Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-15, 21:17   #661
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

dzisiaj:
paznokcie - skórki, malowanie
ciało - balsamowanie, masaż gąbką
stopy - ścieranie naskórka,gruba warstwa kremu
twarz - glyco-a, krem nawilżający pod oczy

kiedyś więcej tego robiłam
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 21:25   #662
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dla mnie blo1 i czarny z 2zdj, ja bym postawila na jakis karmelowy teraz bo jestes sliczna i we wszystkim Ci do twarzy

ale Ty chudzinka jestes
juz mi sie odechcialo jesc czekolady
dziękuję

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór
Tż niedawno ode mnie wyszedł, bo jutro idzie do pracy... Ogólnie muszę się Wam pochwalić - z caate ostatnio rozmawiałyśmy o dostawaniu kwiatków i wczoraj do mojej siostry przyszedł jej chłopak, który jej kupuje kwiaty tak często, że szok i ja tak jakoś napomknęłam mimowolnie do Tż'a - "a ja to tylko na okazje dostaje..." i on coś tam zaczął, że wcale nie itd. no ale to jakoś ucichło i nie rozwijaliśmy tego tematu. A dzisiaj przychodzi do mnie ja otwieram drzwi a tu taka piękna czerwona róża z kokardą i Tż za nią I jeszcze był u fryzjera się ściąć i się ogolił, żeby dla mnie ładnie wyglądać Tak mi się cieplutko zrobiło na sercu..

A i w ogóle to dziś tak zazdroszczę mojej mamie, że normalnie wrr Dostała od jakiejś kursantki-konsultantki z Avonu , cały zestaw Anew Ultimate +40 - 2 kremy - na dzień i na noc, emulsję, krem do rąk dwu-fazowy krem pod oczy, serum i próbkę jeszcze jakiegoś kremu + kosmetyczkę + 3zegarki i błyszczyk Glazeer czy jakoś tak - tak o w prezencie !! Jak ja to zobaczyłam, to myślałam, że zzielenieję - normalnie bomba! Oczywiście Ola musiała wszystko mamuśce tłumaczyć, co do czego, bo jak się kosmetyków zaczyna używać dopiero po 40 ... Ale taka ucieszona była haha, chociaż znając ją, to to pięknie będzie wyglądać na półeczce, a ona będzie zapominać, żeby używać - zacznie się akcja przypominanie

Idę zrobić sobie zieloną herbatkę i Was nadrobię

P.S: Dodaję tylko jeszcze jedno zdjęcie, bo akurat przez przypadek kliknęłam w jeden z makijaży na MM - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1287159318 - to dosłownie arcydzieło, ja też tak chcę
ale masz fajnego TŻ a twojej mamie zazdroszczę......:rolleye s: tęz chcę jakieś kosmetyki dostać...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 21:43   #663
_Alessandra
Zakorzenienie

angelinmyheart, caate - ależ proszę Opiszcie później wrażenia

Amiria - witaj Widzę, że jesteś włosomaniaczką i mam nadzieję, że będziesz dzielić się z nami radami na temat pielęgnacji włosów - takie informacje będą bardzo pomocne

caate - właśnie wiem, i to jest najgorsze - zdaję sobie sprawę, że za każdym razem, gdy coś majstruję przy buzi, sama sobie okropnie szkodzę, ale to jest jak mania, czuję się wtedy jak hm..palacz bez papierosa, alkoholik bez wódki no nie wiem, to jest jak uzależnienie - widzisz, że wyskakuje coś nowego i przez cały czas o tym myślisz, że to tam jest i nie wytrzymujesz idziesz i niby się tego pozbywasz, ale potem jest jeszcze gorzej i tak w kółko, ja nie potrafię się przed tym powstrzymać.... Co do podkładu - no nie wiem, ale nie sądzę, żeby on był winowajcą, bo smaruję się nim już 2 rok jesienno-zimowy i nie zauważam poprawy jak np. siedzę w domu parę dni i go nie używam, ani nic...Czasami nawet jak właśnie nie jestem pomalowana, to pod koniec dnia mi coś wyskoczy, także to nie zależy od podkładu tak sądzę Dziękuję, za wiarę we mnie Wiesz, słyszałam, że ten trądzik to oprócz dermatologa to się jeszcze u .....psychologa leczy

E.J
- witaj I co do pielęgnacji - tak , codziennie o tym piszemy, ponieważ każdą z nas taka "codzienna lista" motywuje do dalszego działania

hermiona17 - dziękuję bardzo za odpowiedź!! Na pewno coś wypróbuję - od jakiegoś czasu czaję się na ten żel z LRP i jakoś zawsze coś się dzieje, że go nie kupuję - a nie wysuszał Cię, ani nie podrażniał itd.?? I mogłabyś coś więcej powiedzieć o tym Acne Derm? Jakie działania, czy nie ma pogorszenia cery na początku itd.? A NO SCAR drogi jest...A znasz/używałaś może jakiegoś kryjącego podkładu, który mogłabyś polecić?

candyttonco - uhuuuu ja poproszę tego ze zdjęcia nr.2 Ciachooooo

ramoncia217 - nagrywaj, nagrywaj

Kitka - tak szczerze - Tobie w każdym ładnie ! Ale mi najbardziej podobasz się(boże, jak to brzmi haha ) w czarnym

Czekoladowa1
- uhuu sexownie, oczy wszystkich facetów skierowane ku Tobie masz już jak w banku

snowhitee - to przemianę materii masz tak samo ekspresową jak moja mama I musisz mieć śliczną figurkę Zrobisz kiedyś zdjęcie?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 21:48   #664
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
angelinmyheart, caate - ależ proszę Opiszcie później wrażenia

Amiria - witaj Widzę, że jesteś włosomaniaczką i mam nadzieję, że będziesz dzielić się z nami radami na temat pielęgnacji włosów - takie informacje będą bardzo pomocne

caate - właśnie wiem, i to jest najgorsze - zdaję sobie sprawę, że za każdym razem, gdy coś majstruję przy buzi, sama sobie okropnie szkodzę, ale to jest jak mania, czuję się wtedy jak hm..palacz bez papierosa, alkoholik bez wódki no nie wiem, to jest jak uzależnienie - widzisz, że wyskakuje coś nowego i przez cały czas o tym myślisz, że to tam jest i nie wytrzymujesz idziesz i niby się tego pozbywasz, ale potem jest jeszcze gorzej i tak w kółko, ja nie potrafię się przed tym powstrzymać.... Co do podkładu - no nie wiem, ale nie sądzę, żeby on był winowajcą, bo smaruję się nim już 2 rok jesienno-zimowy i nie zauważam poprawy jak np. siedzę w domu parę dni i go nie używam, ani nic...Czasami nawet jak właśnie nie jestem pomalowana, to pod koniec dnia mi coś wyskoczy, także to nie zależy od podkładu tak sądzę Dziękuję, za wiarę we mnie Wiesz, słyszałam, że ten trądzik to oprócz dermatologa to się jeszcze u .....psychologa leczy

E.J
- witaj I co do pielęgnacji - tak , codziennie o tym piszemy, ponieważ każdą z nas taka "codzienna lista" motywuje do dalszego działania

hermiona17 - dziękuję bardzo za odpowiedź!! Na pewno coś wypróbuję - od jakiegoś czasu czaję się na ten żel z LRP i jakoś zawsze coś się dzieje, że go nie kupuję - a nie wysuszał Cię, ani nie podrażniał itd.?? I mogłabyś coś więcej powiedzieć o tym Acne Derm? Jakie działania, czy nie ma pogorszenia cery na początku itd.? A NO SCAR drogi jest...A znasz/używałaś może jakiegoś kryjącego podkładu, który mogłabyś polecić?

candyttonco - uhuuuu ja poproszę tego ze zdjęcia nr.2 Ciachooooo

ramoncia217 - nagrywaj, nagrywaj

Kitka - tak szczerze - Tobie w każdym ładnie ! Ale mi najbardziej podobasz się(boże, jak to brzmi haha ) w czarnym

Czekoladowa1
- uhuu sexownie, oczy wszystkich facetów skierowane ku Tobie masz już jak w banku

snowhitee - to przemianę materii masz tak samo ekspresową jak moja mama I musisz mieć śliczną figurkę Zrobisz kiedyś zdjęcie?

bo tak jest
wszystko ma swoje podloze psychiczne. Od nas zalezy czego mamy kompelsu, czego sie wstydzi, Ty sie stresujesz przed kolejnymi pryszczami, czyli boisz sie. Ja jak mam duzo stresu tez mnie wysypuje, jak zjem czekolade i chipsy, rowniez.
Codziennie rano i wieczorem odkazaj ta skore, dbaj o nia i wierz, ze ebdziesz piekniejsza i olej te pryszcze ktore sa, nie stresuj sie juz nimi bo tylko im pomagasz w mnozeniu sie, daj im spokoj

lece spac,dobranoc
w week mnie nie bedzie, odezwe sie po
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 21:53   #665
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - dla mnie to był szok, bo ostatni raz kwiatka dostałam uhuhuu i jeszcze trochę temu I nie wiem co mu się stało, bo u mnie też zazwyczaj tak jak u Ciebie "aa..chciałabym tak kwiatka dostać.." a On "no a po co Ci, przecież Cię kocham, nie wystarcza Ci to" ot i cała rozmowa
Ja teeż bym chciała takie prezenty I również dostosowane do mnie haha A szkoda, że ona dostała dostosowane do jej wieku, bo bym jej coś popodbierała...

A ja jutro idę na 70-tkę mojej kochanej babuni(zresztą z którą mieszkam) - wyprawiamy jej w restauracji Oczywiście będzie marudzić, że niepotrzebnie, że pieniędzy tyle poszło itd., no ale ona tak ma, że jeśli chodzi o jakiekolwiek prezenty,to że nie trzeba było itd. Tż nawet sobie z tej okazji nową koszulę kupił
Tylko nie wiem jeszcze co na siebie założyć i jak się pomalować - chcę jutro ślicznie wyglądać, wiecie będzie cała rodzina , z ciotką komentującą wyglądy wszystkich i wszystkiego na czele - jak ja jej nie lubię Ciągle do wszystkich z jakimiś głupotami wyskakuje, a u mnie uwielbia komentować mój stan cery Ogólnie ona ma baardzo dużo pieniędzy i może sobie biegać po drogich fryzjerach, butikach, kosmetyczkach itp. ale nie potrafi zrozumieć, że nie wszyscy są tak samo bogaci i nie stać ich na kosmetyki których ona używa - swoją drogą bardzo drogie...

Dzisiaj muszę poszukać jakiś fajnych makijaży, macie może jakieś zdjęcia ciekawych, uniwersalnych, klasycznych, ale przykuwających wzrok makijaży? Byłabym wdzięczna

Kitka
- dziękuję Hehe , ja również i to baardzo

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-15, 22:02   #666
samaraNW
Zakorzenienie

idę spać. dobranoc
Stary 2010-10-15, 22:05   #667
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
nie jesteś dziwna ja mam to samo
Mnie tak samo takie zdjęcia odrzucają, więc nie jesteśmy same.

A u mnie już wszystko się wyjaśniło i jesteście fantastyczne. Dziękuje za wsparcie i odpowiedzi. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy.

Ja pierwszy raz dzisiaj użyłam jedwabiu z Bionslika i świetny jest, ale będę musiała jeszcze raz umyć włosy, bo olejek mi się nie zmył.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 22:12   #668
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja po małym spa

prysznic
Peeling kawowy
Balsam intensywnie nawilżający
krem na twarz i dłonie

i rano włoski i na dziś wszystko
Stary 2010-10-15, 22:12   #669
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Kitka jeju jaka ty śliczna jestes

Moim zdaniem w kazdym kolorku wygladasz super, a jak bys chciała zmienic kolor to uwazam że powinnaś wybrać ten w którym najlepiej się czujesz bo naprawde w każdym Ci ślicznie
dziękuję poprawiacie mi humor dziewczyny

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
zaprosilam Cie, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko? ale tak chce Cie zobaczyc
zaproszenie przyjete...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-15, 22:21   #670
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka zgadzam się z dziewczynami, że w każdym świetnie wyglądasz, ale jak bym miała wybierać to bym chyba wybrała blond. A próbowałaś taki ciemniejszy brąz?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-15, 22:21   #671
agusiownik
Zakorzenienie

dziewczyny jak będę miała czas to Was nadrobię może w niedzielę lub przyszłym tygodniu
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 22:28   #672
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
idę spać. dobranoc
dobranoc

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Mnie tak samo takie zdjęcia odrzucają, więc nie jesteśmy same.

A u mnie już wszystko się wyjaśniło i jesteście fantastyczne. Dziękuje za wsparcie i odpowiedzi. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy.

Ja pierwszy raz dzisiaj użyłam jedwabiu z Bionslika i świetny jest, ale będę musiała jeszcze raz umyć włosy, bo olejek mi się nie zmył.
dobrze że juz jest dobrze

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Kitka zgadzam się z dziewczynami, że w każdym świetnie wyglądasz, ale jak bym miała wybierać to bym chyba wybrała blond. A próbowałaś taki ciemniejszy brąz?
właśnie teraz myslę o brązie jakimś...moze orzechowym , żeby nie robić tak od razu ciemnych....???

ZALATANA......
Stary 2010-10-15, 22:30   #673
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dobrze że juz jest dobrze
Taka ulga, że szok. Dręczyło mnie to od środy i, jak się zjawił to spodziewałam się najgorsze, a tu taki szok. (szczegóły w klubie)

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
właśnie teraz myslę o brązie jakimś...moze orzechowym , żeby nie robić tak od razu ciemnych....???
Właśnie wydaje mi się, że było by Ci ładnie w taki nie za ciemny brązie. W czarnych wyglądasz ładnie, ale wydaje mi się, że w tym kolorze wyglądasz tak smutniej i bladziej. Ja też tak wyglądam w czarnym. Niby ładnie, ale jakoś w jaśniejszym ładniej.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-15, 22:34   #674
CABIN CREW

Cytat:
Taka ulga, że szok. Dręczyło mnie to od środy i, jak się zjawił to spodziewałam się najgorsze, a tu taki szok. (szczegóły w klubie)

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Właśnie wydaje mi się, że było by Ci ładnie w taki nie za ciemny brązie. W czarnych wyglądasz ładnie, ale wydaje mi się, że w tym kolorze wyglądasz tak smutniej i bladziej. Ja też tak wyglądam w czarnym. Niby ładnie, ale jakoś w jaśniejszym ładniej.
przeczytałam to co w klubie i... no super no
własnie o to chodzi że przy czarnym bede musiala sie "przyciemniac" albo solarium albo balsamami

ZALATANA......
Stary 2010-10-15, 22:36   #675
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam to co w klubie i... no super no
własnie o to chodzi że przy czarnym bede musiala sie "przyciemniac" albo solarium albo balsamami
Dlatego proponuje Ci brąz. Ja mam od 3, czy 4 lat ciemniejszy brąz i świetnie się w nim czuje. Choć zafarbuje na inny to zawsze wracam do "swojego" koloru.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-15, 22:36   #676
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie musze robic tak to wygladahttp://www.allegaleria.pl/images/a8b1ycrreusz9iaesb.jpg

Cytat:
dziękuję poprawiacie mi humor dziewczyny

zaproszenie przyjete...
moim zdaniem najlepiej w blond sliczna jestes

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 22:38   #677
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - Kochana jesteś Tak dla mnie kolejna krostka,grudka,pryszcz to taka wewnętrzna porażka, każde takie coś to dla mnie kolejny krok do okropnego wyglądu..Wiem o tym, że jest wiele osób które mają tak okropne stany cery-gruda na grudzie, krostka na kroście, zbierająca się ropa itd.itp że z moją czuliby się pewnie o niebo lepiej, ale ja czuję się z tym wszystkim źle, bo wiem też, że są tacy, co nie mają , lub mają znikome niedoskonałości i mogą bez obaw pokazywać się bez makijażu..Dlatego po swojemu z nimi walczę, wiedząc, że to co robię jest złe i to jest podłoże psychiczne, na pewno Ja już tyle z nią cudów wyczyniam, ogólnie większość kosmetyków, które posiadam i kupuję to te do cery..Myślałam też nad tymi tabletkami co polecałaś, ale jednak 60zł na miesiąc..Mi dermatolog przepisała Laktocer, ale średnio mi pomogły, praktycznie nic..
Aż mi się buźka uśmiechnęła jak przeczytałam to -> "i olej te pryszcze ktore sa, nie stresuj sie juz nimi bo tylko im pomagasz w mnozeniu sie, daj im spokoj" Obiecuję sobie, obiecuję Tobie, wszystkim i wszystkiemu - tak, desperatka , iż od tej pory NIE WYCISKAM. I błagam, żebym dotrwała, bo to jest mania, totalne uzależnienie..
Dobranoc Będziemy czekać , miłego tygodnia

samaraNW - dobranoc

angelinmyheart - to super, że już ok !! A jak doszliście do porozumienia? Polecamy się na przyszłość
A przestań, ja dziś myłam włosy po naftach po nocy 2 razy , potem suszyłam i patrzę - dalej takie tłustawe i musiałam myć raz jeszcze
Co do tego jedwabiu - ja niestety nie mogę go używać, jest dla mnie zbyt ciężki..

Oprócz opisywanego wcześniej porannego spamowania było jeszcze:
- aktualnie druga zielona herbata
- zero prostowania : dzień 5 !
- zero makijażu - oprócz kremu BB - wygląda jak podkład, no ale to krem
- raz jeszcze balsam na ciało, krem do stóp i rąk
- wieczorne mycie twarzy przy użyciu szczoteczki
- krem nawilżający od derm. + brevoxyl na twarz na noc
- wazelina kokosowa na usta na noc

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-15, 22:42   #678
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
angelinmyheart - to super, że już ok !! A jak doszliście do porozumienia? Polecamy się na przyszłość
A przestań, ja dziś myłam włosy po naftach po nocy 2 razy , potem suszyłam i patrzę - dalej takie tłustawe i musiałam myć raz jeszcze
Co do tego jedwabiu - ja niestety nie mogę go używać, jest dla mnie zbyt ciężki..
Sam przyszedł do mnie! A dokładnie to wszystko opisałam w klubie.
Właśnie myślałam, że dokładnie zmyłam ten olejek. Jeszcze Waxa później nałożyłam, a tu nadal coś zostało. Ja nafty nie chce używać ze względu, że ciężko ją się zmywa.

Teraz mi się przypomniało, że chciałam sobie kupić olej kokosowy w sklepie ze zdrową żywnością, a tu babka mi powiedziała, że 60 zł. kosztuje. Trochę za dużo, jak na moją kieszeń.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-15, 22:42   #679
_Alessandra
Zakorzenienie

snowhitee - Boską masz tą figurkę!! A te nogi !! A nie próbowałaś sił jako modelka/fotomodelka może?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-15, 22:43   #680
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee - Boską masz tą figurkę!! A te nogi !! A nie próbowałaś sił jako modelka/fotomodelka może?
Zgadzam się figura, jak marzenie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-15, 22:44   #681
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ojej dziekuje nie nie probowalam, za malo urodziwa na to jestem

angelinmyheart rowniez dziekuje podnioslyscie mnie troche na duchu bo ostatnio nawet TZ marudzi ze moglabym troche przytyc.

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-10-15 o 22:46
Stary 2010-10-15, 22:46   #682
_Alessandra
Zakorzenienie

angelinmyheart - tak, tak przeczytałam właśnie, naprawdę bardzo się cieszę, że już wszystko dobrze!!!
Ja też tak sądziłam, że dobrze i że są super oczyszczone, a tu taka niespodzianka.. A ja właśnie lubię włosy po nafcie, ale nienawidzę zmywania jej
A co do oleju - 60zł?! http://mazidla.com/index.php?option=...=120&Itemid=10 -tutaj proszę bardzo olej kokosowy za 5,32 + przesyłka jakoś 9 z groszami

snowhitee
- jaka mało urodziwa ?! Próbuj, naprawdę ! Zobaczysz, jeszcze coś z tego wyniknie, a jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedzieć To widzę, że Twój , tak samo jak mój - woli krąglejsze kształty, ale ja dałabym się pociachać za taką figurkę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-15 o 22:49
Stary 2010-10-15, 22:48   #683
CABIN CREW

Cytat:
Dlatego proponuje Ci brąz. Ja mam od 3, czy 4 lat ciemniejszy brąz i świetnie się w nim czuje. Choć zafarbuje na inny to zawsze wracam do "swojego" koloru.
no, ja bede farbowała pewniena początku listopada więc mam jeszcze 2 ygodnie do decyzji

Cytat:
nawet nie musze robic tak to wygladahttp://www.allegaleria.pl/images/a8b1ycrreusz9iaesb.jpg

moim zdaniem najlepiej w blond sliczna jestes
dziękuje,dziękuje....:cmo k:

Cytat:
caate - Kochana jesteś Tak dla mnie kolejna krostka,grudka,pryszcz to taka wewnętrzna porażka, każde takie coś to dla mnie kolejny krok do okropnego wyglądu..Wiem o tym, że jest wiele osób które mają tak okropne stany cery-gruda na grudzie, krostka na kroście, zbierająca się ropa itd.itp że z moją czuliby się pewnie o niebo lepiej, ale ja czuję się z tym wszystkim źle, bo wiem też, że są tacy, co nie mają , lub mają znikome niedoskonałości i mogą bez obaw pokazywać się bez makijażu..Dlatego po swojemu z nimi walczę, wiedząc, że to co robię jest złe i to jest podłoże psychiczne, na pewno Ja już tyle z nią cudów wyczyniam, ogólnie większość kosmetyków, które posiadam i kupuję to te do cery..Myślałam też nad tymi tabletkami co polecałaś, ale jednak 60zł na miesiąc..Mi dermatolog przepisała Laktocer, ale średnio mi pomogły, praktycznie nic..
Aż mi się buźka uśmiechnęła jak przeczytałam to -> "i olej te pryszcze ktore sa, nie stresuj sie juz nimi bo tylko im pomagasz w mnozeniu sie, daj im spokoj" Obiecuję sobie, obiecuję Tobie, wszystkim i wszystkiemu - tak, desperatka , iż od tej pory NIE WYCISKAM. I błagam, żebym dotrwała, bo to jest mania, totalne uzależnienie..
Dobranoc Będziemy czekać , miłego tygodnia

samaraNW - dobranoc

Oprócz opisywanego wcześniej porannego spamowania było jeszcze:
- aktualnie druga zielona herbata
- zero prostowania : dzień 5 !
- zero makijażu - oprócz kremu BB - wygląda jak podkład, no ale to krem
- raz jeszcze balsam na ciało, krem do stóp i rąk
- wieczorne mycie twarzy przy użyciu szczoteczki
- krem nawilżający od derm. + brevoxyl na twarz na noc
- wazelina kokosowa na usta na noc
ale jak patrze na twoje zdjęcia to wcale nie widzę tych niedoskonałości na twojej buźce...naprawdę jest dobrze...
ale wiem, że my mamy skłonnośc do przesady w końcu wszystkie chcemy wyglądać doskonale

Cytat:
Sam przyszedł do mnie! A dokładnie to wszystko opisałam w klubie.
Właśnie myślałam, że dokładnie zmyłam ten olejek. Jeszcze Waxa później nałożyłam, a tu nadal coś zostało. Ja nafty nie chce używać ze względu, że ciężko ją się zmywa.

Teraz mi się przypomniało, że chciałam sobie kupić olej kokosowy w sklepie ze zdrową żywnością, a tu babka mi powiedziała, że 60 zł. kosztuje. Trochę za dużo, jak na moją kieszeń.

na allegro kupowałam olej parachute za jakies 33zł- pól litra

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
ojej dziekuje nie nie probowalam, za malo urodziwa na to jestem

angelinmyheart rowniez dziekuje podnioslyscie mnie troche na duchu bo ostatnio nawet TZ marudzi ze moglabym troche przytyc.

masz idealną figurę... ehh...co ja bym dała żeby być szczpła.....

ZALATANA......
Stary 2010-10-15, 22:54   #684
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
angelinmyheart - tak, tak przeczytałam właśnie, naprawdę bardzo się cieszę, że już wszystko dobrze!!!
Ja też tak sądziłam, że dobrze i że są super oczyszczone, a tu taka niespodzianka.. A ja właśnie lubię włosy po nafcie, ale nienawidzę zmywania jej
A co do oleju - 60zł?! http://mazidla.com/index.php?option=...=120&Itemid=10 -tutaj proszę bardzo olej kokosowy za 5,32 + przesyłka jakoś 9 z groszami

snowhitee
- jaka mało urodziwa ?! Próbuj, naprawdę ! Zobaczysz, jeszcze coś z tego wyniknie, a jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedzieć To widzę, że Twój , tak samo jak mój - woli krąglejsze kształty, ale ja dałabym się pociachać za taką figurkę
no malo, za malo na modelke ale dziekuje i tak TZ wolalby mnie w wersji kraglejszej

Cytat:
no, ja bede farbowała pewniena początku listopada więc mam jeszcze 2 ygodnie do decyzji

dziękuje,dziękuje....:cmo k:

ale jak patrze na twoje zdjęcia to wcale nie widzę tych niedoskonałości na twojej buźce...naprawdę jest dobrze...
ale wiem, że my mamy skłonnośc do przesady w końcu wszystkie chcemy wyglądać doskonale

na allegro kupowałam olej parachute za jakies 33zł- pól litra

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

masz idealną figurę... ehh...co ja bym dała żeby być szczpła.....

a przepraszam a Ty to co? szczupla laska jak sie patrzy i nie marudzic prosze

No dziewczynki ja mykam ogladac simpsonow z TZ-em
Dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2010-10-15, 22:57   #685
_Alessandra
Zakorzenienie

Kitka - a jednak chyba dziewczyny mają rację co do tych brązów, tak się teraz przyglądałam zdjęciom i przyznaję im rację
Wiesz, te zdjęcia są z Hiszpanii i tam , jak już wspominałam, buźka naprawdę mi się ogromnie poprawiła, a wróciłam tu i znów porażka...Może za niedługo uda mi się kupić zasilacz do aparatu, to wstawię na chwilkę zdjęcie kawałka twarzy bez makijażu, to zobaczysz, że jest naprawdę źle..
Hmm, kurcze szukałam po internecie, ale nigdzie nie ma tego co bym chciała, ale znalazłam coś takiego : http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=616 i to jest inna odmiana trądziku, ale chodzi mi o te czerwone plamy na dole - to ja mam coś takiego + coś takiego jak ma ta dziewczyna na prawym policzku : http://luskiewnik.strefa.pl/acne/index.htm no i takie ranki i strupki po nich...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-15, 23:03   #686
angelinmyheart
Zakorzenienie

Alessandra i Kitka właśnie 60 zł. to masakrycznie dużo i chyba jednak zamówię przez internet.

Kitka to po farbowaniu czekam na zdjęcie!
W sumie ja od jakiegoś czasu też mam ochotę na farbowanie, ale trochę szkoda mi włosów.

Ja idę, więc dobranoc!

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-15, 23:31   #687
_Alessandra
Zakorzenienie

I ja idę za chwilkę spać, więc się żegnam, dobranoc !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-15, 23:52   #688
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

snowhitee cześć

Alessandra witaj

Twoja mama ma tak jak moja - nawet o zwykłym kremie do twarzy jej musze przypominać

Przed pójściem spać, po prysznicu nabalsamowałam sie, umyłam twarz żelem z Garniera, nałożyłam peeling enzymatyczny z Ziaji, będzie jeszcze tonik, krem na twarz i pod oczy i posmarowanie rąk

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 07:43   #689
samaraNW
Zakorzenienie

dzień dobry
ja już:
lorys zmieszany z odżywką garnier nutri-odbudowa
krem do rąk
krem do stóp

zaraz będzie:
depilacja pach i brwi
golenie nóg
krem łagodzący po depilacji
Stary 2010-10-16, 08:21   #690
loluska
Zakorzenienie

Hej kochane ja zaraz mykam do fryzjera, mam nadzieje ze zrobi mi ta cudowna fryzurkę którą kiedyś wklejałam ciągle się SPAmuję żeby ładnie wyglądać, w końcy prawie cała rodzina Tż na tym weselu będzie ucieknę chyba

angelinmyheart niestety nie było mnie na wizażu jak pisałaś że masz problemy z Tż, obiecuję nadrobić, i cieszę się że już jest wszystko ok

Kitka pięknie ci w każdym, ale najlepiej ci chyba w blondzie

snowhitee

wysyłam zaproszono

Czekoladowa sukienka piękna choć nie w moim stylu, ale Ty na pewno będziesz super w niej wyglądać ja bym się bała zamówić sukienkę na all...

dobra mykam, odezwę się może później a jeśli mi się nie uda to najpóźniej w pon miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości