|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Ja idę spać. Dobranoc Wam.
I chyba każda z nas nie zawsze czuje się atrakcyjna.
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój tż uważa że mi najładniej jest w blondzie, wogule dużo znajomych tak mówi, ale przez blond mam słabe włosy, i włosy mi szybko rosną farbowałam miesiac temu i odrost juz mam 2 cm, i te ciągłe farbowanie doprowadzi do tego że zostane łysa..
I nie wiem co zrobić , chcem mieć ładne włosy, długie ale nie chcem ich katować
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-10-14 o 23:40 |
|
|
|
#573 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#574 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zapowiedziałam tak i jestem z powrotem
Siedzę sobie aktualnie z naftami na włosach i czapką i ręcznikiem Ogólnie dawno nie leżałam tyle w wannie jak dziś, ale wcale nie narzekam I powiem Wam, że taką skórę jaką mam po tym domowym peelingu cukrowo-oliwkowym, to tylko głaskałabym i głaskała - jest cudowna ) uwielbiam too A co do maseczki - jednak miałam cynamon i zrobiłam tą z miodem i cynamonem - pierwsze wrażenie to takie, że należę do grona szczęśliwców, których nie podrażnia, nie swędzi i nie piecze zarówno w czasie noszenia jak i po I trzymałam chyba z pół godziny ją, bo się zaaferowałam serialem i nic mi nie było Po zmyciu żadnych szczególnych zachwytów nie było - no buzia jak buzia, nic ciekawego, zobaczymy może po paru zabiegach dopiero będzie jakikolwiek efekt?![]() pettiteAngel - ale ja mam studniówkę Tż'a, nie swoją Co nie zmienia faktu, że i tak zapewne będę do ostatniego momentu szukać tego czegoś, co sprawi, że zobaczę to i powiem " tak, tak, tak! to jest to, łaał" Haha, daj potem znać jak casting ![]() ![]() A co do zakładania tych samych ciuchów - ja jakoś nie przywiązuję do tego wagi, jak coś mi się podoba, pasuje mi i do danej okazji, chcę w tym iść to się ubieram , dobieram resztę ciuchów i dodatki i idę i nie przejmuję się kto co powie caate - i to często mam tak, że czuję się totalnie nieatrakcyjna , ale u mnie wynika to z jednego poważnego problemu - ze względu na moją cerę Ja wiem, że np. mam ładne oczy, dłonie, piersi, talię czy pupę ale ta cera przyćmiewa wszystko co mam w sobie ładnego, bynajmniej dla mnie bo Tż jak to właśnie powiedziane zostało "nigdy nie wie o co mi chodzi"...![]() Ojj ślicznie powiedziane I widzę, że się Tż stara - i bardzo dobrze! A i Kochana, co do tej panienki z tej strony - jak ją zobaczyłam to pierwsza myśl - boooże, przecież caate jest od niej sto razy lepsza ![]() + "może to jej urok, może to photoshop" ![]() candycotton - a co do tego Izoteku, bo patrzyłam na zdjęcia osób, którym ten lek się przepisuje i widzę, że jest on do naprawdę zaawansowanego trądziku i olbrzymich zmian - no ja aż tak poważnie nie mam, ale czy jak się ma mniejszy trądzik - no u mnie wychodzi, że mam ten neuropatyczny
|
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- ok ide spać dobranoc
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tylko raz użyłam rozjaśniacza, przy 1 nakładaniu żeby wyszedł blond..teraz też stosuję farby wstwię zdjęcia do albumu jakie miałam włosy przed farbowaniem na blond.
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Kochane, miałam posiedzieć dłużej dziś, bo jutro wolne, ale tak mi oczka już lecą, że nakładam tylko wazelinkę kokosową na usta , krem na łapki i idę spać - sądzę, że dziś usnę jak dziecko...
Dobranoc!
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]() zdjecia dodane, jak na nie patrze chcem je spowrotem, tzn, włosy chcem
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
własnię sobie przypomniałam że jutro ide na wesele. i nie wiem w czym pojść
w sukience fioletowej czy niebieskiej obie są bardzo ładne i myślę że dobrze w nich wyglądam. do tego nie ma mnie jeszcze w domu i nie moge przymierzyć czy się jeszcze w nie mieszcze.a co do wagi to chyba ostatnio mi się chudnie.. Praktycznie nie mam czasu jeść a moj dzien zaczynam od bułeczki z dżemem ok 6 a potem obiadu ok 18 i nie mam juz ochoty jeść kolacji. zajęcia mamy kilka razy w tyg ustawione tak że jak wyjde przed 7 to wracam ok 17.30 i w międzyczasie wykładów ćwiczen nawet nie zawsze można cos zjeść.. bo jeden się zagada.. drugi przetrzyma, no bo co kogo obchodzi ze student ma jeszcze ze 3 godziny i chciałby mieć przerwę. dzis mam wolne więc zaraz zobacze co zadane na przyszły tydzien, mniej wiecej ogarne, pomaluje paznokcie i pojade do domu chociaż troszke mi się nie chce wracać .. tak myślę że w takie zimno też i na wesele iść nie bardzo się chce...
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
W końcu piątek catee Mam tak samo jak Ty, tyle, że ja prawie cały czas czuje się nieatrakcyjna Tż mi powtarza, że jestem piękna, najładniejsza itp ale do mnie to nigdy nie dociera. W dodatku wiem, że ja nie jestem jego "typem" i może to też wszystko kąplikuje ![]() Jestem zazdrosna o wszystko. Jak tylko skomentuje jakąś dziewczynę, że jest ładna, to mnie krew zalewa Fochuje się, wkurzam i juz nie przytulam do niego. Przez to często się kłócimy... Chyba powinnam się leczyć ![]() Ja w swoim wyglądzie zniosłabym wszystko, tylko nie moich oczu... Mam od urodzenia mocno podkrążone oczy (odziedziczyłam po tacie), tzw dolinę łez Niestety nic nie mogę na nią zaradzić... Żadne kremy, ani inne specyfiki mi nie pomogą Powiedzcie mi co ja mam mu powiedzieć, żeby się zgodził??? Przecież ten zabieg i tak nie utrzyma się na całe życie, tylko 6-9 miesięcy... A ja chce się chociaż na chwile pozbyć tego problemu. Nawet nie wyobrażacie sobie jakie ja mam przez to kompleksy... Od małego mi dokuczano przez te sińce i moją bladość, bo wyglądałam jak jakaś chora Cały czas mam w głowie to, że poki sie nie pozbęde tego problemu, to nie bd nigdy ze sobą szczęśliwa. A chce bardzo zaakceptować swój wygląd, a wiem, że te sińce mi tego nieumożliwiają. Nie wiem jak go przekonać do tego, żeby mnie wpsierał, a nie odradzał... Jak myślicie co ja mam mu powiedzieć, żeby go przekonać?? ![]() Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale strasznie długo mi to na sercu leżało, a nie miałam z kim pogadać Byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek radę ![]() ramoncia217 Mi się bardziej podobasz w blondzie, więc nie dziwie się, że Twój Tż zakazał Ci się farbować na brąz Ale to Twoja decyzja ![]() candycotton Właśnie szkoda, że jak chudniesz to z cycków Ci też ubywa Fajnie bybyło gdyby można było chudnąć z brzucha, ale za to by Ci przybywało do cycków ![]() catee Ja waże 47 kilo Ale mam tylko 158 wzrotu Jednak mi moja figura jakoś drastycznie nie przeszkadza, tylko chciałabym mieć płaściutki brzuszek
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzisiaj się w końcu poSPAmuję włączyłam tv i jestem w szoku- puszczają o tej godzinie fajny film na tvp1. nazywa się "Honey". |
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
angelwithoutsoul trochę dziwnie Twój TŻ to tego podchodzi, On ma jakiś wielki kompleks, że się boi że z tego powodu go zostawisz?
Ja aż tak bardzo nie mam siwych, ale mam takie 'wklęsłe te doły' Niby dobrze, bo nie będe mieć z wiekiem opuchniętych, ale gdy tylko jem mniej, jem gorzej itd zaraz te sińce są widoczne i wyglądam jak chora. A moją najgorszą zmorą jest... depilacja mojej wrażliwej skóry. To moje całe szczęście zmywa. samaraNW A ja jutro wieczór panieński koleżanki mam.
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie nie wiem o co chodzi... On też jest strasznie o mnie zazdrosny, często mi mówi jak się ładniej umaluje czy ubiore, że w końcu go zostawie, bo taka piękna jestem... Kurcze strasznie mi zależy na tym zabiegu Chciałabym go jakoś przekonać, żeby się o nic nie martwił i mi pozwolił go zrobić Proszeeee dziewczyny pomóżcie
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze pozwolenie to dziwna rzecz...bo to Twoje ciało i nie dotyczy akurat ta jego część was oboje.
Porozmawiaj z Nim, że bez tego nigdy nie będziesz szczęśliwa do końca..próbuj przekonać do swoich racji, ale o pozwolenie nie proś.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
racja,nie proś o pozwolenie. potem poczuje się jak pan i władca Twojego ciała i będzie myślał,że może o nim decydować i wyjdą z tego jeszcze większe problemy.
|
|
|
|
#591 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny, napewno mi pomogłyście ![]() Pogadam z nim na ten temat i macie racje, w końcu to moje ciało, a zabieg nie jest jakiś szczególny, więc nic nie stoi na przeszkodzie ![]() Narazie mamy lekki kryzys w związku, więc przełoże tą rozmowe. Ale jak już pogadamy to zdam relacje
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Alessandra pewnie kiedyś podawałaś, ale mi umknęło. Podasz jeszcze raz przepis na peeling cukrowo -oliwkowy. I mój Tż. teraz też będzie miał studniówkę. Chcę kupić nową sukienkę, bo ze swojej studniówki gorset się zniszczył i bolały mnie przez te druty płuca. W sumie to już będzie moja trzecia studniówka. ![]() angelwithoutsoul dziewczyny mają racje! Tż. nie powinien Ci tego zabraniać. Raczej zrozumieć, jakie to bardzo ważne dla Ciebie. Porozmawiaj z nim szczerze. ![]() Ja podobno mam niedowagę, bo mam 165 cm wzrostu i ważę chyba teraz tak około 47 kg., ale po wyglądzie tego nie widać. Jestem szczupła i nie chce zmieniać wagi. ![]() Dzisiaj poszłam do Madzi, a okazało się, że ojciec zostawił ją w domu samą... . Gdzieś pojechał autem i musiałam czekać na niego, aż odtworzy mi drzwi, bo jej źle wytłumaczył. Potem weszłam i powiedział, że dzisiaj ją zawozi do babci, więc mam wolne. Dał mi wypłatę (dostaje co tydzień) i dostałam od małej rysunek. Tak szczerze to trochę roztrzepany ten ojciec jest. Kupiłam sobie, jak która z Was wczoraj mówiła jedwab z Bioslik'a i żel do mycia z Garniera. Od jutra koniec chodzenia do miasta, bo ostatnio to prawie codziennie "coś" kupuje, bo ciągle mi się "coś" kończy. Akurat wszystko na raz.
|
|
#593 |
|
CABIN CREW
|
hej Kochane
ostatnio nie mam prawie w ogóle czasu , ale dziś udało mi się was nadrobić... co do mojego spamowania- ostatnio niestety- tylko podstawy.... mam nadzieje że w weekend nadrobie zaległości...mam masę papierkowych spraw do załatwienia w związku z tymi drugimi studiami, ehhh...ale liczę ze jeszcze tylko ten przyszły tydzień taki straszny bedzie a potem to już spokój.... mam ogromną ochotę pofarbować jutro włosy na brąz... ostatnio farbowałam sie ze 2 miesiące temu... (ale to na blond ) ... doszłam do wniosku że chcę wrócić do bardziej naturalnego koloru, no i farba nie niszczy tak jak rozjaśniacz....a ja od pewnego czasu szaleję z pielegnacją włosów...
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alessandra jezu dziewczyno ale mnie podnioslas na duchu normalnie, nie wierze ze takie cos napisalas hehe ![]() jak Ci powiem tak, twarz pomalujesz i masz ladnie, a a sobie cyckow nie pomaluje zeby wygladaly na wieksze a moze zmiana diety by polepszyla stan?co to za peeling cukrowo-oliwkowy ![]() angelwithoutsoul wage tez masz ladna ja tez mam takie cos, ze wiem ze TZtowi podobaja sie czarne chinki, odkad mialam dekoloryzacje czuje sie mnie atrakcyjna w tych moich wlosach, po prostu sama lubilam siebie bardziej w ciemnych, ale TZ mowi ze jak zafarbuje to sie wsciekne, tylko jemu chodzi o to, ze ja wydalam full kasy na zabieg,pielegnacje,masecz ki itp. Twojemu natomiast,powiedzialabym ze to dla Ciebie jak spelnienie marzen ta operacja, ze bedziesz czuc sie atrakcyjnej, bedziesz sie bardziej sobie podobac. Powiedz, ze Ty robisz to dla siebie, bo Tobie to da szczescie. Po drugie, jakbys nie miala tego problemu,tylko urodzilabys sie z oczami wymarzonymi to co, nie bylby z Toba bo wtedy bylabys pewniejsza siebie nie zaslugiwal by na Ciebie? To co on z litosci jest, przeciez watpie zeby te oczy tak Cie szpecily jak on uwaza, ze jak poddasz sie zabiegowi to bedziesz kazdego wyrywac Tu chodzi o Ciebie i Twoje samopoczucieMi tam np.marza sie silikony, ktorych nie zrobie bo boje sie operacji, jedyne co mnie trzyma przed tym i nie wazne, ze TZ mowi ze sztuczne i fe, trudno ja bym sie lepiej czula i zrobilabym too dla siebie, a jak by nie zaakceptowal tego pozniej to jego strata ![]() slub? myslalam ze w soboty sa tylko ![]() milej imprezy angelinmyheart ja mam tak ze stacja benzynowa,jakie to jest zdzierstwo tankowanie auta ![]() jestem sknera i tankuje po 30-50zl, bo mi szkoda, a ze kolo stacji mam mcdonalds to nie wazne ze tam strace 20zl, a wiecej paliwa bym miala, wiec postanowilam ze teraz bede tankowac po 100zl, zeby ci 2tyg bywac na tej stacji,a nie co tyg, bo wcale oszczedniej mi nie wychodzi to ![]() mojej Zuzi mama jest chora, wiecz wczoraj i dzis wolne. Tez dostaje tygodniowki ![]() jak ja bylam na dniu probnym u Zuzi, to ojciec jej nawet nie wiedzial gdzie sa chusteczki higiniczne, a Zuzia byla chora i katar miala potezny, wiec nie wiem jak mogl tego nie wiedziec ![]() a Twoja waga mi sie marzy za 2h mamodebrac autko od mechanika, w ogole jaka ja hardcorowa jestem ![]() rozrzad powinno sie wymianiac co 100-120tys km w aucie, a ja mialam 11989km i dopiero dzis rano auto dala, zeby mi to wymienili a obiecalam sobie, ze bede o nie dbac ![]() no ale cale szczescie, ze mi ten pasek nie poszedl, bo samochod bylby na zlom. Teraz glupio sie czuje, musze o wszystkim pamietac, bo wujek juz mi nie pomaga i tak dziwnie mi latac po mechanikach
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-10-15 o 12:22 |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
A ja sobie wstałam jakoś 11:30 I nie pamiętam kiedy ostatnio tak się wyspałam! Ale oczywiście mamuśka znów zapomniała kawy kupić...![]() A co do spamowania to jak dotąd: - aktualnie piję pokrzywę - dłuższa, gorąca kąpiel + zmyłam nafty z włosów i umyłam je x2 - depilacja bikini - do żelu pod prysznic dodałam oliwę z oliwek - balsam na ciało - krem do stóp i rąk A za chwilę: - peeling buźki mikrofibrą - BB Cream Pink79 na twarz - mgiełka Radical na włosy + spray termoochronny i wysuszę - peeling ust i miód na ok.10min dianula - ojej tyle nie jeść No ale tak, ten ciągły brak czasu, znam to skądś.. Ale uważaj, żeby to nie odbiło się dość poważnie na Twoim zdrowiu .. angelwithoutsoul - zabiłaś mnie tym co napisałaś o swoim Tż, naprawdę! Przecież Ty dzięki temu zabiegowi po prostu poczujesz się o wiele lepiej we własnym ciele i nie są to jakieś Twoje wymysły, tylko po prostu tak masz, a jeśli da się coś z tym zrobić choćby na jakiś czas i ma Cię to uszczęśliwić, to przecież On powinien Cię jeszcze w tym wspierać i pomóc! I właśnie tak możesz mu powiedzieć - że jeśli chce naprawdę Twojego szczęścia, to powinien się na to zgodzić i Cię wspierać i cieszyć się razem z Tobą I że rozumiesz, że jest o Ciebie zazdrosny, ale Twój stosunek do niego nie zmieni się ani trochę, a do tego będziesz miała częściej lepszy humor, bo pozbędziesz się czegoś, czego nienawidzisz w swoim wyglądzie, a jak wiadomo ładny wygląd=świetny humor I może powiedz mu też to wszystko, co napisałaś nam? ![]() Ja mam to samo - jak nie będę miała ładnej cery to nigdy nie będę szczęśliwa do końca ramoncia - o niebo lepiej Ci w blondzie i jednak Tż wie co mówi - wyglądasz w nim ślicznie samaraNW - ten film jest świetny! A Jessica Alba przepiękna angelinmyheart, caate - biorę tak ok. garść, czasami 1,5 garści cukru + dolewam do tego na oko oliwy z oliwek i mieszam i to wychodzi taki peeling cukrowy koloru zielonego - bo ten cukier tym nasiąka i złuszczam tym skórę ![]() A co do typu dziewczyn - mojemu podobają się niskie, dziewczyny z oliwkową karnacją, albo taką hmm..lekko brzoskwiniową ? + czarne, dłuuugie gęste proste włosy + szczupłe, ale nie takie chude itd. tylko takie ...kobieco szczupłe , wiecie o co chodzi - ma mieć czym oddychać, na czym usiąść, ale żeby nie była za gruba Ale wiecie, to chyba zawsze tak jest, że mamy wyobrażenie o ideale jedno, a wiążemy się z jego przeciwieństwem ![]() caate - ależ to sama prawda Kochana, i cieszę się, że Cię to ucieszyło Ale piersi masz ładne no ja nie wiem czego Ty od nich chcesz ![]() No właśnie nie wiem, bo kurczę np. w Hiszpanii jak byłam, to jadłam wszystko co popadnie - słodycze, duuużo jakiegoś jedzenia różnego itd. i...nie dość, że schudłam to jeszcze cera mi się poprawiła Tylko, że tam jedzenie ma znikome ilości tłuszczu..No i też woda taka mięciutka była...Więc nie wiem, czy po prostu zamiast w zwykłej kranówce, to myć wodą filtrowaną albo mineralną Ogólnie moim ogromnym problemem jest to, że ja nie potrafię trzymać rąk przy sobie i mam ten trądzik neuropatyczny( z rozdrapania) i to jest tak, że co mi wyskoczy to ja od razu ruszam , potem robi się rana, rana się goi i na tym miejscu znowu coś wyskakuje i tak w kółko i aktualnie mam na twarzy 6 ranek + krostki, zaskórniki i wągry I jak widzę te pupy niemowlęce na buźkach innych dziewczyn to mnie szlag jasny trafia ![]() Ja lecę Kochane jeszcze trochę się poogarniać, bo o 14 ma Tż przyjść do mnie i dzisiaj robimy sobie filmowo-jedzeniowy dzień lenia
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra dziękuje przepis przy okazji wypróbuje.
Ja od 2h siedzę z olejkiem na włosach. Przez tą pracę nie mam kiedy z nim spać.
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
caate ta dziewczyna z linku ma okropne cycki ;p mi sie takie nie podobaja... wygladaja na sztuczne i sa jak dla mnie za duze... i tez mam tak czasem ze czuje sie nieatrakcyjna, najgorzej jak mam @ i mi cos wyskoczy na twarzy to wtedy juz masakra... Tż nigdy do żadnej mnie nie porównywał i sam nie komentował innych dziewczyn przy mnie, dopiero jak zapytam czy mu się podoba to wtedy... ramoncia duzo ladniej ci w blondzie ale rozumiem ze szkoda ci wlosów, moze warto rozjasniacze wymienic na farby??angelwithoutsoul tak jak dziewczyny piszą to jest twoje ciało, pogadaj z Tż szczerze i będzie wszystko ok. Ale z drugiej str efekt włąściwie nie jest długotrwały więc czy warto?? idę do Tż bo wscieka sie juz
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czy mozna sie przyłaczyc?
|
|
#599 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej;*
Cytat:
![]() Cytat:
Oby była dobra Ja bym się ubrała w spódniczkę, tylko inna bluzkę niż w zesżłym tygodniu bym załozyła![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i to kosmiczny jak dla mnie każda dziewcyzna jest ładniejsza ode mnie![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie wielkie piersi mi się w ogóle nie podobają ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- witaj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

Dbam o włosy i zapuszczam 

I powiem Wam, że taką skórę jaką mam po tym domowym peelingu cukrowo-oliwkowym, to tylko głaskałabym i głaskała - jest cudowna
I trzymałam chyba z pół godziny ją, bo się zaaferowałam serialem 

Fochuje się, wkurzam i juz nie przytulam do niego. Przez to często się kłócimy... Chyba powinnam się leczyć
Niestety nic nie mogę na nią zaradzić... Żadne kremy, ani inne specyfiki mi nie pomogą
Przecież ten zabieg i tak nie utrzyma się na całe życie, tylko 6-9 miesięcy... A ja chce się chociaż na chwile pozbyć tego problemu. Nawet nie wyobrażacie sobie jakie ja mam przez to kompleksy... Od małego mi dokuczano przez te sińce i moją bladość, bo wyglądałam jak jakaś chora
Byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek radę 

No ale tak, ten ciągły brak czasu, znam to skądś.. Ale uważaj, żeby to nie odbiło się dość poważnie na Twoim zdrowiu ..