|
|
#1531 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XIX
Tera ja będę się żalić przy sobocie.
Pojechałam do nowej chaty zamiatać, TŻ mówił, że już wsio wymalowane, cud po prostu, ino podłogi ogarnąć, panele położyć i luz. Co się okazuje, sufit w kuchni chyba po pijaku szlifowany, kąty między sufitem a ścianami wielokrotnie łamane, framugi całe uświnione tynkiem i farbą (a chcą na to kłaść olejną), jedna ściana w salonie do zatynkowania, w drugiej zrobiła się dziura, podwieszany sufit podziurawiony, farba ogólnie niedoszlifowana (zacieki), listwy podsufitowe umazane bo kto by się bawił w taśmy malarskie, wszystko upaparane farbą, tynkiem, gipsem, no masakra. A to oczywiście moja wina bo niedopilnowałam kolegi a jemu się zdawało, że jest git. Rzeczywiście zdawało Z rozpaczy upijam się bezalkoholową Bavarią. |
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
No cały czas ![]() Na angielski? ![]() Cytat:
Boshe a ja myślałam, że Ty opisujesz jakąś swą sytuację, choć już początek mi gópio brzmiał (no ale mnie nic nie zdziwi ), ale jak dotarłam do słowa Misiuuu, a później do tekstu "czy to normalne" to upewniłam się, że cytujesz po prostu czyjś poważny problem ![]() I siem ni ma co śmiać ![]() Odpisałaś jej, że to normalne?? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
i nie odpisała "A kysz" ![]() wolem bar ![]() Cytat:
|
|
|
#1534 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Byłam z TŻ na oglądaniu mieszkanka, poprosiłam żeby pojechał ze mną bo już ciemno i okolica nieznana. Chata duża i właśnie odnawiane, ale bez klimatu, okna są stare, nieszczelne i wymagające siły a w dodatku na północ wychodzą. A szaroburość mi niepotrzebna... Jutro rano mam się zadeklarować, ale raczej odpuszczę.. No i znowu nastrój mi wzleciał, tak fajnie się teraz z TŻ gada i w ogóle.... tylko tak dziwnie głupio... no i za cholerę nie wiem jak ja mam się do niego teraz zwracać poćwicz brzuszki ![]() ano idę grzać piffo i włączę se filma, a co, należy mi się
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Wpisz tu zomzing
|
wystrzegajta się A.. A. som pokróliczkowane
![]() ok, bede kroliczkowal thvndro
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-16 o 21:49 |
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Flo...Ju odpisała....
Pisze ,że jesteś kochana i że myślami jest z Tobą blisko (gdy pali Aaa i Justyna przesyła cmoki całemu Barowi a Angel to jednak Jasmin di Giava
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-10-16 o 22:00 |
||
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i zacząć new life
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1539 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc głowa do góry, na pewno tacy som. Nie musisz koniecznie na 18-latków lecieć Ale z drugiej strony, jeśli chcesz 18-latków, nie widzę przeszkód. Cytat:
Z tego co czytam to często główna różnica damsko-męska, stopień dostrzegania wad i niedociągnięć w otoczeniu (ja się raczej w tym temacie do facetów zaliczam )
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
przyznać się, lachony i chłopaki, kto stworzył na fejsie aplikację "Numerek na dziś?"
![]() Przejrzałam odpowiedzi i padłam: drwal z lasu, dziki mhrrok, metal miensko, Zaklystianek i "Vrecika Zbereźnika" ![]() To nie może być przypadek ![]() Edit: znalazłam jeszcze "Brucka Lee" - to już na pewno ktoś z naszych edit2: kurka, ja chce Vrecika Zbereźnika
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-16 o 22:06 |
|
|
|
#1541 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Maja- myśłe ze spokojnie mozesz popróbowac z troche młodszymi-naprawde ludzie są różni i np 29-letni brat mojega małża jest 100 razy mniej dojrzały niz TZ jak miał 23 . W pracy miałam strrrasznie fajnego kolege 25-letniego-naprawde-mężczyzna po prostu, oraz kilka ponad30letnich dup wołowych .Nie musisz uderzac w nastolatków , ale kilka lat różnicy moze byc kompletnie bez znaczenia.Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
-ide oblukac
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red....masakra jakaś,współczuję
Kameno niekoniecznie u nas np odwrotnie mój TŻ jest taki dokładny że ma w środowisku ksywkę "milimetr" przez dokładność ![]() I o ile jak wiecie ja dostrzegam u niego różne hmm wady o tyle w kwestii tego rodzaju robót jest absolutnie dokładny i drobiazgowy i powiem jeszcze nieskromnie że On nigdy nie daje ogłoszeń ani nic i telefony dosłownie się urywają bo ludzie z polecenia dzwonią gotowi płacić ekstra. I musi odmawiać bo nie jest w stanie" przerobić" Za to w domu totalna rozpierducha -bo brak czasu już mi to wiesi * * wisi...i powiewa
|
|
#1543 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-ja do kumpli z pracy mówiłam słoneczko
, a do exteza....moze po prostu- "chuopie"
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ja ma Ci powiedziec, witaj w czarnej Cytat:
![]() a wiecie, że mój P. nigdy nie powiedział mi po imieniu ![]() Cytat:
dziękowac
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1548 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ooo, jakie fajne: http://asset.soup.io/asset/1147/0938_16a6_500.jpeg
![]() Cytat:
Cytat:
ładnie
|
||
|
|
|
#1549 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moj mi czasem mówi-i od razu mam serce w gardle
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanie zawsze nawet w złości![]() Kim jest Ewa B. się znacz która to przyznawac się
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-16 o 22:19 |
|
|
|
|
#1551 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#1552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mi zawsze imponują tacy starsi, inteligentni, mądrzy i doświadczeni. Życiowo ![]() Cytat:
![]() mięso? ![]() a co paliłaś? ![]() a jak na Ciebie mówi? Złoty Deszcz? ![]() ![]() boska, bedzie moja ulubiona! (Vrecika Zbereźnika
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-16 o 22:22 |
|||
|
|
|
#1553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
przepraszam
ale już za późno chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzym się i za fajne mieszkanko to jak mówi? ![]() Ja z moim chupoem to po imieniu raczej sobie mówimy. No chyba ze "Bejbe" bo kiedyś to nas tak rozśmieszyło że dla jaj zaczęliśmy tak na siebie mówić Za późno się skapłam ze zlot śląski dziś jest i znów mnie ominęło---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Ewa B czyli Ewa M(archew) czyli ja ![]() myślałam ze jak mam imię w nicku to prosta będę do odgadnięcia
|
||||
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1555 | |||
|
Zakorzenienie
|
kurdę to nie idzie wyczaić nadchodzącej burzy nie?
ja na codzień jest skarbusiem albo skarbeńkiem wtedy trza znikać i przeczekać ale jaja...opowiem Wam zrobił mi aferę bo się napił wody do kfiatków z nawozem I mnie zjechał że nie oznakowana i nie schowana w butli po cisowiance, to ja w długą a na drugi dzień On do mię : że powinniśmy fczoraj porozmawiaćwnerwia go,że ja przeczekuję ![]() Cytat:
|
|
#1556 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pogratulować kreatywności
![]() wierzę aaaa, własnie, będziecie trzymać kciuki za to moje dzisiejsze z popołudnia, chcem je, bardzo chcem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
to mów mu "ty", np. mogę Cię prosic, mógłbyś itp. forma sprawdzona na P. we wku...niu Ewa B. i doczytałam, że tak Cytat:
|
|
|
#1559 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
to moze zamiast słoneczko to mów-"słońce" będzie prawie tak samo a jednak oschlej ![]() nie- z wizazu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
a czemu ja jestem łatwa?
|
|
|
#1560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Słońce Peru - ale to prawie jak polityczna obelga
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

i nic więcej;/ Czy to normalne? __________________"
(no ale mnie nic nie zdziwi 
i nie odpisała "A kysz" 
A w domu się nie przyznawałam do niczego i nikt się nie domyślał nawet że ja tam jestem sama.

często chcą już żonków i dzieciów
No ale imprezy to nie wszytko - jak tu poczuć oparcie i bezpieczeństwo w jakimś gołowąsie?... 

za fajne mieszkanko