![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
No cio
![]() ![]() ![]() Jakie znów ch.jki ![]() ![]() Taa na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-13 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Załatwione,nie znamy się ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Witaj Gryx
![]() Czy faceci też tak często marudzą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 750 km... o jak cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moi teściowie na początek to chcieli u nas co tydzień być, ale w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam szanownej Pani, że ja mam ważniejsze rzeczy na głowie niż tylko ich wizyty i że jak chce przyjeżdżać, to musi obiad sama przywieźć, bo ja nie mam czasu dla nich gotować ![]() ![]() Złośliwość losu ![]()
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Hery umyte i ulozone
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za daleko mam ![]() Cytat:
![]() wszyscy wszystkich znają ![]() Cytat:
![]() jak uda Ci się rozróżnic jednego piórzastego ciastka od drugiego, to już będzie coś ![]() ![]()
![]() |
#877 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() nie. Jeszcze częściej ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#878 | ||
Zakorzenienie
|
Na studiach mieszkałam z taką dziewczyną, u której to słowo zawsze wywoływało ogromny śmiech, nie wiem (tudzież nie pamiętam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-13 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurde no, ale większe chcę mieć, tylko tylko, trzeba coś wymyślić ![]() Już wiem, nie można mieć dużo kanap, sof i łóżek, żeby nie było ich gdzie kłaść ![]() ![]()
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
mów za siebie
![]() Fińsko-ciachowa zabawa dla Łinterii - znajdź szczegóły, którymi różnią się poniższe łobrazki ![]() raz, dwa, trzy wersja dla zaawansowanych: kto jest kto? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale kobiety nie stwierdzają faktów tylko zawsze marudzą, tylko faceci wg mojego TŻ'ta stwierdzają fakty ![]() ![]() No staram się nie zwracać, ale to drażni ![]() ![]() Chyba, że ja już jestem przewrażliwiona ![]()
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
![]() o kapibary były ![]() moja koza dziękuje za zachwyty nad nią ![]() ale ja jestem dzisiaj rozlazła ![]() ![]()
![]() |
#885 | ||
|
Do większości znanych mi facetów jak ulał pasuje ksywa Smerf Maruda
![]() Jeden to chyba Turisas a dwa Finntroll? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#887 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A poza tym mam dzisiaj wolny dzień i zamierzam odpocząć intelektualnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
|
Wooow, to teraz opisuj od czubka modnej glowy po palce u stóp
![]() ja też dziś pewnie niejedną zobaczę, bo idę się lansować w galerii handlowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie Ty tam fjuty widzisz? ![]() ![]() ![]() to szybko, żeby go Morr nie zwinęła ![]() ![]() znać oko znawcy ![]() opowiadaj ![]() Cytat:
![]() Tudzież ślinianek ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 13:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() na głowie wąska opaska z "włosów", o taka, w kolorze blond (a włosy obiekta szatę) włosy obiekta uczesane tak (bez spinów bocznych) na szei obiekta bohoredsikblack płaszczyk obiekta fuksjofioletowy, filcawy i militarniawy, z paskiem z tegoż materiała poniżej płaszczyka obiekt wyposażony był w czarne skinny, białe skarpetki i czarne balerinki. posiadł był chyba jeszcze torbę, ale nie spamiętałem obiekt umakijażowany był w stylu takim i ładny z twarzy, aczkolwiek stwarzał wrażenie ogólnie bazarkowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślałam o takiej opasce tudzież gumce do włosów, ale zdecydowanie jednokolorowej i w barwie identycznej z moim uwłosieniem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
to jeszcze czeciego zgadnij, a dostaniesz cuś ładnego
![]() edit: kurka, Micielino - ta Twoja specyficzna pisownia jest zaraźliwa! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
napaliłam w kozie
![]() Miciel, obiekta skarpetki białe bawełniane miała czy zochy ![]()
![]() |
#896 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
serio to raczej bawełna, nie zochy rajstopiane, i wyższe, w skinach niknące (w końcu żymno jezd) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufff, bo już się bałam, że się przeziębi ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#899 | |||
BAN stały
|
Ooo nieee, moja droga, to ja się pierwszy obraziłem (i to ja zadecyduję, czy się znamy, czy też nie)
![]() My nie marudzimy ![]() ![]() Cytat:
![]() A to tak, jak u mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Sklerozę chyba mam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę się napić,Tymbarka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.