Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-13, 23:41   #3421
bemolka
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

a ja już czekam aż biedronka wprowadzi owoce kaki - dzisiaj kupiłam sobie w piotrze i pawle, ale do niech mam cholernie daleko.
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 23:53   #3422
gasolina84
Zakorzenienie

jak mnie pamięć nie myli to widziałam, gdzieś wzmiankę o maszynkach do czyszczenia odzieży z kłaczków itd. , od kiedy dokładnia mają być w ofercie i w jakiej cenie????

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 00:05   #3423
laisla
Zakorzenienie

Możesz obejrzeć na stronce biedronki pod zakładką 'już za tydzień' czyli część od poniedziałku, część od czwartku za tydzień
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:04   #3424
guszka
Raczkowanie

dzień dobry ja dziś wstałam jak nigdy o 6 i szkoda, ze nie zamierzyłam się dziś na nic w biedronce bo mogłabym już się ustawić w kolejce hehehe

przypominam się nieśmiało z drzwiami - jakbyście coś o nich słyszały to czekam na info.
pozdrowienia z rana
guszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:21   #3425
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Biała czekolada z ryżem preparowanym i truskawką
Dwie dzisiaj zjadłam
zgadzam się że jest suuper
kokosowa juz nie jest taka pyszna.... truskawkowa przebija wszystko

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:26   #3426
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
zgadzam się że jest suuper
kokosowa juz nie jest taka pyszna.... truskawkowa przebija wszystko

u mnie nie widziałam tych czekolad a może to i dobrze

czekam na pierwsze ralacje dziewczyn, które zapolowały na botki ja niestety w pracy, więc nie wiem, czy później uda mi sie coś jeszcze kupić

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:41   #3427
plywok
Zakorzenienie

no i jestem pierwsza z butami.
poszłam z mamą po buty dla siebie. a mama w sklepie wkładała nogę do buta z tekstem: no jak maa być ta zima znowu taka groźna to też sobie kupie
i wziełyśmy też jedną parę dla babci

ale rozmiarówka jest trochę zawyżona i jak noszę zwykle 39 to wziełam 38 dla siebie.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:47   #3428
lina84
Rozeznanie

hey dziewczyny , u mnie masakra z tymi botkami ,byłam w B. o 6.55 , i czekało już mase kobiet .Jak otworzyli to wszystkie pobiegły do butów , mi udało się złapać 37 te z odwijaną nogawką . Został pusty koszyk w 5 minut.
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:50   #3429
plywok
Zakorzenienie

to ja byłam 7,05 to przy stoisku tylko stały dwie pracownice ale idąc do kasy to już widziałam trzy kobiety z butami.

ogólnie było w koszyku może z 15 par. rozmiary wszystkie.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 07:57   #3430
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
hey dziewczyny , u mnie masakra z tymi botkami ,byłam w B. o 6.55 , i czekało już mase kobiet .Jak otworzyli to wszystkie pobiegły do butów , mi udało się złapać 37 te z odwijaną nogawką . Został pusty koszyk w 5 minut.
oj to baaardzo złe wieści

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:00   #3431
guszka
Raczkowanie

Cytat:
o rany....czyli taka sytuacja w B. zaczyna być standardem przy butach pewnie u mnie było tak samo, tylko nie mogę sobie w mojej B. tego biegu wyobrazić - aż sie pośmiałam do siebie - gdyż u mnie asortyment promocyjny jest niby obok wejścia ale jest krata i trzeba caaaaalutki sklep obejsć wzdłuż i w szerz więc u nas ten bieg to byłby niczym po bieżni
guszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:10   #3432
IngridR
Raczkowanie

GG do IngridR

U mnie butów cała masa! Duże zainteresowanie, ale dużo odziewczyn odeszło zawiedzionych od koszy... - porażka....są tak cienkie....
normalnie to jak wkładam te buty do przymiarki w sklepie to kożuszek jest tak gruby, że nie można nogi w nie wbić (dopiero potem się kożuch "uklepuje") - a te w Biedronce jak cienkie bamboszki ....buuu...zawiodłam się....
Stary 2010-10-14, 08:16   #3433
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez IngridR Pokaż wiadomość
U mnie butów cała masa! Duże zainteresowanie, ale dużo odziewczyn odeszło zawiedzionych od koszy... - porażka....są tak cienkie....
normalnie to jak wkładam te buty do przymiarki w sklepie to kożuszek jest tak gruby, że nie można nogi w nie wbić (dopiero potem się kożuch "uklepuje") - a te w Biedronce jak cienkie bamboszki ....buuu...zawiodłam się....
zgadzam się żę nie są bardzo grube ,ale dla mnie tragedii nie ma ,będe nosić . Byłam wczoraj w H&M i były podobne i wcale nie grubsze za 99 zł .
Rozmiar jest zawyżony -ale ubiorę grubszą skarpetkę i bedzie ok
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:23   #3434
ona24
Zadomowienie

ja też kupiłam dzis te buty przed pracą, ale niestety z 36 były tylko beżowe, a chciałam czarne (z których były same 40), ale trudno. Fajnie wyglądają na nodze są w miare zgrabne jak na "emu"
ona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:27   #3435
ziarno_kakaowca
Raczkowanie

GG do ziarno_kakaowca

Witam wszystkie Biedronkomaniaczki, podczytuję was od pewnego czasu i w końcu postanowiłam się przyłączyc
Byłam pod moją biedronką o 6:55 i był juz niezły tłumek przygotowanych do biegu pań...a w koszach po 2 rozmiary 37,38 a reszta 40..ale .. ale udało mi się zdobyc dwie pary-jedne ok, drugie troche przyduże i ale przyodzieje grubsza skarpetke i będą jak ulał
Napaliłam się trochę na te ciemnobrązowe ale była tylko jedna para i nie udało mi się jej chwycic:P
Co do grubości kożuszka to nie wydaje mi sie jakoś bardzo odbiegac o tego który mam z ccc za 89zl. wiec jestem zadowolona
ziarno_kakaowca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:28   #3436
kokarda87
Raczkowanie

mnie buty nie interesowały, ale za to polowałam na skarpetki z mikrofibry kupiłam 3 pary (2 dla siebie i 1 dla mamy-Ireny imieniny się zbliżają )
wczoraj kupiłam za to wyciskarkę do cytrusów (24,99zł) i z TŻ pokusiliśmy się na ser Camembre z posypką ananasowo-migdalową, niestety jak dla nas ohyda
a teraz pożeram Bom Creme jogurt kremowy o smaku sernika i jest pyszny
kokarda87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:30   #3437
IngridR
Raczkowanie

GG do IngridR

Cytat:
zgadzam się żę nie są bardzo grube ,ale dla mnie tragedii nie ma ,będe nosić . Byłam wczoraj w H&M i były podobne i wcale nie grubsze za 99 zł .
Rozmiar jest zawyżony -ale ubiorę grubszą skarpetkę i bedzie ok
emulki, które kupuję u deezee lub na all są takie grubaśne, że mogę chodzić bez skarpetek
ale muszę przyznać, że fajny był kolorek czekoladowy
Stary 2010-10-14, 08:37   #3438
Mariolcia =P
Zakorzenienie

kurde tanio ten orbiterek! To jakis nowy czy uzywany? pokazesz?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 08:43   #3439
wertusia
Zakorzenienie

Stalam u siebie pod biedronką o 6.55 i już trochę kobitek było Oczywiście po otwarciu wszystkie rzuciły się na buty
Kupiłam te najjaśniejsze Chcialam czarne, ale okazalo sie ,ze rozmiary zawyzone i pierw wzielam do reki czarne 39, a jasne 38 dla porownania, i jednak musialam wziac 38 jasne
Pojechalam do drugiej biedronki o 7.30 i nie bylo juz ani jednej pary
Za tą cenę myślę, że warto kupić- na jeden sezon )
Będę i tak w nich chodzić rzadko, pewnie tylko w weekendy na spacer czy coś, bo w tygodniu chodzę w garsonkach więc nie bardzo mi pasują do stroju

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 09:25   #3440
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

polowałam na 37, zdobyłam tylko 38 kupiłam sobie te czekoladowe, bo nie było czarnych plus jeszcze jogurciki, mleko - takie codzienne duperelki. wróciłam do domu, a po chwili przyszła zdyszana mama, która poszła rano do innej Biedronki i powiedziała, że fajne te buty i niedrogie, to mi czarne wzięła no i mam dwie pary (ale w żadnej z B. nie było 37 z jakiegokolwiek koloru ) są cienkie, bo są, ale dziewczyny, czy za taką cenę spodziewałybyście się jakości oryginalnych?
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 09:28   #3441
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
polowałam na 37, zdobyłam tylko 38 kupiłam sobie te czekoladowe, bo nie było czarnych plus jeszcze jogurciki, mleko - takie codzienne duperelki. wróciłam do domu, a po chwili przyszła zdyszana mama, która poszła rano do innej Biedronki i powiedziała, że fajne te buty i niedrogie, to mi czarne wzięła no i mam dwie pary (ale w żadnej z B. nie było 37 z jakiegokolwiek koloru ) są cienkie, bo są, ale dziewczyny, czy za taką cenę spodziewałybyście się jakości oryginalnych?
no dokładnie- za tą cenę nie ma co się spodziewać cudów
są ty buty zapewne na jeden sezon, ale za tą cenę myślę, że warto
Jutro wyjeżdzam do Pragi na weekend i biorę je ze sobą- ciekawe jak się sprawdzą oby nie padało

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 09:42   #3442
kavvka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
też je kupiłam ,pod koniec zimy jak się rozwalą to je oddam i jużu mnie było dużo 37 ale mało 36, rozmiarówka zawyżona...kupiłam 36
Stary 2010-10-14, 09:42   #3443
Amelianna
Zadomowienie

GG do Amelianna

Ja również załapałam się na te buty. Byłam już ok. 6.45 przed sklepem ale ku mojemu zaskoczeniu nie bylo nikogo więcej, więc przy butkach byłam sama - mogłam spokojnie wybierać. U mnie było ich dużo, w każdym kolorze po 2,3 sztuki z każdego rozmiaru. Kupiłam czarne bo jakoś tak najzgrabniej wyglądały na nodze i beżowe dla siostrzenicy. Noszę zwyczajowo 39/40 i wzięłam 39. Nie miałam nigdy doświadczenia z takiego typu obuwiem (nawet nie oglądałam takich nigdy wcześniej więc nie mam porównania) i jak za tę cenę to uważam, że są w porządku - ale dla mnie to nie są buty na zimę tylko takie do chodzenia "na już" - na taką suchą pogodę jak obecnie.
Amelianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 09:52   #3444
estre
Zakorzenienie

Ja też mam
Udało mi się dorwać, a było sporo osób.
Byłam punk siódma

Co prawda ja kupiłam tylko do chodzenia w pracy, ale mam
Stary 2010-10-14, 09:53   #3445
gggg85
Raczkowanie

Witam, też już byłam w Biedronce i w końcu pojawiły się u mnie pomadki przy butach stało kilka Pań i chyba wszystkie buty dotykały i dyskutowały na ich temat ale nei widziałam mierzących i wkładających je do koszyka. Co najlepsze byłam o 8.10 i był jeszcze pełny kosz tych botków- a jak były kalosze to o 7,20 nie było nawet kartki po nich.
gggg85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 09:58   #3446
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

u mnie było tylko kilka pomadek, a szkoda, bo chciałam sobie kupić milk&honey - zostały same Classic i jedna różana.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 09:58   #3447
Kostka09
Zakorzenienie

u mnie w obu biedronkach zero zainteresowania butami leżą pełne kosze sama oglądałam, ale buty warte swej ceny w sensie, że to raczej grubsze bambosze niż buty napewno nie na mróz i deszcz
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 10:15   #3448
riliana
Zadomowienie

ja też zapolowałam na buty, to moje drugie zakupy w biedronce ever byłam o 6:58 pod biedrą, stały 2 laski już, oczywiście wszystkie udałyśmy się ku koszowi z butami: były po 2,3 sztuki każdego rozmiaru i koloru, ja od razu wygrzebałam czarne 38, na jakie się zamierzałam i jeszcze czekoladowe 37 dla mamy. tamte laski chyba chciały wziąć po sztuce każdego koloru, bo pojechały do kolejnej biedronki polować za chwilę przyszły panie z kas, pogadałyśmy, pomierzyłyśmy i w sumie była zaskoczona, bo myślałam, że pracownice już się zainteresowały przed otwarciem

co do jakości, to nie jest źle - moim zdaniem nie odbiegają zupełnie od takich z h&m czy innych sieciówek odzieżowych, a cena jednak o ponad połowę mniejsza. wiadomo, że na pluchę i deszcz się nie nadadzą, ale ja chyba teraz będę w nich chodzić wieczorami, jak jest 0 - 3 stopnie tylko :|
riliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 10:18   #3449
patrycja2494
Rozeznanie

Witam Byłam dzisiaj w Biedronce. Było spore zainteresowanie butami. Ja dla siebie wzięłam 39 jasne, takie przypominające kolor wielbłądzi, a mama kupiła sobie czarne. Ogólnie jestem zadowolona, jednak normalnie noszę 40, a tutaj 39 troszke luźne, a 38 małe. Wzięłam te większe, będą do grubszych skarpetek Wiadomo, za tą cenę, nie ma co się spodziewać cudów, ale ja jestem zadowolona
dźwignąć się i stanąć na nogi.''
patrycja2494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 10:27   #3450
pozytywka_
Raczkowanie

Również dzisiaj kupiłam sobie 2 pary butów, najjaśniejsze beżowe i czarne. Myślę, że będą w porządku. Nie spodziewałam się takiego rozchwytywania towaru Byłam od razu po otwarciu i już połowę sprzątnęli mi sprzed nosa Zobaczymy jak będą się sprawować !
pozytywka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości