sex z wykładowcą :/ - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-13, 14:50   #991
Arrianna
Zakorzenienie

Dot.: sex z wykładowcą :/

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
Dlatego nic nie pisałam tyle czasu, myślałam, że ten watek przestanie w koncu istniec.... jak zobaczyłam ten artykuł.....Brak mi słow Prosze nie piszcie juz tu nic.. nie potrzeba mi wiecej problemow, nie myślałam ze tak sie skonczy to wszystko.
To pogrubione to jest twój życiowy problem w tej chwili.
Wszystkie twoje problemy biorą się z tego. Najpierw ponosisz konsekwencje numerka który wziął sie z alkoholu i niemyślenia(każdemu się zdarza... cóż). Po przemyśleniu(??) sprawy wybierasz najgorszą opcje. Relacjonujesz wszystko na największym w kraju forum kobiecym nie myśląc że ktoś z twoich znajomych kiedykolwiek się na wątek natknie. Nie myślisz jak się uwolnić od prześladowcy tylko chcesz mieć święty spokój...
No masz rację - nie myślałaś.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 19:59   #992
live199
Przyczajenie

Dziewczyno sama sobie nagrabilas.zastanow sie co robisz.chyba duzo czasu minie zanim wydoroslejesz.przespalas sie z nim a teraz sama sie boisz o swoj byt. Skoro wiedzialas,ze to twoj wykladowca to po co rozkladalas mu nogi?wiadomo wodka,procenty daja do glowy.jak nie umiesz sie kontrolowac to poprostu tyle nie pij bo kiedys ktos sie kolo dupy narobi,ze sie niepozrbierasz!trzeba bylo myslec wczesniej.teraz twoja przyszlosc jest niewiadoma.nigdy nie wiesz co on zrobi.nie wchodzi sie nigdy w taki uklad...potem sama sie martwisz i nie wiesz o co kamanjedno pocieszenie...mysle,ze nic ci nie zrobi...pewnie zalezy mu na swojej pozycji.glowa do gory mimo wszystko
live199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-15, 13:33   #993
always naughty
Rozeznanie

Nie przeczytałam całego wątku ale i tak jestem w szoku. Seks z wykładowcą był dużym błędem, ale nie będę Cię oceniać, bo różne rzeczy się ludziom przytrafiają i każdy z nas popełnia błędy. Szkoda mi Ciebie, bo to co się wydarzyło na pewno zmieni Twoje życie już na zawsze, ale to nie znaczy, że nie powinnaś się starać zakończyć tą sytuację. Im dłużej to ciągniesz tym gorzej dla Ciebie i jeśli czegoś nie zrobisz to może trwać nawet gdy już skończysz studia. Wykładowca może Cię szantażować pokazaniem zdjęcia (lub innych dowodów które moze zobyc podczas waszych spotkan) Twoim rodzicom, przyszłym pracodawcą.

Nie poszłabym na policję bo oni prawdopodobnie niewiele zdziałają, ale może spróbuj zadzwonić pod jakiś telefon zaufania. Tam anonimowo będziesz mogła opowiedziec im ta historie i moze lepiej Ci doradzą pod względem prawnym też co powinnaś zrobić.
Stary 2010-10-15, 18:40   #994
igunia18
Zadomowienie

Czytam ten watek i

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
Poprostu tu już nie chodzi o egzaminy, bo przecież zdałam on moze mi w jednej sekundzie zniszczyć życie wie o tym wykorzystuje to ciągle wie że sie go boję, i dlatego ze mną wygrał chciałam walczyć... walczyłam... groziłam.... poszłam do dziekana powiedziałam, że mam problem nie chce mówić z kim, ale ktoś mnie szantażuje ( nie mówiłam szczegółów) pytałam co będzie jak to ujawnie ... powiedział że zrobi wszystko co w jego mocy żeby mi pomóc ale pewnie od plotek sie nie obejdzie i że musza sie liczyć z tym że jesli to coś poważnego i nadszarpnie moją reputację w jakimkolwiek stopniu to moge mieć cieżko z osignięciem czegos na tewj uczelni.. powiedziałm ze przemysle ze wróce z nim porozmawiać ale strach był silniejszy nie mam siły o tym wszystkim mówic...
nie wierzę w to co czytam... Dobra zrobiłaś straszne głupstwo (tym bardziej, że masz chłopaka), ale czy w tym momencie najważniejsza jest dla Ciebie kariera na uczelni? Miej honor i albo zmień uczelnię, albo zrób porzadek z tym kolesiem! Choć na Twoim miejscu zrobiłabym i jedno, i drugie. Nie zastanawiałabym sie nawet sekundy, ale na szczęście nie jestem na Twoim miejscu i wiem, że nigdy nie będę, bo mam w życiu zasady i sie ich trzymam. Na koniec jeszcze raz powtórzę - zmień uczelnię i nie daj sie temu zboczeńcowi!!!

igunia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-15, 18:41   #995
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

myślę, że trzeba poprosić Adminostwo o zamknięcie wątku - po prostu
więc w imieniu Autorki proszę o to.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 16:47   #996
MirellamKoko
Rozeznanie

Arystokratko jak zakończyła się ta sprawa??
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-23, 20:06   #997
solll
Zakorzenienie

ciekawe, czy autorka tu jeszcze kiedyś zaglądnie

solll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-25, 20:11   #998
truskawe_czka
Raczkowanie

.ostatnia data logowania 19.10.2010 więc z tego konta na pewno już nie. Anonimowo, albo z jakiegoś innego być może.
Jestem ciekawa jak ta sytuacja się dalej potoczyła i czy dalej tkwi Arystokratka w tym układzie.... smutne ,naprawdę smutne,że kariera i opinia ludzi jest ważniejsza niż godność
Tak w ogóle, niezły materiał na książkę,serio.

" Możesz mieć wszystko czego zapragniesz, jeżeli pozbędziesz się przekonania, że nie możesz tego mieć."
truskawe_czka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości