Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 16:44   #2011
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Miśkowa to czekamy na wieści i pisz do nas częściej-mało która z nas nadąża z tempem postów

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 16:45   #2012
VictoriaK
Raczkowanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
ile taki zabieg kosztuje?Mam stare z okresu dojrzewania i z checia bym usunela.
http://www.laser-medica.szczecin.pl/...iegi-laserowe/
myślę, że w okolicach 2-3tys. Więcej i tak bym nie dała .

Co o staników to kupiłam w 4 msc ciąży, kiedy miałam problem ze zmieszczeniem piersi w stary, 2 sztuki. Jeden a'la sportowy, bardzo rozciągliwy, taki minitopik. Plus: wystarcza na całą ciążę, minus - nic a nic nie dźwiga piersi, bolały mnie już plecy, z piersi dyndały niemal po kolana. Drugi: bawełniany bezszwowy, rozciągliwy z dodatkowo opinanymi ramiączkami. Również chybiony zakup. Na chwilę obecną piersi już mi się do niego nie mieszczą, również wcale nie podtrzymywał (minimalnie lepiej niż topik).
Poszperałam w necie i polecam stronkę http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,21.html?361780
Zakupiłam sobie stanik Hotmilk. Jest bezkonkurencyjny. Również był to zakup online, więc spore ryzyko nietrafienia w rozmiar. Jest to mój najlepszy w całym dotychczasowym życiu biustonosz. Miękki, z 6stopniową regulacją długości, idealnie podtrzymuje biust, a ból pleców zniknął jak po użyciu różdżki. Minusem jest gigantyczna cena, ale mimo wszystko planuję zakupić kolejny tej firmy w najbliższej przyszłości.

Koleżanka, która ma termin dokładnie 2msc przede mną, dziś zaczęła rodzić. Poszła na wizytę kontrolną go lekarza i odeszły jej wody w gabinecie.
Stary 2010-10-14, 16:45   #2013
kretencja
Zakorzenienie

Miskowa,

Sanderinka,
kupisz w aptece bez recepty Może farmaceutka doradzi Ci coś innego, ale niedawno się gina pytałam i powiedział, że węgiel nie zaszkodzi.

Też mam z okresu dojrzewania rozstępy, nie zapłaciłabym ani złotówki za pozbycie się ich Szkoda mi kasy na takie rzeczy. Jakbym miała zbędne 3 tysiące, to bym dołożyła jeszcze 1000zł i zrobiłabym sobie laserowo wzrok

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-14 o 16:47
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 16:48   #2014
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Weronisia Pascalek jest po prostu przesłodki... A z jaką uwagą studiował swoje rączki- tak powoli i dokładnie No po prostu super
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 16:49   #2015
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
A moj synek chce tu chyba zostac do sylwestra, bo dzis rano przybylo mu tylko 10g
A wiec juz nie marze o wyjsciu jutro do domu
Pogrążona w smutku, nic już nie piszę.

A tu jest filmik, który nagrałam wczoraj wieczorem:
1. http://www.youtube.com/watch?v=TUZs1kKFB0M
2. http://www.youtube.com/watch?v=N93AugCS5wg
Weronisia filmiki sa takie słodziutkie Pascalek śliczny a jaki on malutki faktycznie, smoczek taki duży sie wydaje

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 16:51   #2016
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
No tak myslalam wlasnie nad rozmiarem 62 ale porównam 62 i 68 czy duzo sie rózni bo kazda rozmiarówka tez jest inna... Pokaze fajny kombinezonik co oglądałam na all ale nie wydaje mi sie on za ciepły?? http://allegro.pl/cieplutki-kombinez...259871870.html
według mnie troszkę za cienki - lepszy byłby z polarem w środku
Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Kurczę ja Wam zazdroszczę tego kopania maluchów Mój to jest coraz bardziej leniwy pod tym względem Wczoraj się przestraszyłam nawet, bo nie kopał, ale później trochę pokopał... Mama mi mówi, że mam się nie martwić, bo on może to mieć po TŻ, który był wręcz nienaturalnie spokojnym dzieckiem, ale jutro będę u lekarza to się go dopytam i poproszę, żeby wszystko posprawdzał... Bo mały kopie mnie właściwie tylko kiedy leżę a i to nie za dużo też
Moja też leniwa - głównie czuję ją późnym wieczorem lub w nocy jak się przebudzę na siku - w ciągu dnia jak coś robię i się non-stop ruszam to pewnie sobie słodko śpi
Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

w sumie dobrze poza tym że Tż z domu wywaliłam, bo mnie zdradził (sen), w nocy się budzę (jawa) a on w naszym łóżku taka zła byłam, bo myślę śuper nie miał gdzie spać i wrócił bez słowa. A z rana się budzę i dotarło do mnie, że to mi się śniło
dobre
Cytat:
Tez mi sie dzis snilo, ze maz mnie zdradzil Coraz glupsze mam te sny. Zostalam sama z synem, bo nie zamierzalam byc z mezem po zdradzie. No normalnie paranoja te sny. Zapomnialam wam powiedziec, ale mam zakaz seksu, przynajmniej do 36 tygodnia. Zakaz orgazmu rowniez. Dla mnie to poprostu tragedia No ale dla syneczka wszystko.

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
może ktoś ma ochotę na paczki dla malucha gratis to podaję linka, którego znalazłam.

http://www.superrodzice.pl/?47ec0c12...c32af487a1e34b
właśnie się zarejestrowałam
Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
od paru dni chodzi za mna mysl by upiec blache piernika,bo mam taka wielka ochote(ale nie pieklam jeszcze zadnych ciast),albo tort bezowy tylko ze taki to z dobrej cukierni by stary nie byl
Ja piernik zawsze piekę piernik z DELECTY kosztuje ok 7zł i zawsze wychodzi
Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Cześć!

Dziewczyny, dzisiaj idziemy podglądać Marysię! Trzymajcie kciuki.

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
fajnie że się podoba

----------------------------

słuchajcie zadzwoniłam do gościa (numer na stronie aukcji) a tam babka mówi mi że pomyłka!

więc weszłam w dane sprzedającego i był numer telefonu
zadzwoniłam odebrał facet
i mówi że wystawił tą wanienkę w imieniu szwagierki a ta jeszcze nie sprawdziła ceny na poczcie
więc mu mówię że ja sprawdziłam i powinno to kosztować od 12zł do 14,50
powiedział żebym wpłaciła 13zł a jak będzie więcej to o dołoży....

powiedziałam że mąż będzie robił przelew i proszę o dane razem z kwotą którą ma przelać na maila
powiedział że zrobi to wieczorem

jak mnie oszuka to będę mieć dowód

ogólnie przez telefon miły
ale cała sytuacja jest dziwna

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

idę przygotować wszystko do domowych hamburgli (jak mówi mój mąż)

potem depilacja z brzuchem ahahah

i do gina

dziś nie ma mojego lekarza jest zastępstwo ciekawe czy powie mi coś nowego
najgorzej jak ludzie wystawiają aukcję "dla kogoś" wtedy robi się właśnie takie zamieszanie
No ale miejmy nadzieję, że wszystko skończy sie ok i że się doczekasz wreszcie tej wanienki
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 16:57   #2017
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
A moj synek chce tu chyba zostac do sylwestra, bo dzis rano przybylo mu tylko 10g
A wiec juz nie marze o wyjsciu jutro do domu
Pogrążona w smutku, nic już nie piszę.

A tu jest filmik, który nagrałam wczoraj wieczorem:
1. http://www.youtube.com/watch?v=TUZs1kKFB0M
2. http://www.youtube.com/watch?v=N93AugCS5wg
Śliczności

A Ja dziś znowu padam, wyszorowałam Cifem i Domestosem całą łazienkę.
Stary 2010-10-14, 16:59   #2018
sanderinka
Zakorzenienie

znikam narazie bo tz sie obudził skoczymy do tej apteki a potem tz chce poczytać o tych porodach wątek

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 17:01   #2019
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Jeszcze jedno pytanie: DZIEWCZYNY KTORE MAJA SPIWORKI DO SPANIA DLA DZIECI:
Jaki rozmiar spiworkow macie? bo ja zbyt pochopnie kupilam ten spiwor chyba z 5-10-15 (bez rekawow) na rozmiar 62
Ja też mam ten śpiworek z 5-10-15 na 62cm. Jak się sprawdzi to potem kupię większy a jak nie to nie będzie mi żal. W większym to noworodek by się chyba utopił.
Stary 2010-10-14, 17:05   #2020
Beata_Batumi
Zadomowienie

Ja dostałam spiworek do spania i jest na rozmiar 6-9 m-cy bo to z Uk, spory jest.

Kombinezon też mam z UK i jest na rozm 0-3 m-cy.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 17:09   #2021
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
ooo jaki piękny

Cytat:
Ja sie do swojej nie oddzywam i ona do mnie tez wiec mam spokoj. Mialam dosc telefonow, ktore zawsze konczyly sie klotnia, ze wszystko jest moja wina.
Tz na facebooku napisal, ze jestem w szpitalu i tylko napisali,ze mam na siebie uwazac. Nawet nie spytali, co mi jest i czy trzeba w czyms pomoc. Kit im w oko. Cala rodzina, wiec siostra, rodzice i dwoch braci wogole sie nie interesuja, trudno.
Co do tesciowych- moi zawsze musza palnac cos w stylu- za ich czasow nie bylo i dzieci sie wychowaly wiec to zbedny gadzet. brrr
Co do teściowych itp to nie wiem co jest gorsze: jak w ogóle się nie interesują, czy jak właśnie wściubiają nos we wszystko i dodają o siebie zbędne 3 grosze w kwestii wychowania. Rodzice i rozeństwo TZta (sztuk 4) nie interesuje się moim zdrowiem, nikt nawet do TZta raz nie dzwonił z pyt, jak się wnuk sprawuje, czy nam nie ciężko itp. Jakoś mnie to nie wzrusza, bo tego dokładnie się po nich spodziewałam.
Stary 2010-10-14, 17:10   #2022
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ja po wizycie... szyjka się skraca lekarz się pyta czy mam skurcze, ja nic nie czułam mam przyjść za tydzień na kontrolę i zacząć brać cordafen 3 razy dziennie po jednej tabletce.... bierze któraś?
oj ! ja też biorę cordafen też 3 razy dziennie i mam do połykania na tej wizycie myślałam, że już nie będę musiała brać ale nie wiadomo skąd te bóle więc mam brać dalej i biorę (mam nadzieję, że tylko do nast. wizyty) a skutki uboczne - po pierwszej tabletce to myślałam, że padne tak mnie głowa bolała, teraz już tego nie mam tylko ciśnienie mi spada i policzki mam bardzo czerwone przez kilka godzin a potem przechodzi -nie martw się na pewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ale fajnie, że wyniki ok

jak mój mały przestawał kopać jak tż przykładał rękę to też mówił, że złośliwy po mamusi a jak kopie mocno to wtedy po tatusiu oczywiście
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 17:18   #2023
margaryt
Rozeznanie

Weronisia Pascalek śliczny na filmie.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 17:37   #2024
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
teraz 23 października będzie pełnia, no to które się szykują?:brzydal :
Ja bym chciała

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
wrocilam od lekarza- po badaniu i ktg- ja jeszcze mam wytrzymac tydzien,10 dni wiec moze ktoras mnie wyprzedzi
Oo to już tak niedługo fajnie...

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
murzynek :sli na: muszę odkopać mój przepis
Mmm taki polany czekoladą
Stary 2010-10-14, 17:39   #2025
vikicullen
Zadomowienie

no no Irsin chyba nikt cie nie wyprzedzi już

Stary 2010-10-14, 17:42   #2026
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
i nastepne ktg mam za tydzien.

a co do rozstepow, wydalam kupe hajsu na mustele i du**

mam na brzuchu od dolu po obydwu stronach
ja to mam jeszcze lepiej.. smaruje brzuch i smaruje i cacy i patrze ze na udach mam takie place z rozstepami.. a nie smarowalam bo nie pomyslalam ze moga mi sie pojawic na przedniej powierzchni uda i to rownoczesnienna obu

a Cepan smierdzi cebula fakt.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
juhuu znalazlam swoja liste wyprawkową

dobra pakuje sie dalej

dziewcyzny pralyscie rożek i okrycia kapielowe? w ogole mam takie okrycie i jest strasznie male, niczym scierka.. ze tez nie zauwazylam co mi w sklepie wcisneli
pralam rożek - ale pewnie dlatego ze sie niewiele zastanawialam i wszystkie ciuchy i okrycia dla dziecka wrzucalam

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 17:44   #2027
Anecka
Zakorzenienie

Jeny ja to jednak len jestem
z 15 minut owoce obieralam i kroilam, czasami mnie to denerwuje bo zjem to w 5 minut a najpoierw musze spedzic 3x wiecej czasu na przygotowanie do spozycia

No ale mam sliwki gruszki i pomarancze

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:03   #2028
M25
Zadomowienie

Dziewczyny wklejam Wam mój wielki brzuch 36tc
Stary 2010-10-14, 18:11   #2029
ejzytka
Przyczajenie

Jejku, dziewczyny nie idzie za wami nadążyć, wstałam po 11, a tu już od rana piszecie Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego My będziemy mieć łóżeczko dla dzidziusia i myślę, że nie ma różnicy, czy dzidzia będzie spać w łóżeczku czy w kołysce, nie wiem...przez szczebelki ma niby bardziej wiać czy co?? hehe
A ubranek jeszcze nie kompletowałam do szpitala, dopiero przymierzam się żeby je wszystkie uprać i wyprasować
ejzytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:14   #2030
Sysunia_d
Zakorzenienie

Hey dziewczyny

Ja od kilku dni mam jakies bolesci brzucha i ucisk na krocze wieczorami. Znowu zaczelam lykac nospe.
Juz nie mowie ze sikam co chwile a kazdy ruch to taki bol ze szok. Ale te male stopki sa takie slodkie.

Myszka co tam u ciebie bylas juz na tym badaniu bo widzialam ze lekarz cos ci mowil o malowodziu.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość

Jaki slodziaszny

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:15   #2031
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
nisko masz ten brzuszek
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:18   #2032
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
nisko masz ten brzuszek

M25 no fajny i sporawy, i faktycznie nisko bardzo, ja jestem w 37 tyg i caly czas mam wysoko brzuch.

Stary 2010-10-14, 18:19   #2033
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejzytka Pokaż wiadomość
Jejku, dziewczyny nie idzie za wami nadążyć, wstałam po 11, a tu już od rana piszecie Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego My będziemy mieć łóżeczko dla dzidziusia i myślę, że nie ma różnicy, czy dzidzia będzie spać w łóżeczku czy w kołysce, nie wiem...przez szczebelki ma niby bardziej wiać czy co?? hehe
A ubranek jeszcze nie kompletowałam do szpitala, dopiero przymierzam się żeby je wszystkie uprać i wyprasować
Po 11 wstajesz! wow zazdroszcze, ja sie budze po 7 i juz spac nie moge

M25, sporawy brzuch teraz tylk oczekac na kruszyne

Wlasnie sie dowiedzialam ze przyjaciolka jest w 6 tc pierwze dziecko poronila i teraz tez plami i sie boi.. a lekarz nie dal jej zwolnienia mimo poronienia wtedy w 3 miesiacu..

CZY KTORAS Z WAS POLECI GINEKOLOGA NA NFZ WE WROCKU?????

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-14 o 18:20
Stary 2010-10-14, 18:23   #2034
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Po 11 wstajesz! wow zazdroszcze, ja sie budze po 7 i juz spac nie moge

M25, sporawy brzuch teraz tylk oczekac na kruszyne

Wlasnie sie dowiedzialam ze przyjaciolka jest w 6 tc pierwze dziecko poronila i teraz tez plami i sie boi.. a lekarz nie dal jej zwolnienia mimo poronienia wtedy w 3 miesiacu..

CZY KTORAS Z WAS POLECI GINEKOLOGA NA NFZ WE WROCKU?????
Mateusz Tylko ,ja nie bylam ale podobno dobry czeka sie ok tygodnia
Stary 2010-10-14, 18:24   #2035
dzasta110
Wtajemniczenie

Weronisia - ale słodki ten Twój Pascalek i wcale nie wygląda już na takiego maluśkiego

m25 - ale fajny brzusio i szczuplutka mamunia

ja mam śpiworek do prania, jakiś mały, chyba na 0-3 mca

dziewczyny własnie zajadam się biszkoptowymi nalesnikami normlanie pychaaaa przepis oczywiście znalazłam na smacznym, po co ja w ogóle tam właże

a ja myślałam, że wystarczy tylko zanurzenie smoczka we wrzątku... a tu aż 5 minut trzeba gotować??

nie lubię takich mieszanych zup - typu pomidorowa z makaronem i ziemniakami jak już pomidorowa to oddzielnie ugotowany makaron bądź ryż

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:28   #2036
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
Mateusz Tylko ,ja nie bylam ale podobno dobry czeka sie ok tygodnia
Gdzie przyjmuje? bo ja znalazlam go tylko prywatnie :/

Dobra mam na chalubinskiego, teraz tylko czy czeka sie na wizyte czy na godziny zapisuje, to zaraz sie dowiem

dzieki

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-14 o 18:34
Stary 2010-10-14, 18:39   #2037
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja to mam jeszcze lepiej.. smaruje brzuch i smaruje i cacy i patrze ze na udach mam takie place z rozstepami.. a nie smarowalam bo nie pomyslalam ze moga mi sie pojawic na przedniej powierzchni uda i to rownoczesnienna obu

a Cepan smierdzi cebula fakt.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

pralam rożek - ale pewnie dlatego ze sie niewiele zastanawialam i wszystkie ciuchy i okrycia dla dziecka wrzucalam

zrobily mi sie w tym samym miejscuy na udach z przodu, takie jakies dziwne placki

mam to gdzies , po ciazy sie bede martwic i zakrywac

kupilam No scar- zobaczymy jak zadziala

lekarka po badaniu powiedziala mi dzisiaj,ze zapowiada sie calkiem latwy porod...skad to wiadomo?
bo szyjke mam miekka?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:40   #2038
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie przyjmuje? bo ja znalazlam go tylko prywatnie :/

Dobra mam na chalubinskiego, teraz tylko czy czeka sie na wizyte czy na godziny zapisuje, to zaraz sie dowiem

dzieki
cos mi sie wydaje, ze w tym lek transie on jest na nfz ,pewna nie jestem zadzwon jutro i zapytaj
Stary 2010-10-14, 18:40   #2039
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Weronisia, smieszny Pascal - ma takie maciupkie lapki i wielki smoczek i jakie skarpetuchy )
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:41   #2040
79 Marta
Wtajemniczenie

Juz po wizycie, Hania waży równe 3 kg i ABSOLUTNIE się nigdzie nie wybiera, wszystko pozamykane. Siusiaka nie stwierdzono. Lekarz zrobił mi wymaz, zawiozłam od razu do laboratorium.
Aaaa, mowiłam ostatnio o rozbieżnościach w wymairach USG, powiedziałam mu dziś, że mnie to martwi, zrobił jeszcze USG- poooowooooli i dokładnie . I co? wyszło zupełnie inaczej niż ostatnio, np główka mniejsza niż wtedy ( wiedziałam, ze wtedy jest to źle policzone, bo linie mierzące wyjeżdzały poza czaszkę!) . Hania rośnie równomiernie, ale obawiam się, że jak sie nie zmobilizuje do wyjścia do kolosa urodzę.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
super

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości