|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Cytat:
![]() Nie umiem się wbić.... ![]() to Maya wysłała carmi pro-foty a nam nic nie pokaże? |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja na spotkaniu dowiedziałam się że będą nas potrzebować tylko co parę tygodni więc lepiej sobie zorganizować coś dodatkowego na Targach. Napisałam już o swojej dyspozycyjności i dodałam że uczę się greckiego żeby mieć większe szanse kit że jedna lekcja za mną, chciałabym pracować na recepcji ale nie wiem czy z krótkimi włosami tam chcą chyba że jestem w ciąży i mi się zagęszczają
|
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi sie dzis snilo, ze nie zdazylam pomalowac wszystkich i ze gosc zamiast siedziec, zebym go malowala to gadal pol godziny przez tel potem gdzies poszedl a ja go tylko od polowy twarzy pomalowalam takim jasniejszym podkladem i ze go szukalam i sie zgubilam i ze juz wchodzila publicznosvc a gosc do polowy twarzy podklad nalozony ma - tak sie objawil moj stres przed pierwszym samodzielnym przygotowaniem aktorow do spektaklu bez Gosi obok (nakladaja si 2 przedstawienia w tym samym czasie i ona na jedno idzie a ja na drugie) i to jeszcze w tym "moim" przedstawieniu gra dyrektor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To skąd Cię zgarnąć? Byle po drosze Warszawa - Rzeszów ![]() Ilsa, będą chcieli miłą, uśmiechnięta i zadbana, myślę że nie będzie miała znaczenia długość włosów ![]() To w ciąży one gęstnieją? Nie wiedziałam |
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mówisz że by mnie chcieli ? Też nie wiem czy moja dyspozycyjność jest dla nich taka super
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Maya dziękuję, właśnie oglądam
Wiesz, ze wyglądałaś ślicznie Rzęski miałaś sztuczne czy robiłaś te doczepiane? Bo naprawdę dobiły wrażenie A plener gdzie mieliście? Zamęczę Cię dzisiaj
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
w ciąży to raczej włosy wypadają garściami...przynjamniej moje 3 koleżanki aktualnie w ciąży zdają mi taką relację -
rany ja będę w ciąży łysa...---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
plener w moim ukochanym mieście, ale to zdradzę jak dostaniemy choć z 1 zdjęcie... a z rzęsami naprawdę warto zaszaleć szczególnie jak zaraz po ślubie jedzie się na wakacje....zero makijażu przed 2 tygodnie a wyglądasz jak "gwiazda" oczywiście przesadzam ale naprawde to duże ułatwienie i zdjęcia bardziej cieszą oko jak widzisz ze wyglądasz ok, a nie jak panda bo tusz się rozmazał od wody itp.
Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-10-13 o 13:58 |
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Każdy powód dobry
![]() MAm zamiar w sobotę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam chyba dzisiaj szczęśliwy dzień pojechałam odebrać papiery, pani odpowiedzialna za podyplomówki mi je wydała, ja się już mam żegnać a ona mi mówi "a pani jeszcze nie miała podpisu dziekana na podaniu, więc może pani napisać podanie i dostanie pani zwrot opłaty rekrutacyjnej". Fajna kobita - jakby mi nie powiedziała, to mi by do głowy nie przyszło, że mogę dostać tą setkę z powrotem podanie napisałam, pieniądze mają być za jakieś dwa dni na koncie
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kopnijcie mnie w zadek...mam internet, muszę szukać pracy a dzisiaj taka rozciapana jestem, że to szok - dopiero przebrałam się z piżamy i z wyrka wylazłam...
yyyhhhh...
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz rain jak ci sie wszystko fajnie uklada
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
o taaaak! tego mi było trzeba |
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie z kroplami z herbapolu???
|
|
|
|
|
#3225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sie żyje z Meżem? ![]() co u Ciebie?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() zobaczymy sie po 19 hihi jestem z Wrocławia to jak to zrobimY?
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
no ja kropli nie mam (chyba kupię w końcu), ale mam za to przepyszna mocno miętową czekoladę i nie zawaham się jej użyć
|
|
|
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladowo - miętowe?
![]() Madzia, to bardzo proste, w takim razie. Spotykamy się na miejscu
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Stefcia to bede czekać przy tablicy z napisem :"Rzeszów" ok?
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, rozumiem że od strony DK4
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja postanowiłam ograniczyć się z pieczeniem do 1 wypieku w tygodniu, żeby
|
|
|
|
|
#3231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mayu a Ty nie pracowałaś? Zdawało mi się, że tak? Zrezygnowałaś, czy umowa Ci się skończyła? Dziewoje wejdźcie na Jomonstera (niestety nie mogę wstawiać linków ze strony, bo jakieś dziwne rzeczy się robią...) na "ślubne inspiracje pełne pikseli" i zobaczcie ost. zdjęcie. No bomba pomysł Tylko ciekawe czy gdziekolwiek w Polsce można wypożyczyć taką maszynę
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia z automatów są bombowe
|
|
|
|
|
#3233 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do tej pory podwijam, ale to dlatego że mi zawsze zimno w stopy. Nigdy, ale to nigdy nie trafiłam na idealną kołdrę i łóżko. zawsze za krótkie. moja idealna kołdra to dł. 250 cm a szer. 200 cm. łózko oczywiście też. Ale co patrzę to małżeńskie łożka zwykle długości 2 m. I znów bedę musiała spać z podkulonymi nogami lub po skosie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Będę się dłużej na weselu bawić ![]() Btw. ciekawe jak wtedy jest rozwiązywana kwestia płacenia orkiestrze ? W końcu o jedną godzinę się cofa czas Cytat:
No i gdybyś się zgadzała na taką działalność a on zgodziłby się płaci, to wzięłabym to na piśmie przy świadkach i w kilku egzemplarzach. W końcu raz cię wystawił Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarobisz fortunę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mi wyszło w badaniach ze mam mało czerwonych krwinek. że zbliżają się do granicy dolnej ![]() A i czy mówiłam Wam że Kanclerz zgodził się na przesunięcie mi płatności rat czesnego o jeden miesiąc?
|
|||
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcia czaderskie, ja chciałam coś takiego: Załącznik 3468199Załącznik 3468200 ale na sali u nas było za mało światła i kicha by wyszła, a b. łatwo zrobić samemu taką ściankę - 2 rolki tapety, płyta jakaś z budowalanego sklepu, stare ramki plus spray np złoty coby je podkolorować i fotele/krzesła co kto lubi, a jaka fajna pamiątka |
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
niech bedzie
![]() Cytat:
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Choji to fajnie że Kanclerz ma serce
Pracujesz jeszcze Słonce czy już Ci się skończyła umowa?
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Umowę mam do końca grudnia
Ale że to umowa zlecenie to same wiecie...
|
|
|
|
#3239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Te zdjęcia też są czad Kurde trzeba będzie w przyszłości coś wymyślić
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie dzisiaj sniło, ze przymierzałam sukienke slubna. pierwszy raz w ogole, bo ani mi sie nie sniło, ani nie przymierzałam w rzeczywistosci i na razie nie mam zamiaru ![]() sukienka byla okropna... cos ala napoleonka, ze pod bistem luzna. i byla bardzo przezroczysta i mi nogi bylo widac i do tego przymierzalam niebieskie(chabrowe takie) sandalki i czarna torebke z urwanym jednym ramieniem![]() wczoraj z kolezanka na wykladzie sie nudzilysmy i odkryłysmy co to jest dekolt po ang... uwaga, uwaga: rowek miedzy piersami![]() juz nikomu nie powiem, ze ma ladny dekolt :P carmi, co do zespolu to mi sie podoba. co do angielskiego, jak zauwazyła rain, to jest rzeczywiscie słaby. ale nie oszukujmy sie, wiekszosc zespołów polskich ma problem z angielskim fonetyka chyba na weselu nie bedziesz miec, a normalni ludzie nie zauważą podoba mi sie ich wykonanie lets twist again, chyba jest najlepsze z tych wszystkich angielskich.ja tez mialam podoby problem, laska z mojego zespolu strasznie kaleczyla angielski, ale na szczescie ja zmienili i jest inna wokalistka ![]() jak juz sie tak rozpisalam o tym angielskim, to wam powiem, ze wkurza mnie, ze np w reklamach tak kaleczą jezyk. kurde, mogli by sie wysilic i zatrudnic kogos, kto nauczy poprawnej wymowy. jak widze reklame IRvinga, to przełączam kanał:P bo sie mówi Eving (przez długie tylne E) i w ogole wszyscy obsesyjnie mowią /aj lov ju:/ a mówi się LAV jestem juz chyba zboczona językowo
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

kit że jedna lekcja za mną, chciałabym pracować na recepcji ale nie wiem czy z krótkimi włosami tam chcą
chyba że jestem w ciąży i mi się zagęszczają
13.03.2008

Tuż przed weselem zorientowałam się, że nie mamy zespołu ani DJ-a, więc cała moja rodzina opuściła lokal. Chciałam odwołać wesele, ale było już za późno. W dodatku od babci dostaliśmy 2 tys. zł, a w reszcie kopert były gazety albo 10 zł... Generalnie ja już nie chcę wesela
tak sie objawil moj stres przed pierwszym samodzielnym przygotowaniem aktorow do spektaklu bez Gosi obok (nakladaja si 2 przedstawienia w tym samym czasie i ona na jedno idzie a ja na drugie) i to jeszcze w tym "moim" przedstawieniu gra dyrektor 

yyyhhhh...

takie z kroplami z herbapolu???