|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rocznik '92! część 21 - my się zimna nie boimy bo gorące dyskuje prowadzimy!
zawi super paznokcie!
![]() ![]() ent ja chyba pobiję was wszystkie kasą dostawaną za stanie na promocji - 5,50/h... nie dośc, że miałam taką chu*ową, że głowa mała, tak że nikt nie chciał nawet mnie słuchać, to jeszcze do dzisiaj mam uraz ale w sumie jak ciśnie na kasę to bym poszła znowu... tylko że z mojej firmy dzwonią akurat wtedy, gdy mam lekcje i nie mogę odebrać Kongo mam nadzieję że z Twoim tż wszystko sobie wyjaśnicie i będziecie się więcej spotykać ![]() A ja dzisiaj mam jakiś taki dziwaczny humor. Tzn wieczorem, jak na okres, a dostanę go dopiero za tydzień Mimo, że biorę tabsy przecież... może to pogoda, albo coś?Chciałam poprawić humor mojemu smutnemu tżowi i zaprosiłam go na taki turniej snookera, na który się zjeżdżają ludki z Europy, a on ma na jego punkcie kręćka co prawda dużo by mnie wyniosły bilety, ale smutno mi było, że chodzi taki zdołowany. Ale on powiedział, że woli zagrać ze mną niż patrzeć cały dzień na innych. No to w nd zabieram go... znowu mnie ogra
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rocznik '92! część 21 - my się zimna nie boimy bo gorące dyskuje prowadzimy!
Ide jutro do tż (na wolną chate)
|
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
ide spac.
dobranoc kocice;*
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Pruya...eature=related
Lil na poprzedniej stronie masz fajne utworki
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty już nie jesteś dziewicą, czy jeszcze jesteś, bo mam troche braków i już troche się pogubiłam
A ja kartkówke z matmy i troche angielski, więc się nie przejmuj O, będzie bal seniora?! Wg mnie wyglądasz bardzo ładnie |
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
no i na dobranockę macie (Lily posłuchaaj);D
http://www.youtube.com/watch?v=u8nQa...eature=related
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna nutka BYW., piękne paznokcie. Jak takie zrobiłaś? Sama czy u kosmetyczki? ![]()
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
sama-stempelkami z essence
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham mojego tż, wiecie?
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie seks .teraz już tak
|
|
|
|
#191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
?????????????????? No to juz przegiecie pytki grube:O:O:O w zyciu a tyle bym nie stanela...toz to masakra...hostessy zazwyczaj maja 8 zl gdzie minimum...a 5,50 to przebilo nawet mnie:O Wygrałas;p to ja jutro za swoje 6 ide z ochota na te 11 godzin heh;p masakra
|
||
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale nic... więcej się wykrozystywać nie dam chyba że będę potrzebowała naprawdę mocno kasy...ale potem chodziłam robić coś innego nie z tej firmy... lajtowa praca, układanie papierków za 8zł/h, kiedy chcę i na ile chcę
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
a ja muszę czekać na niedzielę
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- trzeba się zbierać spać jutro mam zapracowany dzień nienawidze się uczyć wiem, mało ambitne i w ogóle ![]() buźka! ![]() ![]()
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajne z tymi papierkami skoro ustalalas sama itp ![]() i dobra stawka Lil raz go kochasz,raz Cie wkurza,raz masz go dosc,codziennie inaczej...Troche to dziwne bo sama mowilas ostatnio po klotni ze seksu dlugo nie bedzie,a teraz ma wolna chate to juz lecisz mu się dac;] On nie nabierze do Ciebie szacunku bo ma wszystko na kiwnięcie palcem ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Dobranoc ![]()
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
NIKT NIGDY mnie tak nie zranił.. NIGDY.. OW przyszedl do baru, taki naje*any, ze nigdy go takiego nie widzialam.. dosiadl sie i przez 5 minut gadalismy.. powiedzial, ze tydz temu zmarl mu dziadek.. i nie moze sie ogarnac.. byl dla mnie taki chamski... powiedzial, ze ostatnia rzecza, na ktora moge u niego liczyc sa uczucia i ze przeprasza.. ja na to z zimna krwia: prosze i usmiech.. poszedl obsciskiwac sie z jakas panna, w sumie to z siostra bylej, ktora go niezle zrobila.. KONIEC...
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o fuck....co za idiota.....ja pierdziele....co za jelop;/;/;/ co za debil.... nie wierze ![]() ![]() ( tak mi przykro![]() ![]() Jejku....normalnie chyba nie usne takie mam cisnienie na tego typa/;/;/ wrrr musze zmykac,ale jutro wejde moze przed praca...bez jaj az mnie cos trafia...kut.as;/ |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
matko, Oluśśśśś
nie wiem co powiedzieć... facet widocznie nie jest Ciebie wart ![]() ![]() trzymaj się, skarbie ![]() nie jest wart Twoich łez
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem z tz
|
|
#200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
( glupek, frajer i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() no i jak to się stało?
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
miałaś czekać
i jak to wyszło wszystko ?oluśka - o matko co za cham i prostak ;/ ty u niego na uczucia liczyc nie mozesz, ale tamta panne śmialo mogl obsciskiwac ;/ .Wspolczuje ci, okropnie musialas sie czuc. Ale nie był Ciebie wart
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2011-08-14 o 21:27 |
|
|
|
|
#203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaczal mi "klepac jazde", udawal wielkiego ura bura, byl strasznie niemily, ale ja milsza nie bylam.. w koncu wypalil z tym dziadkiem.. ja, ze nie wiedzialam, ze przykro mi.. on, ze kazdego to czeka, ze mnie tez ja ze no tak.. a on z taka ironia: jaka szkoda..i za chwile z tymi uczuciami tak do mnie.. od razu jak to powiedzial, wstal i poszedl do tej dziewczyny.. ja nie wytrzymalam, poszlam na zewnatrz i zaczelam plakac.. w koncu sie ogarnelam jakos i wrocilam do srodka.. posiedzielismy i gdy wyszlismy, patrze, a on jest na dole z ta panna.. zaczal zaczepiac moja kolezanke, ale powiedziala, zeby spie.dalal.. stalam niedaleko wejscia, panna weszla, on za nia i jak wchodzil tak mnie zmierzył wzrokiem.. nigdy tego nie zapomnę.. nigdy... nie wiem czy w nocy wgl spalam, lzy lecialy mi ciurkiem, no masakra.. ufalam mu..jeszcze jak bylam w barze, jakas kolezanka puscila mu strzale.. jak juz wyszlam z baru, zadzwonil do mnie, ze do niego dzwonilam, cos znowu zaczal cwaniakowac i się rozłączył!!
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2010-10-16 o 09:34 |
||||
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
[
20.12.2007 Edytowane przez Movement Czas edycji: 2011-08-15 o 14:08 |
|
|
|
|
#205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anekk nie płakaaajj! fajne;p Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
opowiadaj! ![]() taa to jak zwykle idealny związek. chciałąbym być tyle czasu z tz i dalej sie tak wszystkim jarać ![]() oluśka- ale typ;/ joooj co on odwalił w ogóle;/ nie jest ciebie wart kretyn;/ jooj najchetniej to bym do niego podeszła i mu bombe za.je.bala;/ nie przejmuj sie nim kochana, znajdziesz lepszego na pewno no nie moge z typa;/ asiek- tylko wiesz u nas nie ma tak no to dawaj przyjdz do mnie teraz, bo on mieszka w innym mieście co znacznie utrudnia sprawe ![]() kurde chciałabym być oschła dla tż, zeby sam sie domyślił ze cos jest nie tak, ale po pierwsze to nie wyjdzie bo i tak sie nie domysli, a po drugie nie dam rady, bo nie widziałam go od poniedziałku i najchetniej bym go tak wyprzytulała, ze meksyk.. Powiem mu ze mi go brakuje. no ale co mam dalej powiedziec. tak zeby nie było dosadnie ale zeby zrozumiał. bo ja nie potrafie tak prosto z mostu. help me part 2.
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Oluśka przykro mi strasznie, nie wiem jak Cie pocieszyc bo wiem ze to nic nie da, mozesz sie jedynie cieszyc ze juz teraz pokazał jaki jest, zanim sie bardziej zaangażowałaś, trzymaj się i pokaż temu ku***owi ze nie jest Ciebie wart, bo nie jest a taka laska jak Ty zasługuje na kogoś lepszego
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- ja też bym mu za***ała, cwaniaczek jeden :/
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
czuje się jak frajerka.. wykorzystana.. nie wiem po co to wszystko bylo.. moze ja cos zle zrobilam, z tym dziadkiem, jak on tak powiedzial.. nie przytulilam go ani nic.. a on jak to mowil nawet nie spojrzał mi w oczy..
o i ta laska to podono ma chlopaka, to jest siostra jego bylej, wiec nie sadze zeby do niej zarywał.. jej sie zwierzal, a mi nie... moze powinnam cos innego powiedziec, inaczej sie zachować? nie wiem co się stało.. jeszcze niedawno było tak pięknie.. to wesele.. ten pocałunek, mówił, że o nim marzył.. a teraz.. Boze.. taka pustka..
|
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemaaaanko
![]() ![]() Cytat:
Widzę poprawę, oby tak zostało. Cytat:
Ale jak, jest u Ciebie obecny tż, czy wróciółaś do ex'a? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
To jest dzisiaj? Wkur*** mnie jeden wątek :/ Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-10-16 o 10:09 |
|||
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki wątek?
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
oluśka no co za typ.. nie tłumaczy go nawet to, że był na***any, bo zazwyczaj człowiek jest tak na prawdę prawdziwy po %, zresztą zgadzam się z niby, że dobrze, że teraz pokazał jaki jest na prawdę, a ty nie masz się obwiniać, powiedziałaś, że jest ci przykro.. a ta typka, może jest zbyt łatwa, dlatego nie chciał się jej zwierzyć.. albo np chciał się jakoś odegrać na swojej byłej, skoro to jej siostra.. może on jest jeszcze gotowy na coś poważniejszego, skoro ci powiedział, że ostatnie na co możesz liczyć to uczucia? i może w pewnym sensie nie chce ci robić nadziei
właśnie tak wchodzę na fb i patrzę A. w związku.. a ja oooo opowiadaj!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

ale w sumie jak ciśnie na kasę to bym poszła znowu... tylko że z mojej firmy dzwonią akurat wtedy, gdy mam lekcje i nie mogę odebrać

Mimo, że biorę tabsy przecież... może to pogoda, albo coś?
niż patrzeć cały dzień na innych. No to w nd zabieram go... znowu mnie ogra