|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Czesc
![]() Dzis bylo: prysznic z masazem syrenka odzywka nawilzajaca do wlosow serum domowej roboty zel nawilzajacy krem nawilzajacy na buzie delikatny makijaz - podklad bourjois plus tuszowanie rzes Bedzie: 8 minut abs, buns i legs masaz banka chinska z oliwka prysznic z nawilzajacym zele z olejkami serum na biust serum antycell na reszte peeling twarzy maseczka nawilzajaca Kupilam dzis: Banki chinskie ![]() Lakier do paznokci miss selene nr 109, sliczny jest, taka baaaaardzo mleczna kawa ![]() Nafte do wlosow z witaminami Oraz dostalam od tołpy 4 maseczki do twarzy w saszetkach, kazda po 6 ml Kiedys mi sie nudzilo i kliknelam w linka gdzie trzeba bylo cos napisac o skorze i tak sobie napisalam i dzis dostalam listem maseczki oraz bon iles tam % na zakupy u nich, przyda mi sie przed swietami bo moja mama ich lubi ![]() Co do incepcji to ja juz daaawno bylam, na poczatku sierpnia Nie byl taki zly ten film z tego co pamietam
|
|
|
|
#452 |
|
Konto usunięte
|
No bo ja tak co raz to inny,byla truskawka, bylo kiwi, teraz gruszka
ale kawowy i w ogole kosmetyki kawowe do mnie nie przemawiaja bo lubie zapach kawy, ale nie spryskalabym sie takimi perfumami, nie chciala bym tak pachniecmode ogladam na fashion tv, i nie ma za co monika
|
|
|
|
#453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten max factor to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...gladzajacy.htm Agatau z watku blond go zachwalala ostatnio, nawet wystawila opinie![]() Cytat:
a ile kosztuje? z tym, ze kosmetyki dove sa napakowane silikonami aczkolwiek sama od czasu do czasu uzywam jednego ich szamponu i bardzo lubie![]() Kochana a powiedz jeszcze, stosujesz cos wybielajacego na zabki? ![]() Cytat:
a co do TZ to glowka do gory, szybko mu przejdzie
|
|
#454 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nigdy nie miałam produktów z dove (jeśli chodzi o kosmetyki do włosów) spray kosztuje 19.90 i dlatego zastanawiałam się czy warto go kupić ![]() ząbki wybielałam białą perłą, ale to już jakiś czas temu przydałoby się wrócić do tego i ponownie zacząć ją stosować
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
nałożyłam już glyco-a i się spodziewałam,że będzie tak swędziało,jak zwykle przy początkach kwasów,ale nic z tych rzeczy. nic w ogóle nie czuję
|
|
|
|
#456 |
|
Konto usunięte
|
hot dobre sa spraye nivea, przetestowalam, ta sama cena, ale dove to nie mam pojecia
|
|
|
|
#457 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
w sumie nie wiem czy potrzebuje, mam super spray matrixa do włosów, bez silikonów
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać dziewczyny. dobranoc
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty mowisz o tym ? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...y-do-zebow.htm tak czytam, ze dosc nieprzyjemne? jak to wyglada? no i powiedz mi jeszcze co to za spray matrixa?
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-13 o 23:02 |
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie wlasnie konczy.ale moje cos wlosy przyzwyczaily sie do niego i stosuje go bo mam![]() no to w wannie bylo ![]() peeling cialka depilacja demakijaz mikrofibra peeling na twarz,szyje wloski umylam l'oreal absolut repair nalozylam na nie maske loreal absolut repair,joico odzywke nawilzajaca oraz ten wax advocado oil czy jakos tak, zaraz ide splukac ![]() pumeks na stopy wybalsamowalam sie serum na biust oraz serum na uda i posladki wykremowalam stopki zaraz je pomaluje na czerwono
|
|
#461 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() hmm to jest tak, że dopasowujesz sobie najpierw nakładki. Nastepnie do nakładek "wlewa" się żel i zakłada na zęby. Jedynym problemem moze być to, że jest to dosc niekomfortowe i można sie przy tym ślinić tzn ja sie slinie, wiem że dużo osób również ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
ja co któreś mycie go stosuje więc na razie mi służy
|
||
|
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie sa takie sprezyste i miekkie jak na poczatku stosowania, a szkoda, musze szukac dalej. kusza mnie loki prostownica, chyba jutro sobie zrobie ![]() lece spac, dobrych snow
|
|
#463 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy też tak macie, że często nie wytrzymujecie? Ja idę spać i się pospamować, bo jeszcze nic nie zrobiłam... . Dobranoc.
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten spray to ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ryzowanych.htmangelinmyheart na pewno ja tez nie wytrzymuje czesto takze rozumiem Cie. Ale mam to szczescie, ze moj tz tez niecierpliwy
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-13 o 23:27 |
|
|
|
|
#466 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
to jest ten tonik:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...e-In-Tonic.htm tzn on ma silikon jeden czy dwa ale są łatwo zmywalne wodą lub szamponem bez slsów nie pamietam teraz Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-10-13 o 23:27 |
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na pewno zaraz po pensji kupie Chociaz ten dove tez kusi![]() No nic lece dziewczynki, dobranoc
|
|
#468 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja też idę spać, dobranoc wszystkim paniom
|
|
|
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
kurcze dziewczyny, co się dzieje z tymi facetami? Chyba jakaś niedobra aura jest, bo mnóstwo moich znajomych pokłóciło się z partnerami/kami a ja sie pokłóciłam z kumplem (ja miałam definitywną rację...) a ze spamowania to dziś miałam mega wypasik. wróciłam dopiero po 21do domku (a wyszłam rano jakoś o7;/) po pracy skoczyłam na step aerobic
![]() najpierw demakijaż a pod prysznicem: włoski umyłam Clearem odżywka z farby do włosów (mega lśniące, lejące się piękne włoski mmm szorowanie cielska rękawicą sizalową pumeks na stópki po prysznicu: mgiełka do włosów farbowanych odżywka do włosów z avonu bez spłukiwania jak wyschną, bedzie jedwab posmarowałam się serum wyszczuplającym z eveline rozgrzewające nie wiem czy działa ale faktycznie rozgrzewa ![]() co do grzywki to mam od prawie roku i nie zauważyłam żeby mnie wysypywało. Dla wszystkich używających jedwabiu z biosilku!!! w rossmanie jest promocja za 3,5 zł buteleczka!!!! ja kiedyś płaciłam 10zł tak więc dodatkowo się zaopatrzyłam eeeh czas spac, jutro kolejny ciezki dzien.... dobranoc pieknotki
|
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kochane
angelinmyheart Znam ten ból, ja też nigdy nie wytrzymyje i dzwonie do mojego Tżta ![]() Jelizawieta Chyba się zaopatrze Za taką cene to warto Chociaż ja zwykle używam jedwabiu z Joannymagne Po tym peellingu morelowym też mi jednak coś wyskoczyło A tak się cieszyłam, że buźka wraca do normy...Kurde dziewczyny wkurza mnie to, że tyle rzeczy potrzebuje, a tak mało kasy. Tzn może nie potrzebuje jakoś szczególnie, ale chciałabym mieć
|
|
#471 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasami oglądam też same zdjęcia, na www.style.com/fashionshows/ Są tam zdjęcia ze wszystkich możliwych pokazów, nie tylko najnowszych ale także np. z roku 2000 ![]() Cytat:
Haha, uwierz mi - nie jesteś sama ![]() Dzień dobry Dziewczynki Cieeszę się, bo dzisiaj w nocy jadę na weekend do Holandii do wujka
|
||
|
|
|
#472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeeej zazdroszcze A ja musze dzisiaj i jutro siedzieć w pracy
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjmiecie nową?
![]() Zaczynającą kremowanie - codziennie! (Cienko mi to wychodziło) Dbanie o rozdwajające się pazurki. Ruch. No i ogólnie wszystko co robię, ale bardziej regularnie
|
|
#475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak w ogóle to cześć! dziś zaczynam wielką akcję sprzątnij pokój. mam czarne meble i kurz po prostu sprawia, że są tak jakby lekko szare ;p lubię mieć porządek - tak generalnie i kupa nauki mnie dzisiaj czeka. mam tak zapchany przyszły tydzień, że nie pytajcie w ogóle. masakra. zaczynają mi wypadać włosy. znaczy, zawsze mi wypadały w dużych ilościach, ale teraz to już przesada! umyłam je, potraktowałam odżywką, i jak tak wsmarowywałam tę odżywkę, wyciągałam takie dość grube pasma włosów, nie pojedyncze... aż się przestraszyłam. wiecie może, co z tym zrobić. na pewno, choć chciałam zapuszczać, muszę iść do fryzjera podciąć je. to na pewno je wzmocni... liczy się każda rada. miłego dnia. zajrzę do was później ![]() zabciajs witamy
|
|
|
#476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
używała któraś z Was kremu z anew na przebarwienia? tem z serii pro?
|
|
|
|
#478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
na razie sie tylko witam
udalo mi sie was nadrobic ale nie mam czasu teraz odp bo mama wscieka ze jej nie pomagam ;/ miłego dnia pozniej tu wpadne to poodpisuje
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja parę lat temu też miałam wielki problem z wypadającymi włosami. Po prostu leciały jak szalone, też gdzieś w okresie jesień-zima. Poszłam do dermatologa i przepisała mi taki spray na skórę głowy, pomogło. A może mikroelementy jakieś? Skrzyp polny+pokrzywa? Silica? Albo płukanie włosów pokrzywą? Moja babcia od lat tak robi i ma mnóstwo włosów
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

aczkolwiek sama od czasu do czasu uzywam jednego ich szamponu i bardzo lubie
Za to idę się po-spamować.

mi sie wlasnie konczy.ale moje cos wlosy przyzwyczaily sie do niego i stosuje go bo mam

A tak się cieszyłam, że buźka wraca do normy...