|
|
#1111 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XIX
Mamusia
Wnusio sobie zażyczył to przywiozła-chyba z 10 sztuk ![]() Ja nie umiem robić i wcale nie chcę się uczyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1112 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1113 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja umiem gołąby robic
![]() ..ino mi sie nie kce ...brzuch mnie boli
|
|
#1114 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Mama, oczywiście
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22671081]witajcie
daaaawno nie było mnie w barze, ale mam teraz troszkę wolnego czasu i przyszłam się przywitać. studia prawie uratowane [/QUOTE]Hello ![]() Aż tak się wtedy zakochałaś? Phi! Przy zlewie to ja też mogę stać i to nawet 11 h ale to gryxiu chodzi o zmywanie naczyń ![]() Cytat:
![]() A ja nie mam Sałaty ani na FB ani na NK Cytat:
Nie będę pytać do czego ten proszek, bo to na pewno do prania przecie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to tylko tak... ![]() Był kiedyś taki wierszyk: Jak iść - to daleko! Jak pić - to nie mleko! Jak kochać - to szalenie! Taka jestem - się nie zmienię! ![]() Cytat:
Żeby stały bliżej zlewu ![]() To jeszcze Nox Arcana especially for Sałać ![]() Memento Mori
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 20:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w takim zacnym towarzystwie z chęcią bym poszczytowała ![]() Cytat:
Że powtórzę za Sabb fak! fak! fak!Prawda W moim przypadku chudnięcie w pierwszej kolejności powoduje wklęsłobiuście, a zaraz potem płaskodupie ![]() Ale mam kaszel. A rano miałam kaszel w pakiecie z kacem. My nie grzejemy. Z niewiadomych powodów ja w nocy grzeję bardziej niż piec. Dziś w nocy to przesadziłam i sama z sobą wytrzymać nie mogłam, bo mi za gorąco było i mnie materac w tyłek parzył A piczon zrobił mi dzień
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Pin up, brzmi nieciekawie, coś poważnego..?
Cytat:
Do wybielania
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1124 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie niesamowita gmła wyciągnęła nocą z domu. A że zimno było, to wstąpiłam na piwo, i kolejne, i jeszcze...
![]() Cytat:
niestety jest ich więcej... Cytat:
![]() Cytat:
Czasem się też uda kupić b-got bez. O ile potrzebny ![]() Tylko trzeba trochę o nim poczytać/posłuchać wcześniej i przerwy robić... Cytat:
![]() Jeden problem z głowy mam. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Tak samo mam
|
|
#1125 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
kaczłam Kolcię na fejsie, a Sałata kaczła mnie :P Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-14 o 21:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Oł jes...!
Coś dla Gryxa: http://www.youtube.com/watch?v=KXj2TudPCYU |
|
|
|
#1127 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Widzieliście, jaki tytuł będzie nosić nowa płyta Korpiklaani w 2011? "Ukon Wacka"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 21:54 |
|
|
|
#1129 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Polly, a pokażesz foty kolekcji...? (śrubnej)
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
ja Wam mówię - to będzie w Polsce wieeeelki hicior
|
#1131 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale kolekcja została zlikwidowana ...ale jakies 2 ostatnie egzemplarze powinnam gdzieś miec w piwnicy ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- fogle to mam mnostwo rozmaitych kiolekcji...i nie wiem co z nimi zrobic -np kolekcja banknotów sprzed nominacji, monet jw, pocztówek, kart telefonicznych, znaczków, muszli, kamieni, mulin i chujwiejeszczeczego ![]()
|
|
|
#1132 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Wiecie że na fejsie można muzyki słuchać?? Właśnie to odkryłam ![]() a słucham sobie tego: http://www.youtube.com/watch?v=j4gPZPKJc0s
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-14 o 22:12 |
|
|
|
|
#1133 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech te miłości ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maja pacz oni języka polskiego znają ![]() Cytat:
Jak to co ? Na allegro z tym ch*jwiejeszczeczym Tam wszystko można sprzedać i kupić tyż
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-14 o 22:14 |
|||||||||
|
|
|
#1134 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 ergo - z tym miesem pójdzie łatwiej
|
|
|
|
|
#1135 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Jestem po pifffku to zwierzę się Wam: kocham Amandę Palmer
tak naprawdę, serio
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
A ja sie tez pochwale ze mam Salatke na FB FB rządzi!![]() Znow kompulsywnego napadu jedzenia dostalem czuje sie jak śmieć![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1137 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pamietacie-wklejałam kiedys tu tę sukienke z ostatniego wieszaka-pamieta ktoś z jakiej stronki ona była? jakiejs projektantki chyba....kurde chciałam obejrzec sobie czy coś nowego ma...ale nie pamiętam co t oza strona była..a pamiętam ze pisałam w SB..tylko jak to znaleźć?
|
|
#1139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chomik z Ciebie ![]() taaa.... gościu się mną bawił, stąd załamanie, depresje i nicniejedzenie ![]() oddam Ci trochę swojego ![]() no wiadomo - w końcu śpiewają "Wódka! Wódka!" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja ![]() 2 pączki, hamburger, czekolada i chipsy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 22:40 |
|||
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja Ci w zamian łoddam trochę z moich łudów
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Wnusio sobie zażyczył to przywiozła-chyba z 10 sztuk 

I czy istnieje w wersji z %? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale to gryxiu chodzi o zmywanie naczyń 

To ja Ci w zamian łoddam trochę z moich łudów