|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Kurdę, tyle razy to już było a ja nigdy nie pamiętam: jak się robiło ten link w podpisie?
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dziewczynki dziękuję bardzo, że dzielicie ze mną moją radość i za wszystkie gratulacje, te sprzed paru dni i dzisiaj...bardzo miło jest to wszystko sobie poczytać
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
aaa wlasnie Dzi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zycze
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi wszystkiego najlepsiejszego!!!
udało mi się z suwaczkiem, yeah ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- To ja już zacznę Was katować organizacją ślubiku, mogę? ![]() Co myślicie o tym miejscu? W grę wchodzi Sala Myśliwska i Pan Tadeusz (wejdźcie w zakładkę wirtualny spacer, sala I i IV chyba)...w Panu Tadeuszu byliśmy na weselu, jedzenie jest bardzo dobre, a to dla nas ważne. Mi się bardziej ta myśliwska podoba...będziemy dopiero pytać o jakieś terminy itp, ale dla samego rozeznanie proszę o radę http://www.zascianek.com.pl/index.php?id=galeriaW ogóle powiem Wam, że już się boję tego załatwiania sali - nic mi się nie podoba i w sumie w Trójmieście nie ma zbyt wiele fajnych lokali
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
hejt ju! ![]() Clariska nie marudź my Ci zazdrościmy, że możesz się budzić codziennie obok ukochanego męża swego ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- popsułam stepperek jest strasznie gorący i zaczął piszczeć jak nie wiem
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku możesz u mnie tylko ja nie z Katowic ale z obok katowic jestem... dokładnie 35 minut autobusem... więc nie wiem czy Ci pasuje
![]() gratuluje zaręczonej iii zazdraszczam jak przystało na zazdrośnice
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że to Tychy, więc musiałabyś się przetransportować do Kato (30-40 minut autobusem) Glenia, prześliczna żabka, cudne pierścionki i bajeczne zaręczyny sensitive, Twój pierścionek też śliczny mam robala w domu nie wiem, co to, ale się go boję ![]() lecę, miłego dnia |
|
|
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
Nie nadrobię
Która streści mi co przegapiłam? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! DOMI SIĘ ZARĘCZYŁA!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-10-16 o 13:26 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj dużo przegapiłaś
![]() Mamy 3 nowe zaręczone! ![]() Najeczko kapciem dziada! między oczy i nie podskoczy
|
|
|
|
#4059 |
|
Konto usunięte
|
O RANY!!!!!!!!!!! DZIEWCZYNY! ALE SIĘ CIESZĘ! ! !
Sensitiv to na Twoim ślubiku na pewno będę ![]() Też chcę pierdzionka
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
aaa cos bym zjadla na obiad dobrego...ale nie chce mi sie isc do sklepu - w domu mam makaron, jajka, ser zolty i pomidora - da sie z tego cos stworzyc?
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Glen mi też się bardziej myśliwska podoba. Jest taka jaśniejsza i bardziej elegancka. Ale skoro chcecie wesele już za rok, to radzę się spieszyć...
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
glenka mi sie bardziej Pan Tadeusz podoba...mysliwska fajna, bo ma kominek, ale te poroza na scianach by mi przeszkadzaly w czasie wesela.... te skory w Panu Tadeuszu tez mi sie nie podobaja ale to juz lepsze nz te rogi...
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no chciałabym bardzo, żeby w tej myśliwskiej się udało, bo to jedna z nielicznych sal która mi się podoba + wiem, że jedzenie i obsługa są dobre...
Carmi no wiem właśnie, że z terminem może być problem, z tym że jesteśmy raczej zdecydowani na wesele w piątek, więc łudzę się, że łatwiej będzie z terminami ![]() W każdym razie ja już w tym tygodniu szukam lokali, piszę maile itp, żeby jak najszybciej to załatwić, bo jednak czasu nie jest zbyt dużo, zaledwie kilka miesięcy...ale damy radę Najgorsze jest to, że wesele będzie spore - ok.120-130 osób pewnie dotrze (licząc, że jakieś 10-20% zaproszonych się nie pojawi), więc wybór sali też jest ograniczony (nie wszędzie są takie duże)...za to dzisiaj całkiem przypadkiem znalazłam zespół, który nam się podoba, jak tylko wstępny termin zostanie ustalony to do nich napiszę, może się uda![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Aha i jeszcze nad czymś takim myślałam (sala kaszubska): http://www.novello.pl/?page_id=14 swoją drogą to nie wiem, o co chodzi z tymi regionalnymi klimatami...chciałabym zwykłą salę w klasycznym stylu, ale zwyczajnie nie ma czegoś takiego jak już to są, ale za małe...kurczę lipa z tym![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- ten dworek też nie jest zły (sala w drugim rzędzie od góry) - tylko nie wiem na ile osób ta sala...http://www.dwor-magnat.pl/galeria.html
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
glenka z tych trzech co pokazalas Kaszubska podoba mi sie najbardziej... swietne te drzewa i zadnych zwierzecych skor czy rogow na scianach jak w tych poprzednich
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic, trzeba będzie się umówić, pojeździć i może uda się coś załatwić chciałabym już mieć salę załatwioną, a reszta to już jakoś się ułoży w sumie śmiesznie tak, że wszystko tak szybko się toczy jeszcze się nie przyzwyczaiłam do myśli o zaręczynach, a już ślubik trzeba planować, bo nie zdążymy...a za rok już będę żonką
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam jajecznice z pomidorem i zoltym serem - musze sie pochwalic ze pyszna wyszla
moze jednak nie jest ze mna tak zle i cos mi w tej kuchni czasem wychodzi
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Glenuś teraz mogę osobiście pogratulować zaręczyn
![]() Sensitive Tobie również gratuluję ![]() Arrakis widzisz jednak potrafisz coś ugotować ![]() Dzi WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEJSZEGO Claris super fotki z wyjazdu małżeńskiego
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2010-10-16 o 15:30 Powód: zapomniałam o Dzi i zdjęciach Claris:) |
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Claris pieknie wygladalas na slubie! No i jak to co teraz przed Toba? Cale zycie z mezem
Kawa gratuluje zareczyn! Zakrecony ten Twoj TZ tak jak i Ty Gleniusia gratuluje zareczyn! Oba pierscionki sliczne no i jaki pomyslowy narzeczony sensitiv Tobie rowniez gratuluje zareczyn! ![]() Dzi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
#4071 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę nadrobiłam...
Claris, Osz rety - przepiękne zdjęcia!!! Cudnie się Was ogląda z Mężusiami ![]() Frezi, suknia jest baaardzo ładna
|
#4073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny Cytat:
jeszcze raz GRATULUJE i bardzo sie ciesze Twoim szcześciem szybko bedziesz Żonką![]() i cudowne pierścionki![]() nie gwałć go już ![]() Cytat:
DZI Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin dużo zdrówka,szcześcia,zadowol enia z pracy i żeby w Twoim życiu ułożyło sie po Twojej myśli i żebyś była szcześliwa i wiecej do Nas wpadała![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4074 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie oglądałam zdjęcia mojej koleżanki ze ślubu i wiecie co...?
CHOLERNIE ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4075 |
|
Wtajemniczenie
|
jeju gratuluje
... tyyyle zareczyn w tak krotkim czasie, chce jeszcze ![]() Dzi 100 latek, duzo milosci i radosci widzialam dzis Jacykowa w Rybniku
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusiu gratulacje
Dzi 100 latek
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak sobie nadrabiam spokojnie i powoli na spokojnie, a tu zaręczyny Sensitiv! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Dzi wszystkiego najlepszego! Sto lat i spełnienia marzeń! Kurde, wkurzyłam się... Znowu jak głupia czekam na TŻ-a, w końcu dzwonię, bo już powinien być jakieś 1,5 godziny temu, a on siedzi na piwie z kumplami i jak zwykle nie raczył dać mi znać... I mam się szybko szykować, bo idziemy na urodziny jego kumpla, mimo że ten kumpel nas nie zapraszał, tylko jak zwykle inny kumpel powiedział, że też możemy iść, bo rozmawiał z tamtym... Aż mnie brzuch rozbolał z nerwów...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2010-10-16 o 18:52 |
|
|
|
|
#4078 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
I to jest już tak chyba 10-ty raz... Tyle razy już z nim o tym rozmawiałam, że skoro już nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii, to żeby mnie chociaż informował, że idzie i dalej robi to samo...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

hejt ju!
my Ci zazdrościmy, że możesz się budzić codziennie obok ukochanego męża swego
jest strasznie gorący i zaczął piszczeć jak nie wiem

iii zazdraszczam jak przystało na zazdrośnice
nie wiem, co to, ale się go boję 

jak już to są, ale za małe...kurczę lipa z tym
moze jednak nie jest ze mna tak zle i cos mi w tej kuchni czasem wychodzi
jeszcze raz GRATULUJE i bardzo sie ciesze Twoim szcześciem