i troche znam to sroidowisko ze tak powiem, ale mam znajome ktore postawily na kolo i poznan.

Izka

Edytowane przez agas
Czas edycji: 2010-10-13 o 10:12
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:10   #1563
Artystka23
Dragonfly

Jak to wlasciwie jest,wczoraj kolezanka babki zadzwonila i sie pytala czy juz urodzilam,ja na to jeszcze ze mam troche czasu..I ona powiedziala,ze jej matka zawsze mowila,ze dziewczynki zazwyczaj szybciej pchaja sie na swiat,a chlopcy w terminie lub po...No i na patologii jak lezalam to po terminie zwykle lezaly mamy synkow...
Stary 2010-10-13, 10:14   #1564
anankee
Rozeznanie

ISHKA gratulacje!!!!!

A ja czekam niecierpliwie na jakiś poród siłami natury i jego opis

kularek, jak tam po wczorajszej wizycie???
byłaś w szpitalu na oddziele zobaczyć jak jest? jakie wrażenia?
możesz mi napisać listę rzeczy potrzebnych do szpitala?

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:15   #1565
gimikis
Rozeznanie

Ja chodzę do Murawieckiego więc chciałabym rodzic w Kole a nie wiadomo czy zdążę dojechać. Wiec jakby co to Konin. Do SR nie chodzę. Akurat jestem na takich studiach że różnego rodzaju oddychanie, ćwiczenia itp. mam już za sobą.
Zajęcia kliniczne miałam praktycznie na wszystkich oddziałach w koninie. Nic nie mam do porodówki w koninie ale chciałabym być przy lekarzu który mnie prowadzi. Jeśli nie dojadę do Koła to rozpaczać nie będę.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-10-13 o 10:17
gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:18   #1566
kliwia
Zakorzenienie

artystka czysta statystyka
moja siostra corke rodzila w terminie, kolezanak corke tez w terminie. ja sie urodzilam w terminie, moja siostra wczesniej.
Ale np kolezanka kolezanki obie swoje corki ponad tydzien po terminie i to w wakacje, gdzie pogoda jaka byla kazdy widzial.
Wg mnhei plec nie ma znaczenia do terminowosci narodzin.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:25   #1567
KarolinaB
Raczkowanie

Apoolonia - nie daj sie naciagaczowi, to nie twoja wina, że ciołek nie umie pojść na pocztę przed wystawieniem aukcji. Pisz jakby co do allegro!! No co za rozbestwieni ludzie sie trafiaja ci ostatnio. i lać ich wszystkich hehehe

Mój brzuchol mogłby zacząć sie obniżać bo ja za dwa tyg. chciałabym byc po, akurat byłby 39 tc, ale skoro Artystka23 pisze, że chłopacy dłużej chcą siedzieć, to pewnie przenoszę ;/ a wolałabym w październiku urodzić moje widzimisie moglyby sily wyższe uwzględnić hehehhe

Pełnia - kuruj sie moja droga, skoro nadal kaszel cie męczy. A kwiatów ja tez nie bardzo lubię, tzn, raz na rok bukiet taki średni mnie ucieszy, ale wole po prostu dostawać prezenty praktyczne niż kwiaty, które zwiędną po dwóch dniach. Od TŻ-a chciałabym dostać cokolwiek, byle tylko pamietał. Włąsnie chodzi mi o to, żeby było miło

ok spadam myć kły i lecę na zakupy
do później
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:25   #1568
kretencja
Zakorzenienie

Apoolonia, ale Ishki synek nie jest przed terminem przecież

Z tą płcią, która się pierwsza pcha na świat, to przesądy i tyle. Ja się przeterminowałam, ale tylko 2 dni, czyli w zasadzie w terminie. Dwa tygodnie w obie strony to w terminie, kobiałki!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:27   #1569
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
A mnie udało się dziś wygrać aukcję z leżaczkiem o takim
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...259402638.html
wylicytowałam za 25 zł ale jestem zadowolona
uwielbiam takie aukcje

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
paulinko my kąpiemy w balneum ale w tej kapieli pielegnacyjnej, maly ma bardzo fajna skorke po tym ale jeszcze go oliwkuje dodatkowo a co do plotkary to jestem na bieżąco w sumie co 2 odcinek jest ciekawy, troche traci na pikanterii i niektore wątki sa tak oczywiste ze nudno patrzec ale jestem ciekawa co z ta juliett czy jak jej tam, co to kombinuje
http://allegro.pl/balneum-baby-basic...253752978.html o w takim kotku ? no w sumie tak też było we wcześniejszych częściach plotkary i w 4 odcinku znowu zaczyna się wojna między Chuckiem a Blair , 5 też widzę że już jest, ale jestem leniem i poczekam na napisy, bo oni mają jakieś swoje skróty i niektórych słówek nie rozumiem

Cytat:

Cześć Wam wszystkim. Wczoraj o godz. 20.35 przyszedł na świat Tomuś Junior. Całe 54cm i 3250g. Zdjątko wyślę później bo na razie ruszać się nie mogę. Rana i brzuch bolą nieziemsko. Pozdrawiamy
witamy Tomusia Juniora na świecie ! i gratulację dla rodziców

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
moja uwage zwrocily rozstepy pod brzuchem,zrobily mi sie nagle jednego dnia(dobrze ze sa dosc malutkie,jak zbledna beda niewidoczne) no i do tego doszedl bol jak na @ i ucisk na pecherz..A teraz to mi sie rajstopy podwijaja pod,spodnie dresowe mi sie roluja i czkawka malej jest bardziej odczuwalna..Polozna uwaza ze przegielam z porzadkami czy czyms takim a ja nic innego nie robie tylko wciaz sobie odpoczywam..
to ja mam to samo wszystko narazie, tylko rozstępów nie widze i czuję że mała ma tam mało miejsca, bo już nie kopie tylko się przeciąga i to takie słodkie jak wezme przyłoże rękę to tak ją czuć <3

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
nAle mam ostatnio pecha na allegro
wczoraj udało mi się wylicytować nową wanienkę onde evo
sprzedający podał koszt wysyłki 15zł
a teraz napisał do mnie ze nie mam wpłacać pieniędzy bo on się idzie dowiedzieć na pocztę ile to będzie kosztować!!
bo on liczył na odbiór osobisty!!

jak liczył to trzeba było zaznaczyć że tylko odbiór osobisty!!!
nie wiem co mam zrobić bo coś czuję że przesyłka będzie droższa

przecież to niezgodne z prawem!! jeśli wyjdzie drożej to moim zdaniem powinien zapłacić ze swojej kieszeni
powiem Ci kochana że naprawde jakoś pechowo trafiasz ale powinnaś zapłacić tyle ile było podane na aukcji i ew on ze swojej kieszeni niech dopłaca bo no jak to ? nie dowiedział się tylko wstawił byle jaką cene

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:32   #1570
Patrycja_1708
Zadomowienie

Tez właśnie jestem ciekawa jak któraś zda relacje z porodu sn bo jak narazie to same cc...

To która teraz się szykuje do rozpakowania sn????
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:34   #1571
Artystka23
Dragonfly

ja sie przeterminowalam o dwa tygodnie ale ja do dzis zawsze robie wszystko na opak
OMG przyjechala babka,wkurza sie,bo rachunki do tego nowo wybudowanego domu zaczely naplywac i tu trzeba zaplacic,tam trzeba zaplacic..Ma tak wybuchowy nastroj,ze czuje ze sie z nia dzisiaj pokloce chyba sie stad zawine dokupic rzeczy do wyprawki,bo siedzi,gada przez telefon i sie drze
Stary 2010-10-13, 10:37   #1572
lutien
Wtajemniczenie

Cytat:

GRATULACJE!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Ishka gratulacje!!!!!!!!!!!!:cm ok:

A mnie dzis troche strach oblecial wszyscy mi mowia ze mi sie brzuszek obnizyl i chyba maja racje bo jakos pod piersiami mam wiecej luzu. Polozna na SR powiedziala ze to normalne i za 2, 3 tyg. moge juz rodzic. A tu tyle rzeczy do zrobienia mam nadzieje ze dzis dojda mebelki, no i chyba najwyzszy czas spakowac torbe, zrobic pranie ale mam pietra
Samo obniżenie się brzuszka nic nie znaczy. Ja mam nisko od początku września i jeszcze nie urodziłam Choć też mi mówiono, że na 100% urodzę wcześniej, bo brzuch nisko, mała główką nisko, i jest rozwarcie. Ale to przynajmniej daje motywacje, żeby przygotować wcześniej wszystkie potrzebne rzeczy

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Przeoczyłam kolejne narodziny!!
znów chłopak i kolejny wcześniej

GRATULACJE!!!
Nie wcześniej - o terminie, bo to chyba 38 czy 39 tc (choć mogę się mylić).

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
artystka czysta statystyka
moja siostra corke rodzila w terminie, kolezanak corke tez w terminie. ja sie urodzilam w terminie, moja siostra wczesniej.
Ale np kolezanka kolezanki obie swoje corki ponad tydzien po terminie i to w wakacje, gdzie pogoda jaka byla kazdy widzial.
Wg mnhei plec nie ma znaczenia do terminowosci narodzin.
Ja bym się też nie sugerowała samym terminem z OM, bo tak na prawdę to przecież 2 tygodnie przed i 2 tygodnie po tej dacie jest "w terminie"

_________________________ ______

Witam Dziewczyny
Wczoraj byłam u alergologa i kazała mi zacząć znów brać leki na astmę. Powiedziała, że dziecku na 100% nie zaszkodzą, a mogą pomóc, jeśli ma słabo rozwinięte płuca. Powiedziała też, że powinno się je zacząć brać przed porodem, bo po może nastąpić zaostrzenie objawów astmy ze względu na zmiany hormonalne. Co do zzo to nie ma przeciwwskazań

Poza tym u mnie nudy Jutro mam ostatnią wizytę u gina Choć może już nie dotrę Ja tez nie mam weny do obiadu. Chyba zrobię coś z buraczkami
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:41   #1573
79 Marta
Wtajemniczenie

nosz k .... zagotowałam się
pojechalam do laboratorium w sprawie tego wymazu, babka mi dała pojemnik do pobrania i poszlam do poradni K ( tak jak wczoraj mi mówiła przez telefon, że próbkę może pobrać polożna). I okazało się, że położna NIE MOŻE , bo jej zabroniła lekarka !!! Bo nie jestem jej ( tzn, lekarki) pacjentką. czujecie?? położnej było strasznie głupio, ale mówi, że nie może ryzykować, bo to jej przełożona wróciłam z niczym.
Stary 2010-10-13, 10:42   #1574
kretencja
Zakorzenienie

Marta Współczuję, mnie też zawsze takie sytuacje doprowadzają do szału

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-13, 10:44   #1575
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Mam pytanko do mamusiek grudniowych: Czy odczuwacie jakieś bóle brzucha, podbrzusza i takie kłucie tam na dole??? Bo znowu sie martwie czy to normalne...
miewam czasem jakies kłucia, jakby w pochwie albo w jajniku, ale to nic groźnego, 2 dni temu byłam u gin i wszystko jest ok

Cytat:
moja uwage zwrocily rozstepy pod brzuchem,zrobily mi sie nagle jednego dnia(dobrze ze sa dosc malutkie,jak zbledna beda niewidoczne) no i do tego doszedl bol jak na @ i ucisk na pecherz..A teraz to mi sie rajstopy podwijaja pod,spodnie dresowe mi sie roluja i czkawka malej jest bardziej odczuwalna..Polozna uwaza ze przegielam z porzadkami czy czyms takim a ja nic innego nie robie tylko wciaz sobie odpoczywam..
nic mi nie mów o rozstępach ani jeden nie wyszedł po 6 miesiacach ciąży, a tu weszłam w 7 miesiąc i na dole brzucha i na boczkach pojawiły się rozstępy nie są duże, no ale są i ich liczba wzrasta a smaruje się 2 razy dziennie kremami na rozstępy, do tego oliwką też się smaruję i nic już meżowi zapowiedziałam, że po porodzie jak tylko będę mogła to pójdę na jakiś zabieg, który choć trochę pomoże mi z tymi rozstępami

a dziś miałam fatalną noc, co chwilę do wc, w dodatku źle musiałam leżeć w łóżku bo teraz boli mnie lewa łopatka, nieważne czy siedzę, czy leżę, czy wiszę

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:50   #1576
agas
Raczkowanie

GG do agas

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Ja chodzę do Murawieckiego więc chciałabym rodzic w Kole a nie wiadomo czy zdążę dojechać. Wiec jakby co to Konin.
E tam na pewno zdazysz do Kola nie jest tak daleko. Moja bliska przyjaciolka tez chodzi do niego a ma termin za poltora tygodnia ale postanowila zostac w koninie bo widzi szpital prawie ze swojego okna Ciesze sie ze nie masz jakis bardzo zlych opini o naszej porodowce choc zastrzezenia co do perspnelu sa pewnie wszedzie i fajnie ze bedziesz mogla liczyc na lekarza bo ja na mojego nie. Ja mam nadzieje ze moj porod sn odbedzie sie bez komplikacji ale to pewnie zyczenie kazdej z nas.

Lutienja wiem ze to nie musi oznaczac wczesnniejszego porodu i mama szczera nadzieje urodzic okolo terminu bo tylko wtedy bede mogla rodzic razem z moim mezem a o niczym innym teraz nie marze. Stres polega wlasnie na tym ze nie wiesz kiedy a jeszcze tyle by sie chcialo zrobic przed narodzinami Malutkiej.

Izka

Edytowane przez agas
Czas edycji: 2010-10-13 o 10:55
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:52   #1577
sanderinka
Zakorzenienie

Ishka gratuluje

czesc wam chyba z tym moim spaniem do lekarza pojde znów usnelam przed 4 mam dość

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 10:53   #1578
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
a dziś miałam fatalną noc, co chwilę do wc, w dodatku źle musiałam leżeć w łóżku bo teraz boli mnie lewa łopatka, nieważne czy siedzę, czy leżę, czy wiszę
Oj dzisiejsza moja noc te była do bani. Budziłam się chyba co godzinę 3 razy zaliczałam WC i na dodatek taka jakaś niewyspana i połamana jestem.

Stary 2010-10-13, 10:56   #1579
kretencja
Zakorzenienie

Ja też trochę połamana - szyja mnie boli z jednej strony. Jakoś źle może głowę trzymałam przez sen. Albo miałam skurcz w szyi i nie zauważyłam W nogach trochę się uspokoiły, wczoraj mnie złapał w stopie, ale dosłownie na moment, poza tym raczej spokój przez ostatnie 3 noce.
A w nocy wstaję na siku w sumie raz (poza tym, że 3 razy muszę się wysikać, zanim zasnę ), jakoś rano - już nie jest całkiem ciemno, więc jakoś przed 7 pewnie. I potem jeszcze do 8 śpię. Tak że u mnie ze spaniem dosyć dobrze.

A teraz sobie jem drugie śniadanie - chałkę z masłem i popijam kakałko

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-13, 10:57   #1580
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieje ze moj porod sn odbedzie sie bez komplikacji ale to pewnie zyczenie kazdej z nas.
Ja nie widzę inne perspektywy. Bo wiem że każda z nas sobie swietnie poradzi na porodówce. Dziewczyny bo kto jak nie My

Stary 2010-10-13, 10:57   #1581
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

ISHKA GRATULACJE Śliczny musi być ten Twój synek Wracaj szybko do siebie i pisz co tam u Was

Wiecie z tymi prezentami to jest tak, że mój TŻ traktuje ciąże jak... katar albo coś... jest i przejdzie... A miło by mi było jakby jednak docenił to, że noszę w brzuszku naszego dzidziusia i że nie zawsze jest to tak łatwe jak on sobie myśli... I nie zależy mi na jakiś drogich prezentach czy coś, ale miło by było dostać np kwiatki czy jakiegoś misia małego... Tak, żebym wiedziała, że On jednak jakoś liczy się z tym, że dla mnie to jest trudniejsze niż dla niego... A poza tym... Skoro on po urodzinach juniora ma prawo iść się spić z radości(już mu to moi bracia i jego przyjaciele zapowiedzieli) to ja mam chyba też prawo do odrobiny jakiejś przyjemności po porodzie, chociażby w postaci kwiatków??

Apoolonia normalnie takiego faceta to tylko Nawet biorąc pod uwagę, że może to być paczka gabarytowa B o wadze do 2 kg(bo wanienka raczej więcej nie waży) to to jest maks 17 zł... Nie zbiednieje... A poza tym... jego wina... JA też coś kiedyś sprzedawałam i się rąbnęłam bo zaniżyłam wartość wysyłki, ale trudno moja wina - dopłaciłam do niej wtedy...

Patrycja mnie czasem tak na dole brzucha pobolewa, czasem kłuje a czasem tak ciśnie troszkę, ale lekarz powiedział mi,*że nie ma czym się martwić bo to jest normalne.
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:01   #1582
Artystka23
Dragonfly

Marta no to wspolczuje,mi gin ten wymaz sam pobral na ostatniej wizycie,tylko ze potem mi zaspiewal 45zł za posiew...A co do rozstepow to mam je prawie wszedzie-na piersiach,udach,w dole brzucha,duzo takich drobnych i juz wywalone w to mam,tez sie smarowalam i mi dopiero teraz wylazly w takiej ilosci
Stary 2010-10-13, 11:02   #1583
kretencja
Zakorzenienie

Priety, no mój też już się odgraża, że się spije - na pewno go nasz przyjaciel najlepszy wyciągnie. A że głowę ma silną, to i pewno mój mąż będzie równo z nim pił. Jak na jego (przyjaciela) wieczorze kawalerskim, z którego mój mąż wrócił tak pijaniutki, że jeszcze go takim nie widziałam
Cóż, wtedy obiecał, że aż tak już się nie upije, ale... Uwierz chłopu

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-13, 11:09   #1584
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Marta no to wspolczuje,mi gin ten wymaz sam pobral na ostatniej wizycie,tylko ze potem mi zaspiewal 45zł za posiew...A co do rozstepow to mam je prawie wszedzie-na piersiach,udach,w dole brzucha,duzo takich drobnych i juz wywalone w to mam,tez sie smarowalam i mi dopiero teraz wylazly w takiej ilosci
jutro mam wizytę, to go przycisnę
Stary 2010-10-13, 11:10   #1585
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Kretencja mój zazwyczaj właśnie pije z umiarem... 2 razy mi się zdarzyło widzieć go pijaniutkiego... I to już jak byłam w ciąży 1 raz jak się dowiedział o dziecku, to byliśmy z bratową na działce i oboje z tej radości zaczęli sobie piwkować... Skończyli w domu a później się doliczyłam, że im wyszło po jakieś... 10 piw na łebka Ale radochę mieli nieziemską tylko mieliśmy problem jak wrócić z działki bo wtedy już byli w połowie A drugi raz 2 tygodnie później mój brat zjechał (jest kierowcą TIRa więc jest w domu przez tydzień a przez 3-4 go nie ma) i miał urodziny, a do tego też musiał opić dobrą wiadomość to też razem dali czadu Więc już wiem, że jak dorwie TŻ nasz przyjaciel i mój brat to nieźle zabalują Nawet kumpel ostatnio liczył, że jak będę w szpitalu 3 dni to 2 dni mogą pić a w ostatni dzień TŻ będzie trzeźwiał i załatwiał sprawy urzędowe małego
Ja tylko żałuję, że tego mojego TŻ nie zobaczę bo on jak się upił to był taaaki słodki... do tej pory mamy z bratową ubaw, bo tak uroczo seplenił i strasznie chciał pomagać w sprzątaniu a ledwo na nogach stał
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:11   #1586
zenia2211
Rozeznanie

Hej kochane Ja dzisiaj bylam na badaniach glukozy...nie bylo to za smaczne ale sie przezylo...duzo cytryny i poszlo.
Kootek i Weronisia dzieciaczki rosna jak na drozdzach,macie sliczne bobasy.
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:13   #1587
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Priety, no mój też już się odgraża, że się spije - na pewno go nasz przyjaciel najlepszy wyciągnie. A że głowę ma silną, to i pewno mój mąż będzie równo z nim pił. Jak na jego (przyjaciela) wieczorze kawalerskim, z którego mój mąż wrócił tak pijaniutki, że jeszcze go takim nie widziałam
Cóż, wtedy obiecał, że aż tak już się nie upije, ale... Uwierz chłopu
nie wiem, czy mój mąż się upije, bo onw sumie mało pije. Ale jak się spotka od czasu do czasu z kumplami, zwłaszcza na jakimś wieczorze kawalerskim, to się potrafi tak upić, że nie pamięta wszystkiego a rano zwykle źle się czuje na żołądku i słyszę starą śpiewkę, że już nigdy wódki pić nie będzie, tylko piwo i wino:haha ha:

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:16   #1588
kretencja
Zakorzenienie

Priety, o nie, mój nie jest słodki jak się upije. Czka, czasem mnie zaczepia namolnie w łóżku (jak ma siłę ), no i cuchnie, nie znoszę odoru alkoholu Na szczęście to są sporadyczne sytuacje, ogólnie tez pije z umiarem i w ogóle raczej rzadko.

Mój wódkę bardzo rzadko pije, ale potrafi się piwem spić... Cóż, jak chłopaki na takim spotkaniu wlewają w siebie po 6 czy 8 mocnych, to czemu się dziwić

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-13 o 11:17
Stary 2010-10-13, 11:23   #1589
79 Marta
Wtajemniczenie

na szczęście CHYBA te czasy minęły, że baby jęczały na porodówce, a szczęśliwi przyszli tatusiowie stali już upojeni pod oknem szpitalnym. Przynajmniej mój ojciec taki stał
Stary 2010-10-13, 11:26   #1590
Artystka23
Dragonfly

Mojego to ja raz widzialam zalatwionego na amen tak sie spil,ze potem lezal i mowil mojej przyjaciolce ze on tak bardzo mnie kocha,ze jestem taka cudowna itp heh drugi raz to byl mocno pod humorem ale na nogach jeszcze stal to mi tez zaczal robic wyznania milosci i zaczal sobie wyrzucac,ze on jest taki zimny i on tego nie potrafi okazywacheh mnie tym rozbroil,bo na trzezwo to w zyciu sie nie przyzna ale z reguly nie pije,a nawet jak kupi sobie piwo to polowa butelki nie wypita stoi sobie gdzies tak dlugo az jej nie wyrzuce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości