|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a i gratki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ishka 3majcie się dzielnie nooo ! ![]() nie nadrobiłam was, bo kurczę ! wczoraj jak z tżtem pojechaliśmy po meble o 12 to wróciliśmy o 22 ! Padłam na pyszczek :/ dzień pełen wrażeń. Obeszliśmy wszystkie meblowe, nic mnie nie zachwyciło, jeszcze bolał mnie brzusio jak na okres!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Irsin śliczny brzuś ! naprawde zgrabiutka jesteś ![]() Lisek jaki mały ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
Pelnia, to nie ja pisałam o tej czekoladzie zaraz po porodzie
![]() ![]() ![]() Niebieskaa, ,mnie Rodzice przywieźli wczoraj torbę, więc też pewnie pod koniec tego tygodnia się spakuję. Muszę tylko, po rozmowie z ginem, zadzwonić do szpitala, na który w końcu się zdecyduję i zapytać, co do nich trzeba wziąć...
RAZEM OD 5.03.2000. ![]() Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 ![]() Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-10-17 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
DZień dobry dziewczynki !!
Wstałam dopiero co ![]() ![]() ![]() _paulinka a mi się wydaje taki wielki ![]() ![]() Gratuluję rozpoczętego 36 tc ![]() Widze,że miałaś wczoraj dzień pełen atrakcji ![]() Kretencja ja miałam już spakować się po powrocie ze szpitala i nadal tego nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Niebieskaa ja na szczęście jeszcze mieszczę się w spodnie. Chyba bym zwariowała jakbym musiała na sam koniec kupić specjalnie spodnie ciążowe.Mam nadzieję,że wytrzymam ![]() ![]()
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Ja podejrzewam, że się do tej torby nie zmieszczę
![]() ![]() A ja wczoraj pierwszy raz miałam większą wpadkę z siarą. Do tej pory były to mikroskopijne kropeczki na staniku od czasu do czasu. Wczoraj przy koledze, który przyjechał zanocować zdjęłam sweter, patrzę, a ja mam plamę o średnicy 1 cm na t-shircie, przesiąkniętą aż od stanika ![]() ![]()
#2495 | ||
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Ja wczoraj też miałam dosyć zajęty dzień. Rodzice obchodzili 30. rocznicę ślubu, więc małe przyjęcie się odbyło. ![]() Ale usłyszałam komplementów, że "ślicznie wyglądam" i od starszych cioć (bardzo zdziwionych) "wcale nie jesteś gruba?!". ![]() ![]() Dziś całkowicie leniuchowa niedziela. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj ten baby blues - czasami mam wrażenie, że bardziej mnie przeraża niż sam poród. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny brzuszki zgrabne ![]() pełnia, no bardzo mi chodzilo o to czy w ogole sode mozna pic, bo ona jednak mocno gazowana, a ja gazowanego w sumie nie lubie ale jak musze zmienic smak to nawet bąbelki mnie nie wstrzymują ![]() a co do lidla, to do mnie gazetki nie przychodzą ![]() Jej znow nie spie od 4, w nocy budzilam sie równiutko co 2h na siku.. ![]() ![]() Mnie dzis sprzatanie czeka i ogarniecie pokoju bo znow jakis syf jest ![]() ![]()
![]() |
#2497 |
Rozeznanie
|
A ja jestem przerażona ginka podejrzewa u mnie
cholestaze ciążową.jutro jade na babania tak okropnie sie boje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
CZeść Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę. Wczoraj byłam u gina i szyjka krótka ![]() Wczoraj miałam jakiś atak hormonów. Czułam się wściekła w środku, jakaś rozdygotana i do tego płakać mi się chciało i krzyczeć. Wypiłam końską melisę(trzy torebki na raz) i usnęłam bo miałam siebie dość. TŻ schodził mi z drogi jak mógł. Ciasto mi do tego nie wyszło i ogólnie mogłam zabić ![]() Dziś póki co trochę lepiej. Wczoraj byliśmy oglądać mebelki w black red white i rany jakie ceny wypoczynków. Takie co nam się podobały-proste, kanciaste, ale wygodne około 10 tyć ![]() ![]() Za to znaleźliśmy fajny i tani stół z krzesłami i fajne i tanie oświetlenie. Mam pytanie bo może któraś wie-mamy ładne fotki z UK, USA i Krety. Ile by kosztowało obrobienie ich, powiększenie do rozmiarów dużego obrazu i oprawienie w antyramę? macie jakś orientacje? ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]()
Bartuś 23.12.2010 ![]() Aniołek 01.08.2011... Hubert 21.11.2012 ![]() „Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła” Edytowane przez EdziaO Czas edycji: 2010-10-17 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edzia, meble w BRW sa strasznie drogie. Wlasnie w tym sklepie byly tez meble ktore kupilismy przez neta i zaoszczedzilismy 1000zl okolo na nich. Niestety ale w BRW placi sie za nazwę sklepu chyba ![]()
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mebli to mój tż zrobił projekt na podstawie mebli z BRW i zrobiliśmy na zamówienie. Wyszło nas o wiele taniej a i mamy dokładnie takie wymiary jakie nas interesowały. My w ogóle mamy wszystkie meble w domu z tego samego materiału, koloru i stylu dzięki temu możemy je przestawiać jak klocki i wszystko do siebie pasuje. Teraz kiedy będzie dzidziuś i trzeba było zrobić przemeblowanie doskonale się to sprawdziło. A tak poza tym to mój iloraz inteligencji w dniu dzisiejszym uległ znacznemu obniżeniu. Dzisiaj rano zapomniałam, że przed wyjściem z domu zaaplikowałam sobie Lactovaginal i pojechaliśmy z mężem na targowisko w poszukiwaniu ciepłych swetrów i jakoś tak nagle zrobiło mi się znacznie wilgotno w majtkach. Oczywiście zapomniałam o tym i zapomniałam założyć wkładkę higieniczną i spanikowałam jak mi coś zaczęło cieknąć po nodze. Przypomniało mi sie dopiero w domu w ubikacji jak sprawdzałam co mi tam cieknie ![]() Potem włączyłam pralkę z naszymi nowymi zakupami i nie odkręciłam wody, myślałam, że mi pralka wykorkuje... ciekawe co mnie jeszcze dzisiaj czeka ![]()
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
irsin, lisek piekne brzuszki
![]() ![]() ![]() ishka biedactwo odpoczywaj ile mozesz, mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie ![]() kolki - po kolkach ani śladu już, sab simplex jest super, michalek znowu zadowolony ![]() dzisiaj jedziemy z malym prababcie odwiedzic i zaprosic na chrzest |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
Witam Was kochanie kobietki
![]() Troche mnie nie było ale wszystkie pewnie wiecie z jakiego powodu ![]() Trafiliśmy do szpitala w piątek i niestety juz musieliśmy zostać z powodu tego ciśnienia i obrzękow...juz mnie tam brało te lezenie i zadnych wiadomośći ze strony lekarzy...wkońcu nadszedł wtorek 12.10 wkurzyłam sie i powiedziałam na rannym obchodzie że bardzo źle sie czuje z dnia na dzień coraz gorzej do tego zaczęły mi dziwnie siniec cale nogi...lekarz sie wystraszył i kazał wziąść na badanie ginekologiczne...zaraz po badaniu sie okazało że w każdej chwili może sie zacząć akcja porodowa jak to lekarz wtedy powiedział..."robimy badanie krzepliwośći natychmiast bo tu Pani na jednym włosku jest i w każdej chwili może sie posypać..." ja w szoku nie rozumiałam co gada do tych lekarzy ![]() ![]() No i tak o to zostałam mamą ![]() Rana dokucza no i wiadomo ciężko z nia cokolwiek zrobic eh ale myśle że z czasem bedzie coraz lepiej ![]() Wczoraj jak przyszliśmy do domu to miałam jakieś załamanie nerwowe...ale wieczorem wykąpałam sie wymasowałam te twarde cycuchy pod cieplym prysznicem siedlismy sobie z moim mężem no i postanowiłam sprobować przystawić małego do piersi ![]() ![]() Także dziś jest troche lepiej. Mały nawet grzeczny bo je i śpi także nie ma tak źle ale zobaczymy czy to sie zmieni ![]() ![]() Wiecej fotek wstawie jak je pomniejsze...teraz to wkleje jedno dzisiejsze zrobione moim ledwo zipiącym telefonem takze wybaczcie za jakość ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ![]()
#2505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez sie chyba baby blues bardziej boje niz porodu. Wiem, ze mnie dopadnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Ishka Twoj naly to jak profesor miny robi ihihihi
![]() trzymam jciuki za cycuszki i zebys szybko doszla do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Zadomowienie
|
Kootek mam pytanko
![]() Bo mi lekarz mówił że np czymś na bazie spirytusu nie można to juz nie mam pojecia czym mozna ![]() Z góry dzieki za odpowiedz ![]()
#2508 |
Wtajemniczenie
|
Ishka, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze, ze u ciebie juz po wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Ishka
![]() ![]() ![]() Dobrze, ze lekarz zadecydowal o tej cesarce ![]() ![]() ![]() No a mały faktycznie robi miny profesora ![]() Jaaaaaa dzis zaczynam 36 TC ![]() ![]()
#2511 |
Zakorzenienie
|
Ishka octeniseptem mozna chyba przemywac rane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Rozeznanie
|
hejka u mnie wczoraj byli goscie. Dzis niediela yupi!!!
Ishka fajnie ze juz po. Dobijamy do 90 strony . Ciekawe kto teraz. U mnie stwierdzili wczoraj ze mam wysoko brzuch znajomi czyli jeszcze zobaczymy kto nastepny????? ja kupiłam octanisept w sprayu
Edytowane przez rptrbj1978 Czas edycji: 2010-10-17 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
ishka pod prysznicem przemywalam szarym mydlem i fajnie sie goił, no oprocz tego kawałka co zaczeło mi ropiec p o 2 tygodniach, to ropiejace przemywalam woda utleniona na zmiane z octeniseptem, ale jesli nic sie nie dzieje to tylko mydlo szare i bedzie ok
i duzo wietrzyc rane, to szybko sie zagoi,a i na pocieszenie napisze ze u mnie najgorszy byl 1 tydzien po cc pozniej rozchodzilam i bylo juz coraz lepiej wiec niedługo bedziesz śmigac jak dawniej ![]() a mały świetny ![]() ![]() jesli bedziesz miala jeszcze problemy z cycorkami to polecam prysznic cieply a pozniej oklad z lisci kapusty, na drugi dzien po bólu ![]() Edytowane przez kootekk Czas edycji: 2010-10-17 o 11:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Nam też na SR mówili, że octenisept się nadaje, i do rany i do pępuszka dziecka
![]()
#2515 |
Zakorzenienie
|
Mam ochote na babke kakaowa lub marmurkowa z lidla i pizze domową
![]() piekna pogoda ![]()
#2516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
-------------------------- Ja powoli przywykam do myśli że nie ma wyjścia ![]() za dwa tygodnie wizyta u mojego gina bo narazie badali mnie inni lekarze zapytam czy mogę chodzić po mieszkaniu albo siedzieć przed kompem a do tej pory zaciskam nogi i chodzę tak powolutku że aż to śmieszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Rozeznanie
|
Ja sama dokładnie nie wiem ginka nic nie
chciała mówic bo to narazie tylko podwejrzenia to po co mnie stresować. ![]() ale wiem,że to jest niebezpieczne dla małego boje się jak diabli. z objawów to mam nogi popuchniete jak bańki ze trzy czerwone krostki na brzuchu swędzące i tyle.no niby ma jeszcze swędzieć ale teraz to juz nie wiem czy mnie naprawdę swedzi czy ze strachu. jutro z rana na badanie po południu pewnie będzie wynik ciekawe co jeśli się potwierdzi? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2519 |
Wtajemniczenie
|
Do osob grajacych na farmeramie.Jak mam zdobyc owoce brzoskwini czy kasztana, jezeli mam jeszcze za maly poziom by kupic drzewa?Bo mam takie zlecienie i nie wiem, jak zdobyc owoce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.