Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-15, 15:08   #3421
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Mloda Izumi gdzie jesteście
i fasolki długo coś nie ma

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 15:13   #3422
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
No to moja tak ma-czyli tak jak myślałam.

jeju drcron jak Ci zazdroszczę tych zdolności,bym potrafiła to bym dziergała jak szalona.Ja u Ciebie też zakupy zrobię-tylko cały czas masz pełno zamówień,ale może ja Ci napiszę co tam bym chciała i JAK JUŻ SIĘ OPEDZISZ(nie na wariata) od bieżących zamówień to zabierzesz się za moje?bo mi się nie spieszy.
A drakonik Ty robisz jakieś rzeczy dla siebie może?jakieś sweterki?

A co do HK to niedawno była tu gorąca dyskusja na temat kociaka.Ja też go lubię
nie zauwazylam bo ostatnio nie czytalam wszystkiego nie mialam czasu ale teraz nadrabiam na biezaco
dla siebie nie robie juz nic kiedys zrobilam bolerko ale to mnie nie bawi wole dla dzieci wyslij na PW albo na skype co chcesz ja robie kilka rzeczy na raz zaby mi sie jedno nie znudzilo

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 15:35   #3423
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja zmieniam pieluchę Erwinowi za każdym razem co ma kupę, a to jest z 4 razy na dzień+ dwie idą. Bez kupy to zmieniam jak czuję że większa się zrobiła, no i przed kąpielą, po kąpieli świeża. W sumie wychodzi 6 pieluch na dzień. Nocke od 19.30 jak idzie spać do 7.30 jak śpi to ma jedna pieluchę, bo jak śpi to nie będę go budziła. Po nocy najczęściej pielucha prawie sucha, bo tak jak Eryk nie sika jak śpi( co mnie cieszy bo szybciej od pieluch oduczę)

A co do Tz. hmm, radzić nie ma co, bo w sumie jak się nie siedzi i nie widzi dokladnie to trudno doradzić. U mnie w rodzinie alkohol, to wino lub piwo z raz w tyg. Jakoś nie ma w tradycji świąt opijanych i tp.Ale u tz w rodzinie to zawsze jak odwiedzamy to mój pije, ale to tak towarzysko, jeździmy tam raz w mc. Ostatnio jak byliśmy, to nie mialam zamiaru być znowu kierowcą, i że tylko ja z dziećmi, to pierwsze co jak dojechaliśmy to piwo wypiłam, to wtedy on musiał być abstynent.
Mam koleżankę której tz lubi wypić, ale problemu w tym nie widzi, i szlag mnie trafia jak widzę że po 3 piwach wiezie ją z dziećmi do domu. Ja bym na twoim miejscu kupila alkomat, i za każdym razem co przyjdzie z pracy to testowała, puki nie odzyskasz zaufania. I bym pewnie go wysłała do znajomego lekarza co go nastaszy że ma marskość wątroby czy coś podobnego, że może się to źle skończyć.
Powiedz mu że np może wypić raz na dwa tyg., i do tego się czepiać nie będziesz, ale wtedy taxówką wróci, nie ważne jaki będzie koszt
Bo jak to mój tz mówi, że kto nie pije z kolegami to szpieg Na szczęście wszyscy zmotoryzowani, to mają imprezę raz na rok.Więc czasem można dla poprawienia stosunków w grupie, a poza tym czasem testuj alkomatem.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kingusia1991 Pokaż wiadomość
hejjj...

mozna dolaczyc?

kurcze, az 3 cz. macie watku swojego, normalnie szok
i jak ja mam z tym poradzic??? hehe
Witamy
Lepiej późno ....

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kingusia1991 Pokaż wiadomość
i wstawiam zdjecia kruszynki - takie terazniejsze
(bo krwawych nie bede Wam wstawiala - podczas cesarki )
Śliczności

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 15:40   #3424
drcron
Zakorzenienie

a u nas jutro jest otwarcie wielkiej galerii :d w koncu bedzie H&M no i ja wymyslilam sobie ze jak pojade zawiesc Tzta na impreze to z Julka bynajmniej pojde sie odstresowac i po sklepach pochodzic ale sasiadka na ziemie szybko mnie sprowadzila powiedziala ze jak chce isc do galerii to zebym juz rano poszla sobie zajac kolejke zeby wejsc do sklepu a dwa to zebym Julki tam nie zabierala bo siedlisko bakterii nie wiadomo kto tam bedzie no i Tz jak sie o tym dowiedzial to sie wsciekl bo on ostatnio tam byl na kontroli POZ i powiedzial ze niedaj boze cos sie wlaczy jakas czujka to moga nas tam stratowac no i tak jutro bede siedziala zas w domu a wy co byscie zrobily ?? poszly czy poczekaly z 2 tygodnie az szal zakupowy innych ludzi minie ??

Stary 2010-10-15, 15:43   #3425
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
nie dodaly sie zdjecia moze teraz sie uda
1. komplecik
2. moja mala modeleczka
3. w czapie dla Izyizuli
4. ta czapa jej sie podobala
5. maly gryzon
6. kotek bialo rozowy
najladniejsza ta czapa brązowo-zielona, śliczna, i jak ladnie jej pasuje do buzi, normalnie jej kolory, dużo lepiej niż w różu(a to dlatego że nie różowego ślicznemu we wszystkim ładnie)

Stary 2010-10-15, 15:48   #3426
yoonka
Rozeznanie

jejku Cigi ale czemu Ty jestes taka napastliwa i agresywna wobec mnie? przecież ja nawet nie odpisalam na wiecej niz jednego Twojego posta (tego o naszyjniku - napisalam, ze to niebezpieczne - obrazilas sie o to czy co?)
odczep sie juz.

i jeszcze do tego mnie nieładnie obrazasz... jak chcesz to bądz słodkopierdząca i piszaca tak, zeby wszyscy Cie lubili - ja tak nie lubie. bez kontrowersji jest nudno. Jak widac

Edytowane przez yoonka
Czas edycji: 2010-10-15 o 15:51
yoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 15:53   #3427
anakazar
Zakorzenienie

drcron to ja wysyłam zaraz pw i napisz mi jeszcze co za mate ma Juleczka na której siedzi na tych fotkach co dałaś?bo ja czegoś takiego poszukuje...

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-10-15, 15:56   #3428
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
najladniejsza ta czapa brązowo-zielona, śliczna, i jak ladnie jej pasuje do buzi, normalnie jej kolory, dużo lepiej niż w różu(a to dlatego że nie różowego ślicznemu we wszystkim ładnie)
kochana to fiolet jest jedyny jaki byl w sklepie i pasowal do seledynu
hihi ale moj Tz tez stwierdzil ze to braz a wczesniej upieral sie ze to jest granat
dziekujemy

a wiecie co ja chcialam jeszcze nawiazac do karmienia piersia ja tez karmiaca ale teraz jak mnie podgryza to ja sie boje jej dawac cyca zreszta ona tylko prawego gryzie nie wiem dlaczego tak jest a jak wczesniej karmilam to wszedzie gdzie sie dalo nawet na cmentarzu nam sie zdazalo a raz w markecie pan mi sie przygladal to sie go zapytalam czy chce sie poczestowac bo drugiego mam wolnego i z niego wlasnie leci rzeka mleka obrucil sie na piecie i odszedl Tz sie wkurzal jak w miejscu publicznym cycem karmilam bo wtedy moje dropsiki wszyscy widza tak mowil

Stary 2010-10-15, 15:59   #3429
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

No teraz nadrobiłam, choć mało dokladnie.
Coś przeczytałam o tym że karmienie piersią jest dla niektórych bee
Powiem tak ja karmię piersią drugie dziecko. Staram się nie karmic w miejscach publicznych, bo uważam że nie każdy do takich widoków dojrzał. Jak karmię to najczęściej u siebie w aucie, a i tak jestem tak zamaskowana, pielucha, kocykiem, że nic nie widać. Sama nie bardzo lubię jak koleżanka wyciąga przy mnie cyca i karmi swojego rocznego synka, bo mnie to krępuje, ale nie uważam tego za niesmaczne, to raczej tak jakbym miala kogoś podglądać w przebieralni, ja się nikomu z moimi cycami i ich widokiem nie narzucam, i tego samego oczekuję
W domu jak karmię to w sypialni, nie lubię jak ktoś ma mi się przyglądać, to jest dla mnie dosyć intymne.
Nigdy mlekiem nie śmierdziałam, bo od tego są wkładki, i wystarczy je często wymieniać.Przeciekalam przy pierwszym dziecku do 4 mc, i teraz tak samo. Więc już wkładek nie używam.Uważam że jak ktoś może karmić to powinien. Pochodze z rodziny obciążonej nowotworami, a karmienie piersią daje dziecku dobry start, tak samo sprawia że o 25% zwiększaja się moje szanse na to że nie bedę miala raka piersi, jak większość kobiet w mojej rodzinie. Zyje trochę pod presja, bo z najbliższej rodziny tylko ja nie mam raka, i robię wszystko żeby choć minimalnie zwiększyć szanse moich dzieci skoro już samolubnie je posiadam.Sorki, ale tak mnie napadło.Napisawszy to poszla nakarmić synka przez sen

Stary 2010-10-15, 16:02   #3430
yoonka
Rozeznanie

Cytat:

a wiecie co ja chcialam jeszcze nawiazac do karmienia piersia ja tez karmiaca ale teraz jak mnie podgryza to ja sie boje jej dawac cyca zreszta ona tylko prawego gryzie nie wiem dlaczego tak jest a jak wczesniej karmilam to wszedzie gdzie sie dalo nawet na cmentarzu nam sie zdazalo a raz w markecie pan mi sie przygladal to sie go zapytalam czy chce sie poczestowac bo drugiego mam wolnego i z niego wlasnie leci rzeka mleka obrucil sie na piecie i odszedl Tz sie wkurzal jak w miejscu publicznym cycem karmilam bo wtedy moje dropsiki wszyscy widza tak mowil
co za koles, dobrze mu powiedzialas. zbok jakis?
Stary 2010-10-15, 16:03   #3431
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja zmieniam pieluchę Erwinowi za każdym razem co ma kupę, a to jest z 4 razy na dzień+ dwie idą. Bez kupy to zmieniam jak czuję że większa się zrobiła, no i przed kąpielą, po kąpieli świeża. W sumie wychodzi 6 pieluch na dzień. Nocke od 19.30 jak idzie spać do 7.30 jak śpi to ma jedna pieluchę, bo jak śpi to nie będę go budziła. Po nocy najczęściej pielucha prawie sucha, bo tak jak Eryk nie sika jak śpi( co mnie cieszy bo szybciej od pieluch oduczę)

A co do Tz. hmm, radzić nie ma co, bo w sumie jak się nie siedzi i nie widzi dokladnie to trudno doradzić. U mnie w rodzinie alkohol, to wino lub piwo z raz w tyg. Jakoś nie ma w tradycji świąt opijanych i tp.Ale u tz w rodzinie to zawsze jak odwiedzamy to mój pije, ale to tak towarzysko, jeździmy tam raz w mc. Ostatnio jak byliśmy, to nie mialam zamiaru być znowu kierowcą, i że tylko ja z dziećmi, to pierwsze co jak dojechaliśmy to piwo wypiłam, to wtedy on musiał być abstynent.
Mam koleżankę której tz lubi wypić, ale problemu w tym nie widzi, i szlag mnie trafia jak widzę że po 3 piwach wiezie ją z dziećmi do domu. Ja bym na twoim miejscu kupila alkomat, i za każdym razem co przyjdzie z pracy to testowała, puki nie odzyskasz zaufania. I bym pewnie go wysłała do znajomego lekarza co go nastaszy że ma marskość wątroby czy coś podobnego, że może się to źle skończyć.
Powiedz mu że np może wypić raz na dwa tyg., i do tego się czepiać nie będziesz, ale wtedy taxówką wróci, nie ważne jaki będzie koszt
Bo jak to mój tz mówi, że kto nie pije z kolegami to szpieg Na szczęście wszyscy zmotoryzowani, to mają imprezę raz na rok.Więc czasem można dla poprawienia stosunków w grupie, a poza tym czasem testuj alkomatem.
Ja często zmieniam pieluchę bo szybko jest pełna. Do tego każda kupa a czasami są 4 i więcej. W nocy teraz ne zmieniam no chyba że jest ciężka i "mieciutka" albo jest kupa. Po całej nocy jest tak przesikana że hej.

Jestem cięta na ludzi po spożyciu wsiadających za kierownicę. Nie rozumiem kobiet wsiadających do takich samochodów z dziećmi. Gdybym wiedział ż ktoś ze znajomych tak jedzie to ma na 100% kontrolę policji. Nie popuszczam. Jak gdzieś idziemy z Tż i on pije to ja jadę Nie widzę innej opcji no chyba że taksówka, spacer albo nocleg.

Cytat:
a u nas jutro jest otwarcie wielkiej galerii :d w koncu bedzie H&M no i ja wymyslilam sobie ze jak pojade zawiesc Tzta na impreze to z Julka bynajmniej pojde sie odstresowac i po sklepach pochodzic ale sasiadka na ziemie szybko mnie sprowadzila powiedziala ze jak chce isc do galerii to zebym juz rano poszla sobie zajac kolejke zeby wejsc do sklepu a dwa to zebym Julki tam nie zabierala bo siedlisko bakterii nie wiadomo kto tam bedzie no i Tz jak sie o tym dowiedzial to sie wsciekl bo on ostatnio tam byl na kontroli POZ i powiedzial ze niedaj boze cos sie wlaczy jakas czujka to moga nas tam stratowac no i tak jutro bede siedziala zas w domu a wy co byscie zrobily ?? poszly czy poczekaly z 2 tygodnie az szal zakupowy innych ludzi minie ??
Ja bym zaczekała. Nie lubię takich "wygłodniałych" tłumów.
Stary 2010-10-15, 16:04   #3432
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
drcron to ja wysyłam zaraz pw i napisz mi jeszcze co za mate ma Juleczka na której siedzi na tych fotkach co dałaś?bo ja czegoś takiego poszukuje...
a to taka zwykla mata cos ala kolderka mamy dwie jedna foczke druga chyba misia albo cos innego tez w tych kolorkach siostra z niemeic mi przywiozla zanim jeszcze sie dowiedziala ze jestem w ciazy to na dodatek do prezentu nam dala ponoc na szczescie ona ma takie same

Stary 2010-10-15, 16:04   #3433
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
kochana to fiolet jest jedyny jaki byl w sklepie i pasowal do seledynu
hihi ale moj Tz tez stwierdzil ze to braz a wczesniej upieral sie ze to jest granat
dziekujemy

a bylam pewna że brązuwielbiam brąz

Ja jak bylam u koleżanki na urodzinach, i wyszlam do kuchni, żeby malego nakarmić, to jej tz przyszedł cichaczem, i niby szklankę brał, a tak wlepiał oczy w cyca, aż buraka strzelilam, bo on tak patrzył, jakby go to rajcowało, od tamtej pory jak jestem u nich to tylko z zastępczymi posiłkami

Stary 2010-10-15, 16:07   #3434
anakazar
Zakorzenienie

Dziewczyny ja dzisiaj przeniosłam łóżeczko do Niny pokoju i mam problem,bo:nie wiem czy zostawiac drzwi od jej pokoju otwarte(a tak bym była spokojniejsza)a problem tkwi w tym,że wtedy kot miałby pełne pole manewru i mógłby wejsc do małej pokoju i tu mam mieszane uczucia,bo kotka lubi małą i nie jest agresywna w stosunku do niej ani do kogokolwiek innego.Raczej nic by jej nie zrobiła,ale...no właśnie...nie wiem co robic?dziewczyny co mają koty zostawiacie śpiące dzieci razem ze zwierzakami?w dzień malutka śpi i jest kotka z nią i jest ok

drcron ja bym poczekała-jakoś na wyobraznie wpłynęło mi to co Twój tż powiedział...może tam byc dziki szał

Stary 2010-10-15, 16:09   #3435
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Ja jak bylam u koleżanki na urodzinach, i wyszlam do kuchni, żeby malego nakarmić, to jej tz przyszedł cichaczem, i niby szklankę brał, a tak wlepiał oczy w cyca, aż buraka strzelilam, bo on tak patrzył, jakby go to rajcowało, od tamtej pory jak jestem u nich to tylko z zastępczymi posiłkami
No i to jest ten co nie dojrzał do widoku karmienia piersią. Podglądacz i świnia
Stary 2010-10-15, 16:09   #3436
megi-megi
Zakorzenienie

Cigi - jak u Ciebie tak nieciekawie z tż, to jak udaje Ci się przetrzymać weekend? Żeby nie było - u nas ja jestem tą stroną napastliwą, bo tż ma wszystko gdzieś, wszystko jest ok, na wszystko ma czas itd.

Gmyrelka- o której możesz się wyrwać bez dziecka?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:10   #3437
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Jestem cięta na ludzi po spożyciu wsiadających za kierownicę. Nie rozumiem kobiet wsiadających do takich samochodów z dziećmi. Gdybym wiedział ż ktoś ze znajomych tak jedzie to ma na 100% kontrolę policji. Nie popuszczam. Jak gdzieś idziemy z Tż i on pije to ja jadę Nie widzę innej opcji no chyba że taksówka, spacer albo nocleg.
mojej koleżanki kuzyn tak jechał z żona i trójką dzieci... nie wyrobił na zakręcie, zginęła żona i dwójka dzieci, on i chyba najmłodsze dziecko przeżyli... poszedł siedzieć, a dzieckiem się chyba rodzina zajęła i pewnie mówił, że wcale nie jest pijany i że nic się nie stanie
Stary 2010-10-15, 16:11   #3438
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Tak mnie teraz smutek naszedł. Od tygodnia o tym myślałam ale dzisiaj zapomniałam a teraz sobie przypomniałam.
Dzisiaj jest 2 rocznica śmierci mojej przyjaciółki. Tak mi jej brakuje
Stary 2010-10-15, 16:12   #3439
sidorcia
Rozeznanie

czy możecie podać mi linka do aukcji z tymi czapeczkami drcron?
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:13   #3440
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja dzisiaj przeniosłam łóżeczko do Niny pokoju i mam problem,bo:nie wiem czy zostawiac drzwi od jej pokoju otwarte(a tak bym była spokojniejsza)a problem tkwi w tym,że wtedy kot miałby pełne pole manewru i mógłby wejsc do małej pokoju i tu mam mieszane uczucia,bo kotka lubi małą i nie jest agresywna w stosunku do niej ani do kogokolwiek innego.Raczej nic by jej nie zrobiła,ale...no właśnie...nie wiem co robic?dziewczyny co mają koty zostawiacie śpiące dzieci razem ze zwierzakami?w dzień malutka śpi i jest kotka z nią i jest ok

drcron ja bym poczekała-jakoś na wyobraznie wpłynęło mi to co Twój tż powiedział...może tam byc dziki szał
ja bym zostawila otwarte albo uchylone tak zeby kotka sie nie przecisnela taka szparka by zostala moze jakis ogranicznik tam zalozyc by nie otworzyla u nas Julka ma otwarte i my tez mamy otwarte choc ja nad ranem i tak ja biore do nas do lozka i spi z nami a jak jestem z nia sama to spimy we dwie na lozku albo na sofie spimy tam gdzie tv jest

Stary 2010-10-15, 16:14   #3441
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:

co za koleś jak mu nie było wstyd no chyba że miał 16 lat

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość

Gmyrelka- o której możesz się wyrwać bez dziecka?
a gdzie wy bez dzieci idziecie?? a czemu to my nic nie wiemy?? jakaś gruba imprezka się szykuje
Stary 2010-10-15, 16:17   #3442
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
czy możecie podać mi linka do aukcji z tymi czapeczkami drcron?
http://allegro.pl/czapeczki-szydelkowe-i1273551644.html
bardzo prosze
robie jeszce inne w sumie to kazda jaka zobacze albo jaka ktos sobie wymysli

a w ogole to wymyslilam sobie ze na zime Juli do kozuszka zrobie czapke zajaca z futrzanymi uszami i szaliczek z ogonkiem i rekawice z lapkami tylko kiedy ja to zrobie

Stary 2010-10-15, 16:19   #3443
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
mojej koleżanki kuzyn tak jechał z żona i trójką dzieci... nie wyrobił na zakręcie, zginęła żona i dwójka dzieci, on i chyba najmłodsze dziecko przeżyli... poszedł siedzieć, a dzieckiem się chyba rodzina zajęła i pewnie mówił, że wcale nie jest pijany i że nic się nie stanie
To dlatego że jest społeczne przyzwolenie. Coś w rodzaju piwo to nie alkohol, piłem wczoraj wieczorem a dzisiaj to już jestem trzeźwy, 2 kieliszki to jeszcze nie ma żadnego alkoholu we krwi itp
Stary 2010-10-15, 16:21   #3444
agnieszka09
Wtajemniczenie

KINGUSIA witaj,tez mieszkam w uk i mozna powiedziec,ze ni etak daleko od Ciebie imie niuni piekne,moja siostra tak ma na imie....uwielbiam je

DRCRON Julcia jest swietna... a Twoje dziela piekne....zazdraszczam talentu

IZAIZULA kondolencje skladam

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:32   #3445
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
IZAIZULA kondolencje skladam
Dziękuję
Dobrze ze za chwilę Tż wraca

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
To dlatego że jest społeczne przyzwolenie. Coś w rodzaju piwo to nie alkohol, piłem wczoraj wieczorem a dzisiaj to już jestem trzeźwy, 2 kieliszki to jeszcze nie ma żadnego alkoholu we krwi itp
A teraz w Rozmowach w toku jest alkohol. A właściwie to pijące dziewczyny
Stary 2010-10-15, 16:32   #3446
sidorcia
Rozeznanie

drcron jak zrobisz tego króliczka to daj znać, chętnie zobaczę, bo chcę kupić Natalce, ale niestety nie am pomysłu na czapę. myślałam o krówce, ale wszystkie są tak piękne, że nie wiem co wybrać! a króliczek biały lub szary z różowym wnętrzem uszek byłby bardzo fajny! jest możliwość, abyś zrobiła dla mnie coś takiego? tylko czy dałoby radę z szaliczkiem i rękawiczkami do kompletu?
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:34   #3447
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
A teraz w Rozmowach w toku jest alkohol. A właściwie to pijące dziewczyny
kurde miałam oglądać
Stary 2010-10-15, 16:35   #3448
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Tak mnie teraz smutek naszedł. Od tygodnia o tym myślałam ale dzisiaj zapomniałam a teraz sobie przypomniałam.
Dzisiaj jest 2 rocznica śmierci mojej przyjaciółki. Tak mi jej brakuje

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
ja bym zostawila otwarte albo uchylone tak zeby kotka sie nie przecisnela taka szparka by zostala moze jakis ogranicznik tam zalozyc by nie otworzyla u nas Julka ma otwarte i my tez mamy otwarte choc ja nad ranem i tak ja biore do nas do lozka i spi z nami a jak jestem z nia sama to spimy we dwie na lozku albo na sofie spimy tam gdzie tv jest
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, ja bym kotu do końca nie ufała. Bo w ciemności mala ruszy czy rączką czy nóżką, a ta zapoluje.

Stary 2010-10-15, 16:35   #3449
agnieszka09
Wtajemniczenie

IZAIZULA wlasnie tez to ogladam...masakra.slownic two,zachowanie i ten alkohol

dziewczyny zauwazylam,ze Karinka ostatnio ma jeden dzien wolny od kupki,a na drugi jest ich 4-5

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:38   #3450
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
IZAIZULA wlasnie tez to ogladam...masakra.slownic two,zachowanie i ten alkohol

To był temat mojej pracy magisterskiej tylko że pare lat temu ale widzę że nic lepiej się nie dzieje. Przeciwnie jest gorzej

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości