|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Cytat:
Ciesze sie, ze nie musieliscie zostac w szpitalu . Ale urwis!
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
![]() sluchajcie jestem taka podekscytowana bo moja znajoma robi jutro test ciazowy i mam nadzieje ze pokaze 2 kreski ![]() sa 5 lat po slubie i jej malz jest bezplodny , zdecydowali sie na sztuczne zaplodnienie ktore jak wiecie troche kosztuje dlatego jestem dobrej mysli ze im sie uda spelnic marzenie
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-10-13 o 16:28 |
|
|
|
#1023 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Chyba jednak coś przed nami ukrywasz
![]() Cytat:
![]() Bartosz też się nudzi,prawie codziennie schodzę z nim na dół do dziadków,bo swoje kąty zna już na pamięć,jedynie z Damianem potrafi trochę posiedzieć na dywanie i składają klocki no i jeszcze spokojnie siedzi jak czytamy książki,lubi bardzo ale mógłby już przynieść coś innego,bo mi się już ta znudziła![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale czy dzieciom dajecie? ![]() Cytat:
teraz tylko trzymać aby Danielkowi gorzj nie było |
||||
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie ktora wam sie podoba?
1.http://allegro.pl/baby-mac-najpiekni...267370918.html 2.http://allegro.pl/mam-dziecko-czapec...258009916.html 3.http://allegro.pl/czapeczka-kapelusi...267825706.html 4.http://allegro.pl/czapka-rekawiczki-i1269227098.html 5.http://allegro.pl/disney-czapeczka-z...269590353.html 6.http://allegro.pl/hm-czapeczka-hello...266862896.html
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aby znajomej się udało![]() A to już pierwsze zapłodnienie,czy któreś kolejne? Zrobiłam zdjęcia,z małymi przebojami najpierw dostałam ochrzan od starszego syna,że rozłożyłam się z tym u niego w pokoju,później w trakcie wgrywania Bartoś wyłączył mi komputer![]() Kurtki Bartosza i Damiana. Jednak stwierdzam,że zdjęcia w pełni nie oddają rzeczywistego koloru .Jest oliwkowyKurtka Bartosza i spodnie nie w komplecie ![]() I do albumu wrzuciłam 3 fotki z września
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne zakupy
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie chyba najbardziej ta ostatnia podoba tylko nie wiem jaki rozmiar wziac mala ma 44 cm ale moze wieksza co? zeby troche luzu miala
mam 3 czapki dla malej -2 uzywane fajne i 1 ekstra ciepla z Zakopanego jej przywiozlam ale chcialam jakas fajna elegancka tez i ta chyba moze byc
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-10-13 o 17:26 |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie
Fajne zakupy, zwłaszcza kurtka dla Bartoszka czekoladko, jak masz u siebie H&M, to tam kup, bo na all strasznie zawyżają ceny, przypuszczam, że w sklepie ta czapka jest z 10 zł tańsza, a jeszcze przesyłka dochodzi.
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedzialam ze Hello Kitty to z H&M ![]() jak zawsze dziekuje Miramejku
|
|
#1032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak Ci nie wierzę ![]() no to niech się uda.![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Od rana myślę i przypomniałam sobie: Ja z zadkiem na komuterze,a pranie się samo prasuje
|
|
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak w ogóle, to wydaje mi się, że różne firmy mają ciuszki Hello Kitty, pewnie muszą mieć licencję, jak Disney.Cytat:
Żyć nie umierać
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie kupowalam jej czapki na jesien, ma jeszcze dobre te z wiosny![]() Cytat:
![]() no tak
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
Się okaże
![]() Kobieto,nie kuś-własnie włączyłam żelazko ![]() A Bartosz śpi
|
|
|
|
#1036 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
ja tak na szybciocha i tylko z grubsza pocytuje Cytat:
wspóczuje tez babci... Cytat:
Cytat:
ale jutro bym ci napisała, bo jutro własnie jade do gina na zamrażanie nadżerki brrrrrrrr i połaze mozę wczesniej po galerii, ajk nic nie znajde fajnego to może sie zdecyduje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(orsay ma taka rozmiarówke, ja normalnie mam 36, czasem 38 a w orasay 34, ostatnio jak płaszczyk kupowałam to nawet ten 34 mi sie duzy wydawał) a kurtke musze na żywca oblukac, może jutro, bo na fotce to taka sobie Cytat:
aaa jeszcze sie pochwalic chciałam....... Zuzanka ma 5 ząbka i szósty sie zarysowuje
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepszy nr, to wczoraj. Koleżanka pyta mnie w sms jak mąż sobie radzi jak jestem w pracy, a ja z rozpędu wysłałam do niego "że jakoś sobie na pewno radzi, ale że wprost nie powie jak mu było" Rozmawiamy potem w domu, a on że bardzo mu się podobało,i że np mogłabym wrócić do pracy a on mógłby zajmować się małą. Pampers o mało by wybuchł, aż zapytałam czy od rana ją przewijał ![]() Pupcie ma odrobinę obszczypaną, co oznacza, że długo kupę nosiła... Na spacer co prawda poszli, ale zasnęła mu i to późno i przełożył ją do łóżeczka... Ja wróciłam na Majkę i wyciągnęłam się jak długa. Potem wpadłam do was i nadszedł czas na Wspólną Przekopywałam alle podczas gdy on walczył z córką(nie miał odwagi mnie angażować, bo przecież tak świetnie, a przecież teoretycznie miało mnie nie być do okolic 21) W końcu zorganizował kąpiel.Wchodzę po 30min a on zmarnowany na podnóżku siedzi pod prysznicem ze zwieszoną głową(zwykle mega hałas był jak kąpał ją sam-wanienka pełna piany,kręcenie filmików i śmiechy) i mówi do mnie "mógłby zdjęcia obrabiać, a tak czekam" Na co ja rozłożyłam ręce w geście "przecież dałeś jej spać to masz za swoje" i wróciłam na alle ![]() Jak wrócił do zdjęć ja ulotniłam się do łóżeczka zostawiając go ze śmieciami do wyniesienia,kolacją dla taty i "chcącym" psem-myśle że rozumiecie że to dużo jak na przeciętnego mężycznę,tymbardziej na koniec dnia A dziś mu sie wymsknęło przy koleżance "no kurcze wczoraj była taka omarudzona i dużo jęczała".... no halo a jeszcze wczoraj była sielanka Na pewno było ciężko, bo nie bywa z nią na co dzień i nie wie co potrafi ją zając itp, ale niech dusi to w sobie, może przy drugim zmięknie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-10-13 o 21:29 |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekuś, Oli dzisiaj mierzyła tą z Hello Kitty w H&M. ale na ceny dobrze nie pamietam, choc wydaje mi sie ze była tansza niż ta na All. Ale rozmary cos dziwne były, bo mierzyła Oli 12-18 miesięcy i była jakaś ciasnawa... Z kolei inną mierzyła o takim rozmiarze to utopić sie w niej mogła. Także najlepiej zeby Wercia przymierzyła. Ostatecznie kupilismy rozmiar 6-9 miesięcy (74cm.) Czyli widzisz rozmiary są tam nierówne. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- znalazłam, taką kupiłysmy, tylko kosztowała 22,90 zł, a nie jak na aukcji 31,90zl. taką mierzyła, tylko brązową ( o już mam to taka dokładnie była kosztowała chyba 19,90zł.) , to wielka jakaś była w rozmiarze 12-18 miesięcy, dobry był rozmiar 6-9 miesięcy, ale ostatecznie mąż z Oliwką wybrali białą tą futerkową, chociaż mi sie ta brązowa bardzo podoba, nie wiem czy jej nie kupię drugiej
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-10-13 o 21:44 |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli musze ja wziac i namierzyc
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
i takie rękawiczki kupilismy, kosztowały 14,90 za dwie pary. byly i grubsze, ale na teraz wolałam takie cieńsze.
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- proszę bardzo, polecam się na przyszłość , a z tych co wklejałaś to super była ta z myszką miki
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez takie na teraz wlasnie
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie , to przepłaciłam
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1044 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dla Twojego męża,jak na faceta,to całkiem nieźle sobie radziJa uwielbiam takie chwile przynajmniej mąż przypomina sobie wtedy i docenia to,ile pracy wkłada się codziennie w opiekę nad takim szkrabem,a przecież mamy jeszcze mnóstwo innych spraw na głowie![]() Bartosz dopiero zasnął ,ale co się dziwić jak wstał o 18.30 z drzemki którą sobie uciął.Jutro choćby nie wiem co,muszę go spróbować położyć wcześniej na popołudniową drzemkę![]() Kasia czy Twoja Laurka jadła już wątróbkę? ![]() Co Was tak mało? |
||
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Przywitam się ładnie i uciekam spać...dzień pełen wrażeń miałam aż sił brak...a na dokładkę Zu sama jogurt łyżeczką zjadła...i nic nie było upaćkane...nawet ona
|
#1046 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak coś robię, sprzątam, gotuję itp. to grzeczna jest bardzo, chodzi za mną, patrzy, ściera kurze ale niech tylko siądę na moment, żeby odpocząć,jest przy mnie w poł sekundy Bawi się łanie ale mama musi siedzieć obok na podłodze i patrzeć Myślę, że taki okres ma po prostu, powtarzam sobie, ze to minie ![]() A cóż to Kubcia tak zainteresowało? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kasiu ![]() Mój oststnio w niedzielę poszedł z małą na spacer, nie wiem jakim cudem udało mu się tego dokonać ale zasnęła w wózku. Potem opowiada mi : taki boroczek, spała tak mocno, główka tak na boczku, na ramieniu...No to go pytam, czy opuścił oparcie....zapomniał ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
e no ale nic nie napiszesz?Kciuki mi zdrętwiały ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-10-13 o 22:06 |
|||||
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
syla, oglądałam wlasnie zdjęcia na NK, ale masz cudną modnisię
śliczna jest kasiu, lubie czytac twoje posty, ty to umiesz jakos tak opowiadac, czy pisac, ze zawsze z niecierpliwością czekam na twoje posty Fajnie, ze dzien w pracy udany ide spać, dobranoc kochane moje. |
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Pewnie że napisze...tutaj tylko tyle że rano poszło całkiem fajnie Pani zaskoczyła mnie jednym pytaniem z którego wnioskuję że może coś innego się uda...ale nie będę zapeszać Wybaczcie ale opiszę wszystko jutro od rana...padam i oczy mi się zamykają...nie chciałam iść spać bez wizyty tutaj (gdzie mam tyle ważnych osób)...jutro Wam wszystko napiszę Buziaki
|
#1049 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Zu,wiedziała że mamusia miała ciężki dzieńCytat:
a jaki czuje się przy tym ważny .Wczoraj otworzył zębami i wysypał trochę pudru na podłogę,poszedł do kuchni,przyniósł miotłę i zamiatał-co prawda po swojemu,ale zamiatał,ale się z mężem uśmialiśmy---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Dobranoc Cytat:
|
|||
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Anula ucielo mi twojego posta
u nas jest tak samo, byle siedze na podlodze , a jak usiade na fotel to zaraz przylatuje do mnie![]() Cytat:
dla Zu
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

.

.
aby Danielkowi gorzj nie było

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
NIE LUBIĘ TROLLI