|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sex z wykładowcą :/
Cytat:
Wszystkie twoje problemy biorą się z tego. Najpierw ponosisz konsekwencje numerka który wziął sie z alkoholu i niemyślenia(każdemu się zdarza... cóż). Po przemyśleniu(??) sprawy wybierasz najgorszą opcje. Relacjonujesz wszystko na największym w kraju forum kobiecym nie myśląc że ktoś z twoich znajomych kiedykolwiek się na wątek natknie. Nie myślisz jak się uwolnić od prześladowcy tylko chcesz mieć święty spokój... No masz rację - nie myślałaś.
|
|
|
#992 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyno sama sobie nagrabilas.zastanow sie co robisz.chyba duzo czasu minie zanim wydoroslejesz.przespalas sie z nim a teraz sama sie boisz o swoj byt. Skoro wiedzialas,ze to twoj wykladowca to po co rozkladalas mu nogi?wiadomo wodka,procenty daja do glowy.jak nie umiesz sie kontrolowac to poprostu tyle nie pij bo kiedys ktos sie kolo dupy narobi,ze sie niepozrbierasz!trzeba bylo myslec wczesniej.teraz twoja przyszlosc jest niewiadoma.nigdy nie wiesz co on zrobi.nie wchodzi sie nigdy w taki uklad...potem sama sie martwisz i nie wiesz o co kaman
jedno pocieszenie...mysle,ze nic ci nie zrobi...pewnie zalezy mu na swojej pozycji.glowa do gory mimo wszystko
|
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Nie przeczytałam całego wątku ale i tak jestem w szoku. Seks z wykładowcą był dużym błędem, ale nie będę Cię oceniać, bo różne rzeczy się ludziom przytrafiają i każdy z nas popełnia błędy. Szkoda mi Ciebie, bo to co się wydarzyło na pewno zmieni Twoje życie już na zawsze, ale to nie znaczy, że nie powinnaś się starać zakończyć tą sytuację. Im dłużej to ciągniesz tym gorzej dla Ciebie i jeśli czegoś nie zrobisz to może trwać nawet gdy już skończysz studia. Wykładowca może Cię szantażować pokazaniem zdjęcia (lub innych dowodów które moze zobyc podczas waszych spotkan) Twoim rodzicom, przyszłym pracodawcą.
Nie poszłabym na policję bo oni prawdopodobnie niewiele zdziałają, ale może spróbuj zadzwonić pod jakiś telefon zaufania. Tam anonimowo będziesz mogła opowiedziec im ta historie i moze lepiej Ci doradzą pod względem prawnym też co powinnaś zrobić.
|
|
#994 | |
|
Zadomowienie
|
Czytam ten watek i
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
myślę, że trzeba poprosić Adminostwo o zamknięcie wątku - po prostu
![]() więc w imieniu Autorki proszę o to. |
|
|
|
|
#996 |
|
Rozeznanie
|
Arystokratko jak zakończyła się ta sprawa??
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, czy autorka tu jeszcze kiedyś zaglądnie
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
.ostatnia data logowania 19.10.2010 więc z tego konta na pewno już nie. Anonimowo, albo z jakiegoś innego być może.
Jestem ciekawa jak ta sytuacja się dalej potoczyła i czy dalej tkwi Arystokratka w tym układzie.... smutne ,naprawdę smutne,że kariera i opinia ludzi jest ważniejsza niż godność Tak w ogóle, niezły materiał na książkę,serio.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Prosze nie piszcie juz tu nic.. nie potrzeba mi wiecej problemow, nie myślałam ze tak sie skonczy to wszystko.

jedno pocieszenie...mysle,ze nic ci nie zrobi...pewnie zalezy mu na swojej pozycji.glowa do gory mimo wszystko