Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-15, 16:39   #3451
yoonka
Rozeznanie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
No teraz nadrobiłam, choć mało dokladnie.
Coś przeczytałam o tym że karmienie piersią jest dla niektórych bee
Powiem tak ja karmię piersią drugie dziecko. Staram się nie karmic w miejscach publicznych, bo uważam że nie każdy do takich widoków dojrzał. Jak karmię to najczęściej u siebie w aucie, a i tak jestem tak zamaskowana, pielucha, kocykiem, że nic nie widać. Sama nie bardzo lubię jak koleżanka wyciąga przy mnie cyca i karmi swojego rocznego synka, bo mnie to krępuje, ale nie uważam tego za niesmaczne, to raczej tak jakbym miala kogoś podglądać w przebieralni, ja się nikomu z moimi cycami i ich widokiem nie narzucam, i tego samego oczekuję
W domu jak karmię to w sypialni, nie lubię jak ktoś ma mi się przyglądać, to jest dla mnie dosyć intymne.
Nigdy mlekiem nie śmierdziałam, bo od tego są wkładki, i wystarczy je często wymieniać.Przeciekalam przy pierwszym dziecku do 4 mc, i teraz tak samo. Więc już wkładek nie używam.Uważam że jak ktoś może karmić to powinien. Pochodze z rodziny obciążonej nowotworami, a karmienie piersią daje dziecku dobry start, tak samo sprawia że o 25% zwiększaja się moje szanse na to że nie bedę miala raka piersi, jak większość kobiet w mojej rodzinie. Zyje trochę pod presja, bo z najbliższej rodziny tylko ja nie mam raka, i robię wszystko żeby choć minimalnie zwiększyć szanse moich dzieci skoro już samolubnie je posiadam.Sorki, ale tak mnie napadło.Napisawszy to poszla nakarmić synka przez sen
a mi z kolei zupelnie nie przeszkadza jak ktos przy mnie karmi.to jest mily widok. za to sama widowni nie moge miec tak jak Ty.
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dzisiaj przeniosłam łóżeczko do Niny pokoju i mam problem,bo:nie wiem czy zostawiac drzwi od jej pokoju otwarte(a tak bym była spokojniejsza)a problem tkwi w tym,że wtedy kot miałby pełne pole manewru i mógłby wejsc do małej pokoju i tu mam mieszane uczucia,bo kotka lubi małą i nie jest agresywna w stosunku do niej ani do kogokolwiek innego.Raczej nic by jej nie zrobiła,ale...no właśnie...nie wiem co robic?dziewczyny co mają koty zostawiacie śpiące dzieci razem ze zwierzakami?w dzień malutka śpi i jest kotka z nią i jest ok

drcron ja bym poczekała-jakoś na wyobraznie wpłynęło mi to co Twój tż powiedział...może tam byc dziki szał
my zamykamy, ale mamy nianie elektroniczna. mowia zeby nie ufac ani kotu ani psu.
Stary 2010-10-15, 16:46   #3452
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
wiec tak zaczynamy dzien od
cycuisa pozniej jest
jogurcik misiowy teraz bedzie na zmiane z
jajem nastepnie
zupka pozniej jest
cycus pozniej jest
miesko z warzywkami pozniej jest
deserek z owockow potem
kaszka hippa ale tylko ta z biszkoptami przed kapiela jest
cycus pozniej jest po kapieli jak zasnie
mleko no i teraz w nocy musze tez ja
mlekiem karmic z cycusia tez nie duzo leci w miedzy czasie daje jej jeszcze wode ale to tez jak w dzien zasnie i przez sen jej ja podam i soczek ale tutaj tylko bobofrut jablkowy w ilosci 30 ml no i chrubki kukurydziane
tak wyglada nasz jadlospis dniowy

odpisalam
dzieki
no to nieźle ja jeszczenie kupowałam nigdy tych jogurcików,przez to że nie wiem czy to nie od kaszki mlecznej miał uczulenie boję się jakichś jeszcze nowszych produktów ale jak mu całkiem zejdzie to spróbuję,dzięki
a owoce dajesz słoiczki czy sama kombinujesz?

Cytat:
a u nas jutro jest otwarcie wielkiej galerii :d w koncu bedzie H&M no i ja wymyslilam sobie ze jak pojade zawiesc Tzta na impreze to z Julka bynajmniej pojde sie odstresowac i po sklepach pochodzic ale sasiadka na ziemie szybko mnie sprowadzila powiedziala ze jak chce isc do galerii to zebym juz rano poszla sobie zajac kolejke zeby wejsc do sklepu a dwa to zebym Julki tam nie zabierala bo siedlisko bakterii nie wiadomo kto tam bedzie no i Tz jak sie o tym dowiedzial to sie wsciekl bo on ostatnio tam byl na kontroli POZ i powiedzial ze niedaj boze cos sie wlaczy jakas czujka to moga nas tam stratowac no i tak jutro bede siedziala zas w domu a wy co byscie zrobily ?? poszly czy poczekaly z 2 tygodnie az szal zakupowy innych ludzi minie ??
ja bym chyba poszła,już nie są takie maleństwa żeby je ciągle izolowac tak mi się wydaje,mi tak mówili jak Ikee u nas otwierali ale byliśmy i nic się nie stało
Cytat:
Dziewczyny ja dzisiaj przeniosłam łóżeczko do Niny pokoju i mam problem,bo:nie wiem czy zostawiac drzwi od jej pokoju otwarte(a tak bym była spokojniejsza)a problem tkwi w tym,że wtedy kot miałby pełne pole manewru i mógłby wejsc do małej pokoju i tu mam mieszane uczucia,bo kotka lubi małą i nie jest agresywna w stosunku do niej ani do kogokolwiek innego.Raczej nic by jej nie zrobiła,ale...no właśnie...nie wiem co robic?dziewczyny co mają koty zostawiacie śpiące dzieci razem ze zwierzakami?w dzień malutka śpi i jest kotka z nią i jest ok

drcron ja bym poczekała-jakoś na wyobraznie wpłynęło mi to co Twój tż powiedział...może tam byc dziki szał
Anakazar a nie masz niani by mogły wtedy byc drzwi zamknięte a byś miała podgląd albo jakmasz gdzie to kotka przymknij na jedną noc żeby zobaczyc czy wszystko słychac i czy wszystko ok,ja też się zabieram żeby przejsc do drugiego pokoju ale coś mi nie idzie
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Tak mnie teraz smutek naszedł. Od tygodnia o tym myślałam ale dzisiaj zapomniałam a teraz sobie przypomniałam.
Dzisiaj jest 2 rocznica śmierci mojej przyjaciółki. Tak mi jej brakuje
smutne są takie chwile

do mam dających TRAN tam jest napisane żeby po otwarciu trzymac w lodówce i co takie zimne później dziecku dac??

zmykam do szkółki do jutra

Dusiaka jak tam samopoczucie?lepiej troszkę?
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:48   #3453
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
drcron jak zrobisz tego króliczka to daj znać, chętnie zobaczę, bo chcę kupić Natalce, ale niestety nie am pomysłu na czapę. myślałam o krówce, ale wszystkie są tak piękne, że nie wiem co wybrać! a króliczek biały lub szary z różowym wnętrzem uszek byłby bardzo fajny! jest możliwość, abyś zrobiła dla mnie coś takiego? tylko czy dałoby radę z szaliczkiem i rękawiczkami do kompletu?
pewnie tylko w przyszlym tygodniu bo teraz mam troszke zamowien dla dziewczyn z forum i odezwala sie do mnie ostatnio Pani fotogrtaf ze by chciala kilka kompletow ale czapki z majtkami i siedze i dlubie wlasnie sowe

Ankazar w zalacznikach wstawiam wzory bucikow
no i wklejam czape Juli - szalonego kota

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:52   #3454
anakazar
Zakorzenienie

też oglądałam RWT i dzizas,że takie dziewczyny chodzą po świecie;/aż żal słuchac

drcron rany,aż oczopląsu dostałam-ja Ci teraz spokoju nie dam

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-10-15 o 16:54
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:59   #3455
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
IZAIZULA wlasnie tez to ogladam...masakra.slownic two,zachowanie i ten alkohol

dziewczyny zauwazylam,ze Karinka ostatnio ma jeden dzien wolny od kupki,a na drugi jest ich 4-5
moj Tz mowi ze jak Jula nie robi kupci jeden albo dwa dni to mowi ze zwieracz jej odpoczywac ale on ma czasem durne pomysly i nie mysli co mowi

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
no to nieźle ja jeszczenie kupowałam nigdy tych jogurcików,przez to że nie wiem czy to nie od kaszki mlecznej miał uczulenie boję się jakichś jeszcze nowszych produktów ale jak mu całkiem zejdzie to spróbuję,dzięki
a owoce dajesz słoiczki czy sama kombinujesz?

ja bym chyba poszła,już nie są takie maleństwa żeby je ciągle izolowac tak mi się wydaje,mi tak mówili jak Ikee u nas otwierali ale byliśmy i nic się nie stało

Anakazar a nie masz niani by mogły wtedy byc drzwi zamknięte a byś miała podgląd albo jakmasz gdzie to kotka przymknij na jedną noc żeby zobaczyc czy wszystko słychac i czy wszystko ok,ja też się zabieram żeby przejsc do drugiego pokoju ale coś mi nie idzie

smutne są takie chwile

do mam dających TRAN tam jest napisane żeby po otwarciu trzymac w lodówce i co takie zimne później dziecku dac??

zmykam do szkółki do jutra

Dusiaka jak tam samopoczucie?lepiej troszkę?
sama robie jej tylko jabluszko z marchewka ale scieram na tej tarce wiorkowej tej nie calkiem drobnej ale nie tej grubej tej srediej takiej bo ona nie bardzo lubi papki musi miec jakies grudki i sama daje jeszcze banana rozgniecionego a tak to sloiczki w nia pakuje ale teraz jak u nas gruszki beda dobre w ogrodzie to do jablka bede jej dodawala pol gruszeczki a i doktor powiedziala mi ze moge jej ugotowac rosolek na golebi wsadzic tam tylko golebia pietruszke marchewke i troszke pory i kupic w sklepie kluseczki i wymieszac z tym rosolkiem tylko gdzie ja kupie kluseczki ??

no to skoro mowisz ze tylko straszyli a bylo inaczej to sie wybiore z tym ze tam bedzie media markt i ja wlasnie tam glownie bym chciala pojsc a jak kiedys bylam na otwarciu w legnicy to zrezygnowalam jak zoabczylam ten tlum przed sklepem no i bede musiala Jule do wozka wpakowac bo auto pewnie gdzies daleko na ulicy zaparkuje bo nie mam nerwow sie pchac na zatloczony parking

Stary 2010-10-15, 16:59   #3456
anakazar
Zakorzenienie

Mam nianię,ale jedna mi spadła za szafkę i tak leżała.Wzięłam je obie,żeby podłączyc i jedna normalnie działa,a druga ani nie świeci i głucha jest.I sama nic z nią nie zrobię,tż by naprawił,a tak klops;/

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-10-15, 17:03   #3457
megi-megi
Zakorzenienie

Drcron - kobieto, jaka Ty zdolna jesteś, aż szczęka mi opadła normalnie
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 17:09   #3458
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie tylko w przyszlym tygodniu bo teraz mam troszke zamowien dla dziewczyn z forum i odezwala sie do mnie ostatnio Pani fotogrtaf ze by chciala kilka kompletow ale czapki z majtkami i siedze i dlubie wlasnie sowe

Ankazar w zalacznikach wstawiam wzory bucikow
no i wklejam czape Juli - szalonego kota
cudne drcron ty tu nie pokazuj tych dzieł, bo się nigdy z zamówieniami nie wyrobisz
Stary 2010-10-15, 17:17   #3459
yoonka
Rozeznanie

Drcron sliczne sa Twoje wyroby. cacuszka nie z tej ziemi

POP jak wizyty Oliwki?
Stary 2010-10-15, 17:17   #3460
anakazar
Zakorzenienie

drcron napisz czy dostałaś pw z buciakami,bo nie wiem czy poszło-jakieś błedy mi wyskoczyły

Stary 2010-10-15, 17:18   #3461
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Mam nianię,ale jedna mi spadła za szafkę i tak leżała.Wzięłam je obie,żeby podłączyc i jedna normalnie działa,a druga ani nie świeci i głucha jest.I sama nic z nią nie zrobię,tż by naprawił,a tak klops;/
wyslij do mnie to moj TZ Ci naprawi!
Stary 2010-10-15, 17:21   #3462
cigi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
jejku Cigi ale czemu Ty jestes taka napastliwa i agresywna wobec mnie? przecież ja nawet nie odpisalam na wiecej niz jednego Twojego posta (tego o naszyjniku - napisalam, ze to niebezpieczne - obrazilas sie o to czy co?)
odczep sie juz.

i jeszcze do tego mnie nieładnie obrazasz... jak chcesz to bądz słodkopierdząca i piszaca tak, zeby wszyscy Cie lubili - ja tak nie lubie. bez kontrowersji jest nudno. Jak widac
przyznaje, ze moze za dlugo to ciagnelam, ale wywiazala sie dyskusja, wiec pisalam; podobno lubisz takie kontrowersyjne dyskusje?

nie doszukuj sie nie wiadomo w czym tego, co wywolalo moja agresje, wywolal ja twoj tekst do megi; uwazam ze byl niemily i to napisalam; nie mialam na celu obrazic cie, gdybym chciala to innych slow bym uzyla, chcialam ci jedynie wskazac, ze mozesz kogos urazic swoimi wypowiedziami, ale widocznie nie zalapalas; I to ty obrazasz mamy karmiace, megi i ja tez sie poczuwam, tego typu sformulowaniami; Bo mozna to bylo niemilo odczytac i trzeba bylo duzo dobrej woli, zeby wziac to pozytywnie; Bo uwazam to zupelnie nie na miejscu rzucac taki komentarz dziewczynie ktora chwali sie osiagnieciami brzdaca, jakos nie moge sie doszukac jaki mialas powod WTEDY to pisac

jakbys poczytala troche moich postow to bys sie dowiedziala czy jestem taka slodkopierdzaca zawsze; czesto sie nie zgadzam z czyms i dyskutuje, ale staram sie nie ranic innych, a jesli mi sie juz zdarzy to jakos to sprostuje...

A po tym co teraz mi napisalas idealnie wtopilas sie w mglisty jeszcze obraz jaki o Tobie mialam

Proponuje, zebysmy juz tu nie szarpaly sie. Nie mialam takiego celu i, kurde, zaluje, ze w ogole pisalam. Skonczmy to jakos polubownie. ja powiedzialam Ci co mysle, mialam do tego prawo, nie sadze, zebym uzyla jakichs bardzo niemilych slow, Ty dolozylas mi, jakos tak MNIEJ kulturalnie, jakos to przezyje i koniec moze?
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 17:25   #3463
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
wyslij do mnie to moj TZ Ci naprawi!
dziękuje yoonka,ale mój tż niedługo wraca to naprawi-pewnie poczta nie zdąży obrócic w dwie strony,a tż już będzie

Stary 2010-10-15, 17:37   #3464
yoonka
Rozeznanie

zupełnie Cię nie rozumiem.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
dziękuje yoonka,ale mój tż niedługo wraca to naprawi-pewnie poczta nie zdąży obrócic w dwie strony,a tż już będzie
ooo juz wraca? ale szybko minelo, co?

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

to moze juz poczekaj z przeprowadzka na naprawiona nianie? ja tam moim kotom nie ufam
Stary 2010-10-15, 17:40   #3465
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Zawsze jak do jego przyjazdu zostawało tylko kilka dni to mówiliśmy sobie"ale szybko zleciało,nie?"

yoonka właśnie jaki Ty masz ten monitor oddechu?nie wiem teraz jak malutka będzie u siebie,może by się przydał?i do kiedy się go używa?

Nie.Na tą noc wezmę kota do siebie do sypialni,a malutkiej drzwi zostawię otwartę i będzie ok.

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-10-15 o 17:45
Stary 2010-10-15, 17:40   #3466
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe mój tz w takiej chwili mówi: "dajcie se po razie i będzie spokój"

a tak poza tym to przecież nie musimy się we wszystkim zgadzać
Stary 2010-10-15, 17:40   #3467
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
drcron napisz czy dostałaś pw z buciakami,bo nie wiem czy poszło-jakieś błedy mi wyskoczyły
ten co odpisalam ??

Stary 2010-10-15, 17:49   #3468
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Zawsze jak do jego przyjazdu zostawało tylko kilka dni to mówiliśmy sobie"ale szybko zleciało,nie?"

yoonka właśnie jaki Ty masz ten monitor oddechu?nie wiem teraz jak malutka będzie u siebie,może by się przydał?i do kiedy się go używa?

Nie.Na tą noc wezmę kota do siebie do sypialni,a malutkiej drzwi zostawię otwartę i będzie ok.
angelcare mamy
Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
hehe mój tz w takiej chwili mówi: "dajcie se po razie i będzie spokój"

a tak poza tym to przecież nie musimy się we wszystkim zgadzać
no widzisz tez mi sie tak wydawalo i to mi sie u Was spodobalo, a tu taki atak i jakies obrazliwe przykre slowa w moim kierunku
Stary 2010-10-15, 17:54   #3469
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ten co odpisalam ??
nie-napisałam Ci co bym chciała ostatecznie,razem z bucikami

Stary 2010-10-15, 17:57   #3470
koglus
Rozeznanie

ania p
z tym panadolem to masz racje , bardzo czesto tutaj jak sie jest lekko przeziebionym to daja srodki przeciw bolowe, ale to wszystko wynika z tego ze maja inne podejscie do leczenia(wcale nie uwazam ze dobre ale ja sie nie znam)Chodzi o to ze w angli klimat jest lagodniejszy i nie ma takich skokow temperatur -osobicie sam przez 5 lat mieszkania tutaj chorowalam w sumie max 4 razy na przeziebiebnie, grypy nigdy nie mialam. No i druga sprawa to ze oni tutaj dzieci hartuja od malego, czyli np w przedszkolu w listopadzie dzieci na boisko wychodza w krotkich spodenkach i krotkich koszulkach , czyli w imie ich zasady nie przegrzewac sie. W zimie ubieraja sie tak jak na wiosne , a ja znowu sie opatulam. Tak wiec inny klimat i antybiotylow od razu nie przepisuja chyba ze trzeba to oczywiscie.
Dzis bylam na krotkiej wizycie u pielegniarki (bo do lekarza nie moglam pojsc termin mi nie pasowal) i dostalam na probe odpowiednik mleka nbebilon pepti zobaczymy jak sie sprawdzi, ciesze sie bo za darmo daja te mleka na recepte , zawsze to jakis wydatek mniej. Musze umowic sie z health visitor -odpowiednik pielegniarki srodowiskowej ktora w polsce nigdy do nas nie przyszla.

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 18:00   #3471
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
nie-napisałam Ci co bym chciała ostatecznie,razem z bucikami
to ten nie doszedl poprosze jeszcze raz

Stary 2010-10-15, 18:04   #3472
agnieszka09
Wtajemniczenie

IZAIZULA czasami sie zastanawiam czy te niektore osoby biorace udzial w RWT nie sa czasami podstawione wlosy sie jeza od tych wypowiedzi niektorych osob.patologia...ja jestem mloda osoba,z roznymi osobami mialam kontakt ale takich wypowiedzi i zachowan to ja chyba tylko w filmach ogladalam

DRCRON ooooooooo boszzzzzzzzzzzzzzz cuda:lo ve: szkoda,ze wczesniej nie ujawnilas tych cudow jak w pl bylam

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 18:05   #3473
drcron
Zakorzenienie

dziewczyny ja mam pytanie
czy wy nie boicie sie zostawiac dzieci w lezaczkach ?? ja od kilku dni mam opory czy oby to jest bezpieczne ? Jqk ona tak sie wygina czy ten lezaczek jej nie przygniecie nie przewroci sie ?? ja az cala sztywnieje jak widze ja taka wychylona

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

wlasnie agnieszka pisz szybko jak tam wizyta w Pl sie udala ??

Stary 2010-10-15, 18:09   #3474
agnieszka09
Wtajemniczenie

KOGLUS zgadzam sie z tym co napisalas.sama mieszkam w uk i widze duze roznice w sluzbie zdrowia...a dzieci faktycznie inaczej sie tu ubiera.
nawet dzis widzialam noworodka bez czapeczki na dworzu a dzis jak u mnie tem 14 st.

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-10-15, 18:13   #3475
drcron
Zakorzenienie

a nie ujawnialam sie bo ja taka niesmiala jestem i dopiero dziewczyny niedawno mnie zmobilizowaly

Stary 2010-10-15, 18:22   #3476
agnieszka09
Wtajemniczenie

DRCRONKU bylo super.pojechalam az na ponad miesiac.tz po tygodniu wrocil do uk a ja i Karinka zostalysmypoodwiedzalam znajomych,miedzy innymi kolezanke,ktora jest w 9 miesiacu ciazy.troche bylam u mamy troche u tesciow.chcialam aby kazdy nacieszyl sie wnusia ale ja wynianczyli a ile ciuszkow dziadek kupil zwariowali na punkcie wnusi.widzialam sie kilak razy z siostra...a przeciez siostrunia ma synka o dwa miesiace starszego od Karinki ,ale fajnie sie obmacywaly
fajnie bylo....smiac mi sie chcialo i tak dziwnie jak slyszalam polski jezyk na ulicy,w koncu dwa lata mnie nie bylo...az zal bylo wyjezdzac...ale musze przyznac,ze bedac tam tesknilam za domkiem tutaj i za tz,z kotrym teraz takze jakis kryzys przechodze

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-10-15, 18:23   #3477
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
czy wy nie boicie sie zostawiac dzieci w lezaczkach ?? ja od kilku dni mam opory czy oby to jest bezpieczne ? Jqk ona tak sie wygina czy ten lezaczek jej nie przygniecie nie przewroci sie ?? ja az cala sztywnieje jak widze ja taka wychylona
ja z tego powodu małej już nie wkładam małej do bujaka, bo jak sie tak wygina to potem ma te pasy odciśnięte na brzuszku i też się boje, że się przewróci. teraz podłoga lub ewentualnie krzesło do karmienia
Stary 2010-10-15, 18:37   #3478
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
DRCRONKU bylo super.pojechalam az na ponad miesiac.tz po tygodniu wrocil do uk a ja i Karinka zostalysmypoodwiedzalam znajomych,miedzy innymi kolezanke,ktora jest w 9 miesiacu ciazy.troche bylam u mamy troche u tesciow.chcialam aby kazdy nacieszyl sie wnusia ale ja wynianczyli a ile ciuszkow dziadek kupil zwariowali na punkcie wnusi.widzialam sie kilak razy z siostra...a przeciez siostrunia ma synka o dwa miesiace starszego od Karinki ,ale fajnie sie obmacywaly
fajnie bylo....smiac mi sie chcialo i tak dziwnie jak slyszalam polski jezyk na ulicy,w koncu dwa lata mnie nie bylo...az zal bylo wyjezdzac...ale musze przyznac,ze bedac tam tesknilam za domkiem tutaj i za tz,z kotrym teraz takze jakis kryzys przechodze
fajnie ze wyjazd sie udal takie spotkania rodzinne sa potrzebne moja mama 2 tygodnie jest juz u siostry jeszcze bedzie tam tydzien a ja jak glupia za nia tesknie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja z tego powodu małej już nie wkładam małej do bujaka, bo jak sie tak wygina to potem ma te pasy odciśnięte na brzuszku i też się boje, że się przewróci. teraz podłoga lub ewentualnie krzesło do karmienia
u nas krzeselko odpada bo ona tez w nim wisi i dupke do gory podnosi a jak ja przypne gornymi pasami yto sie drze

a czy myjecie zabki swoim dzieciaczkom i jak czesto ??

Stary 2010-10-15, 18:40   #3479
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

wlasnie agnieszka pisz szybko jak tam wizyta w Pl sie udala ??
Ja tylko mała na podłodze zostawiam lub w krzesełku do karmienia.

Stary 2010-10-15, 18:51   #3480
agnieszka09
Wtajemniczenie

DRCRON ja juz dawno spakowalam bujaczek.moja mala niecierpi w nim siedziec.5 min i wyginala sie i darla jakby ja parzyl.caly czas na podlodze,moze dlatego taka teraz rozwinieta jest.bo i pelza, czasami raczkuje i juz wstaje sama,a juz prawie siada

ojjjj Ty skromniacho ja bede w kwietniu to juz zamawiam sobie Twoj czas na male arcydziela.podam Ci pl adres i mi wyslesz,oki

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

ja jeszcze nie myje bo u Karinki brak zebow a tak czekam na tego pierwszego.a tu ani widu ani slychu

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości