|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
tez bym sobie kupila stanik....
ale nie moge, bo ostatnio tyle kasy na to trace:Poddałam w ogole w polowie sierpnia stanik na reklamacje w yoshi i jeszcze nie ma odpowiedzi! bylam przedwczoraj, powiedzieli, ze zadzwonia jutro, czyli wczoraj i ani widu ani slychu.... chyba sie pogniewam na yoshi.. poza tym teraz mam zamiar inwestowac na zime w ta bielizne termoaktywna czy jakąś tam
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bardzo fajny jest bo bym się nie bała że mi coś wyleci górą i jeszcze ma takie dwa pomponiko-guziczki na mostku
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Napisałam taką długą wiadomość i net się zawiesił.:| Od tygodnia nie miałam czasu, żeby chociaż włączyć kompa. Do południa zajęcia, po południu z tż Dziś mam wolny wieczór i się relaksuję ![]() Aha, wracam do blondu i od tygodnia to mnie mdli praktycznie cały dzień, to tak dziwnie w brzuchu...
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem, powiem żeby Mateusz mi kupił albo się dołożył do Miss Mandalay w ramach prezentu na święta
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
chce jutro bo jak wstane to bede szcześliwa że na nastepny dzień Go zobacze
a w niedziele to w ogóle bede uradowana ![]() nie szkodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
miłość z Tżem kwitnie?![]() oo witaj w klubie blondyno ![]() czyżby dzidziuś? ![]()
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś były na dopasowanej.
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() Grape, nie martw się, następnym razem zdasz. Przynajmniej czujesz, że dobrze jeździsz, ja takiego poczucia nie mam. A manewry masz takie jak u nas, czyli: łuk, górka, parkowanie prostopadłe, równoległe i skośne, zawracanie? Aleks, jak tam rozmowa z szefem. Dobrze,że nie zdecydowałaś się na działalnośc, Twój szef za dużo kręci. Claris, fajny domek, tylko to drewno do mnie nie przemawia, a poza tym naprawdę ładny. madzia, już niedługo sobota ![]() sensitiv, ciekawa jestem co Twój Tż (być może od dzisiaj Nżet) wymyśli ![]() Ja jutro też mam dejt, średnio romantyczny, ale cieszę się jak głupia
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Grape następnym razem się uda
w ogóle nie cierpię jak ktoś na ostatnią chwilę włącza lub wyłącza kierunkowskazy ![]() Med gratulacje ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa, w drugim czujesz się lepiej, ale mi bardziej podoba się ten pierwszy stanik.
Rain,gratuluję pracy i postępów w organizowaniu ślubiku ![]() Naj, cieszę się ,że Twoja promotorka jest dobrą kobietą i Cię nie zjadła. Teraz musisz się wziąć w garść i działać. Rzeczywiście jakoś tak dziwnie jak zmieniłaś avka. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- med, gratuluję zdania poprawki i żyjątek ![]() To chyba wszystko co chciałam, dziękuję
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Haha! W ramach rozliczenia za artykuły o perfumach dostanie mi się Pure Poison Diora
|
|
|
|
#3851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaka pojemność?---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Mój szwagier jest w pracy i jak tylko moja siostra do niego dzwoni, to od razu się pyta czy jedziemy Biedak myśli za każdym razem,że już rodzi
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
30 ml bo chciałam, a ja nie będzie w hurtowni to 50 którego pewnie nie zużyję do końca świata
|
|
|
|
#3853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedz mi: masz namiary na jakąś sprawdzoną internetową, tańszą perfumerię?---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Czy tylko mnie dziwi,jeśli w dzisiejszych czasach firma nie ma strony internetowej? |
|
|
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym barek otworzyć - tyle tego alkoholu ![]() Perfumerie internetowe są opisane na wizazowym podforum perfumeryjnym, a ja Ci mogę zaraz wysłać na PW jeden namiar, ale nie wiem czy jest tam najtaniej ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3855 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To masz już z głowy alkohol na wesele ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
I chodzi mi tu o te firmy, które maja pieniądze na reklamę, a strony nie mają. Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-10-15 o 18:35 |
||
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Ci i dobrze że nie kupiłaś ostatnio ![]() Cytat:
a ruszanie z ręcznego pod górkę które przeważnie jest sprawdzane w czasie jazdy
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-10-15 o 18:44 |
||
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie to byłoby piękne gdyby u nas nie mówili jak parkować, bo ja mam z tym problem. Tzn. nie z samym parkowaniem, ale z wyjazdem. No i uwielbiam parkować tyłem,ale tego oczywiście na egzaminie nie ma;(
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alkohol na wesele i tak mam z głowy - lokal zapewnia nielimitowanie wino i (pojadę eufemizmem) biały alkohol ![]() Ostatnio to ja Chopard Happy Spirit Magical Nights chciałam kupić, ale jakoś sama go sobie wybiłam z głowy - jednak aj em hiroł ![]() Przyszły mąż mnie kiedyś z tymi flaszkami wystawi za drzwi... alkoholiczka skórna |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twój PMażet też pewnie ma jakieś zboczenia
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam swojego zapachu
![]() kiedyś podobał mi się Davidoff Cool Water później Hugo Boss Deep Red - ale siostra się zakochała w tym zapachu więc go jej sprezentowałam ![]() obecnie mam Kate Moss Velvet Hour i Marc Jacobs Daisy - które kiedyś zostały zjechane przez Rain ![]() ale w żadnym z tych zapachów raczej zakochana nie jestem
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
Madzia, dzidziusia nie chcę jeszcze
Liczę, że mi to przejdzie, jeśli nie - lekarz. No cudownie jest mi z tż, w weekend zabrał mnie do zakopca, jest kochany, czuły i ach A u Was, Madziu, jak? Niestety, nadrobiłam jedynie odrobinkę.
|
|
|
|
#3862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z pracy, do której właśnie wpadłam.
Fajne edytorstwo z nowym panem dziś miałam Poza tym: Rain, gratuluję pracy 10 brutto to nie tak źle, a jakie doświadczenie złapiesz! Med, suuuuper, że zdałaś i zboczone panie tam macie Magda, ale fajnie, że pojedziesz z nami Grape, nie martw się nic, następnym razem zdasz Justyna, a gdzie fotki z Bottim?!?!?!? ![]() sensitive, nie nakręcaj się, na pewno za to spędzisz superwieczór ja też bym chciała jakiś wypad niespodziankę
|
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zjechałam Jacobsa? Nieeee, na pewno nie ![]() Ja po perfumach nie "jadę" - mam jedną traumę zapachową póki co, którą określiłabym trochę brzydko, ale nie ma nigdy wrzutek
|
||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bardzo chętnie, ale nie najbliższa sobota jutro jest jedyny dzień, kiedy mogę sie z Tż'em zobaczyć na chwilkę, po moich zajęciach![]() Grape następnym razem trafisz na normalnego egzaminatora
|
#3866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
następny razem też oczywiście liczę na kciuki ![]() Cytat:
o ile dobrze pamiętam ale pewna nie jestem więc nie będę się upierać ![]() aaa no i zapomniałam o Diesel Fuel for Life Femme dla mnie pachnących piękną porzeczką ale flakonik się skończył i jakoś mnie nie ciągnie do drugiego bo nadal mam ponad połowę balsamu
|
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę poćwiczyć, póki nie straciłam zapału.
|
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no,bardziej cieszyłabym sie z niedzieli ale już niedługo ![]() zazdroszcze jutrzejszej randki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze sie,że Wam sie układa oby tak dalej widze,że wykorzystujesz swoją szanse na maxa ! ![]() A ja spotykam sie z M. 2 razy w tygodniu, jak sie widzimy jest miło,śmiesznie,dużo rozmawiamy. I za każdym razem jak jest tak dobrze jeszcze bardziej za nim tesknie,mam wrażenie jakbym go poznawała od nowa. Ale brakuje mi jego bliskości,przytulenia No i zobaczymy sie w niedziele
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
wrócę do Pl to będę Cię wyciągać na spacery, zobaczysz
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

ale nie moge, bo ostatnio tyle kasy na to trace:P

Weź ten w którym się lepiej czujesz, a potem... się na w nim pokaż! To my ocenimy czy dobrze leży. 
a bardzo fajny jest bo bym się nie bała że mi coś wyleci górą i jeszcze ma takie dwa pomponiko-guziczki na mostku
13.03.2008

w ogóle nie cierpię jak ktoś na ostatnią chwilę włącza lub wyłącza kierunkowskazy

i dobrze że nie kupiłaś ostatnio 
ja zjechałam Jacobsa? Nieeee, na pewno nie 
no to może jakaś kawka w sobotę, co?