|
|
#1171 | |||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XIX
Ale ile z tego radości.
![]() Z nadmiara Sałaty siem nie pynka. ![]() Ale jak Boscha? ![]() Sprzęt AGD, czy jakiegoś potomka sławnego malarza? ![]() Cytat:
Z Wawą nie wiem, jak będzie, ale tak tydzień po tygodniu chyba nie wygospodaruję wolnego... W telefonie to ja Cię częściej nie mam, niż mam... Myślisz, że chłop przyśle mi tę kartę? Cytat:
Ja lubię usyfionych. ![]() ![]() Cytat:
![]() To pisałam ja - intelektualny impotent.
|
|
#1172 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Hęęęę? ![]() Poza tym pan A. jest już w związku. Z niejaką Chrissi Rosefield alias bimbały zaklęte w lateks Cytat:
|
|||
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Moja w sumie tylko mi pozwala na takie spoufałości
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1178 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dajcie mi więcej czasu!Cytat:
|
||
|
|
|
#1180 |
|
Nindżopesz
|
Sabb, niezły mail
Koniecznie zrelacjonuj jego odpowiedź.---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cichoo
|
|
|
|
#1181 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
znalazłam ...a droga była zaiste pokrętna -wpisywałam sukienka itd..i nic....ale sobie przypomniałam ze po tym jak ja to wkleiłam to inna dziewczyna wkleiła linka do kolekcji węgoerskiej projektantki....ale nie pamiętałam nicka-ale pamietałam jak wygląda ...potem sobie przypomniałam ze chyba mam ją w znajomych-i znalazłam-to była Tam Dao -a ze postów ma tylko 200 to po jej postach w scent barze znalazłam jej linka...i sie cofłam....i znalazłam swojego posta. I ok zdjęcia są-a cały post brzmi tak: "patrzcie co znalazłam" ...ale po nazwie pikczersa znalazłam w wyszukiwarce grafiki .więc dla potomności napisze ze to była marka YDE
|
|
|
#1182 |
|
Nindżopesz
|
O rany, to historia w sam raz do opowiadania na długie zimowe wieczory
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
trochę nadrobiłam monż wkurzył i z tego wkurzenia wymyłam podłogi i wyszorowałam zlew, powinien mnie częściej wkurzac
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Gryczany się miga
![]() Cytat:
mnie też się parę razy zdarzyło przekopywać od każdej strony i jeszcze nigdy nie poległam no oprócz fotek co utraciłam z dyskiem, a które miałam w starym albumie na wizażu, ale po zmianach je usunęli. jedna w barze była, to odkopałam... może fotograf jeszcze coś ma... może nie usunął całkowicie....
|
|
#1186 | |||||||||||
|
BAN stały
|
To Wy jeszcze nie wiecie, że dodatek chleba psuje smak dżemu?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miciel! To zaraźliwe jezd Opinie są jednak bardzo zróżnicowane, hmmm... ![]() Masz towar od Kameny? Uważaj, bo nieźle kopie skurczybyk ![]() Piękna jest, c'nie? Jak nazwa jakiejś mhrrrocznej grupy, albo niszowych perfum ![]() Cytat:
Cytat:
Sam przyfrunął ![]() Cytat:
Przeraża mnie tylko ten nadruk na etykiecie "0% alk.", browarniane barbarzyństwo ![]() Cytat:
Jeśli o zmywanie naczyń chodzi, to ja i dwie doby, bez snu i jedzenia Cytat:
Ale ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Btw - jeszcze zanim kliknąłem w sznurek to wiedziałem, no po prostu wiedziałem, że to "Too Funky" będzie ![]() To był tylko ułamek moich możliwości ![]() --- Miciel, od lat nie słyszałem określenia "Pacman" ![]() Sabb, "impotencja umysłowa", powiadasz? No nie umiem tego jakoś ładnie i składnie skomentować A @ od faceta to już po prostu "czysta rozkosz" Maja, wzdychasz do błękitnookiego Niemca? Się porobiło Btw - ja golę się rzadko, toteż lico mam zapuszczone i dzikie, przez co faktycznie poza przyjaźnią nic bitłin as nie będzie
|
|||||||||||
|
|
|
#1187 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba coś przeoczyłam. ![]() Pan odpisał, że za przesyłkę mógłby zapłacić, ae za próbki w żadnym razie, bo "mam opory przed płaceniem za coś co może mi się nie spodobać". Miodny koleś. ![]() Cytat:
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak fejsbuk powiedział to trza wierzyć
![]() nie zdziwiłabym się jakby w szoku mu się wysłało Cytat:
![]() menża trza spacyfikować ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1189 | |||
|
Wiedźma
|
A smak Nutelli jak psuje!
![]() Kobiety nie sa do rozumienia, tylko do uwielbiania. A Ty wiesz, jakie pyszne jest gołebie mięso? Tyle, że takim miejskim to bym nawet psa nie nakarmiła. Hodowlane się je. I to jest chyba najdelikatniejsze mięsko, jakie jadłam. Cytat:
![]() Bawaria to najlepsze bezalkoholowe, jakie piłam. Dobry jest jeszcze czeski Birel. Niestety, jestem zmuszona posiadac wiedzę w tej dziedzinie. ![]() Cytat:
Cytat:
A pan od maila ma takie poczucie samozaje***tości, że pozazdrościć.
|
|
#1190 | |||
|
BAN stały
|
Ewa M. o tej porze w SB?
Pewnie z piwa wraca ![]() Cytat:
Cytat:
Na dziecko mnie nie złapiecie! Cytat:
|
|||
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
wyjątkowo nie z piwa
chce mi się po prostu bardzo spać każdy normalny człowiek w związku z tym poszedłby walnąć się do łóżka, a ja siedzę w SB |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
![]() bendem marudzic cholerna piękna koza jednak dymi Kuźwa, nie mam innego źródła ciepa, zamarznę tej zimy jak nic, bo w tym tempie P. nie zrobi ogrzewania do lutego roku 2012. Ale mnie się czepic potrafi, za dużo przed kompem siedzę , a co ja mam do ku... nędzy robic na tej wsi i jak się go pytam to nic konkretnego powiedziec nie potrafi. Nic mnie tak nie wkurza jak czepienie się o nic, ulżył sobie, zazdrosny chyba, że on robi, a ja siedzę. Cóż jak się jest sknerowatym perfekcjonistą, który wszystko sam musi zrobic, to o co te zgryzoty. Prawda jest taka, że każda normalna kobita, to by go zagderała na śmierc, bo ile można remont robic i życ przepraszam za porównanie , ale jak "cygany" w syfie, kurzu i zimnie, łazienka jak z lat 50 (bez ogrzewania ), okna wymienione szt. trzy , pod drzwiami balkonowymi dziura na 2 cm. Jak się zastanawiam co mnie tu trzyma to chyba tylko stado sorry musiałam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-15 o 01:40 |
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, że byłam dziś a SP obniuchać likierowego Anioła i go nie kupuję
ładny jest, angelowy, ale Angela mam i podobnego, tylko bardziej likierowego nie potrzebuję (rozsądek w moim gadaniu mnie powala - idę spać jednak )
|
|
|
|
#1194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, został mi mop i ścierano czasem zamykam się w łazience i czytam książkę , dlaczego w łazience, bo on musi czasem skorzystac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, też nie potrzebuję, dla pewności niuchnęłam jeszcze dzisiaj w SP
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-15 o 01:37 |
||||
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1196 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to w kalendarzu zaznaczyć trzeba ![]() Biedna Florentyna To przejściowe zapewne, minie w końcu, musi ![]() --- Dobranoc
|
|||||
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Teraz się okazuje, że będzie jak rok temu, smród i sadza wszędzie, gorzej jak się rozsypie do końca Cytat:
![]() i ja spadam do wyrka, dym mi oczy wygryza dobranoc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-15 o 02:06 |
||
|
|
|
#1198 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
mam nieszczelne okna w sypialni
, jest nadzieja, że przeżyję, ale taki dym to i tak straszna trucizna i kolorowych ![]() otworzyłam piwo czyli jeszce posiedzę
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadlem dzisiaj:8sztuk bulek z maslem i serkiem topionym hochland od jakis 3 tygodni mam na niego jazde,2 duze paczki laysow zielona cebulka,2 paczki delicji pomaranczowych,1 chalwa z lidla ta najwieksza,3 tabliczki czekolady milka karmelowa i truskawkowa,1 duza paczka ciastek hit czekoladowych,2 litry pepsi,2 napoleonki,3 zupki chinskie vifon kurczak zloty,okolo 5 ziemniakow,1kotlet z piersi z kurczaka+ser zolty,sloiczek korniszonow<---- to byl moj jadlospis dzienny
a nie dawno zrobilem Czuje sie okropnie![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

ludzie są dziwne

Jak się Kamena z chatą nie wywali, to może do któregoś z mieszkań Red się zwalimy? 

...a droga była zaiste pokrętna 

Opinie są jednak bardzo zróżnicowane, hmmm... 

ładny jest, angelowy, ale Angela mam i podobnego, tylko bardziej likierowego nie potrzebuję 
Czuje sie okropnie