Rossmann - część VII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-13, 22:17   #4681
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część VII

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
zachęcona opiniami tutaj też go kupiłam i używam już do wszystkiego-twarzy, pod prysznic, do higieny intymnej(i tu szok! Lirene lukrecjowy mnie podrażniał, a ten nie! ale jak będzie Lactacyd w promocji to sobie jednak zakupię lactacyd ) także również mogę polecić. Oj jak zawitam do rossmana w następnym tygodniu to cały koszyk zakupów od BD no i jeszcze mam ochotę na antyperspirant Soraya Oxygen, bo chyba jest w promocji teraz, a na KWC ma świetne opinie.
Ja też należę do zwolenniczek emulsji Laktacyd, jak dla mnie to nr1! Widzę, że kolejny zakup mi się szykuje- ta Soraya... Na razie jednak mam kilka deo, muszę zużyć...mi się dziś w koszyczku zakupy nie zmieściły tak zaszalałam, ale teraz mam już wszystko...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 22:20   #4682
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja też należę do zwolenniczek emulsji Laktacyd, jak dla mnie to nr1! Widzę, że kolejny zakup mi się szykuje- ta Soraya... Na razie jednak mam kilka deo, muszę zużyć...mi się dziś w koszyczku zakupy nie zmieściły tak zaszalałam, ale teraz mam już wszystko...
kurczę farciara mnie tak denerwuje dezodorant Dove (Antyperspirant w aerozolu), że szok... sam w sobie ma tak dziwny zapach, że na skórze czuję go jakoś tak nieprzyjemnie, jakbym śmierdziała zaraz po psiknięciu, może mam jakieś schizy, ale dla mnie on na skórze wcale przyjemnie nie pachnie dostałam w prezencie zestaw (a nawet dwa zestawy mój TŻ i siostra byli jednomyślni w moje urodziny hihihi) więc nie żałuję wydanych pieniędzy, no ale mimo wszystko komfort stosowania jest niski
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 22:40   #4683
zalotnica83
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22654521]kurczę farciara mnie tak denerwuje dezodorant Dove (Antyperspirant w aerozolu), że szok... sam w sobie ma tak dziwny zapach, że na skórze czuję go jakoś tak nieprzyjemnie, jakbym śmierdziała zaraz po psiknięciu, może mam jakieś schizy, ale dla mnie on na skórze wcale przyjemnie nie pachnie dostałam w prezencie zestaw (a nawet dwa zestawy mój TŻ i siostra byli jednomyślni w moje urodziny hihihi) więc nie żałuję wydanych pieniędzy, no ale mimo wszystko komfort stosowania jest niski[/QUOTE]
Ja dostałam ostatnio zestaw Rexony...mam nadzieję że będzie ok Wykańczam jeszcze Adiddas'a- ładny zapach, ale zero ochrony...!

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Dziewczyny a te odżywki do włosów ekspresowe w spray'u Isana dobre...teraz za 5,99...???
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 22:54   #4684
19agusia91
Zakorzenienie

wycofac taki krem
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 23:44   #4685
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vesuvio Pokaż wiadomość
UWAGA FANKI CALENDULI!
Jak pisalam pare postow temu, w niemieckich Rossmannach nie ma juz kremu, ktory opisywany jest na KWC, dostepna jest tylko nowa wersja, ktora ma zmieniony sklad (nie widze w nim cynku). Bylam dzis w Rossmannie i znalazlam stara wersje w postaci miniaturek i to z CND. W sumie za jedna tubke placilam 1/5 normalnej ceny miniaturki. Oczywiscie, w ogromnym szoku na widok kremu, o ktorym marze i snie, kupilam wszystkie miniaturki. 21 szt. chyba na jakis czas starczy
Tak wiec jesli krem z calendula jest waszym KWC zrobcie zapas, bo pewnie wkrotce nowa wersja pojawi sie tez w polskim Rossmannie.
u mnie na półce stoi cały rządek tej starej wersji i obok cały rządek nowej. bez żadnej CND. będę musiała uważnie się przyglądać zeby nie przegapic wycofania dziś kupiłam sobie cynkowy i zobaczymy czy się przyjmie. jak tak pomyślę nad zapasem.

no i widziałam wodę brzozową ukrytą na dolnej półce koło płukanek do siwych włosów jednak się nie skusiłam po tym jak jedna wizażanka (chyba nawet w tym wątku ale mogę się mylić) pisała że jak przestała używać wody to włosy zaczęły jej bardziej wypadać
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 00:06   #4686
Vesuvio
Rozeznanie

Nie wiem, czy duza wersja byla sprzedawana w CND, u mnie na regale jest tylko nowa wersja, na rossmann.de tez jest tylko nowa, w CND znalazlam tylko miniaturki.
Vesuvio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 11:01   #4687
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
ja Lactacydu zużyłam dopiero jedno opakowanie, skusiłam się kiedyś jak był w promocji w R i moja współlokatora go kupowała;p wcześniej używałam Ziaji, ale konsystencja trochę nieciekawa, no i Lactacyd bez SLS, ale chyba z parabenem jakimś ;/ ale na razie używam tego żelu z BD
a odnośnie deo z Sorayi to odkryłam go studiując KWC we wakacje i od tego czasu jest na mojej liście zakupów, ale że jeszcze mam inne deo, to nie kupowałam, ale skoro jest w promocji(o ile ten jest, bo w gazetce na zdjęciu jest inny, ale napisano że są 3 rodzaje w promocji) to kupię.
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 11:07   #4688
Fuzukatsu
Zadomowienie

A wersja bez cynku jest w normalnej sprzedaży? Tą właśnie lubię, cynkowa mnie zapychała
Fuzukatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 11:33   #4689
gaga87
Zakorzenienie

Wczoraj wpadłam do R. z zamiarem zakupu płatków kosmetycznych - 120szt za 1,99zł oraz mydła w płynie 500ml za 2,39zł -> http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...8&prId=10725#1 (Czy któraś z Was je miała? Jak wrażenia? ). Niestety półka z płatkami była doszczętnie wymieciona, a mydła na półce z mydłami nie było

Lactacyd też polecam Wolę dołożyć i kupić coś, po czym faktycznie czuję się świeżo i wiem, że ma naturalne pH, w związku z czym nie spowoduje podrażnień. Chociaż z tym dokładaniem pieniędzy to trochę mylne, bo jest okropnie wydajny! Wystarczy mała kropla, a pieni się fajnie

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:16   #4690
Lilly22
Zadomowienie

A ja dzisiaj kupiłam odżywke do włosów z Isany w tubce ( te w butelkach za 2,99zł już miałam i są świetne) za 5,99 fioletową, dzisiaj ja wypróbuję
Aha mam pytanie bo nie zwróciłam uwagi, nie wiecie może czy dostane w R. nożyczki do obcinania włosów? Nie chodzi mi o jakieś super profesjonalne ale też nie o takie zwykłe do papieru hm?
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:32   #4691
Kachnaaaa
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22643715]to w takim razie ja mam mega prośbę jak dojdzie do Ciebie to mleczko to opisz jak sie sprawuje, prosze bo się też czaję, a słyszałam i bardzo dobre i bardzo złe opinie a olej kokosowy z tego co wiem mozna dostac w Bomi duzo taniej niz na BU ;> a chodzi o jedno i to samo (chyba, ale nie dam sobie uciąć głowy )

No ba wizażowe dziewczyny, jak to zostało już wspomniane

mam całą szafkę na kosmetyki, a jak otwieram to mi się one normalnie wysypują, powoli zaczynam inne chować do drugiej szafki co ten wizaz ze mna robi
a dziś kupiłam fioletowy szampon Joanna Professional (w hurtowni fryzjerskiej)... Myslalam ze ta butelka jest wieksza ? [/QUOTE]

Zdam relacje na pewno,tylko teraz z niecierpliwością czekam na paczuchę
Jak czytałam opinie to na wszystkie dobre,były chyba tylko 1-2 złe.
Hmm,olej kokosowy w Bomi? Na przyszłość będę pamiętać,ale teraz zrobiłam troszkę większe zakupy na BU to myślę że wyjdzie na to samo bo Bomi nie mam w pobliżu i trzeba by było się już ruszyć z miejsca

To jak,nikt nie zna odżywki bez silikonów z rossa? Chwalcie się kurcze
Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:28   #4692
Fuzukatsu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
To jak,nikt nie zna odżywki bez silikonów z rossa? Chwalcie się kurcze
Isana Hair 300ml, wszystkie bez
Fuzukatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:47   #4693
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fuzukatsu Pokaż wiadomość
Isana Hair 300ml, wszystkie bez
kurcze naprawdę? Bo ja używam niebieskiej z Dove i jest dobra, chwalona itp ale właśnie wczoraj na wizazu wyczytałam że ma silikony. A którą z tej serii możecie polecić ? tzn. właściwie to pytam czy jest tam seria dla włosów suchych i zniszczonych, bo takowe posiadam, szczególnie na końcach
Stary 2010-10-14, 14:49   #4694
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
ja Lactacydu zużyłam dopiero jedno opakowanie, skusiłam się kiedyś jak był w promocji w R i moja współlokatora go kupowała;p wcześniej używałam Ziaji, ale konsystencja trochę nieciekawa, no i Lactacyd bez SLS, ale chyba z parabenem jakimś ;/ ale na razie używam tego żelu z BD
a odnośnie deo z Sorayi to odkryłam go studiując KWC we wakacje i od tego czasu jest na mojej liście zakupów, ale że jeszcze mam inne deo, to nie kupowałam, ale skoro jest w promocji(o ile ten jest, bo w gazetce na zdjęciu jest inny, ale napisano że są 3 rodzaje w promocji) to kupię.
Chyba wlasnie to nie oxygen jest w promocji
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24507&lId=6708#4
Ultra Pure, Fresh i Sensitive. też mają dobre opinie, wiec chyba skusze sie na ultra pure
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:54   #4695
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
kurcze naprawdę? Bo ja używam niebieskiej z Dove i jest dobra, chwalona itp ale właśnie wczoraj na wizazu wyczytałam że ma silikony. A którą z tej serii możecie polecić ? tzn. właściwie to pytam czy jest tam seria dla włosów suchych i zniszczonych, bo takowe posiadam, szczególnie na końcach
Wszystkie te za 2,99 w butelkach kolorowych i chyba też te za 5,99 w tubkach
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Stary 2010-10-14, 15:54   #4696
kata jackson
Raczkowanie

Wróciłam z rossa i w końcu nie kupiłam żadnego szamponu ! Ale kupiłam
-2 Biosilki
-Wkładki naturella (miała któraś z was ) ?
-Maseczkę Peel-Off St.Ives ( Polecacie ? )
No i tyle takie małe zakupki ! ! !
Rozważałam też nad wodą brzozową ale jednak poczekam na recenzje !
Stary 2010-10-14, 16:01   #4697
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Wszystkie te za 2,99 w butelkach kolorowych i chyba też te za 5,99 w tubkach

a tak oprócz tego, że nie mają silikonów, to jak reszta składników? bardzo "zła" ?:P
Stary 2010-10-14, 16:10   #4698
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
a tak oprócz tego, że nie mają silikonów, to jak reszta składników? bardzo "zła" ?:P
Nie jestem jakimś specem od rozszyfrowywania nazw składników, ale z tego co wiem to raczej nie. Ja polecam tą z pomarańczową zakrętką, włosy sa po niej bardzo wygładzone i pięknie pachną cały następny dzień (przynajmniej moje)
Stary 2010-10-14, 16:23   #4699
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Nie jestem jakimś specem od rozszyfrowywania nazw składników, ale z tego co wiem to raczej nie. Ja polecam tą z pomarańczową zakrętką, włosy sa po niej bardzo wygładzone i pięknie pachną cały następny dzień (przynajmniej moje)
jeżeli piszesz o tych za 2.99 to warto kupić przyzwyczaiłam się do kupna szamponów za 10 zł, a teraz kupuje za 2.50, odżywki przeważnie też kosztowały ok 10 lub więcej :P Rossmann to po prostu jakiś cudotwórca
Stary 2010-10-14, 16:27   #4700
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
jeżeli piszesz o tych za 2.99 to warto kupić przyzwyczaiłam się do kupna szamponów za 10 zł, a teraz kupuje za 2.50, odżywki przeważnie też kosztowały ok 10 lub więcej :P Rossmann to po prostu jakiś cudotwórca
Nie wiem jak się sprawują szampony z Isany (jeśli ich używasz to napisz jak działają na Twoje włoski ) bo myje Ziają i Babydream ale z odzywek jestem mega zadowolona, dzisiaj kupiłam taką w tubce za 5,99 i już się nie umiem doczekać aż jej użyje Ja też kiedys używałam tych szamponów które reklamowali w TV ale jak widac nie dość że płaci się za markę to jeszcze za reklamę. W przypadku Rossmana nie sprawdza się zdanie "co tanie to złe/szkodliwe/niedobre"
Stary 2010-10-14, 16:32   #4701
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem jak się sprawują szampony z Isany (jeśli ich używasz to napisz jak działają na Twoje włoski ) bo myje Ziają i Babydream
ja też myję Babydream ale niestety po nim bez odżywki się nie obejdzie, a ostatnio dużo nakładam odżywki na włosy, więc niedługo mój Dove się skończy. No i chciałabym coś bez silikonów, bo coś czytałam że od nich się włosy elektryzują(tzn.silikony osłabiają strukturę włosa i dlatego się elektryzują, tak wyczytałam na tym forum z resztą ). Ja dopiero od roku mam stały dostęp do Rossmana i jestem oczarowana produktami
Stary 2010-10-14, 16:50   #4702
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
ja też myję Babydream ale niestety po nim bez odżywki się nie obejdzie, a ostatnio dużo nakładam odżywki na włosy, więc niedługo mój Dove się skończy. No i chciałabym coś bez silikonów, bo coś czytałam że od nich się włosy elektryzują(tzn.silikony osłabiają strukturę włosa i dlatego się elektryzują, tak wyczytałam na tym forum z resztą ). Ja dopiero od roku mam stały dostęp do Rossmana i jestem oczarowana produktami
Tak masz rację u mnie też sam Babydream nie przejdzie, już jak go spłukuje to moje włosy tak piszczą hehe ale gdzieś czytałam (chyba nawet na Wizażu) że tak właśnie powinno być , szampon ma oczyszczać włosy i skórę głowy a odżywka dopiero je odżywiać
Stary 2010-10-14, 17:13   #4703
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Tak masz rację u mnie też sam Babydream nie przejdzie, już jak go spłukuje to moje włosy tak piszczą hehe ale gdzieś czytałam (chyba nawet na Wizażu) że tak właśnie powinno być , szampon ma oczyszczać włosy i skórę głowy a odżywka dopiero je odżywiać
ja tam lubię jak włosy piszczą, nawet bardzo
chociaż później splątane, ale to daję sobie radę z tym.

co do odżywek- póki co używam niebieskiej Syoss, wcześniej Lorysa bambusowego albo tego z proteinami mleka. ale po tych zachwytach nad rossmanowskimi, jutro lecę kupić

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 17:36   #4704
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

dziewczyny a jak ten impregnat do obuwia?? miała któraś?? warto kupić
Stary 2010-10-14, 17:46   #4705
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
mi też włosy piszczą jak go spłukuje dobrze wiedzić że tak właśnie powinno być

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:05   #4706
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

te żółta odżywka w sprayu za 5,99zł jest świetna
włosy po niej są miękkie, puszyste
polecam
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:15   #4707
nicole2772
Raczkowanie

okazje do 21 października:

08,10 L’Oreal mascara Lash Architect – 42,99

09,10 Dax Cashmere Make – up – 28,99
2981587363772
2981587349080

10,10 Farmona Niv zaawansowany regulator pocenia się stóp 75 ml – 5,29
2981587420789

11,10 Vitax Wellness herbatka ziołowa 10x1,75, różne rodz. – 2,99

2981587543068

12,10 Kiwi instant pasta do butów w płynie 50ml – 4,59
2981587640309

13,10 Spinbrush szczoteczka elektryczna – 13,99
2981587734275

14,10 Pronto płyn do podłóg drewnianych 750ml – 8,59
2981587817282

15,10 Bielenda invitro krem Anti Age 50ml – 14,99

16,10 Gillette fusion manual wkłady 2szt. – 23,99

17,10 Vigor Gold wit i minerały po 50r. ż. – 13,99

18,10 Dove płyn do kąpieli Indulging 500ml – 12,99

19,10 Jesus del Pozo Halloween Kiss Sexy edt dla kobiet 30ml – 69,99

!!
nicole2772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:20   #4708
PPP90
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2266913 1]te żółta odżywka w sprayu za 5,99zł jest świetna
włosy po niej są miękkie, puszyste
polecam [/QUOTE]
a jak wygląda?

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-10-14, 18:24   #4709
anka1892
Zadomowienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...koncowkami.htm
to ta? jeżeli tak, to niestety ale w składzie widzę dimethicone czyli silikon. Chyba że skład się zmienił.
Stary 2010-10-14, 18:27   #4710
PPP90
Zakorzenienie

to niedobrze już myślałam że bede mieć tanią i dobrą odżywkę.

Wielbicielka Labradorów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości