|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Gdziekolwiek spojrzała, widziała to, co straciła.
#3782 |
Rozeznanie
|
miłość? miłość będzie dopiero wtedy, gdy będziecie mogli usiąść sam na sam i godzinami rozmawiać o tym co było śmiejąc sie do łez, tak zwyczajnie zaczynając od 'a pamiętasz jak..'
#3783 |
Zadomowienie
|
agattee Artistic Soul BananowaBrazylijka CaMa caroline060 caroline2324 chocolaaate ciiri cookiecrisp absurdalnie dontgivemenames TiS DorotaComa extremalna kamisha kamma1507 keeendy kochanaa latin poprostuasiss otojest me9so3horny magari91 ma4dziar4 Panna Migotka panna miodowa Primadonna takagwiazdka mandarynka together93 siatkarka18 blondii69 drift boundlessly agrr always be yourself diva069 CukrowaPanna grise Kinderka13 Little Balerina nieliczylamwcalesie nydee xxxlolkaxxx groszek ouu jednanamilion lall powinnam chocapic hotiie cherry pie uwielbiaj
:rudamiłość ever: możesz dotykać mnie słowami, otulać spojrzeniem.
zakochaj się w mojej wrażliwości. moja głowa jak gąbka nasiąknięta negatywnymi emocjami dałam Ci serce na dłoni, które pięknie komponowało się z moimi paznokciami pomalowanymi na krwisto czerwony kolor
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-10-16 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Raczkowanie
|
Podnieść się? Potrafię to zrobić ale zwlekam z tym, bo mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto bezinteresownie mi pomoże, po prostu podejdzie, poda rękę i powie 'Jestem z Tobą'.
Wolę jednego prawdziwego przyjaciela od setki takich, którzy przy pierwszej lepszej okazji wbiją mi nóż w kręgosłup. Uwierzyłabym Ci gdybyś powiedział mi, że przed Twoim domem wylądowało UFO, uwierzyłabym gdybyś wmawiał, że w środku lata pada śnieg. Lecz nigdy więcej nie uwierzyłabym gdybyś powiedział 'Kocham Cię' -Zapłacisz Mi za to. -Za co? Za to, że to uczucie zgasło? Nie, nie odebrałeś mi wiary w miłość. Nadal ją mam. Ty tylko odebrałeś mi nadzieję na to, że faceci jednak mają inteligencję. Jedni kochają. Drudzy nienawidzą. A ja nie wiem co czuję i dobrze mi z tym. A gdybyś znalazł bardziej zielone oczy? Gdybyś zobaczył czerwieńsze usta? Odszedłbyś? Zraniłeś Mnie. I Masz gdzieś współczucie i równie denne uczucia prawda? Masz głęboko gdzieś to, że przez Ciebie ktoś nie może zmrużyć oka! |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Przyczajenie
|
Mam takie dni, że wolę spędzić wieczór na zimnym parapecie, wpatrzona w nicość, z bezsilnością w oczach pić ciepłą herbatę. - rozjaśnić Ci włosy ? ![]() - a rozjaśnić Ci życie ? <3 (rozmowa z przyjaciółką) |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Raczkowanie
|
Duuża grupka was mi się uzbierała
![]() ![]() mad_woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami tylko ciekawi mnie, kto pod moją historią podpisał się "Kocham Cię ;* - Twój"
#3787 | ||||
Raczkowanie
|
fajne. a poza tym dolanczam sie do Paralogicznej- czyzbys chciala po prostu nabic sobie wiadomosci ?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() + miło mi że się wam podoba bo mi kilka razy mój nick umknął ![]() Nie zmieniaj się chodź ze mną,
Pokonamy razem wieczność. Wiesz przecież - masz mnie . Wiesz to dziwne, że nawet Twoi kumple Mają do mnie większy szacunek niż Ty. Wystarczy jedno spojrzenie I padam na kolana Z głową nisko błagam Kochaj !
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-10-15 o 22:45 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
brak weeny mnie dopadł. znowu będę rzadziej. wiecie, że was kocham, nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Raczkowanie
|
o kurcze. ale wy pędzicie...
![]() ________ i znowu się nakradłam. ![]() /to już moje takie uzależnienie od was/ Onax3 , lucyferowa , m o n , TurlajDropsa , marikab , SparklyAngel , Toogether93 , BoTylkoTyPotrafiszByć x3 , rumuneczkaxd , blondii69 , soniss , Artistic soul , your blue eyes , mad_woman , LadyBerry , absorbeed , Frutellka xD , KaMa2704 , einhell , patrysiowa_ , otojest , LoveYourEyes , PaniJana , kontrastowao , parala , latin , BrillanteAstro5. + mad_woman, tak ja ciebie wielbię. + PaniJana, ja wcale nie żartuję. jestem poważna jak nigdy. + dziękuję za pochwały, bo coś mi tam mignęło. /ale to było dawno. jakieś 4 strony wstecz/ *** Powiedziałeś, że osłodzisz życie. A dałeś tabliczkę gorzkiej czekolady. *** Pójdę tam, gdzie nie będziesz mógł mnie znaleźć. *** "I może dobrze, że los nie postawił na nas.?" *** idź przed siebie. i nie odwracaj się. nie masz już po co. ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-16 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Raczkowanie
|
poprostuAsiss&rudawiewior a <3<3<3
^dziękuję bardzo za pochwały, coś mignęło. ![]() wena mi uciekła. Powiedz, ze tesknisz i odejdź. Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-10-16 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Przyczajenie
|
POPROSTUASSIS jesteś wielka ! kradnę . ![]() ' chyba będzie najlepiej, jak kupi pan bilet powrotny z mojego serca ' ' mam Ciebie w oczach , poznasz mnie po tym . ' ' są takie chwile , kiedy człowiek - przytuliłby nawet jeża . ' ' albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko, nawet miłość . ' zabraniam Ci , mnie opuszczać . nawet nie wiesz do czego jestem zdolna by Cię odzyskać . i może lepiej żebyś nie wiedział . ' wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? wtedy, gdy On zakocha się we mnie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będę szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za mną jak sto innych facetów! Wtedy, gdy nie będzie cenił mnie za to jak wyglądam, ale jaka jestem i kiedy uświadomi sobie, że daję mu więcej emocji niż gra komputerowa . ' / sorrki , że takie przydługie . ; dd / najbardziej kochała w jego głosie to , jak specyficznie wypowiadał jej imię . ![]() ' nigdy nie odnajdę tamtych dni , i nie wróce nigdy tam . ' ' a teraz wybacz , pójdę do domu , i dostane szału . bo Ciebie nie będzie przy mnie . ' ' własnie teraz zabrakło Ci uczuć . właśnie dla mnie ... ' ' - Płaczesz ? - Nie... - Tylko co ? - Tylko nie mam już do tego wszystkiego siły... '
#3792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jej...dziękuję ![]() nie spodziewałam się tego , tworząc te moje badziewia . już nie mam na kogo krzyczeć .
nie , tym razem nie napiszę pierwsza . 'aha ' to wszystko co masz mi do powiedzenia . ? nie przeszkadzaj sobie.pisz z innymi.z nimi się lepiej pisze.i na kogo teraz mam się złościć . ? nie mów nic.zapominam , że istniejesz .
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Raczkowanie
|
gdzie pani o nicku "MalowaneMaki"?
![]() "Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne" "Coraz częściej miewam te potworne dni bólu, cierpienia i tęsknoty...Wcale nie jest mi źle, nie! Cieszę się, że zmrok zapada tak szybko. Tak późno widzę słońce.Nie jesteś moim promykiem słońca - oślepiałbyś mnie.Wolę Ciebie zimnego, pochmurnego. Mój wewnętrzny mrok tylko Ciebie pragnie...Popatrz jaka mała granica tworzy się między przyjaźnią a miłością.Pamiętasz tę naszą granicę, pamiętasz jak smakuje?!Pamiętasz twój pierwszy krok na jej drugą stronę....?!Pierwszy krok w tył?!Myślę o Tobie, tak wiem... powinnam przestać!Dlaczego?!Kto mnie rozgrzeszy? Ty? Bóg?Nie, nikt nie da rady. Moje uczucie zbyt silne jest!Boję się...Odejść bym wolała lub być bliżej Ciebie..." "Miłości nie wolno kalać przyjaźnią. Koniec to koniec." "A w środku tego piekła jesteś Ty - Co zrobisz z tym?" "Wszystko do dupy. Czemu szczęścia nie da się kupić. ?"
#3794 |
Raczkowanie
|
Onax3 , lucyferowa , m o n , TurlajDropsa , marikab , SparklyAngel , Toogether93 , BoTylkoTyPotrafiszByć x3 , blondii69 , soniss , Artistic soul , your blue eyes , mad_woman , LadyBerry , absorbeed , Frutellka xD , KaMa2704 , einhell , patrysiowa_ , otojest , LoveYourEyes , PaniJana , kontrastowao , parala , latin , BrillanteAstro5.
siatkaara - dziękuje za wyróżnienie perełko . ![]() _______________
'Nie pragnę zemsty , nie pragnę Ciebie . Już nie warto . ' Sztuką jest mieć 'wyj*bane' nawet , gdy pęka serce . 'Ty pewnie nie przejmujesz się tym co było , nie wspominasz , a ja ? Ja żyje tymi wspomnieniami . Nie potrafię inaczej . Nie potrafię o Tobie nie myśleć . ' ' Gdyby wspomnienia odlatywały razem z dymem od papierosa . ' Byłam na imprezie . Była też tam typiara której nie znoszę . Podeszłam do niej z drinkiem stukając o jej browar i mówiąc 'zdrowie pustych szmat , nie ? ' nie załapała . Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-10-16 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Raczkowanie
|
Zupełnie inaczej jest jeśli masz kogoś, kto Cię kocha.
to Ci daje setki powodów aby żyć. zapomnę, kiedyś zapomnę ze byłeś całym moim światem a potem znów otworzę oczy i zrozumiem, że to tylko piękny sen... " Znać drogę to jedno, ale podążać nią to co innego ..." "Były dwie siostry - Noc i Śmierć, Śmierć większa ,a Noc mniejsza. Noc była piękna jak sen a śmierć... Śmierć była jeszcze piekniejsza ..." "Cierpienie należy do życia. Jeśli cierpisz, znaczy, że żyjesz. Pogódź się z tym mała dziewczynko." "Czasami jest pełno ludzi tylko po to, aby głębsza była samotność. Tak bardzo jestem sam, że nawet mnie ze mna nie ma " Miłość jest jak bańka mydlana: gdy pęknie, drugi raz taka sama nie powstanie, lecz nowa może być jeszcze piękniejsza "Ludzkie łzy to z jednej strony wyraz ogromu cierpienia, lecz z drugiej także ulga. Razem z łzami wypływa cierpienie, by zrobić miejsce na nową, kolejną falę bólu. Inaczej ból przestałby się w nim mieścić."
#3796 |
Raczkowanie
|
siatkaara -I może dobrze,że los nie postawił na nas.? - cudzysłów maleńka
![]() absorbeed - wracaj szybko ![]() rumuneczka - Sztuką jest mieć 'wyj*bane' nawet , gdy pęka serce . Byłam na imprezie . Była też tam typiara której nie znoszę . Podeszłam do niej z drinkiem stukając o jej browar i mówiąc 'zdrowie pustych szmat , nie ? ' nie załapała . - pierwszy był niedawno, a drugi to o ile się nie mylę to jest Chcolaaate, albo agatka944 bo się kiedyś o niego sprzeczały, wiec oba w cudzysłów. ![]() Ale on jednym spojrzeniem potrafił sprawić że wychodziło słońce,
Mimo iż za oknem padał deszcz. Jesteś pierwszym chłopakiem dla którego zmieniłam styl, Starałam się rzucić fajki, Przestałam pić i jarać. Dla którego uciekałam z lekcji I oszukiwałam mamę żebyśmy mogli iść zaszaleć na imprezie. Jesteś również pierwszym chłopakiem, który mnie zostawił.... Być może kochałam Cię za bardzo, Za dużo mnie było w Twoim życiu ? `Mimo wszystko potrzebuje tego bałaganu który robisz w moim życiu`. Wyobraziła sobie bezsenne noce,setki pieniędzy wydane na papierosy, alkohol i leki- nasenne lub przeciwbólowe. Zobaczyła siebie wiecznie zapłakaną bez chęci do życia. Miała przed oczami obraz siebie samej siedzącej na dywanie w porozciąganym swetrze, na podłodze leżały ich wspólne zdjęcia na których byli szczęśliwi- w co nie mogla uwierzyć, po tym co ostatnio przeszli. A kiedy otrząsnęła się i znowu widziała jego, z pytającą miną i czekającego na odpowiedz, powiedziała; -Nie. Nie jestem gotowa na miłość... Ale on był dla niej wszystkim i nicość jaka zapanowała by w jej życiu gdyby odszedł, była nie do opisania. Tak bała się... Co zrobisz, gdy odejdę? Czy zapłaczesz, czy się nie przejmiesz? Będziesz błagał o przebaczenie, Czy znów zapanuje miedzy nami milczenie? Inną dziewczynę sobie znajdziesz, Z którą tez ` będzie ci się żyło jak w bajce`? A może będziesz czekał aż wrócę, Bo przecież jak cie kocham - to muszę....
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-10-16 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i proszę, bywaj częściej ![]() Cytat:
___________________ 'anyone can hurt someone they love'
każdy może zranić kogoś, kogo kocha 'Dorastając uczymy się, że nawet ta jedyna osoba, po której byś się nie spodziewał nigdy, że cię zdołuje, prawdopodobnie zrobi to. Będziesz miał złamane serce, prawdopodobnie więcej niż jeden raz i silniej za każdym razem. Będziesz także łamał serca, więc pamiętaj jak się czułeś, gdy twoje było złamane. Będziesz walczył z najlepszym przyjacielem. Będziesz oskarżał nową miłość o rzeczy, które zrobiła poprzednia. Będziesz płakał, bo czas ucieka za szybko i być może stracisz kogoś, kogo kochasz. Więc rób za dużo zdjęć, śmiej się za często i kochaj jakbyś nigdy nie był skrzywdzony, ponieważ każde 60 sekund, które spędzasz smutny, to minuta radości, której nigdy nie odzyskasz.' 'Kocham, kiedy nie mogę zasnąć w nocy, ponieważ rzeczywistość jest nareszcie lepsza od moich snów.' 'w porządku, przyznaję. myślę o tobie codziennie w każdej sekundzie. uwielbiam o Tobie mówić. kiedy Cię przytulam, marzę o Tym, by już nigdy nie wypuścić Cię z rąk. śnię o Tobie każdej nocy. zawsze gorączkuję gdy Cię widzę i jestem zupełnie, całkowicie w Tobie zakochana.'
![]() |
#3798 |
Raczkowanie
|
kradnę
![]() Jeśli mógłbym cofnąć czas Pójdę gdziekolwiek pójdziesz ty Jeśli mógłbym sprawić byś była moja Pójdę gdziekolwiek pójdziesz ty Teraz wiem, jak mniej więcej, Będzie wyglądać moje życie i moja miłość W Twoim sercu, w Twojej pamięci, zostanę z Tobą na zawsze Jeśli bym mógł, zrobiłbym to, Pójdę gdziekolwiek pójdziesz ty Wysoko, czy nisko, pójdę gdziekolwiek pójdziesz ty |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakoś mi to z głowy wyszło... ![]() Cytat:
Cytat:
+ rumuneczka - nie ma za co. ; * *** Tak jakoś nijako mi bez ciebie. *** 'i wybuchne śmiechem Ci prosto w twarz gdy jeszcze raz wspomnisz o miłości' P.S. tak jakoś głupio mi się wysłało na początku. Sory.
![]()
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-16 o 10:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
dream big
|
*ten facet mnie zabija, przekłuł moje serce. *masz kryształowe spojrzenie.
![]() |
#3801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ten wyżej kradnę ![]() need you love - okradam. neversaynever - okradziona. naiwnie_ - zabieram kilka ![]() ______ `naiwność bierze górę nad podświadomością.` "I nagle zanurzyliśmy się błogo w naszym małym, lecz doskonałym kawałku wieczności" ' Moja rozpieszczona damo,precz z miłością naciąganą ' już w tym momencie nikt by nie wiedział, co ma myśleć. `X:ty weż nie przeklinaj T:Ja nie przeklinam. Używam tylko partykuły wzmacniającej`
![]() |
#3802 |
Raczkowanie
|
Zakochałam sie w tej piosence
![]() często to właśnie z niej czerpie inspiracje do opisów Spróbuj powiedzieć to nim uwierzysz że nie warto mówić kocham Spróbuj uczynić gest nim uwierzysz, że nic nie warto robić Nic, naprawdę nic nie pomoże jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości Musisz odnaleźć nadzieję i nie ważne, że nazwą Ciebie głupcem Musisz pozwolić, by sny sprawiły bys pamiętał, że Nic, naprawdę nic nie pomoże jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości Moja i Twoja nadzieja uczyni realnym krok w chmurach Moja i Twoja nadzieja pozwoli uczynić cuda Nic, naprawdę nic nie pomoże jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2010-10-16 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Raczkowanie
|
nie wierzę,ja? czy to na pewno ja? ; OO jeśli tak,to mam takiego banana na buźce,że łoooł . ; ] ;*
Cytat:
![]() łoł ; * kłaniam się i nie wierzę nooormalnie. szok ![]() "
Optymistka z przerażającym poziomem naiwności.Jesteśmy malarzami własnego życia. Od nas zależy czy nasz obraz będzie budzącym podziw arcydziełem, nieudaną reprodukcją, a może zwykłym obrazkiem namalowanym ręką dziecka i wypełnionym kolorami najprawdziwszych uczuć. [...] po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią nie jak na przedmiot, nie jak na piękną kobietę, lecz w sposób nieuchwytny, jakby przenikał na wskroś jej duszę, jej strach, jej kruchość, jej niezdolność do walki ze światem, nad którym pozornie dominowała, choć tak naprawdę niczego o nim nie wiedziała w pewnym momencie jesteś tak przyzwyczajona do samotności, że tracisz zdolność kochania. 1000 razy ''kocham'' w zeszycie, na prawdę. Powiedz mi po co wydarłeś tą kartkę? " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Rozeznanie
|
miło ♥
to ∞ and beyond do nieskończoności i dalej do you mind if i sat next to you and watched you smile? masz coś przeciwko, żebym usiadła koło ciebie i patrzyła jak się uśmiechasz?
#3805 |
Raczkowanie
|
Gdyby , zabrali wszystkie mi dostępne dopalacze zostałabym bez ciebie
![]() Oszukałeś mnie , czas na rewanż ! mam cudownych przyjaciół nie wbiją mi noża w plecy . Tylko w serce , żebym wiedziala kto to zrobił <33 "`W tym roku udało mi się zdobyć wszystko, czego chciałam i wszystko o czym marzyłam… Ale gdzieś po drodze straciłam nawet więcej.. `Spoglądając co chwile w prawy , dolny róg ekranu widzę Twoje imię, Nie , to nie nowa wiadomość.. Tylko znowu zmieniasz status, po co? Ja widzę, że jesteś. A Ty? widzisz mnie? Kiedyś mówiłeś, że czytasz moje opisy.. Lubisz wiedzieć co robie, jakiej muzyki słucham w danym momencie. A no tak , to było kiedyś.. Kiedyś też czekałeś na gadu tylko na mnie, zasypując mnie milionem średników z gwiazdką.. I wiesz.. Jeszcze czasami mam ochotę napisać, tak po koleżeńsku : hej, co tam ? Tylko boję się przeczytać, że czekasz na inną... `Myślę, że mogłabym mieć 5 żyć. Chodziłabym do 5 różnych szkół, mieszkałabym 5 różnych miejscach, i 5 razy zakochałabym się w tej samej osobie. ` chciała wysłać mu pustego smsa. albo kropkę na gadu. cokolwiek, żebym choć raz przez minute była główną myślą w Jego głowie.."
#3806 |
Przyczajenie
|
a odchodząc zabrał tlen,
który umożliwiał mi życie. sens i nadzieję na lepsze jutro. i czuję, że Cie tracę, Ona mi Ciebie zabiera. ta cała sytuacja uświadomiła mi, że nie poradzę sobie bez Ciebie. i choć wiem, że to nie ma przyszłości, nie potrafię się z Tobą rozstać. i ten cholerny ból w klatce piersiowej, kiedy próbuje złapać oddech. a ona po prostu nie umie żyć bez Niego, bo jest całym jej światem.
#3807 |
Raczkowanie
|
miałeś być na zawsze, wiec wróć i |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
pamięta ktoś mnie?
![]() ze wzajemnością kwiatuszku ![]() Okradzione: notcool groszek07 kontrastowao sharmila dresowa otojest siatkarka18 mrs unfabulous
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-10-16 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() *
ponoć ta zima będzie najgroźniejsza z dotychczasowych. w dodatku bez Ciebie. herbata traci ogrzewające własności, gdy poznasz ciepło prawdziwej miłości ![]()
![]() |
#3810 |
Rozeznanie
|
siatkaara - perełko. ach, to zaszczyt. dziękuję. ![]() rumuneczkaxd - słońce, nie spodziewałam się ![]() ![]() justsmilebaby - no nie przesadzaj! ![]() ![]() ![]() Coraz częściej zabijam się na raty. Chciałabym, żeby wszystko było takie idealne. Żeby rano budził mnie zapach Naszej ulubionej kawy, żebym mogła robić Ci śniadanie do łóżka. Najtrudniej być nikim dla osoby, która jest dla Ciebie wszystkim. Wiesz jak to jest, gdy słyszysz sygnał wołania a tu nagle " przepraszamy, wybrany abonent jest w tym momencie nieosiągalny "? Wtedy wiele myśli chodzi po głowie a między innymi jedna najważniejsza : " dla mnie już na zawsze będzie nieosiągalny, przecież ma ją, jestem mu niepotrzebna. "
Czujesz się coraz gorzej i gorzej i gorzej. Udajesz, że wszystko jest dobrze, ale już nie wytrzymujesz.. Wybuchasz niczym tona lawy z wulkanu. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-16 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.