|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
a ja już czekam aż biedronka wprowadzi owoce kaki - dzisiaj kupiłam sobie w piotrze i pawle, ale do niech mam cholernie daleko.
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
jak mnie pamięć nie myli to widziałam, gdzieś wzmiankę o maszynkach do czyszczenia odzieży z kłaczków itd. , od kiedy dokładnia mają być w ofercie i w jakiej cenie????
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz obejrzeć na stronce biedronki pod zakładką 'już za tydzień' czyli część od poniedziałku, część od czwartku za tydzień
|
|
|
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
ja dziś wstałam jak nigdy o 6 i szkoda, ze nie zamierzyłam się dziś na nic w biedronce bo mogłabym już się ustawić w kolejce heheheprzypominam się nieśmiało z drzwiami - jakbyście coś o nich słyszały to czekam na info. ![]() pozdrowienia z rana |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się że jest suuper
![]() kokosowa juz nie jest taka pyszna.... truskawkowa przebija wszystko
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie widziałam tych czekolad ![]() czekam na pierwsze ralacje dziewczyn, które zapolowały na botki ja niestety w pracy, więc nie wiem, czy później uda mi sie coś jeszcze kupić
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem pierwsza z butami.
poszłam z mamą po buty dla siebie. a mama w sklepie wkładała nogę do buta z tekstem: no jak maa być ta zima znowu taka groźna to też sobie kupie i wziełyśmy też jedną parę dla babci ![]() ale rozmiarówka jest trochę zawyżona i jak noszę zwykle 39 to wziełam 38 dla siebie.
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
hey dziewczyny , u mnie masakra z tymi botkami ,byłam w B. o 6.55 , i czekało już mase kobiet .Jak otworzyli to wszystkie pobiegły do butów , mi udało się złapać 37 te z odwijaną nogawką . Został pusty koszyk w 5 minut.
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
to ja byłam 7,05 to przy stoisku tylko stały dwie pracownice
ale idąc do kasy to już widziałam trzy kobiety z butami.ogólnie było w koszyku może z 15 par. rozmiary wszystkie.
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie u mnie było tak samo, tylko nie mogę sobie w mojej B. tego biegu wyobrazić - aż sie pośmiałam do siebie - gdyż u mnie asortyment promocyjny jest niby obok wejścia ale jest krata i trzeba caaaaalutki sklep obejsć wzdłuż i w szerz więc u nas ten bieg to byłby niczym po bieżni |
|
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
U mnie butów cała masa! Duże zainteresowanie, ale dużo odziewczyn odeszło zawiedzionych od koszy... - porażka....są tak cienkie....
normalnie to jak wkładam te buty do przymiarki w sklepie to kożuszek jest tak gruby, że nie można nogi w nie wbić (dopiero potem się kożuch "uklepuje") - a te w Biedronce jak cienkie bamboszki
|
#3433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozmiar jest zawyżony -ale ubiorę grubszą skarpetkę i bedzie ok |
|
|
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
ja też kupiłam dzis te buty przed pracą, ale niestety z 36 były tylko beżowe, a chciałam czarne (z których były same 40), ale trudno. Fajnie wyglądają na nodze są w miare zgrabne jak na "emu"
|
|
|
|
#3435 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Biedronkomaniaczki, podczytuję was od pewnego czasu i w końcu postanowiłam się przyłączyc
Byłam pod moją biedronką o 6:55 i był juz niezły tłumek przygotowanych do biegu pań...a w koszach po 2 rozmiary 37,38 a reszta 40..ale .. ale udało mi się zdobyc dwie pary-jedne ok, drugie troche przyduże i ale przyodzieje grubsza skarpetke i będą jak ulał ![]() Napaliłam się trochę na te ciemnobrązowe ale była tylko jedna para i nie udało mi się jej chwycic:P Co do grubości kożuszka to nie wydaje mi sie jakoś bardzo odbiegac o tego który mam z ccc za 89zl. wiec jestem zadowolona
|
|
|
|
#3436 |
|
Raczkowanie
|
mnie buty nie interesowały, ale za to polowałam na skarpetki z mikrofibry
kupiłam 3 pary (2 dla siebie i 1 dla mamy-Ireny imieniny się zbliżają )wczoraj kupiłam za to wyciskarkę do cytrusów (24,99zł) i z TŻ pokusiliśmy się na ser Camembre z posypką ananasowo-migdalową, niestety jak dla nas ohyda ![]() a teraz pożeram Bom Creme jogurt kremowy o smaku sernika i jest pyszny
|
|
|
|
#3437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale muszę przyznać, że fajny był kolorek czekoladowy
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
kurde tanio ten orbiterek! To jakis nowy czy uzywany? pokazesz?
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Stalam u siebie pod biedronką o 6.55 i już trochę kobitek było
Oczywiście po otwarciu wszystkie rzuciły się na buty ![]() ![]() Kupiłam te najjaśniejsze Chcialam czarne, ale okazalo sie ,ze rozmiary zawyzone i pierw wzielam do reki czarne 39, a jasne 38 dla porownania, i jednak musialam wziac 38 jasne Pojechalam do drugiej biedronki o 7.30 i nie bylo juz ani jednej pary Za tą cenę myślę, że warto kupić- na jeden sezon ) Będę i tak w nich chodzić rzadko, pewnie tylko w weekendy na spacer czy coś, bo w tygodniu chodzę w garsonkach więc nie bardzo mi pasują do stroju ![]()
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
polowałam na 37, zdobyłam tylko 38
kupiłam sobie te czekoladowe, bo nie było czarnych plus jeszcze jogurciki, mleko - takie codzienne duperelki. wróciłam do domu, a po chwili przyszła zdyszana mama, która poszła rano do innej Biedronki i powiedziała, że fajne te buty i niedrogie, to mi czarne wzięła (ale w żadnej z B. nie było 37 z jakiegokolwiek koloru ) są cienkie, bo są, ale dziewczyny, czy za taką cenę spodziewałybyście się jakości oryginalnych?
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są ty buty zapewne na jeden sezon, ale za tą cenę myślę, że warto Jutro wyjeżdzam do Pragi na weekend i biorę je ze sobą- ciekawe jak się sprawdzą oby nie padało
|
|
#3442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie było dużo 37 ale mało 36, rozmiarówka zawyżona...kupiłam 36
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
Ja również załapałam się na te buty. Byłam już ok. 6.45 przed sklepem ale ku mojemu zaskoczeniu nie bylo nikogo więcej, więc przy butkach byłam sama - mogłam spokojnie wybierać. U mnie było ich dużo, w każdym kolorze po 2,3 sztuki z każdego rozmiaru. Kupiłam czarne bo jakoś tak najzgrabniej wyglądały na nodze i beżowe dla siostrzenicy. Noszę zwyczajowo 39/40 i wzięłam 39. Nie miałam nigdy doświadczenia z takiego typu obuwiem (nawet nie oglądałam takich nigdy wcześniej więc nie mam porównania) i jak za tę cenę to uważam, że są w porządku - ale dla mnie to nie są buty na zimę tylko takie do chodzenia "na już" - na taką suchą pogodę jak obecnie.
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam
![]() Udało mi się dorwać, a było sporo osób. Byłam punk siódma ![]() Co prawda ja kupiłam tylko do chodzenia w pracy, ale mam
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
Witam, też już byłam w Biedronce i w końcu pojawiły się u mnie pomadki
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było tylko kilka pomadek, a szkoda, bo chciałam sobie kupić milk&honey - zostały same Classic i jedna różana.
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w obu biedronkach zero zainteresowania butami leżą pełne kosze
napewno nie na mróz i deszcz |
|
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
ja też zapolowałam na buty, to moje drugie zakupy w biedronce ever
byłam o 6:58 pod biedrą, stały 2 laski już, oczywiście wszystkie udałyśmy się ku koszowi z butami: były po 2,3 sztuki każdego rozmiaru i koloru, ja od razu wygrzebałam czarne 38, na jakie się zamierzałam i jeszcze czekoladowe 37 dla mamy. tamte laski chyba chciały wziąć po sztuce każdego koloru, bo pojechały do kolejnej biedronki polować za chwilę przyszły panie z kas, pogadałyśmy, pomierzyłyśmy i w sumie była zaskoczona, bo myślałam, że pracownice już się zainteresowały przed otwarciemco do jakości, to nie jest źle - moim zdaniem nie odbiegają zupełnie od takich z h&m czy innych sieciówek odzieżowych, a cena jednak o ponad połowę mniejsza. wiadomo, że na pluchę i deszcz się nie nadadzą, ale ja chyba teraz będę w nich chodzić wieczorami, jak jest 0 - 3 stopnie tylko :| |
|
|
|
#3449 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Byłam dzisiaj w Biedronce. Było spore zainteresowanie butami. Ja dla siebie wzięłam 39 jasne, takie przypominające kolor wielbłądzi, a mama kupiła sobie czarne. Ogólnie jestem zadowolona, jednak normalnie noszę 40, a tutaj 39 troszke luźne, a 38 małe. Wzięłam te większe, będą do grubszych skarpetek Wiadomo, za tą cenę, nie ma co się spodziewać cudów, ale ja jestem zadowolona
|
|
#3450 |
|
Raczkowanie
|
Również dzisiaj kupiłam sobie 2 pary butów, najjaśniejsze beżowe i czarne. Myślę, że będą w porządku. Nie spodziewałam się takiego rozchwytywania towaru
Zobaczymy jak będą się sprawować !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

ja niestety w pracy, więc nie wiem, czy później uda mi sie coś jeszcze kupić

) są cienkie, bo są, ale dziewczyny, czy za taką cenę spodziewałybyście się jakości oryginalnych?