|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
chwalić się... chwalić... a nie ociągać ![]()
|
|
#7652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
az sie do siebie usmiechnelam.. i zgadzam sie w 100%! Szkoda, ze moja siostra tu nie zaglada. Jest naprawde piekna dziewczyna, ale uwaza inaczej.. bo ma okragla plamke, znamie od urodzenia, tam, gdzie nosi sie medalik na lancuszku, na tej wysokosci.. i z tego powodu jej obraz samej siebie jest taki a nie inny..Coz.. na chwile wrzucam zdjecie siostry do galerii, zeby nie byc goloslowna :P Witaj Maceratko
|
|
#7653 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Viola i pozdrawiam
bedac w na Twoim profilu zauwazylam (oprocz boskich cycuchow rzecz jasna) takie zabawne zdjecie.. i mam cos dla Ciebie ![]() ps. Horo - co racja, to racja
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-10-14 o 10:47 |
|
|
|
#7654 |
|
BAN stały
|
Listopadowa! jakie świetne zdjęcia Twojego maleństwa....!
i jak już widać dokładnie rączki główkę i nóżki! strasznie się cieszę, że badania wyszły dobrze! to najważniejsze![]() Pink trzymamy kciuki ! dasz radę kochana tylko się nie stresuj! ![]() Madzienka napisz coś więcej!!! bo ja tu jajko zniosę z ciekawości jak się miewasz!!! buziaki |
|
|
|
#7655 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
jejkuuuu dzwonilam do mojej kolezanki, ktora mial operacje...jaki bol!!!! popwiedziala, ze czuje sie jakby Ryszard kalisz usiadl jej na klatce piersiowej
)) lezy biedna w lozku a jej facet tylko jej donosi plyny... musze ja odwiedzic... lezala troche w klinice a teraz juz w domu. troche mnei to wszytsko zdemotywowalo... moze lepiej odwiedze ja jak juz wydobrzeje i i zobacze poztywne efektySTRACH!!!! dobra...nie panikuje
|
|
|
|
#7656 | |
|
|
Cytat:
bez paniki, na spokojniewszystko jest do przejscia ![]() jakbys zobaczyla porod to tez by ci ochota na dziecko pzreszla a potem jest tak fajnie miec dzidziusia to cos podobnego choc oczywiscie nie porownuje posiadania nowych piersi to daru jakim jest dziecko, zeby bylo jasne !!! po prostu ..powiedzmy cel uswieca srodki
|
|
|
|
|
#7657 |
|
|
Kissy kochana a jak ty sie czujesz? jak twoje cycuszki? pamietam ze mialas jakos krotko po mnie operacje... co tak rzadko ostatnio piszesz? nowy facet i juz o forum zapominasz!!!! nieladnie
![]() bylam wczoraj na mega bibie...oj oj oj az wzielam wolne w pracy i w koncu potanczylam ) juz po operacji kupialm sobie tzry tuby i wczoraj sie zaprezentowalam choc juz zimno troche jest. oczywiscie wkrecam sobie ze wszyscy gapili sie na moj biust...nie wiem czy to prawda hmmm musze zapytac kolege ) haha
|
|
|
|
#7658 |
|
|
Kejtigda ?
tak sobie czytam i sie przygladam - dlaczego Ty masz taka roznice w wymiarach tam na dole w stopce? jak czegos nie zakumalam to sorki ale jeszcze sie tak nie orientuje dobrze? mialas taka asymetrie czy jak? |
|
|
|
#7659 | |
|
Raczkowanie
|
zdjątka dodane, zapraszam. na tą chwile tylko dwa
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
|
#7660 | |
|
|
Cytat:
troszke mi sie babralo, ale smarowalam blizny voltarenem i czasami zakrapialam solą fizjologiczna i juz jest bardzo ładnierozmiarowo wyszlo idealnie jak trzeba i mam poczucie ze teraz sa w sam raz w dotyku sa twarde dalej ale sprezyste ) i to nie tylko ja tak mysle ) nie pisze tyle bo ostatnio zabiegana jestem i staram sie organizowac wszystko tak zeby miec czas na prace *******y i Ksiecia ) bedzie lepiej obiecuje !
|
|
|
|
|
#7661 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
Dawno mnie tu nie było mialam troche latania po lekarzach Ale wczoraj umówiłam się juz na zabieg I nowe cycuszki bede miala 15 listopada ![]() Pozdrawiam gorąco
|
#7662 |
|
BAN stały
|
Madzienka a nie mówiłam
że nasz doktorek ma magiczne rączki, które potrafią wiele zdziałać. Śliczne cycusie![]() Kissy, skarbie chyba coś Ci się nazwy maści pomieszały... voltaren jest maścią rozgrzewającą może miałaś na myśli jakąś inną maść... hihih lepiej sprawdź czym smarujesz swoje piersiątka
|
|
|
|
#7663 | |
|
|
Cytat:
) volatren rozgrzewa i ma dzialanie przeciwbolowe, na blizny uzywam contratubexu oczywiscie !!!!!no !
|
|
|
|
|
#7664 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak miałam asymetrię ale nie wiedziałam o niej
ale następne wkładki wkładam takie same, nie jest to jakaś asymetria która będzie się rzucać w oczy
|
#7665 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej kochana No niestety nie ma tak dobrze by tyle w łóżku sie wylegiwać od dzis mam mały remont w domku i już od rana robotnicy mi przestawiają wszystko Cały dzień internetu nie miałam i to normalnie tragedia dla mnie jakaś była ![]() Ale na szczęście już sobie poszli i spokojnie mogłam kabelkami z wami się połączyć Ale od jutra znowu to samo A odległość mam 19cm według mojego mierzenia a ty 17 cm super kochana roweczek ci wyjdzie że hej ![]() Ale mi osobiście mała odległość sie podobai lekko opadająca pierś tylko co mi się nie podoba to dwie piłki doczepione daleko od siebie taką mam schize że mi tak wyjdzie ![]() Cytat:
Gratulacje kochana Czekamy na foteczki ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- 14.10.2010 BabyB 14.10 0 dni Pink 18.10 3 dni ![]() Laloona 02.11 19 dni ![]() Miliqqq 05.11 22 dni Yoko02 08.11 25 dni ![]() Dragon 26.11 43 dni ![]() Magera 08.12 55 dni ![]() Kejsiii 14.12 61 dni ![]() A tak jeszcze spytam czy ktoś wie co się stało z BabyB dziś miała mieć zabieg a ostatnio nas nie odwiedzała nawet sie nie pożegnała ![]() Hmmm chyba się nie rozmyśliła ![]()
|
|
#7666 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny dawno mnie tu nie bylo,ale niestety nie bardzo mam czas na ploteczki i bardzo mi tego brakuje.,patrzac na to ,ze niektore dziewczyny sie tu bardzo zaprzyjaźniły.Fajnie ,ze ktos wymyslil takie forum. Mam pytanie czy ktoras z was będzie miała op w tym samym dniu co ja???, bo po rozmowie z panią doktor dowiedziała się ,ze będą jeszcze dwie dziewczyny razem ze mną. Bedze mi raźniej i milo by było podzielić się obawami,a potem wiedza.
Jeśli chodzi o panią dr to nie mogę jak na razie złego słowa powiedzieć i oby tak dalej
|
#7667 |
|
Raczkowanie
|
Kejsi już dodałam foteczki
|
#7668 |
|
Rozeznanie
|
Byłam widziałam Już mają bardzo ladny kształt i takie równiutkie I oczywiście rowek Teraz jest czym oddychać
|
#7669 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja też dodałam póki co to jedną fotkę jak dojdę do siebie to będzie więcej.Ja jeszcze w plastrach i tak do poniedziałku juz nie moge sie doczekać kiedy je zdejmę....ale i tak jestem szczęśliwa
|
#7670 | ||
|
Rozeznanie
|
Hejka babeczki
Cytat:
No widzisz... odliczanko!!! Zapomniałam... ![]() Nie wiem co się podziało z Baby Niemniej jednak... Baby trzymamy kciuki bardzo mocno Słonko za bliźniaczki!!!!!!!!!!!! Odezwij się!!!! czekamy na Ciebie !!!! A z chorobą, to i tak dobrze, że możesz siedzieć w domu, a robotnicy... niech robią swoje ![]() Grunt, żebyś noska nie wychylała przez najbliższe kilka dni, tylko spokojnie wysiedziała chorobę, bo uwierz mi jak juz mam tak dość tego kataru, że aż mi się znudziło ileż można, a ja juz tak 2-gi tydzień!!! Mam dość, no, ale jak się wynurzyłam z domu za wcześnie, to tak własnie jest A na rowek czekam z utęsknieniem ![]() Ty sie nie schizuj kochana, bo będzie u Ciebie tez śliczny rowek i będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!:love : Buziol Cytat:
jeszcze tylko 25 dni jak widzisz odliczamy tu dla Ciebie, więc nie ma obawy, że zapomnimy ![]() Odzywaj się w wolnym czasie ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Syllwia, a czemu tak się jakoś stało, ze my nie przyjaźnimy się?? Nadrabiam zaległości
|
|
#7671 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrrrrauuuuu
|
|
#7672 |
|
Rozeznanie
|
Hej fioletowe!!!!!!!!!!
Ja wlasnie jestem po USG nic sie nie dzieje nie mam guzkow...super... Jutro odbieram reszte badan i wysylam do dr. na email... a w poniedzialek na OP o 13.00.... wow... ale juz od kilku dni nie chce mi sie jesc....ciekawe jaka bedzie waga do OP... chcialam zgubic te 2 kilo moze sie uda....hihihihi ![]() Buziam was mocno kruszynki moje wspaniale...
|
|
#7673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7674 |
|
Rozeznanie
|
|
#7675 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#7676 | |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się ![]() Syllwia, no REWELACJA ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() Super, że badania OK Jejku, ale to szybciochem teraz, co?? Już za 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Ależ Ci zazdroszczę z jednej strony, a z drugiej tak troszkę mniej, bo pewnie z nerwów wyciągnęłabym nogi!!!! Tak będzie w grudniu ![]() Ale za Ciebie już trzymam kciuki strasznie mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziak
|
|
#7677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szok!!!!!! ![]() dni mi mijaja jak szalone bo zawsze jest cos do zrobienia... jak nie dentysta to inne *******y to dzieciaki itp a wieczorem jak juz wszyscy spia ja wpadam do was na chwilke, a pozniej pol nocy nie spie i tylko mysle i mysle...(myslicielka zostane moj M juz powiedzial,ze po OP widzi ,ze nie bedzie potrzebny bo ja zaraz w neta odplyne i tyle bedzie mnie widzial.. ej ja tez cie nie mam wysylam juz zaproszonko... chce popatrzec
|
|
|
#7678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie cudnie Dobrze, ze taka zabiegana jesteś, bo przynajmniej tylko pół nocy myślisz ![]() Jak to nie będzie potrzebny???? M powiedz, że po zabiegu zakosztuje zmysłu dotyku, a nam pozostanie tylko popatrzeć wirtualnie nie wiem kto tam będzie bardziej poszkodowany ![]() nie ma na co narzekać powiedz Mu.... ![]() Czekamy tu razem z Tobą Szybciochem zmykaj do Syllwi, bo jest na co popatrzeć
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-10-14 o 21:54 |
|
|
|
|
#7679 | |
|
Raczkowanie
|
|
|
#7680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I dla wszystkich pozostalych usciski od happy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

)
az sie do siebie usmiechnelam.. i zgadzam sie w 100%! Szkoda, ze moja siostra tu nie zaglada. Jest naprawde piekna dziewczyna, ale uwaza inaczej.. bo ma okragla plamke, znamie od urodzenia, tam, gdzie nosi sie medalik na lancuszku, na tej wysokosci.. i z tego powodu jej obraz samej siebie jest taki a nie inny..