|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI
Cytat:
|
|
#4682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tego z Natury też kiedyś używałam - super miał zapach i dobrze utrwalał... |
|
|
|
|
#4683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale drogę musisz znać, bo są sytuacje kiedy to będzie potrzebne i wtedy dopieor będziesz miała stresa. wychodze z założenia, że przepisy znam więc to, ż enie znam jakiegoś dojazdu nie ma żadnego znaczenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hmm, no mi się zdawało, że od zawsze a przynajmniej odkąd stoją parkomaty ![]() http://www.zikit.krakow.pl/strefa-platnego-parkowania No i tradycji stało się zadość- spóźniłam się dziś pół godziny na ćwiczenia a do tego oberwałam dwóję ![]() Idę się zdrzemnąć, bo się nawdychałam rozpuszczalników i coś mi się kręci w głowie
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Pracowity dzień dziś miałam, na dodatek koło 13.00 tak mnie ogarnęła senność, że o mało nie padłam na biurko Cały dzień w dodatku prawie nic nie jadłam, żołądek mnie boli i poza Pepsi nie przyjmuję nic. Już się zaczęłam bać czy to nie jakaś grypa żołądkowa, bo z kolei mój tata wczoraj kilka razy gonił do WC, ale póki co trochę mi lepiej.rzyrafko mnie jednak Kraków wciąż przeraża. Ciągle korki, coś gdzieś kopią, objazdy robią, jeszcze te strefy w centrum i jednokierunkowe...ja znam miasto tak na prawdę słabo nawet z perspektywy pasażera MPK a co dopiero kierowcy Ale może się z czasem zacznę przełamywać i jeździć bardziej w kierunku centrum.
|
#4685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam już 7 zużyć
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak mówię- nie chodz o to żeby za każdym razem pchać się autem w samo centrum, ale zeby w razie potrzeby móc bez problemu dojechać gdzie się chce ![]() Cytat:
![]() A ja też już mam 7 zużyć ostatnio poszły mi perfumy, tusz do brwi, żel do mycia twarzy i lakier do paznokci ukochany chyba z 8 lat miał zostawiłam resztkę, będę szukać duplikatu- tzn myślę, że właśnie jest nim Opi fireflies- taki perłowy z różowym i zielonym połyskiem, ale na żywo nie widziałam go. Jeszcze podobny jest chyba z kolekcji hongkong ale jakby z brokatem.
|
|
#4687 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
To w 3 byśmy na pewno nazbierały zamówienie na 150 zł.![]() Cytat:
I na tym etapie się zatrzymałam z jeżdżeniem samochodem do centrum.![]() Cytat:
![]() Kupiłam też kolejny lakier do paznokci. I zakochałam się w Angel Licquer de Parfum, Hypnotic Poison Eau Sensuelle i Belle d'Opium.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2010-10-11 o 18:35 |
|||
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym miesiącu kosmetycznie zrobiłam tylko zakupy na biochemii. Resztę trochę "zaszalałam" ciuchowo. Kupiłam sukienkę, 3 koszule, gorset taki biały z różowymi wstawkami, słodki i za 20zł na przecenie w hm
dokupiłam do niego wczoraj majtki, które były od niego droższe ;> Kupiłam też torbę na siłownię w hm.I byłam wczoraj u gina na kontroli i wszystko jest jak najbardziej ok. Ale co się u niego naśmiałam I dostałam wziernik ;> Bo chciałam
|
|
#4689 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ice a jak sprawdza się szampon bez SLS? i jakiego używasz?
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4691 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Babydream
jest super, coraz bardziej mi się podoba. Odkąd staram się odstawić silikony, jestem zadowolona z oczyszczania, ale raz w tygodniu myję Garnierem z SLS. Mam zastrzeżenia tylko do plątania włosów, dlatego staram się używać odżywki do włosów znowu po każdym myciu, chociaż przez jakiś czas tego nie robiłam, wystarczała mi ta dwufazowa Pantene. Ogólnie fajna taka zmiana pielęgnacji, na razie u mnie skromnie i powoli to idzie (przymierzam się do kupna oleju z migdałów i kokosowego), ale uważam teraz co kupuję.![]() I bardzo dziękuję za polecenie Biovaxa, jestem nim zachwycona i mam po nim takie lśniące włosy, jak po żadnej innej maseczce chyba nie miałam. Zobaczymy teraz czy ta woda brzozowa cokolwiek warta, chyba będę wcierać już dzisiaj wieczorem.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2010-10-11 o 20:23 |
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano faktycznie, było coś takiego kiedyś. Ale dopiero mija 1,5 roku odkąd śmigam uniakiem więc wcześniej jakoś mnie ot nie obchodziło za bardzo ![]() Jaki? Ja jestem bardzo zadowolona z tego manhattana nowego do końcóek do frencza ![]() Belle i mi podeszła, na razie z kartonika. Ale zakup perfum nawet po okazjonalnej cenie to by była dla mnie kwestia chyba kwartału nie wydawania ani grosza nawet na 1 precelka ![]() Cytat:
A może chcesz się wymienić na kolekcję probówek wszelkiej maści? Cytat:
![]() Dobrze, że jutro na 10 mam, może się uda nie spóźnić
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina sukienka w załączniku, w sumie nie wiem czy już jej nie pokazywałam? A koszulę chciałam zrobić ale jakoś nie umiem ładnie jej złapać :/ w każdym razie ona ma takie marszczone bufki na ramionach, ale bez przesady, takie małe ale ładne, ma wcięcie w talii przez co b.fajnie leży. I one kosztują 39.99zł i są chyba 4 kolory tylko, czarny,szary, biały i taki ni to blady róż ni brzoskwinia, nie umiem określić tego koloru.
Sukienka jest z b.fajnego materiału nie takiej cienkiej bawełenki a trochę grubszy. Bardzo fajny, jest jeszcze taka czerwona. Ona kosztowała 129zł. Rzyrafko a bo ten ginekolog strasznie fajny jest. Murzyn ;> Tzn wiesz on mówi, że jak mam pytania to mam zadawać, tłumaczy wszystko od podstaw itp. Powiedziałam mu, że to raczej niespotykane aż tak bardzo, że lekarz jest taki nastawiony na pacjenta a on powiedział, że widział jak lekarze traktują pacjentów i on sobie przyrzekł, że taki nie będzie Jak mnie badał to mówi: "a ty jakieś fitnesy uprawiasz? takie masz twarde mięsnie brzucha, jak skała!" ![]() I potem ja się pytam czy mogę dostać wziernik. A on a po co? A ja : bo se chce zajrzeć. A on taaakie oczy zrobił zaczął się śmiać i mówi, że to on jest od zaglądania. No to ja mówię, że no będę przychodziła ale też chcę se luknąć. Zaczął się śmiać ale dał. No i b.delikatny przy badaniu. Mówił, że jak zaboli to mam mówić itp. A inny u którego byam przed nim przyciął mi ściankę wziernikiem :/
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-10-11 o 22:44 |
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Pasek jest już na śmietniku. Kompletnie mi się nie podoba. Sukienka a i owszem
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bosiak fajna sukienka, ona taka dopasowana widzę jest. Podobają mi się tego typu kiecki, ale ja nie mogę w nich chodzić, bo mój wystający brzuch psuje efekt Trzeba mieć idealną figurkę do takiego fasonu. Ble, mglisko straszne za oknem a muszę wyjść na miasto załatwiać sprawy firmowe. Już widzę jak moje włosy się poskręcają zaraz od tej wilgoci ![]()
|
|
#4698 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Po testach z bloterka są mnie duszące i lżejsze, ale bardzo podobne. Klasyka mam i uwielbiam, ale bardzo rzadko noszę, trochę mnie przytłaczają te perfumy. Nie testowałam na skórze niestety, bo nadgarstek zajął wcześniej Angel.
![]() Essence Show Your Feet kolor Catwalk Pink. Chodził za mną od dawna.![]() Ponoć to edycja z zeszłego roku (według KWC), bardzo słodkie i mocne. Są w promocji w SP teraz.
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
ice zaciekawiłaś mnie tym Angelem
Akurat jestem na kupnie nowych perfum... Dziewczyny mam małą prośbę. Koleżanka pisze pracę mgr i zrobiła ankietę. Miałybyście chwilkę żeby wypełnić? ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/46336...-wlasnych.html
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-10-12 o 17:10 |
|
|
|
#4700 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
isa wypełniłam
|
|
#4701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że nie jesteś sama i możesz liczyć na wsparcie TŻ ![]() Cytat:
Deptam Wam po piętach, bo u mnie na liczniku 6. Ale lada moment znów coś powinnam wykończyć, choćby 2 kremy do rąk - jeden domowy, drugi pracowy ![]() Cytat:
********************** Ostatnio się nie odzywam, bo też za bardzo nie mam czasu, a jak już go mam, to siły na pisanie brak, więc najczęściej dla relaksu jak nie biegam na siłownię, to oglądam filmy. A czasu brak ponieważ doszło mi nowe zajęcie. W zasadzie to praca na zlecenie, która nie jest jakoś szczególnie zobowiązująca, więc myślę, że dam radę, ale póki co muszę się jeszcze sporo nauczyć. A biorąc pod uwagę moją dotychczasową pracę, sprzedaż na Allegro i fitness/siłownię, to trochę zaczyna mi brakować doby Z tego też względu póki co porzuciłam szukanie pracy w Krk, bo do tej pory nie mogę nadrobić zaległości po dwóch wizytach, a teraz przecież kolejna, w dodatku dłuższa będzie.No właśnie, w związku z tym, co z naszym spotkankiem? Stanęło na sobocie, ale trzeba by jeszcze ustalić godzinę i miejsce. Jakieś propozycje? |
|||
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za ankietę
![]() Mag jeśli chodzi o spotkanie to ja bym była za godziną 11-12. Jakoś o tej porze spotykałyśmy się w Krakowie ostatnim razem Miejsce mi obojętne, choć mnie najbliżej do Bonarki jeśli miałybyśmy się spotykać w jakiejś galerii. Ale niech pozostałe dziewczyny też coś zaproponują.Ja mam tylko nadzieję, że mój stan zdrowia się nie pogorszy, tak jak pisałam na FB cały czas mnie mdli i na jedzenie patrzeć nie mogę, ciągle mam wrażenie jakby mój żołądek był przepełniony i chciał zwrócić to, co zjadłam a jem na prawdę niewiele Zaczęło mi się to w weekend, ale myślałam, że po prostu to przez weekendowe obżarstwo. No ale mamy już środę a mi nie przeszło. Cud tylko, że jak jeżdżę autem to mnie nie zbiera na wymioty.
|
#4703 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja się podpięłam do kochanie i Estelli, mamy zamawiać pod koniec miesiąca ale nie jest jeszcze nic ustalone. Napisz do kochanie
![]() Cytat:
Potem muszę się spakować, zebrać, wyrolniczyć i w ogóle, więc dzień będzie ciężki.Czy ktoś może mi powiedzieć, czy maszynka jednorazowa zalicza się do kanonu przedmiotów niebezpiecznych, których nie wolno wnosić do samolotu?
|
|
|
#4705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Co tak nie piszecie nic
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
przepraszam, ze sie tak wtrace, ale szukam watku o starej mydlarni i nie moge znalezc ![]() jest jakis? znalazlam tylko zamowieniowy, ale nieaktywny ze tak powiem. Moze wiecie cos na ten temat?
|
#4708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jestem w temacie, więc nie pomogę. Ale jak wyszukiwarka nie znajduje, to zapytaj może przez PW którąś z osób z tego wątku, który znalazłaś. |
||||
|
|
|
#4709 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wracam do świata żywych.
Cytat:
Cytat:
Doszłam do wniosku, że najwyższa pora się ogarnąć, bo takie trwanie w zawieszeniu jest najgorsze. Podjęłam poważne decyzje, mam nadzieję, że nie będę żałowała. Z drugiej strony to moje życie, ja za siebie odpowiadam i ja ponoszę konsekwencje. Olśniło mnie na wczorajszym treningu. Za tydzień wyjeżdżam.. Już nie mogę się doczekać. Och, jak tylko słyszę jego głos to mam dreszcze.. Zakupowo nie szaleję, bardzo dużo udało mi się już zużyć, sporo opakowań jeszcze poleci do końca miesiąca. Kupiłam jedynie same niezbędniki, takie których nie miałam już w zapasie. Doszło: - odżywka b/s Joanny z pokrzywą i zieloną herbatą - moje drugie opakowanie, mam piękne fale po niej - pasta wybielająca Colgate MaxWhite One - kremowy żel do mycia twarzy Lirene Planuję kupić jeszcze odżywkę Garniera, ale to dopiero przed wyjazdem, bo stacjonarnie używam Kallosa Latte. Nadal szukam fajnych butów i póki co nie znalazłam nic godnego uwagi.. W weekend mam w planach przedwyjazdowe zakupy, kupienie biletów, więc może tam coś ciekawego znajdę.. Idę sobie zrobić pedi & mani.
|
||
|
|
|
#4710 |
|
po prostu Em :)
|
Dziewczyny, pilnie potrzebuję pomocy z matematyką, czy któraś z was by mi pomogła?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Także nie bierzcie mnie pod uwagę, ale na pewno się zjawię jeśli wszystko będzie dobrze.
nie mogę na raz wydać tyle na lakiery, kiedy brak mi rzeczy niezbędnych.

Tak jak mówię- nie chodz o to żeby za każdym razem pchać się autem w samo centrum, ale zeby w razie potrzeby móc bez problemu dojechać gdzie się chce
zostawiłam resztkę, będę szukać duplikatu- tzn myślę, że właśnie jest nim Opi fireflies- taki perłowy z różowym i zielonym połyskiem, ale na żywo nie widziałam go. Jeszcze podobny jest chyba z kolekcji hongkong ale jakby z brokatem.

Najważniejsze, że nie jesteś sama i możesz liczyć na wsparcie TŻ
Z tego też względu póki co porzuciłam szukanie pracy w Krk, bo do tej pory nie mogę nadrobić zaległości po dwóch wizytach, a teraz przecież kolejna, w dodatku dłuższa będzie.
Zaczęło mi się to w weekend, ale myślałam, że po prostu to przez weekendowe obżarstwo. No ale mamy już środę a mi nie przeszło. Cud tylko, że jak jeżdżę autem to mnie nie zbiera na wymioty.