![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Brak łez powinien być wstydem w dzisiejszych czasach, nie na odwrót.
Każda droga ma jakiś zakręt, zarówno w życiu jak i na ziemi. Życie jest tylko życiem, a ludzie to taki dodatek porównywalny do modnej torebki. Odejde z tego świata tak szybko jak zapragniesz, tylko nie zapomnij na pożegnanie pocałować moich zimnych, bladoróżowych warg. |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI :*
Słoneczka nawet nie wiecie jak ja się cieszę, że te moje opisy do czegoś się Wam przydają! Kradnijcie ile możecie. Buziaki w pysiaki! ![]() Nie widziałam Cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, Trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, Lecz widać można żyć bez powietrza. A niebo znów na głowę spada mi. I nadziei coraz mniej na słońce. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.
![]() |
#3693 |
Raczkowanie
|
dziękuję za buziaka na śniadanie,za kawę w południe a następnie za złamane mi serce..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zadomowienie
|
♥ czułość? co to jest czułość? to radość dotyku, rodzaj niższej ekstazy.Jak się umiera po raz drugi? Mam nadzieję, że to mniej bolesne niż za pierwszym razem. Już zapomniałam, co znaczy wstawanie o świcie, i czego chce mężczyzna, gdy dotyka mojego brzucha.
![]() |
#3695 |
Zadomowienie
|
Skoro nie szanujesz tego co kocham jak możesz szanować mnie?
I czy naprawde nic już dla Ciebie nie znacze? Czy mozesz mi powiedzieć to prosto w twarz i tak po prostu odejść odbierając mi wszystko co mam? Teraz nic nie będzie już takie samo, nic nie przywróci mi tego co było... Bądź taki jak kiedyś, szeptaj czułe słowa i uśmiechaj się tak rozkosznie jak kiedyś-tylko dla mnie... Wiesz jak sie teraz czuje?! Wiesz?! Marze tylko o tym by już nigdy Cie nie spotkać ![]() I gdy było już prawie dobrze trafiłam na Twoje zdjęcie, a moje serce po raz setny rozpadło sie na milion drobnych kawałków... Pozwole Ci odejść pod jednym warunkiem : -daj mi swoją recepte na to aby w jedną chwile przestać kochać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Raczkowanie
|
-Czego ona chce? -Ona chce byś się postarał!' |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Raczkowanie
|
I know you're feeling restless
Like life's not on your side. /Wiem, że czujesz się niespokojny Jak życie nie jest po Twojej stronie./ And I know we'll make it all alright. /I wiem, wtedy wszystko zrobimy dobrze/ Hold me now. /Chwyć mnie teraz./ Nothing else matters. /Nic innego nie ma znaczenia./ dziękuję za pochwały, kocham Was. ![]()
![]() |
#3698 |
Raczkowanie
|
'and suddenly I dont care if its right or wrong as long as he's around ' i nagle mnie to nie obchodzi, czy jest dobrze lub źle kiedy on jest w pobliżu 'but I just told myself I will not fall in love again ..'
ale ja po prostu powiedziałam sobie, nie zakocham się ponownie ..
#3699 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że puder nie zakrywa braku mózgu. '
|
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Raczkowanie
|
wróciłam, pamiętacie?
Aniss & istny_paradoks ♥ ♥ Nie chcę już, byś mówił mi zwyczajne cześć, Podejdź do mnie teraz i powiedz mi, że nigdy nic do mnie nie czułeś. Że nigdy nie chciałeś niczego więcej. Że nigdy nie byłam Ci bliska i że nigdy nie dawałeś mi żadnych znaków. Potrafisz? To tylko 6 prostych literek, których uczysz się w dzieciństwie, ale masa uczuć i masa rozczarowań. |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | ||
Zadomowienie
|
Teraz już wiem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kamisha, m o n, mad_woman, malyyna18, naiwnie__, ouu, soniss - okradłam ![]() _______________
'Maybe someday we will meet and maybe talk but not just speak' Może kiedyś się spotkamy i może będziemy rozmawiać, a nie tylko mówić. 'There are no promises I keep' Nie ma obietnic, które dotrzymałam. 'Once again I can't sleep' Znów nie mogę spać. 'Look who's alone now, it's not me' Zobacz kto jest teraz sam, to nie ja. 'Hey, what's Your name? I think I like You' Hej, jak masz na imię? Myślę, że Cię lubię. 'Wait, what'd You say?' Czekaj, co Ty powiedziałeś?
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-10-14 o 18:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niezwykle mi miło ![]() ![]() limitowanaa - nareszcie jesteś ![]() ![]() ![]() marikab, TurlajDropsa, lucyferowa, Nensie, x_truskawka_x - okardzione ![]() ![]() ![]() _____________ `czarne serca w kukłach. miłość to taki moment w przestrzeni kiedy sen odchodzi. Pamiętam deszcz na naszej skórze I jego pocałunki, gorętsze niż letnie Słońce. Kobieta i mężczyzna, miłość tak blisko, chodzą za ręce, Podczas, gdy ja jestem sama. Dym robi się przejrzysty, zdjęcia blakną Ale ja wciąż żyję wczorajszym dniem...
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
____ Nie wiedziałam, dlaczego dotykasz tak mocno całujesz tak mocno mówisz tak mocno i czy to w Tobie też tak mocno tkwi Nie pamiętam momentu, w którym pozwoliłam moim myślom pamiętać Cię Twój wczorajszy dotyk dziś dopiero bolesny; nie dotkniesz tych miejsc już nigdy więcej Zmuszam się do niemyślenia, do niekochania Cię Uścisk Twojej dłoni na wieczność powiedz, że nie boli, że nigdy nie bolało potem żyj w tej niewoli jakby nic się nie stało .. Milczałeś cały czas, a pamiętam dokładnie Twój głos .
#3704 |
Raczkowanie
|
Jak miło <3
Postanowiłam, że pójdę Na spacer. Gdy stanęłam w miejscu z którego Doskonale widziałam Całe rozgwieżdżone Niebo. Napisałam do Ciebie: "Jestem na Kamieniołomie <3" Nie odpisałeś. Zaczęłam się martwić. Nadal patrzyłam w gwiazdy. Nagle poczułam czyjąś dłoń, Która dotyka Mojej szyi . Usłyszałam Twój szept I słowa: "Ja też skarbie, ja też" <3 Musisz przy Mnie być. Musisz iść obok mnie i mówić Mi skąd, po co, i dokąd idziemy. Bez Ciebie zabłądzę, lub uznam, że samotna droga nie ma sensu i zawrócę. Czasami żałuję, że nie potrafisz czytać w moich myślach. Wiedział byś wtedy kiedy Mam Cię dość, A kiedy tak cholernie potrzebuję Twojej bliskości. Wynoś się! Na co czekasz? Może jeszcze mam Ci pokazać drzwi?! On mnie ku.rwa nienawidzi. Ta duma Cię zgubi. Wybaczać też trzeba umieć! Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-10-14 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Raczkowanie
|
glampoppin - wolno kochana . ![]() naiwnie__ - kradnij ile się podoba . ![]() 'choć w tym wszystkim , co mi zrobiłeś znajduję tylko minusy , jest jeden plus ; stałam się silniejsza , słowa biorę na dystans , i nigdy nie popełnię tego samego błędu . ' Dajesz mi swoje serce do ręki . Później mówisz , że cierpisz . tak. przyznaje się, nie ma godziny, w której bym o Tobie nie pomyślała. nie ma dnia, w którym bym przez Ciebie nie płakała. . a to wszystko przez to, ze jesteś tak blisko , a nie mogę Cię mieć. głupia byłam i jestem nie zauważając wcześniej Ciebie. Nie chce , nie umie , nie potrafię o Tobie zapomnieć . |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Zadomowienie
|
poprostuAsiss
![]() kontrastowa0 ![]() i cofam wszystko, co mówiłam. nie łączy nas nic. jesteś pustką emocjonalną. jesteś? pokochaj.
![]() |
#3707 |
Raczkowanie
|
m o n - dziękuje , na pewno będę dalej kradła
![]() z innej bajki - nie ma za co ![]() makrikab - bierz ile chcesz ja Twoje też kradnę ![]() SparklyAnglel - ![]() BoTylkoTyPotrafiszByc - ciesze się ![]() _________________________ _________ ale przecież my jesteśmy tymi tymi ludźmi, którzy za dużo piją i głośno klną. wiesz? jeśli miałam bym przymus wybrania przyjaciela czy chłopaka - wybrałabym przyjaciela. Chłopak odejdzie, zostawi cię samą, a przyjaciel? będzie przyjacielem na zawsze ... Ekhem. Nie chcę być niemiła, ale jego usta lepiej komponowały się z moimi. nie palę. nałogowo żuję gumę balonową. nie piję. ale uwielbiam colę light.nie przeklinam. ale uwielbiam, mówić slangiem. nie noszę szpilek. ale kocham trampki. nie jestem dziwką. ale potrafię kochać. kochałam niespodzianki dopóki nie zobaczyłam Cię z inną. nie nauczona pokazywać cierpienia.. Siedzisz na parapecie w za dużym swetrze, nasłuchując odgłosu kropel uderzających o szybę okna. Upuszczasz niezdarnie papierosa, który złośliwie wypala w Twoich rajstopach, dziurę w kształcie serca.
S o n i s S ![]() Edytowane przez soniss Czas edycji: 2010-10-14 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
m o n - tak ma być, masz się cieszyć! <3 i znowu kradnę nałogowo, fistaszku ![]() Jesteś kosiarzem mojego umysłu i uczuć. Kochaj mnie. Nie proszę o wiele. Tylko to. Możesz mnie zaakceptować taką jaką jestem? A nie przydzielasz mi cechy jakie miała Twoja była. Nie nawidze Cie. Dlaczego ja się znowu do cholery oszukuje?! Uwielbiam Cię jak nikogo na świecie! Wyrzekam się przeszłości dzielonej razem z Tobą. Nie chcę Cię znać. Zapomnij. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
takie prawdziwe Kradnę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3710 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 'Wiem dobrze że za późno już, by zacząć od nowa Cała Góra Barwinków - Nie zapomnij o mnieNiewiele da - zrobić się, gdy cały problem tkwi w słowach.' 'Mam bardzo dużo czasu, jeszcze więcej wspomnień, Proszę tylko nie zapomnij o mnie' 'To co było nie wróci, możesz spać spokojnie ' 'Nie mam czasu na sen. Od kłopotów boli głowa, Ty o tym dobrze wiesz.' Cała Góra Barwinków - Nie mam czasu 'Proszę cię zostań ze mną.. Razem trafiamy w sedno Bo sedno sprawy leży Gdzieś miedzy tobą a mną.' 'Proszę cię bądź jaka jesteś Jaka cię znalem wcześniej Wiesz dobrze ze nienawidzę zmian' 'Proszę cię nie rób więcej Głupstw od których pęka Serce nie wiem czy to Przeżyje drugi raz' 'Przecież tak dobrze mnie znasz.. Dlaczego mówisz ze tracę swój czas..' Cała Góra Barwinków - Tracę Czas
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Rozeznanie
|
Najpierw pozabijam wszystkich. A na Ciebie szykuję specjalne tortury. Boisz się najgorszego, że Cię nie przestanę kochać. Nie winię Ciebie tylko siebie. Przecież to przez moją głupotę pozwoliłam Ci odejść. _________________
nie widomo czy Cię mam. znów czuję ten cholerny stan. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Raczkowanie
|
marikab - dziękuję Kochana i również okradam
![]() ![]() siatkaara - Ty mnie wielbisz ?! ![]() ![]() z innej bajki - miło mi być Twoją motywacja ![]() desecrate - bardzo mi miło ja też kradnę ![]() ![]() ZakreconaNaMaxa - ojjj okradam okradam i to często ![]() ![]() BoTylkoTyPotrafiszByc x3 - aj ;D dzięki ![]() ![]() SparklyAngel - cieszę się Skarbeńku ! i miło to jest mi , że mogę okradać Ciebie ![]() m o n i naiwnie__ - znowuu okradłam ![]() + Albo On , albo zakon ! ![]() Żyjesz tylko dzięki temu , przez co możesz umrzeć . ![]() A co jeśli miłość zamieni się w obojętność ? Myśl o Tobie , zamglone oczy i chłód jesiennej nocy , ławka w parku i znów czuję Cię obok . Chodziłam z kilkoma chłopakami, każdy skrajnie inny . Wiesz skąd takie różnice ? Bo w każdym z nich szukałam cząstki Ciebie . Jeden podobnie się uśmiechał , inny miał podobne oczy ... ale żaden z nich nie był Tobą . ![]() Jeśli któregoś dnia przestanę Cię kochać to dzień ten będzie końcem świata . No matter how I try . I can't unlove You . Nie ważne jak bym próbowała . Nie mogę Cię nie kochać . Stupid me I thought our love was for sure . ![]() Głupia ja , myślałąm , że nasza miołość jest prawdziwa . I'm everything you'll never be . Jestem wszystkim tym , czym Ty nigdy nie będziesz . That don't work anymore Shut your mouth I don't care Game is over . To już nie działa Zamknij buzię Nie dbam o to Gra skończona. Why you're cheating on me?! czemu mnie oszukujesz?!
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-14 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zadomowienie
|
zamieszkałam w twoim sercu,
pomiędzy prawdą a kłamstwem. rozum i serce, nie działają jednocześnie. zakrywam oczy, by nie widzieć tego, że mnie nie zauważasz. powiedz jak bardzo kochasz. zatrzymaj w sercu na dłużej, nie wyrzucaj po chwili. kilka słów, parę zdań, tyle tylko dla Ciebie dzisiaj mam.
#3714 |
Zakorzenienie
|
" jesteś moim najdoskonalszym gatunkiem heroiny. gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego. nie wolno mi było wspominać jego cech, ale moim obowiązkiem było o nich pamiętać. o miłości wiemy niewiele. z miłością jest jak z gruszką. gruszka jest słodka i ma kształt. spróbujcie zdefiniować kształt gruszki. któregoś dnia ucieknę stawiając wszystko na jedno marzenie " + need you love , donacia4 , Nensie , SparklyAngel (okradaj ile chcesz, kiedy chcesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-10-14 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Raczkowanie
|
soniss - miło mi
![]() ___________________
Wpatruję się we wschodzące słońce i próbuję uświadomić sobie, że to kolejny dzień bez Ciebie. W Twoich oczach widziałam wszystko, co było mi potrzebne. Wytłumacz mi więc jak to się stało, że stałam się dla ciebie zbędna?
![]() |
#3716 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje tym, w których postach pojawił się mój nick, I tym którym mogłam coś bezczelnie zabrać. ![]() ![]() Czasami tęskniła za czasami, w których razem śmiały się z niczego.
Godzinami rozmawiały o swoich problemach miłosnych. Czasami całym sercem chciała by powróciły te chwile kiedy były razem, Jak siostry. Ale wiedziała, ze po tym wszystkim co jej zrobiła, Po tych wszystkich kłamstwach jakie wypłynęły z jej ust, Nie mogłaby znów jej zaufać. Bo to już nie była ta sama osoba... Wczoraj jeszcze mi zależało, Ale dzisiaj mi wszystko jedno. Bez sensu, bez znaczenia. Cholera, co się ze mną dzieje ? `Jeżeli go tu teraz nie ma, To znaczy ze tak naprawdę nigdy go nie było.` Mogła przez niego płakać cała noc, Potem dzień I znowu noc. Ale wystarczył jeden jego uśmiech i słodkie; - Co się buczysz, jak Cie kocham Miśku. No już pohamuj ten potok z Twoich oczu. I od razu mu wybaczała. Nie zniosłaby myśli ze go zostawiła Choć jeszcze mogla go mieć. Być może chwile, ale każda sekunda była warta więcej niż te wszystkie głupie łzy. Znienawidziła jego pocałunki, uśmiech i dotyk, Bo to właśnie to sprawiło, ze tak długo cierpiała Że nie miała siły odejść.
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
oj mała, przeceniasz mnie i to ostro. ![]() ![]() twój łamiący się głos w słuchawce. nie chciałeś powiedzieć, że to koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Rozeznanie
|
'Should I apologize to such pathetic eyes?' Powinienem przeprosić za tak żałosne oczy? 'Then again there is a chance you could be mine tonight.' I znów jest szansa, że możesz być moja tej nocy. 'Days fade away but guilt still burns inside of me.' Dni odchodzą ale poczucie winy wciąż pali mnie wewnątrz.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Raczkowanie
|
Kiedy ja płakałam, ze strachu, że Cię stracę, Ty z kpiącym uśmiechem mówiłeś, że też boisz się myszy. Mam nadzieję, że w każdym geście, w wykrzyczanym do Ciebie 'odejdź!' wyczytałeś całą tęsknotę jaką Cię obdarzam. Nie boję się tylko jutra, bo to wczoraj o nim decyduje. Zamknę oczy, Ty opiszesz w swoim dzienniczku jak zgasły mi tęczówki. _________________ Paralogiczna - dla Ciebie, dla Ciebie, dla Ciebie, i przepraszam, że tak marne. ![]() Ola - od zawsze, na zawsze. ![]() absorbeed - dobrze Cię w końcu tu widzieć. ![]() Poza tym kocham wszystkie pamiętające o mnie i nie pamiętające też kocham. ![]()
![]() |
#3720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy mogę Ciebie trochę więcej .?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.