|
|
#1051 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Byłam w Schleckerze
![]() Lenka - kupiłam nam mikrofibrę I się pochwalę lakierem |
|
|
|
#1052 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
"Bajeczne kolory (...)" ![]() Cytat:
[oprócz tego stoiska, które jest/było w galerii kazimierz]
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1054 |
|
Matka Smoka
|
Czasem się czuję wyobcowana, bo kompletnie nie jestem fanką Inglota
![]() lalaith - złożyłam Avon. Nie odpisałam, bo mam taką pracę, że telefon wyłączony, potem padł mi a byłam na zakupach. Smutne Twoje podpisy Jak rozumiem to już definitywne? Trzymaj się ciepło i nie zamykaj w sobie, że z kimś takim i tak to już nigdy |
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Malla już mówiła nie raz że ma rozmiarówkę dziecięcą. Choć trochę mnie to dziwi, bo jestem niewiele większa, a moja jak najbardziej (noszę 34 czasem 36, dżinsy 26/30). Wręcz sweterek który moja siostra zamówiła (rozmiar S) jest na nas obie ciasnawy, ale przez to bardziej sexi
![]() Tylko Orsay ma zawyżoną numerację, ale już np wszystkie sklepy z sieci Zara-Stradivarius-Bershka-Oysho-Pull&Bear są malutkie i fajne ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Dzięki ![]() A co do Twojego opisu, ja z Twardowskiego kocham ten wiersz: http://wpk.p.lodz.pl/~sebekmez/t/text0326.html
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-10-14 o 20:49 |
|
|
|
|
#1056 |
|
Matka Smoka
|
Ojej ostatnio się rozczytywałam w Twardowskim, bo mi jakoś pasuje życiowo, a tego nie znalazłam. Piękny jest. Bardzo dla mnie aktualny.
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne cienie i fajnie wyglądają na moim oku. Tak naturalnie. Tylko moja niewprawna ręka kiepści sprawę. Podyskutujemy sobie na makeupowym spotkaniu u Ciebie, bo zaskoczyła mnie Twoja wczorajsza wypowiedź, że trochę za bardzo wyjechałam z cieniem. Zawsze się tak malowałam i myślałam, że jest to odpowiedni do mojego kształtu oczu sposób. Człowiek całe życie się uczy ![]() Po całym dniu noszenia podkładu, po powrocie nadal ładnie się trzymał na twarzy. Teraz jak już mam pędzel do podkładu, to chyba muszę jednak kupić podkład Cytat:
![]() Ładny efekt Lalaith, tulam mocno U mnie powoli coraz lepiej, u Ciebie też będzie
|
|
|
#1058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamiast "Niczyjej" osobiscie wole teraz sluchac http://www.youtube.com/watch?v=qg2u5...eature=related A tez skonczylam po 5 latach, czasem widocznie tak trzeba...
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Matka Smoka
|
Nie cierpię być w plecy z wątkiem
![]() Co za pędzel do podkładu? Jaki podkład? Jakie cienie Ax dobiera? Ax, ja też chcę jakieś brązy, ciemne - od lat nie mogę trafić w takie, w których bym się dobrze czuła. |
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego zwykle staram się nadrabiać jeśli nie jest więcej niż 10 stron ![]() a i tak zwykle się gubię
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ax dobrała mi wczoraj cienie z inglota, matowe brązy. Ja nie tyle nie mogłam trafić, co po prostu nie kupowałam, ale ponieważ czuję, że trochę za bardzo wyróżniam się makijażem w pracy, sięgnęłam po coś bardziej stonowanego, a Ax mi pomogła
|
|
|
#1062 |
|
Pani Buka
|
to jak już jesteśmy przy kosmetykach... byłam dziś w Douglasie i zobaczyłam co to jest Essence!
(oczywiście ekspedientka i ochroniarz łazili za mną i TŻ, nienawidzę tego)ale no, chciałabym sobie kupić korektor. głównie do maskowania cieni pod oczami i czasami jakiś zaczerwienień też. i moje pytanie brzmi: czy lepszy będzie taki potrójny (gdzie jest zielony, beżowy i różowy chyba), czy taki beżowy w mazaku, jak np. teraz Oriflame wprowadzi? aaa, Cholerko, po foremkach ani śladu ale jutro w końcu będziesz na Mickiewicza po 11?
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepraszam za obsuwę z BU, ale w poniedziałek nie dałam już rady po pracy, a teraz nie mogę się doprosić o maila potwierdzającego zamówienie. Piszę do nich właśnie. Jak nie urok to sr*czka, jak mówi moja babcia.
|
#1064 |
|
Matka Smoka
|
kasiencjo - kup sobie paletkę korektorów Catrice - patrz w KWC
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Shiruii - spokojnie, z tego co pamiętam lalaith też miała ostatnio przejścia z BU. A czemu żadna oprócz Lenki nie chce nic z Herba Studio? Toż tanio i fajnie, hę?
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, nie wstrzymuj zamówienia zbyt długo, skoro nie ma chętnych, bo potrzebuję na już Tisane. Carmex nie radzi sobie z moimi ustami przy takich temperaturach i muszę podbierać koleżance Tisane. Chyba nikt się już nie zdecyduje, bo zamówienie wisi od kilku dni.
Co robimy z HS? Idziemy na koncert bez Justyny, czy rezygnujemy? Ja już nakręciłam sobie temat innego, więc jest mi obojętne.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-10-14 o 21:32 |
|
|
|
#1067 |
|
Matka Smoka
|
Lenka, pisałam, że do jutra chyba czekam. Jeszcze wysłałam do koleżanki zapytanie czy się dołączy. Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale kiedyś to chyba Neciak chciała tą maskę? Neciak jak możesz to daj jakoś znać.
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam zestawienie BU.
Załącznik 3470703
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1070 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Bo też chciałam, ale pewnie nie zauważyłaś Cytat:
I co dokładnie jest Twoje? Bo mam też coś Justyny, i nie pamiętam co jest czyje
|
||
|
|
|
#1071 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Za duże. Nawet te firmy, które Lalaith wymieniła jako małe. Mają długie rękawy, za głęboki dekolt, są szerokie itp. Cytat:
Cytat:
![]() Ineso - ładny lakier, ładnie matuje ten Essence. Cytat:
e milka - nie rozumiem kompletnie, co robisz w Krakowie...
|
|
|
#1072 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko, nie widziałam
ale pocieszę Cię, że i tak kupiłam dwie ostatnie ecrulo Ci przywiezie z miłością![]() Dla Jusztynki jest piskacz ![]() Shir, a koszty przesyłki? Przelew dopiero po weryfikacji? Neciak - dzięki za smsa. Lenka, więc jesteśmy już 3
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-10-14 o 21:53 |
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z korektorów mogę polecić Dermacol, ale on jest bardzo gęsty i ciężki, mocno kryje no i podkreśla niestety zmarszczki - ale na mój ogromny problem z cieniami pod oczami jest jak wybawca
|
#1074 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Dziś dostałam prezent urodzinowy od Kudłacza: http://www.ceneo.pl/3366347 I kupiłam sobie ładny kalendarz a w zasadzie tata mi kupił. Zaraz cyknę fotkę, bo aż się chcę pochwalić
|
|
|
|
|
#1075 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Jestem po saunie, jacuzzi i miłym męskim towarzystwie. Po dwóch tygodniach harówki czuję się boginią i zamierzam ten stan zatrzymać jeszcze na godzinkę
|
|
|
|
#1076 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - prezent jak od Programisty
![]() ecrulo - czemu tylko przez godzinę? |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Przelewy i cała reszta będą dopiero jak BU mi powie, że wszystko ok i będą wysyłać :P Na razie wstępna weryfikacja czy się gdzieś nie walnęłam. Ależ jestem zmęczona. A jutro czeka mnie wyprawa do Głuchowa na ten bazar taki wielki. Pobudka o 3
|
#1078 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A masz już jakieś inne pędzle Maestro? Cytat:
Cytat:
![]() Tak bym Cię pomalowała: Załącznik 3470736 |
|||
|
|
|
#1079 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
jest mały, śliczny, pojemny i kobiecy ![]() A kalendarz sobie kupiłam taki, wytłaczany: http://i17.photobucket.com/albums/b8.../kalendarz.jpg Kot też go lubi: http://i17.photobucket.com/albums/b8...lendarzkot.jpg A ponieważ wcześniej kuzynka mi sprezentowała od siebie z firmy kalendarz, to mam na zbyciu - może ktoś się chce za coś wymienić? Za drobnostkę jakąś oddam, bo ma ten mało fajny napis na dole..ale jest z takiej ekoskórki, i wygląda porządnie http://i17.photobucket.com/albums/b8...zlogistyka.jpg |
|
|
|
|
#1080 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
A słuchałaś HS? Ja nie zmieniłam zdania, ale też nie mam specjalnego napięcia ![]() Z Awanti prosiłam o wstrzymanie, bo jutro mnie czeka popołudnie w outlecie Fashion House same rozumiecie---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Ax, tego matta to daje się jedną czy dwie warstwy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

"Bajeczne kolory (...)"
[oprócz tego stoiska, które jest/było w galerii kazimierz]

Jak rozumiem to już definitywne? Trzymaj się ciepło i nie zamykaj w sobie, że z kimś takim i tak to już nigdy

U mnie powoli coraz lepiej, u Ciebie też będzie