|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
Ziaja TinTin
|
#4652 | ||
|
Zakorzenienie
|
No, proszę, to może zależy od dnia albo od Rossa, ale ja 2 razy szukałam w kilku Rossach i nie było. W ogóle produkty Joanny (jak wspomniane ostatnio szampony czy odżywki Z Apteczki Babuni) nie zawsze są dostępne w pełnym wyborze.
Cytat:
Cytat:
No i popróbuj szampony Accent, te rossmannowskie.
|
|
|
#4653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak dojdzie do Ciebie to mleczko to opisz jak sie sprawuje, prosze bo się też czaję, a słyszałam i bardzo dobre i bardzo złe opinie a olej kokosowy z tego co wiem mozna dostac w Bomi duzo taniej niz na BU ;> a chodzi o jedno i to samo (chyba, ale nie dam sobie uciąć głowy )No ba wizażowe dziewczyny, jak to zostało już wspomniane ![]() mam całą szafkę na kosmetyki, a jak otwieram to mi się one normalnie wysypują, powoli zaczynam inne chować do drugiej szafki ![]() a dziś kupiłam fioletowy szampon Joanna Professional (w hurtowni fryzjerskiej)... Myslalam ze ta butelka jest wieksza ?
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-10-13 o 14:18 |
|
|
|
|
#4654 |
|
Wtajemniczenie
|
Zoila: ja polecam jednak apteczne, teraz używam La Roche-Posay, u konkurencji (superharm) jest teraz edycja limitowana za 13 zł 125 ml, więc nie drogo
Ahhh, cudowny dzień, który rozpoczęty jest zakupami w Rossmannie W sumie małe zakupy: - Szampon Babydream - Podpaski Facelle - Balsam W&B - pomarańcza i grejfrut - chciałam coś energetyzującego na smutne poranki - 2 lakiery Wibo Color Mania |
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Mam jeszcze jedno pytanko- gdzie w waszych Rossmanach jest ta woda brzozowa...u mnie koło szamponów i odżywek nie ma...może nie tam szukam...???
|
|
|
|
|
#4656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest(akurat pod Pantene, troszku dziwna lokacja
) ale powstrzymam się z zakupem. Poczekam na pierwsze recenzje i wtedy się ewentualnie wybiorę
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można wziąć dowolny podkład i wtedy puder gratis (sam puder kosztuje 55zł bez promocji
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie stoi obok odżywek Isana
|
|
|
|
#4660 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zadomowienie
|
kinga 72
Bardzo dziękuję za odpowiedź. W przeszukaj wątek nic ciekawego mi nie wyskoczyło
|
|
|
|
#4662 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że sobie nie zaszkodzę.. Oprócz tego standardowo szampon Malwa rzepowy. Spóźniłam się na zagłówki 'rogale' za 18.99 - ale podobno jutro jeszcze będą. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Ale na początku stały na samym dole, obok mniej popularnych kosmetyków, chwilę co prawda, ale zawsze.
|
|
#4663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ten --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...arna-rzepa.htm Jak dla mnie super, skóra głowy go dobrze toleruje, włosy są nawet dłużej świeże, tani i dostępny
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2010-10-13 o 20:39 |
|
|
|
|
#4665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
UWAGA FANKI CALENDULI!
Jak pisalam pare postow temu, w niemieckich Rossmannach nie ma juz kremu, ktory opisywany jest na KWC, dostepna jest tylko nowa wersja, ktora ma zmieniony sklad (nie widze w nim cynku). Bylam dzis w Rossmannie i znalazlam stara wersje w postaci miniaturek i to z CND. W sumie za jedna tubke placilam 1/5 normalnej ceny miniaturki. Oczywiscie, w ogromnym szoku na widok kremu, o ktorym marze i snie, kupilam wszystkie miniaturki. 21 szt. chyba na jakis czas starczy ![]() Tak wiec jesli krem z calendula jest waszym KWC zrobcie zapas, bo pewnie wkrotce nowa wersja pojawi sie tez w polskim Rossmannie. |
|
|
|
#4667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() nie mogą mi tego zrobić. ale dziękujemy bardzo za informację.
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-10-13 o 21:02 |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie mam ten Gesischtcreme, ale chciałam też wypróbować ten z cynkiem, mam nadzieję, że uda mi się jeszcze choć tubkę kupić(bo nie próbowałam go, więc nie wiem czy na mnie działa
). Mnie tylko dziwi fakt, że oni tak wycofują/zamieniają kosmetyki, które są lubiane przez rzesze kobiet. Przecież to nielogiczne(niezgodne z prawami ekonomii i zdrowym rozsądkiem ;p) żeby wycofywać produkt, który się dobrze sprzedaje i co ważniejsze przynosi zysk.
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się przyznać, że dzięki Wam specjalnie drugi raz poleciałam dziś do Rossmana
Wody brzozowej niestety nie znalazłam ponownie, więc zapytałam panią z obsługi- niestety nie ma i nie wiadomo kiedy będzie... Dzięki dziewczyny...będę tu częściej zaglądać |
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) także również mogę polecić. Oj jak zawitam do rossmana w następnym tygodniu to cały koszyk zakupów od BD no i jeszcze mam ochotę na antyperspirant Soraya Oxygen, bo chyba jest w promocji teraz, a na KWC ma świetne opinie.
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle, że w moim Rossie go nie było..
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
faktycznie ma dobre opinie, wypróbuję |
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
znów są podpaski Libresse na promocji z pudełkiem, widziała może któraś z was u siebie w R.?
![]() http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=22...4&prId=32218#4
|
|
#4678 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale w sumie nie przyda mi się, bo nie noszę podpasek w ciągu dnia (tylko w nocy, ew. jak nie wychodzę w ogóle z domu), więc mi się nie przydadzą jak dla mnie powinni robić troche wieksze pudełeczka na tampony a nie , że mi się 3 pudełeczka po torebce walają ... a kartonowe się od razu rozwalają
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22654084]ooo fajny bajer
ale w sumie nie przyda mi się, bo nie noszę podpasek w ciągu dnia (tylko w nocy, ew. jak nie wychodzę w ogóle z domu), więc mi się nie przydadzą jak dla mnie powinni robić troche wieksze pudełeczka na tampony a nie , że mi się 3 pudełeczka po torebce walają ... a kartonowe się od razu rozwalają [/QUOTE]mi tam zależy tylko na tym pudełku do torebki bo i tak innych podpasek używam
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

bo się też czaję, a słyszałam i bardzo dobre i bardzo złe opinie
)