Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 13:19   #3241
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

no wlasnie! Pop tu sciemnia jak nie wiem
a teraz sie tlumaczyc bedzie:P

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Ostatnio wam pisalam ze nieraz jak tz wychodzi do pracy a ja spie to rozmawia ze mna a ja nie pamietam i nie wiem czy przypadkiem sie nie poklocilam z nim albo mu czegos przykrego nie powiedzialam bo od rana jeszcze nie zadzwonil:P
a dzwoni zawsze do godziny 14 z 5-6 razy na dzien;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:21   #3242
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
taa odkurz i może wtedy Wercia będzie zadowolona

ale zimnica,byłam chwilę na dworzu mała wystawiłam i jeszcze padac lekko zaczęło;/
dziewczyny a jakie kocyki do wózka wkładacie?te grubaśne już akrylowe?czy jeszcze nie?
tja... to na o by wtedy patrzyła?? Mam jej wciągnąć atrakcje??

Ja jeszcze nie przykrywam tym grubym. Choć widzę, że u mnie już tym przykrywają. Zresztą widziałam nawet latem takie gigantki

Jak jest wiatr to przykrywam tym przykryciem od wózka, a koc cienki bo w sumie jest dośc grubo ubrana. Ostatnio jak było tak bardzo zimno to była tak ubrana... (w załaczniku) ale już na to tylko lekki kocyk.

A np wczoraj miała body na krótki, bluzka na długi, rajstopki i gruby (taki jakby dwustronny) dresik, czapa oczywiscie (ale lzejsza od tej na zdjeciu) i przykryta kocykiem.

p.s. mama schowana bo niewyjściowa

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:21   #3243
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

mrowak ja to robot wielofunkcyjnygotuję,ga dam z klientem,podczytuje was i trzymam malucha
przyjade do Ciebie na korepetycje, dobra?

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że on nie pamietał. Ja chciałam, żeby to było fajne, taki wypad gdzieś razem i to bez dzieci. A wiem, że w tej chwili to się nie uda. Nie chcę siedzieć w milczeniu. No i już mi powiedział, że w weekend jedzie na wieś ze swoim synem. Wydaje mi się, że zapomniał.
to faktycznie nieprzyjemne (moze warto mu przypomniec?)

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

mrowak- nie chcę Cie denerwować ale moja córeczka własnie śpi już ponad 2 godziny
no przeciez mówiłam już, że Cię nie lubie!
moja wlasnie zasnela-mam czas do 13.38

Cytat:
A to mój łobuz. Dobrze, że była przypięta.
i nie wmawiaj nam wiecej,ze ona lezy jak kłoda

Cytat:
na moje mówienie o samotności w Warszawie, że siedzę tylko z dzieckiem i czuję się jak w klatce, mówił: jakoś inne matki potrafią się przystosować.... Ja teraz mam taki mix w głowie całego bólu, który mi zadał.
to bardzo przykre, co piszesz-naprawde
a wiesz, ze moj tez cos podobnego mawia jak mowie, ze jestem wiecznie niedospana, poddenerwowana itd-"bo mamy male dziecko", "ale wszystkie matki tak maja". Teoretycznie wiem, ze ma racje i nie mowi tego zeby mi dopiec, ale srednio mi takie stwierdzenia pomagaja.

U Ciebie jednak to dzo powazniejsze. I nie napisze Ci-pogadajcie na spokojnie, bo sama wiem, ze nie zawsze ma sie na to ochote nawet. Czesto jest tak, ze taka rozmowa przydaje sie, ale po jakims czasie-moze za tydzien, dwa, trzy...a teraz? No wlasnie-troche nie wiem co poradzic Ci na teraz. Jesli nie masz ochoty na ten teatr, to nie idzcie.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:22   #3244
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
No nie wiem jak mam to rozumieć. Tak na plus powalają czy tak na minus powalają

Włącznie na plus
Chyba zostanę Twoją fanką tak jak jestem fanką Samanty z "Seksu w wielkim mieście"
Stary 2010-10-14, 13:23   #3245
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
JA też tak miałam jak siedziałam w Gogolinie w pewnym momencie. Taka się czułam zamknięta w klatce. Odegrałam więc przedstawienie. W pewien weekend w piątek wieczorem się poryczałam, potem przez całą sobotę przeleżałam patrząc w sufit (nic nie jadłam i nie wychodziłam z łóżka, nie odzywałam sie do nikogo). TZ zajmował się małą. A ja leżałam z pustym wzrokiem. W niedziele już nie wytrzymał i na siłę mnie wyciągnął z domu na jakiś festyn, zabrał do knajpy na obiad (i nawet zrezygnował z oglądania formuły 1).
Ale ja to wredna jestem i potrafię nim manipulować.
A ja usłyszałam, że inne matki dają sobie radę i jak nic nie robię, to marna ze mnie gospodyni. Poza tym powinnam odciąć pępowinę, bo jestem uzależniona od ludzi.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:24   #3246
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Niezła rozrabiaka. I to ma być to "chore" dziecko ?
Zgadzam się z Tobą. Ja też jak patrzę na Wercię to zastanawiam się jak powinno wyglądać zdrowe dziecko. Bo wychodzi na to że my tu wszystkie mamy chore dzieci.
Wiercipetka z Werci.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:24   #3247
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
no przeciez mówiłam już, że Cię nie lubie!
moja wlasnie zasnela-mam czas do 13.38
Oj tam, i dalej brniesz w to kłamstwo

Moja spała równiutkie 3 godzinki

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-10-14, 13:30   #3248
mrowak
Zakorzenienie

teraz to nawet bardzo Cie nie lubie
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:30   #3249
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jeszcze nie przykrywam tym grubym. Choć widzę, że u mnie już tym przykrywają. Zresztą widziałam nawet latem takie gigantki

Jak jest wiatr to przykrywam tym przykryciem od wózka, a koc cienki bo w sumie jest dośc grubo ubrana. Ostatnio jak było tak bardzo zimno to była tak ubrana... (w załaczniku) ale już na to tylko lekki kocyk.

A np wczoraj miała body na krótki, bluzka na długi, rajstopki i gruby (taki jakby dwustronny) dresik, czapa oczywiscie (ale lzejsza od tej na zdjeciu) i przykryta kocykiem.

No ja też jeszcze grubasem nie przykrywam,bo czym przykryję zimą?-choc moja mama mi życ nie daje(ma tendencje do przegrzewania)że czapka za cieńka,bo faktycznie ma cieńką jeszcze,ale na tą czapę zakładam jej kaptur od polarowej grubej kurtki w której teraz "chodzi".Z tym kocem też mnie męczy,że już powinnam.
A ubieram podobnie jak Ty opisałaś.

aaa mrowak dawaj-zapraszam

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-10-14 o 13:32
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:37   #3250
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
No ja też jeszcze grubasem nie przykrywam,bo czym przykryję zimą?-choc moja mama mi życ nie daje(ma tendencje do przegrzewania)że czapka za cieńka,bo faktycznie ma cieńką jeszcze,ale na tą czapę zakładam jej kaptur od polarowej grubej kurtki w której teraz "chodzi".Z tym kocem też mnie męczy,że już powinnam.
A ubieram podobnie jak Ty opisałaś.
A moje dziecko jak teraz ma kaptur to jest bez czapki, nawet cienkiej. Zaraz ma wilgotny kark i się wścieka. Mam kocyk polarkowy a ona się wykopuje jak nie śpi. Nie jest ciepłolubna jak mamusia.
Stary 2010-10-14, 13:39   #3251
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Włącznie na plus
Chyba zostanę Twoją fanką tak jak jestem fanką Samanty z "Seksu w wielkim mieście"
No teraz to mi dowaliłaś. Do Samanty to mi baaaaaardzo daleko. Ale też ją lubię.

Cytat:
A ja usłyszałam, że inne matki dają sobie radę i jak nic nie robię, to marna ze mnie gospodyni. Poza tym powinnam odciąć pępowinę, bo jestem uzależniona od ludzi.
Jak ja nie cierpię tych stereotypów. Jak ja słyszę że inne kobiety coś robią to i ja powinnam to od razu dostaję gęsiej skórki. Ja jestem wyjątkowa i nie jestem taka jak inne. A jak się nie podoba to drzwi otwarte. Doskonale poradzę sobie sama.

A z niego jaki gospodarz że od 10 miesięcy nie potrafi mieszkania do porządku doprowadzić.

Megi - wprowadź się do mnie na parę dni. Ciekawe jakby zareagował jakbyś tak zniknęła. Oczywiście razem z Igorkiem.
Mam jednego Igora w domu to mogę mieć i drugiego

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2010-10-14 o 13:40
Stary 2010-10-14, 13:43   #3252
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja juz chodzi w takiej czapie:

zreszta ja lubie byc cieplo na cebulke ubrana, balabym sie jej teraz nie przykryc czy cienkim kocem, ja biore nie takie super gruby ale grubszy i zadnego przykrycia wtedy na nozki nie biore.
W porownaniu z wami chyba w ogole ja cieplo ubieram, ale bez czapki bym teraz z nia nie wyszla za chiny ludowe;P
A.Camus
Stary 2010-10-14, 13:52   #3253
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Co do przytulania to mi się po porodzie tez coś odmieniło już mogłoby dla mnie nie istnieć i teraz drapię się po głowie bo niedługo tz wraca i bedę musiała się poświęcać dla dobra rodziny bo inaczej będzie majątek trwonił na dziwki tak powiedział więc już lepiej niech to zostanie w kasie rodzinnej na co inne się wyda a ja się jakoś poświęcę co mnie nie zabije to mnie wzmocni
poświęcisz bobra dla rodziny dobra

a tak serio to takie cos to jest gwałt małżenski...
Stary 2010-10-14, 13:54   #3254
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz to mi dowaliłaś. Do Samanty to mi baaaaaardzo daleko. Ale też ją lubię.

Jak ja nie cierpię tych stereotypów. Jak ja słyszę że inne kobiety coś robią to i ja powinnam to od razu dostaję gęsiej skórki. Ja jestem wyjątkowa i nie jestem taka jak inne. A jak się nie podoba to drzwi otwarte. Doskonale poradzę sobie sama.

A z niego jaki gospodarz że od 10 miesięcy nie potrafi mieszkania do porządku doprowadzić.

Megi - wprowadź się do mnie na parę dni. Ciekawe jakby zareagował jakbyś tak zniknęła. Oczywiście razem z Igorkiem.
Mam jednego Igora w domu to mogę mieć i drugiego
P0P - jeszcze go trochę pomęczę swoja obecnością, ale czuję się zaproszona i jakby coś, to się nas spodziewaj Ale jak już mówiłam - głupi fi... penis bywa z mojego tż'ta.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:56   #3255
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
A moje dziecko jak teraz ma kaptur to jest bez czapki, nawet cienkiej. Zaraz ma wilgotny kark i się wścieka. Mam kocyk polarkowy a ona się wykopuje jak nie śpi. Nie jest ciepłolubna jak mamusia.
Oj nie, to ja czapeczke to zawsze zakładam. No poza latem choć i latem jak nie było upalu i wial wiatr to zakladałam cieniutką. Ja jakoś się zawsze boje o te uszy bo wszyscy mnie straszą że nie ma nic gorszego niż jak dziecko bolą uszy... a kaptur to tak slabo zakrywa uszy...

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość

Oj tam, bez przesady

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-10-14, 13:59   #3256
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
A tak niedawno śmiałaś się z innych ryczących i mówiłaś że to ciebie nie rusza
nooo ja to z tych co nigdy nie plakaly na zadnym filmie, a teraz mi sie oczy szkla nawet na reklamie nowego mleka gerbera...

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
yoonka - Tosia jak księżniczka jakaś wyszła
no bo to jest nasza mala krolewna dziekujemy za komplimenta!!!!

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
ciekawe jak to z nianiami,znaczy jak lepiej-czy podobna czy nie?
no wlasnie? kto wie jak to jest??
cichopek soie podobn do siebie zatrudnila.. ale podobna z wygladu..
ja takiej grubej jak ja studentki nie znajde nigdzie
Stary 2010-10-14, 14:08   #3257
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie mogę pracowac w takich warunkach,co rusz zaglądam do was i padam ze śmiechu

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:12   #3258
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Taki jeden co mi mówił że gotować nie umiem i dzieci jeszce nie mam to szybko przeszedł do historii

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

zreszta ja lubie byc cieplo na cebulke ubrana, balabym sie jej teraz nie przykryc czy cienkim kocem, ja biore nie takie super gruby ale grubszy i zadnego przykrycia wtedy na nozki nie biore.
W porownaniu z wami chyba w ogole ja cieplo ubieram, ale bez czapki bym teraz z nia nie wyszla za chiny ludowe;P
Czapy które wczoraj widziałam były grubsze

Cytat:
Oj nie, to ja czapeczke to zawsze zakładam. No poza latem choć i latem jak nie było upalu i wial wiatr to zakladałam cieniutką. Ja jakoś się zawsze boje o te uszy bo wszyscy mnie straszą że nie ma nic gorszego niż jak dziecko bolą uszy... a kaptur to tak slabo zakrywa uszy...
Mnie też straszyli ale jak moja mama sama się przekonała że Zosi jest za ciepło to przestała. Teściowa też. Obie stwierdziły że w takim razie lepej jej nie przegrzewać. Latem jak było baaaardzo wietrznie to miała taką chusteczkę z opaską. Kaptur nie aż tak słabo zakrywa aby się mogło wydawać.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Może i daleko ale w tekstach bardzo blisko
Stary 2010-10-14, 14:18   #3259
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
czego się nie zrobi dla uratowania domowego budżetu
hałwę uwieeelbiam

Witam
U nas jak zwykle dużo się dzieje. Jesteśmy po chrzcinach i uffff cieszę się, że tą imprezę mamy już za sobą. Lenka trochę marudziła ale w kościele grzeczna jak aniołek. Następna impreza komunia
Mamy już wyniki rezonansu magnetycznego. Nic nie znaleźli Lenusia zdrowa jak rydz. Przy okazji przebadali ją wzdłuż i wszerz i wyniki wszystkie ma dobre. Miała też usg brzuszka i kontrolę neurologiczną oraz okulistyczną. Na wypisie ze szpitala nic nie znaleźli. Teraz pozostaje spokojnie czekać aż jej te oczka przestaną latać. Bardzo się cieszę, że mamy to już za sobą. Następna kontrol po 1 roku życia
Do pracy wciąż chodzę(dzisiaj się nawet spóźniłam bo zaspałam) ale nie mogę narzekać. W pracy myślę tylko o tym co robię tu i teraz a o dziecku myślę dopiero jak zbliża się godzina mojego wyjścia. Przypomoinam sobie, że tęsknię za tą moją malutką gadzinką i lecę czym prędzej do domu niejednokrotnie zapominając o zakupach(dziś zapomniałam kupić pieczywo)
No i chwalę się, że moja Lenusia od dziś mówi mama na życzenie i każde zawołanie ja do nie "Lenusia powiedz mama " a ona " mama, mama, mama"
Super, że z Lenką wszystko ok

A wyjście - hoho będzie się działo

minka - dzięki za PW
zaraz powysyłam zaproszenia do nk, więc proszę się nie dziwić, kto to zaczepia

megi - cholera nawet nie wiem co napisać - teraz chyba potrzebujesz wygadania, bo nie masz się przed kim otworzyć, więc pisz śmiało co ci siedzi na wątrobie, może choć troszkę Ci pomoże

Baobabek - ale wy przecież tak razem się trzymaliście przeciw teściom i w ogóle myślalam, że u was to takie idealna para, co to jedno za drugim choćby w ogień. Gdzieś słyszałam, że pierwszy rok po urodzeniu dziecka jest najbardziej kryzysowy dla pary i jak widać, coś w tym jest. Trzymaj się

A ja tak z innej beczki: kupiłam w Realu Dynię z indykiem Hippa (te takie pakowane po dwa) i po otwarciu na wieczku i na "szyjce" słoika jest taki nalot (może na zdjęciach coś widać). Czy możliwe, że to nalot z dyni (albo innego składnika), czy coś nie tak ze słoikiem? Nie wiem, czy od razu robić zadymę w Hippie (takie same coś jest w obu słoikach), czy może się nie znam i wyjdę na idiotkę
A i to coś schodzi pod paznokciem

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:21   #3260
cigi
Rozeznanie

Hejka; pojawiam sie na chwile. mala spi, wiec zaraz tez ide sie kimnac; ostatnio nie mam z tym szczescia, co sie poloze, to ona sie budzi; a dzis mialam trudna noc; budzila sie trzy razy na jedzenie i jeszcze wybudzila sie totalnie raz; i wstala tez wczesnie, lobuzica moja;

Cytat:
Ja też większość zostawiłam, bo... mogą się przydać jeszcze.

A co facetów i godzenia. Wczoraj sobie leżałam i tak myślę, że mogę się do tż przytulić i pogodzić, ale po co? Co to da? Natępnego dnia będzie znów kłótnia o to samo. Pogodzimy się, ale nie zmienimy. Trzeba leczyć u nas przyczynę, a nie objawy. A tego ja nie potrafię zrobić. On chyba też.
A no dokladnie taka prawda. Co to za zycie i zwiazek, skoro co chwila kryzysy, przerwa i znowu i znowu bez konca. Tez moglabym postarac sie pogodzic, ale po co wlasnie? A teraz to co chwila jakies problemy, on je robi z niczego.

pl_madzia Rozmowa i chec cos dadza, jesli ktos ma choc odrobine samokrytyki, pokory, jesli moze spojrzec na siebie z dystansem; Ale jesli ktos nie potrafi pojac, ze problemy plyna z niego, ze zle postepuje, nic nigdy sie nie zmieni....

pop, ja tez za tym, zebys sie o nastepnego dzidziolka starala, to tak z bylo o starosci;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:23   #3261
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Taki jeden co mi mówił że gotować nie umiem i dzieci jeszce nie mam to szybko przeszedł do historii
klask i:

Cytat:
Może i daleko ale w tekstach bardzo blisko
Bo ja to tylko w gębie mocna jestem

Kiedyś to nawet w tym drugim sensie ale teraz to ja za stara i za leniwa na takie zabawy

A tak na marginesie to dla tych napalonych i tych znudzonych bardzo polecam zabawę kostką.
O coś takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1265292267
Wieczorem się rzuca i to los wybiera odpowiednią pozycję

Stary 2010-10-14, 14:30   #3262
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Heh.. my z tż kiedys bawiliśmy się podobne kostki. Tylko były 3. Na jednej ilość, na drugiej co zrobić na 3 w jaki sposób... możecie sobie wyobrazić co np. trzeba było robić gdzieś je zapodziałam.. czyzby tż sobie zabrał i z inną się zabawiał??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-10-14, 14:34   #3263
koglus
Rozeznanie

Cytat:

ja tez juz wyciagnelam footmuff, taki kombinezon na nogi i tlów takie cos jak na linku http://cgi.ebay.co.uk/NEW-COSATTO-DI...item2c57dece6d
bo juz pod kocykiem zimno i moja non stop sie na spacerze rozkopuje bo kladzie nogi na porecz od wozka
mam pytanko do mam jak jest z siedzeniem u waszych dzieci? moja juz siedzi sama prosto przez pare minut a jak ja wloze w "gniazdo"to nawet dlugo na podlodze ale poniewaz nie skonczyla 6mcy to czy to nie za wczesnie , troche sie boje ze sobie cos zrobi

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

ale super czapka , moja nadal nie lubi czapek jak jej zakladam to placze

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:35   #3264
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:

Zdecydowanie słabiej. Używam tylko wkładek, nie ma potrzeby na węcej
no to zazdroszcze straszliwie. Ja mialam jedną @ i była dłuższa i obfitsza oj to ja juz wiem na co wykorzystam noworoczny odpis

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:35   #3265
koglus
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Oj tam, bez przesady
oj tak tez slyszalam ze chore uszy to bol dla dziecka straszny

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:38   #3266
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Heh.. my z tż kiedys bawiliśmy się podobne kostki. Tylko były 3. Na jednej ilość, na drugiej co zrobić na 3 w jaki sposób... możecie sobie wyobrazić co np. trzeba było robić gdzieś je zapodziałam.. czyzby tż sobie zabrał i z inną się zabawiał??
Gdzie on by drugą taką laske znalazł.
Fajnie sie zabawiacie

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
ale super czapka , moja nadal nie lubi czapek jak jej zakladam to placze
Moja też płącze i do tego nauczyła się ją ściągać. Nawet jak jest zawiązana.

Stary 2010-10-14, 14:38   #3267
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
A ja tak z innej beczki: kupiłam w Realu Dynię z indykiem Hippa (te takie pakowane po dwa) i po otwarciu na wieczku i na "szyjce" słoika jest taki nalot (może na zdjęciach coś widać). Czy możliwe, że to nalot z dyni (albo innego składnika), czy coś nie tak ze słoikiem? Nie wiem, czy od razu robić zadymę w Hippie (takie same coś jest w obu słoikach), czy może się nie znam i wyjdę na idiotkę
Wyglada jak składnik jedzonka. Podobne kropeczki są w gerberze jarzynek z królikiem czy jakoś tak. Na wszelki wypadek pisz do Hippa zapytanie jak powinno wygladać i wyślij zdjecie bo dobrze widać. Powinni odpowiedzieć.

Cytat:
klask i:

Kiedyś to nawet w tym drugim sensie ale teraz to ja za stara i za leniwa na takie zabawy

A tak na marginesie to dla tych napalonych i tych znudzonych bardzo polecam zabawę kostką.
O coś takiego:
Tam znowu za stara
Fajny gadżet Możnaby wypróbować a mój Tż by się ucieszył
Stary 2010-10-14, 14:41   #3268
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
klask i:

O coś takiego:
mamy te kostke, w Zakopcu kiedys ja kupilam ale nawet rzucac mi sie nie chce ...hahaha
A.Camus
Stary 2010-10-14, 14:47   #3269
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
no to zazdroszcze straszliwie. Ja mialam jedną @ i była dłuższa i obfitsza oj to ja juz wiem na co wykorzystam noworoczny odpis
Myślę że warto wydać

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
oj tak tez slyszalam ze chore uszy to bol dla dziecka straszny
Niestety znam dzieci które mimo czapek wkładanych nawet latem cierpiały na zapalenia uszu. Patrz JA we własnej osobie.
Mam nadzieję że Zosia nie odziedziczyła tego po mnie. A tak wogóle to cieszcie się że mozecie te czapki zakładać. Ja się obawiam co będzie u nas zimą. Narazie odpowiada nam czapeczka kupiona w H&M i oby tak zostało
Stary 2010-10-14, 14:49   #3270
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
muszę odpisywac na ratybo zaraz znowu zdażę tylko poczytac

Ania po tranie powinna?dzisiaj nawer mi się wydawało że dłużej stekał niż zwyklenie wiem teżjak szybko zacząc mu podawac już całą łyżeczkę myślisz,że po kilku podaniach już można?
tez nienawidzę bardzo zimniska

już mu to blednie,znaczy dużo zbladło,na wszelki wypadek nie będę podawacmu surowego banana kaszki bobovita i piersi z kurczaka,mam nadzieję,że już nie wróci,nastraszyła mnie teraz Cigi z ta egzemą

Drcron u nas też na piersi była kupa co 5 dni odkąd dostaje MM robi codziennie po przebudzeniu.Właśnie ja się zastanawiałam od kiedy zacząc sadzac na nocniczek ja tez zawsze wiem kiedy robi bo codziennie jest tak samo może spróbuje,tylko jak go tak szybko rozebrac żeby zdążyc a żeby się nie rozkojarzył bo on potrzebuje skupienia hehe
u nasjuż jest bardzo zimno też się zastaawiam nad kombinezonikiem

Pop mamy Cię skoro tak powiedział tzn że żadnej abstynencji nie ma hehehe bo inaczej by nie było takiego stwierdzenia

Aixa piękna dama,bardzo się cieszę że u Lenusi wszystko dobrze

Cigi ale mnie nastarszyłaś tą egzemą mi się kiedyś takie coś na palcu robiło swędzącego i musiałam mocno nawilżac bo oż skóra pękała ale u niego to nie jest takie coś,myślisz,że leekarz potrafiłby to okreslic?głupie pytanie-zalezy od lekarza tak samo ze skazą

hmmm skomplikowany ten Twoj tż z jednej strony można by pomyslec że ideał a z drugiej.....o co chodzi?

Mi też Daniel się dzisiaj w nocy budził co godzinę pierwszy raz w życiu,pełnia była czy cuś?
Amelka też się dziś kręciła i stękała

Cytat:
nooo ja to z tych co nigdy nie plakaly na zadnym filmie, a teraz mi sie oczy szkla nawet na reklamie nowego mleka gerbera...

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

no bo to jest nasza mala krolewna dziekujemy za komplimenta!!!!

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

no wlasnie? kto wie jak to jest??
cichopek soie podobn do siebie zatrudnila.. ale podobna z wygladu..
ja takiej grubej jak ja studentki nie znajde nigdzie
może w ogłoszeniu daj wymiary

Cytat:
Super, że z Lenką wszystko ok

A wyjście - hoho będzie się działo

minka - dzięki za PW
zaraz powysyłam zaproszenia do nk, więc proszę się nie dziwić, kto to zaczepia

megi - cholera nawet nie wiem co napisać - teraz chyba potrzebujesz wygadania, bo nie masz się przed kim otworzyć, więc pisz śmiało co ci siedzi na wątrobie, może choć troszkę Ci pomoże

Baobabek - ale wy przecież tak razem się trzymaliście przeciw teściom i w ogóle myślalam, że u was to takie idealna para, co to jedno za drugim choćby w ogień. Gdzieś słyszałam, że pierwszy rok po urodzeniu dziecka jest najbardziej kryzysowy dla pary i jak widać, coś w tym jest. Trzymaj się

wygląda jakby ta dynia weszła pod papierek na zakrętce, ja nigdy czegoś takiego nie widziałam. Ale nie kupowałam dyni z indykiem, bo Amelka ma na indyka odruch wymiotny, w sumie inne z hippa zawsze były ok. Może ktoś się z tym już spotkał. A strzeliła zakrętka jak odkręcałaś?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości