|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Cytat:
![]() Wpadłam w jakiś melancholijny nastrój. Słucham teraz "Chan Chan" http://www.youtube.com/watch?v=UhHWhRTkVBE uwielbiam to na takie właśnie wieczory. Zauważyłam przez ostatnie tygodnie, że muzyka niesamowicie na mnie działa, nie umiem bez niej funkcjonować. Nawet z mamą się spięłam o to w ogóle nie jestem w stanie tego opisać, co czuję, gdy słyszę coś pięknego. Dzisiaj wręcz naskoczyłam na FB na kumpla, bo śmiał ze mnie zażartować nienormalna jestem, wiem, ale mogę godzinami siedzieć i po prostu się wsłuchiwać w każdą nutę. To uczucie jest podobne do zakochania, do tego stanu, kiedy nie chce się jeść, nie chce się spać, cały czas się myśli i ma się ten śmieszny, niesamowicie przyjemny ucisk w żołądku. Do tego dochodzi wzruszenie i macie mnie normalnie jak w ciąży, czy coś... Jeszcze dziś słuchałam głośno Enio Morricone oraz jego utworów wykonywanych przez innych artystów (m. in. Botti'ego, Yo Yo Ma, Celine Dion, a nawet Metallicę ). I znalazłam jeszcze płytę DVD z koncertem Bocelli'ego, którą dałam mamie kiedyś. Będziemy jutro oglądać, koncert z Toskanii, wtedy pierwszy raz z Bottim wykonali Italię ![]() Doooobra, nie przynudzam już, praszam ![]() Spać bym poszła, ale obiecałam J., że na niego poczekam aż wróci z Krakowa, bo coś wyczaił i kupił, mówił, że padnę więc ciekawa jestem, jaką płytę znalazł
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem z Ciebie dumna, zdolniacho ty Cytat:
Jeśli nie, może zdążysz przeczytać w autobusie w drodze na zajęcia?Justynko, można powiedzieć, że jesteś muzycznym smakoszem
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-10-16 o 22:31 |
||
|
|
|
#4113 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() JA sie najbardziej ciesze, ze aktorkom sie podoba i ze zadowolone, to najwiekszy komplement dla mnie
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, no sama się śmiałam, że aż 2 pierdzionki mi się trafiły
ech jejku jeszcze to do mnie nie dociera Tż chciał już na wiosnę, ale jego brat dopiero w czerwcu wróci z rejsu więc może to i lepiej Co do lokalu to jutro nasmaruję jakieś maile z zapytaniem o wolne terminy - mam nadzieję, że na piątek będzie łatwiej znaleźć niż na sobotę...i że ceny nie zbiją nas z nóg jak sobie obliczam koszty takiego dużego wesela to normalnie już mi słabo![]() A właśnie, Carmi masz jeszcze tego linka z pytaniami, które warto zadać przy oglądaniu sali? A co do Egiptu to zabrałam całą apteczkę, ale na szczęście nic się nie przydało najważniejszy krem z filtrem, nakrycie głowy i okularki przeciwsłoneczne, no i pić duuużo wody - wtedy nic złego się nie stanie. Jeśli chodzi o jedzeniowe sprawy to my unikaliśmy surowych owoców i warzyw, past twarogowych no i oczywiście lodu Aha no i ważne, żeby zabrać trochę dolarów drobnych, czyli po 1$ - na bakszysz, taksówki itp. A poza tym to nie wiem co jeszcze
|
#4116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam zgasić światło, siąść w fotelu i włączyć płytę - bo muzyki umiem słuchać wieczorem, "słyszeć" mogę cały dzień, ale "słuchać" tylko wieczorem. I tak sobie siedzę w ciemności, płyta gra a mi się myśli z głowy wymazują same. Największe odloty mam przy Depeche Mode, Edge of Dawn, Mind.In.A.Box, Ulver (ale tylko jedna płyta ), Massive Attack i Deine Lakaien ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis być może odnalazłaś swoje powołanie
ciesze sie,że innym sie podoba Twój makijaż i doceniają Twoją prace
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
resztę nadrobię za chwilkę.......
Cytat:
......... yyyy......... ten tego........... zapomniałam co chciałam napisać..... ale to chyba dobrze , bo wesoła jest życie bez bana |
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszy mnie tez, ze wy sie cieszycie razem ze mna ![]() No i wiem, ze beda walczyc o to zeby mnie zostawili po stazu - Gosia z ktora pracuje bedzie probowala wlaczyc w to zwiazki zawodowe - znaczy zeby zwiazki wystapily z takim wnmioskiem, zebym ja zostala.... nawet jak im sie nie uda to dla mnie to jest niesamowicie mile, ze w ogole sprobuja czuje sie tam doceniana, potrzebna i lubiana - niesamowicie fajne uczucie
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis coś mi sie wydaje,że zostaniesz tam na dłuuugo
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Sensitiv gratuluję
Dzi st lat! |
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spać żeby szybciej było jutro
Dobranoc
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia jeszcze raz gratulacje!!!!!!!! i dziękuję Ci za opinię o sukni
![]() sensitiv - scenariusz zaręczyn bardzo podobny w pewnej części z moimi ![]() Dzi wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ![]() ![]() STO LAT!!!!
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
wole sie nie nastawiac zbytnio ale mam chicha nadzieje, ze zostane
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- no czas spac - a jutro jade na koncert i nie wiem w co sie ubrac
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis nago idź
zrobisz furorę![]() Fajnie się czyta, że tak się spełniasz w tej pracy...trzymam kciuki, żeby się udało i żebyś tam została
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
za jutro ![]() Jeden z moich przyjaciół ostatnio miał sesję zdjęciową autorstwa swojego przyjaciela, a mojego dobrego kolegi z kolei - ma być na okładce naszej gazety, bo przyjaciel wydał książkę w czerwcu/lipcu. I powiem Wam, że zaaaaaaarypiste te fotki!!!
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajny Wirtualny Organizator Wesel - może się przydać
edit: coś mi linka wygwiazdkowało (?) w każdym razie na ślubowisko.pl ![]()
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-10-16 o 23:12 |
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wygwiazdkowało, to znaczy, że coś jest nie tak z tym serwisem (np. zarabia się na nim czy coś)
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
myślałyście o weselu w domu?
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
a to dziwne...w każdym razie po zalogowaniu są fajne opcje w tym organizatorze, wszystko opisane krok po kroku, można sobie odznaczać - ja tak lubię
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie logistycznie niewykonalne, a do tego 5 razy więcej roboty... jak się ma duży dom i sporo samozaparcia to może, może... osobiście wolałabym nie mieć wesela niż mieć wesele w domu - ktoś by musiał te wszystkie gary zmyć
|
|
|
|
#4133 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny... Problem mam.
![]() Chodzi o to, że siostra ze szwagrem po przyjeździe z kina, powiedzieli że myśleli że widzieli mojego TŻ z jakąś brunetą! Sis to mówi że już miała się rzucać i bić go Ale że nie on... ale TAKI podobny... i kurde, wyśmiałam ją. Bo primo - powiedział mi że idzie spać i 2 h nie było go na gg. Ufam mu i nie skłamałby mnie. Secundo - gdyby nawet miał być z jakąś koleżanką na spotkaniu to raczej nie w Kato, bo nie lubi tego miasta. Tertio - w ciągu 2 h nie zdążyłby się tam przetransportować i wrócić. ALE. Abstrahując. Napisałam mu w żartach że się wydało itp. i że go sis widziała. Najpierw żartował, a potem napisał "Tak jestem na randce". Wiem że jest z kumplami u jednego z nich na piwie. Ale teraz już nie pisze Myślicie, że uraziłam go tymi żartami??
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-10-16 o 23:46 |
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać, dobranoc
Ech, jej... |
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzi, kochanie, wszystkiego najlepszego
i żebyś była zdrowa i spotkała normalnego chłopa !Cytat:
![]() poszłam z TŻtem do kina w ramach randki Social network jest bardzo ciekawe jak dla mnie, opisuje początki facebooka i później proces, który wytoczyli przeciwko Zuckerbergowi.
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
A ja miałam fajne spotkanie w domku z Tż. Dziadkowie przyjechali (niby tak sobie jasnneeeeeee mama po prostu do nich zadzwoniła a oni niecierpliwi sami złożyli wizytę)
Tylko na koniec Tż się kiepsko czuł. Jakaś grypka go zaczęła rozkładac. Paollino- czy Ty i Tż znacie się dłużej niż niecałe pół roku? Albo byliście wcześniej ze sobą? Jeśli nie to podtrzymuję to zdanie: "Paollino- wiesz, zaintrygowana Twoją sytuacją z Tż trochę się Tobą zainteresowałam... I nie gniewaj się, ale nie wiem co robisz na wątku: zazdroszczę zaręczonym, NAWET z przymrużeniem oka. Nie gniewaj się, bo ogólnie mam Cię za sympatyczną dziewczynę, ale masz dopiero 22 lata, z swoim chłopakiem jesteś niecałe pół roku... Po pół roku to we mnie dopiero kiełkowała myśl, że to chyba to, a jakby mi się facet oświadczył to bym uciekła ![]() Widzisz, zaczęło się od tego, że zdziwiłam się, że w miarę ustabilizowanym związku, gdzie temat przyszłości jakoś jest na tapecie w ogóle pojawiają się takie sytuacje jak ostatnia, bo wydawało mi się to charakterystyczne do początków związków, które od początku mają problemu... Naprawdę zaskoczyła mnie Twoja postawa. Wydawałaś się mi rozsądną dziewczyną, która ma ciężką sytuację, życie ją zahartowało, patrzy rozsądnie na świat... A Ty po niecałym pół roku związku, będąc młodziutką dziewczyną, w związku, w którym pojawiają się dosyc często malutkie kryzysy piszesz: chcę zaręczyn i pierścionka... Wiesz, Twój facet najpewniej nawet jeszcze nie myśli w tych kategoriach. Wątpię by nawet miał ugruntowaną pewnośc, że jesteś tą kobietą na całe życie. Bo to się rodzi z czasem po prostu. Buduj związek, ciesz się byciem razem, pozwól wam się poznawac, odkrywac, umacniac uczucie i wszystko przyjdzie w swoim czasie. " ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- P.s Nie chodzi mi o złośliwośc, mam nadzieję, że tego tak nie odbierzesz. Rozumiem, że czujesz silne uczucia, pamiętam to uczucie po pół roku, takie jeszcze trochę różowe i mocno zaczarowane, porywcze i chcące wszystko na już. Serio. Natomiast na siłę chcąc przyspieszyc rozwój związku tylko sobie możesz zaszkodzic. Teraz powinniście się zając POZNAWANIEM się, docieraniem charakteru, nauką siebie. Kiedy się dotrzecie i poznacie nie będą się pojawiały sytuacje: a jak on odebrał ten żart, może się obraził? albo: nie powiem mu, że mi przykro, że mama mnie zraniła bo on znowu będzie chciał odejśc. Itd. Etap pewnego hmm... niedotarcia się, nieporozumień przechodzi każdy związek. I właśnie na tym powinnaś sie teraz skupic a nie na myślach: Ja chcę ślubiku. Potraktuj to jako dobrą radę osoby, która Cię wirtualnie "lubi".
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, po pół roku niecałym mój brat się oświadczył i jest przeszczęśliwym mężem od... od... prawie 17 lat!
J. kupił mi płytę Josha Grobana!!! co najlepsze, zupełnie bez okazji przeszedł 3 krakowskie Empiki, znalazł w jednym jeden egzemplarz i wziął - wie, że w Tarnowie nie ma, bo szukaliśmy, a wie też, że mi największą radość sprawia płyta "z półki", a nie zamawiana przez neta norrrrmalnie uwielbiam go!
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Justynko dziekuje za kciuki ![]() ![]() ![]() Sanrioo ja bym nie chciała wesela w domu ![]() Sensitiv to ,że Paollino chce ślubu to nic złego przynajmniej ja tak tego nie odbieram Paollino nie przejmuj sie tak wszystkim, nie możesz ciągle myślić,że czymś go urazisz bo przecież on też żartował ,że jest na randce i myślisz ,że on pisząc te rzeczy pomyślał,czy możesz sie zmartwić? Pewnie nie. Zrobił to dla żartu tak samo jak Ty wysłałaś do niego tego smsa Tak bardzo nie moge doczekać sie 19
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawanie w niedzielę o 6 rano jest do dupy. Drukarka tradycyjnie zbuntowała się gdy mam mało czasu. Wyglądam koszmarnie i będę straszyć na uczelni. cięzkie życie. spadam. zajrzę do was wieczorem jak dam radę po całym dniu.Buziaki
|
|
|
|
#4140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

) i wszyscy narzekali,ze beznadziejny a mi sie bardzo podobal - zwlaszcza stroje i muzyka 
w ogóle nie jestem w stanie tego opisać, co czuję, gdy słyszę coś pięknego. Dzisiaj wręcz naskoczyłam na FB na kumpla, bo śmiał ze mnie zażartować
nienormalna jestem, wiem, ale mogę godzinami siedzieć i po prostu się wsłuchiwać w każdą nutę. To uczucie jest podobne do zakochania, do tego stanu, kiedy nie chce się jeść, nie chce się spać, cały czas się myśli i ma się ten śmieszny, niesamowicie przyjemny ucisk w żołądku. Do tego dochodzi wzruszenie i macie mnie
normalnie jak w ciąży, czy coś... 

Jeśli nie, może zdążysz przeczytać w autobusie w drodze na zajęcia?

za jutro 
z jakąś brunetą! Sis to mówi że już miała się rzucać i bić go 
13.03.2008
przeszedł 3 krakowskie Empiki, znalazł w jednym jeden egzemplarz i wziął - wie, że w Tarnowie nie ma, bo szukaliśmy, a wie też, że mi największą radość sprawia płyta "z półki", a nie zamawiana przez neta