|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Sofcia - widziałaś?? a gdzie??
![]() w takim razie dla zainteresowanych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1286607013 ![]() ale mnie boli
|
|
#4562 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladko wiesz co- kocham Cię
Jesteś rewelacyjnym obserwatorem rzeczywistości i jednocześnie kabareciarą Masakra a pomyślałby człowiek że sami nudni ludzie w bankach pracują
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Dzasta śliczny brzusio
Czekotubko ale podsumowałaś Kasicę Krejzolku nasz Kochany od razu mi lepiej jak się pojawiłaś |
|
|
|
#4564 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta - oniemiałam !!!! Cudne
A mówiłam Ci?? na ból zęba mi pomagało stanie na rękach Ewentualnie przepłukanie jamy ustnej wodą utleniona oczywiscie rozcienczoną- ale to przy bakteriach
|
#4565 |
|
Zadomowienie
|
dzasta jaki śliczny brzusio - oja chciałabym mieć taki malutki brzuszek będąc w ciąży
izazuśka normalnie aż się zawstydziłam .....takie wyznania i to publicznie ..... co nasi mężowie powiedzą jak się dowiedzą ? paulinaizabela podsumowałam kasicę, ale nie żeby złośliwie - po prostu kocham jej przekonywanie samej siebie do danej opcji pod przykrywką zapytania o radę |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Dżasti! Gdzie ten brzunio???????????????
![]() Ale ze mnie slepota ! Boski brzuś jakaś Ty szczpulutka też tak kce wyglądać w ciązyyyyyyyyyyyyy!Czeko tradycyjnie mnie pojechała ![]() Ciekawe, że tak to widzisz... Chociaz może cos w tym jest ![]() Uważam, że rada, którą otrzymam musi byc w jakiś sposób uzasadniona ![]() Poza tym moje pytanie dotyczyło rozmiaru kurtki i wszystkie jednogłośnie stwierdziłyście, że M- więc gdybym ją brała to wezme M- bo myślę, że macie rację Czyli nie posłuchałam rad? Czy o co kaman?
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-10-12 o 20:06 |
|
|
|
#4567 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasica nie stresuj się nie wiesz ze im bardziej się kocha tym bardziej się dogryza??
Moja paczka już to wie i zazwyczaj jak zasune jakimś tekstem wszyscy mi wybaczają ![]() Nie masz powodów do niepokoju Kasico słodka ![]() Ps. Chcesz obornickie mleczko na pociechę???
|
#4568 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zmartwię Cię, bo byłam u Pani Dentystki, a nie u Pana Dentysty a lekarz którego zawołali na ratunek to pan blisko 70tki, więc też nic ciekawego ![]() najlepsza i tak była pani, która miała wejść po mnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny za komplementy, ale Wy nie wiecie co mówicie
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-10-12 o 20:27 |
||||
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
nie denerwuje sie
troszke mi przykro... nie chce mleczka pije sok fefkowy
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
izazuśka teraz doczytałam o tym Garwolinie
![]() Ludzie z Garwolina generalnie są bardzo specyficzni - zadziorni, złośliwi i mściwi. Studiowałam z kolegą z Garwolina, który się we mnie zadurzył i nawet byłam z nim tam na weselu (i to był chyba mój największy błąd) cała jego rodzina pytała kiedy teraz my bierzemy ślub - nie wiem co jego mama z babcią wszystkim naopowiadali ![]() kasica przecia pisała że ja nie złośliwie ino z dobroci syrca Ty mój oszołomie |
|
|
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
Sok fefkowy?? a jaki to??
ja herbatę pije- to dobre na jesienną chandrę ![]() Kasiu no co ty nie bądz taka wyczulona-przecież wiesz ze cie uwielbiamy
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem
![]() *fefka- mafefka
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
Dobra to teraz ja proszę o radę
Potrzebuję jakieś zakryte, wygodne i lekkie łapcie na wyjazd. Miałam jechac tylko w sandałach ale zapowiedzi śnieżyc na listopad mnie zabiły ..... już widzę przesiadkę w Moskwie w sandałach po śniegu Schodziłam wszystkie sklepy w galerii i co i qrwa kozaki i botki znalazłam jakieś takie zjawiska ... a może Wy macie namiary na jakieś sprawdzone buciory na all http://moda.allegro.pl/pikowane-zams...268071080.html http://moda.allegro.pl/balerinko-mok...253876312.html |
|
|
|
#4574 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasza Kasia się sfochała
Bo PSM załapała Teraz wszystko serio wzięla I nam w sobie się zamknęła Droga Kasiu, nasz słodziku Przestań złościć się owsiku My z miłości dogryzamy Bo cie strasznie uwielbiamy
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co chcesz jutro na obiad??? Czeko weź te skórkowe- w Twoim stylu takie , tamte drugie wyglądają na badziew ![]() idę się poseksić ![]() jak tylko wąż wypełznie spod prysznica to się za niego zabieram... napaliłam już nawet w... świeczkach si ju tumoroł
|
|
#4576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() @ przylazła, więc i humor bleee ![]() Cytat:
ps. podoba mi się ta fioletowa torebajka Czekotubko K o c h a m C i ę Dzasta śliczny brzusio
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no no może to rozładuje Twoje napięcie i nie będziesz się tak fochać Malutka podaję Ci rękę - też się męczę z @ Czekotubkoojej ale wyznania w Twoją stronę najpierw Iza potem Malutka... co Ty im zrobiłaś a tak serio to wszystkie Cię tu uwielbiamy hehe dobrze, że się z tamtym gościem nie chajtnęłaś - teraz się męczysz z jedną teściową toco to by było z trzema |
|
|
|
|
#4578 |
|
Zadomowienie
|
No tak niebawem nie będę się mogła opędzić od amantek jak tu dalej takie wyzanania będą się pojawiały
Jakiś czas temu kupiłam Versace Crystal Noir bo wyczytałam, że wabią facetów ![]() malutka dzięki kasica Ty to masz zdolności cyrkowaca ..... podjarać się paleniem świeczek czemu ja tak nie mam od razu bym zmieniła miejsce zatrudnienia na jakiegoś palacza piecowego i bym Ciągle podjarana ganaiała ![]() a na @ nie narzekajcie bo to błogosławieństwo - po tych moich 3 miesięcznych przerwach to naprawdę ulga tak po miesiącu się "oczyścić" z tym, że mnie teraz koszmarnie całay czas brzuch boli bo dostałam ziółka na wchłonięcie tych wszystkich torbielek na jajanikach - jak wróce z Indii zrobię sobie kompleksowy przegląd ![]() dobra poginam pod prysznic bo zaraz będę spóźniona ..... chociaż jakby tak podsumował wszystkie moje nadgodziny to okaże się, że przepracowałam 1,5 roku w rok więc się nie spiszę
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ale się właśnie wkurzyłam ![]() zaczęłam w poniedziałek kurs na prawko, szybka teoria w tydzień miało być I dziś mi zadzwoniła dziewczyna z biura, że wykładowca się rozchorował w związku z czym zajęcia do końca tygodnia są odwołane i przeniesione zostają na następny tydzień. I byłoby dobrze, gdyby nie to, że na następnym tydzień już od czwartku nie będzie mnie w Krk, jedziemy do mnie do domu, bo mamy rocznicę ślubu my i moi rodzice- 30-tą i robimy imprezkę taką małą dla rodziny w sobotę, no a w piątek będziemy z siorką szykować wszystko. No i się wkurzyłam i mówię babce, że za tydzień nie mogę i właśnie dlatego wybrałam ten tydzień bo mi pasował a w przyszłym mogę przyjść tylko w środę. Niby jest możliwość samemu nadrobić wykłady ale mówili tylko o jednym dniu, a mi by wypadało 3 ![]() Czeko bierz te mokasynki skórkowe Iza ale pacan z właściciela lokalu chciałabym widzieć jego minę jak chłopaki powiedzieli o uprawnieniach pewnie - bezcenna zapewne Kasia nie martw się o zwieracze na obronie, nie będziesz mieć czasu pomyśleć o nich ![]() trzymam kciuki za kredyt podoba mi sie ta fioletowa torebajka, sama myślałam nad nią, ale kolor mi do niczego nie będzie pasował ![]() Dzasta ja nie wiem gdzie te kg się chowają w każdym razie brzusio uroczy jest i taki zgrabniutki ![]() jest tu kto, żeby się kawki napić ze mną?
|
#4580 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
ja mam chyba czarodziejski aparat, że Wy nie widzicie tego sadełka na "Śluby" idę dzisiaj na wieczór... więc albo wieczorem, albo jutro powiem czy warto ![]() mooonik nie denerwuj się... ![]() Kasienko - najpierw chciałaś wężowego zabijać, a później się seksić?? widzisz, dobrze, że oszczędziłaś biedaka to na coś się przydał
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
nie było sexa! Misiek wylazł spod prysznica a mi się już odechciało I mówie do niego: chciało mi się jak byłeś pod prysznicem... A on do mnie: to mam tam z powrotem wejść??? Zlałam się i poszliśmy spać ![]() Moonik- ja chceć kawki ![]() A torebajkę fioletową polecam w 100 %- jest piękna!!!!!! Nie mam problemu z kolorem, bo dużo mam fioletowych i różowych rzeczy, granatowych i czarnych - więc będzie do czego ją ubierać ![]() Dzis mam karmelkową , moje ukochane nowe platfuski ![]() Strasznie ciężka ta torba przez te okucia i łańcuchy Wam powiem - no ale coś kosztem czegoś- jest śliczna
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Moniś ja chętna na kawkę ![]() och zawsze coś... sobie człowiek tak ułoży, żeby pasowało jak najlepiej to musi się wydarzyć coś co to popsuje ![]() Kasica trzeba było lecieć pod prysznic do niego a nie czekać aż się odechce Wogóle ja już od dwóch tygodni planuję shopping i nic ztego nie wychodzi |
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
no jak fajnie, że ktoś wypije kawuśkę ze mną
Kasik trza było pod prysznic włazić a nie czekać aż ochota przejdzie Paula no nie mów, że czasu na zakupy brakło Dzasta czekam zatem a jak ząb ja sobie kupiłam botki ostatnio.. i mimo, że na obcasach baaardzo rzadko chodzę tak te są tak przewygodne, że mogłabym non-stop w nich chodzić
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz wiarę? nie mam kiedy bo w weekend znowu imprezuję a po imprezie zazwyczaj odsypiam do południa i odchorowuję ![]() poka, poka butki
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
no ale nie wiem, nie wiem, dać wiarę czy nie dać ja poproszę z serem tylko nie wygadaj mężowi bo nas będzie ścigał po wizażu potem ![]() butki wieczorem może pokaże, jak umyję i zdjęcie zrobię
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tekst Violi spoko luz mężul tu nie zagląda to buła ze srem leci |
|
|
|
|
#4587 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w takim razie za bułę oddam talerz zupy buraczanej, zeby nie było że męża głodzisz
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że ból zęba całkiem odpuści |
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że ząb odpuści
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
HEJ DZIOŁSZKI
dzastuś mów jak było na "Ślubach", bo sie wybieramy... ![]() Paulinko brak czasu na zakupy?? Nie znam takiego pojecia...heh Mooonik zanim sie obejrzysz autkiem wpadniesz do mnie kawkę ..zobaczysz. ![]() kasienko niezła historia z tym "brakiem sexiku" ![]() uciekam na kolację... A i łącze się w bólach @
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Jesteś rewelacyjnym obserwatorem rzeczywistości i jednocześnie kabareciarą 

jakaś Ty szczpulutka 

chciałabym widzieć jego minę jak chłopaki powiedzieli o uprawnieniach pewnie - bezcenna zapewne