|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
No co ho, ho, opowiadaj a nie ho, ho ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się w co się dzisiaj odziac, aby nie byc Micielowym fv3
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja tam jestem klassik tofik
czyli "sign of evil existence" ino bez pomalowanych oczów---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- kel fajnyniuniek, cu za un i czy można kissa tego miesa? :P Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-14 o 13:02 |
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
lateksowy gorset, 15-cm szpilki i obrożę z ćwiekami
![]() szczęściara ![]() jeszcze nikt nie zgadł cu za un
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 13:05 |
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
kurka, prawie się jabłkiem zakrztusiłam
![]() A mi się seksy nigdy nie śnią Nawet jak coś się kroi, to nigdy nie dochodzi do, hm, konsumpcji ![]() Chyba jakaś nienormalna jestem ![]() Ide zjeść jakieś ciacho chociaż tyle przyjemności ![]() P.S. koleżanka (wiadomo która wręcz przeciwnie - jako nagrodę trzymam kolejnego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 13:22 |
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do galerii , nie, za zimno nie mam jeden, a i trzy ![]() sprawdziłam odcień kurtki nie gryzie się z odcieniem kozaków
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1064 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1065 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
jakby co, to obrożę moge pożyczyć - jakby potrzebna była...
![]() taką z kolcami hej Cytat:
A mnie depresja jesienna dopadła - ta z serii nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie chce, nawet we śnie nie mam przyjemności z seksienia, jak wychodze z domu jest ciemno i zimno, jak wracam jest ciemno i zimno i w ogóle wszystko do rzyci
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj Majuta
na pociechę powiem CI że jesień przygnębia nawet tych co wracają za dnia i jeszcze Ci powiem , że przyjemność (przez duże P ) z seksienia też nie wiele kobitek dostaje w prezencie, tylko siem nauczyć muszą![]() o matko,oby Edyta tu teraz nie wpadła bo takie to zdanie "polskie" że aż w zębach łupie
|
|
#1070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech no się tylko jakiś śliczny "nauczyciel" trafi ![]() Dopóki mi się nie zardzewieję i mi się nie odechce w ogóle, bo z wiekiem coraz bardziej leniwa się robię - na wszystko ![]() Cytat:
Ja nie lepsza - jak zakładałam wątek "czym dziś pachniesz...", to wpdłam w panikę, jaki tag dać. A że nie zwróciłam nigdy uwagi, że wiele wątków jest bez tagów, to dałam jedyny, jaki mi do głowy przyszedł: "perfumy"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 14:58 |
||
|
|
|
#1072 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
od zawsze mnie irytuje ten tekst o potrzebie naumienia sie ..on jest całkiem bez sensu-jesli czegoś da sie nauczyc to istnieje prosta instrukcja jak sie nauczyc ..a tu ni ma ![]() ![]()
|
|
|
#1073 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() prostej instrukcji nie ma na nic, u każdego człeka idzie inaczej...chyba
|
|
#1074 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
widzialam instrukcje montazu zmywary- obrazkową ,a co dp reszty...po prostu słowo "nauczyc" wydaje mi sie nieadekwatne
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to tego śnienia tez trzebasię nauczyć? ![]() Nie wystarczy gapić się na ciacha i myślec na okragło o tym i owym?
|
|
#1077 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w teori kazdy jest dobry ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
czyli wmówic se ze jest zajefajnie laczego faceci nie muszą sie tego uczyc? cos tu jest podejrzane
|
|
|
#1078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
I z każdym kto się napatoczył po drodze
Cytat:
Pozwoli Ci się pod nim schronić i ... będziecie żyli długo i szczęśliwie, seksiąc się na deszczu w cudne, ciepłe, letnie poranki Jesień nie jest taka zła tylko musisz w niej dostrzec to oto piękno )No to tyle chciałam napisać ... Qrde chyba głowa mnie boli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-14 o 15:23 |
|
|
|
|
#1080 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
arghhhhh ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- spadam....moze se co kupie ![]() cos dzis gwara jade... ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- wieszak sie ofkors nie podoba
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

, nie, za zimno
jeden, a i trzy
odcień kurtki nie gryzie się z odcieniem kozaków

na pociechę powiem CI że jesień przygnębia nawet tych co wracają za dnia i jeszcze Ci powiem , że przyjemność (przez duże P ) z seksienia też nie wiele kobitek dostaje w prezencie, tylko siem nauczyć muszą
..on jest całkiem bez sensu-jesli czegoś da sie nauczyc to istnieje prosta instrukcja jak sie nauczyc
a to tego śnienia tez trzebasię nauczyć?