![]() |
#1621 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XIX
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- e, w zestawieniu z milimetrem już mniej spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sylimarol działa ,owszem jak się go bierze regularnie a nie doraźnie, brałam sylimarol codziennie przez parę lat na ochronę wątroby Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ![]() szczęśliwie nikt nie zestawia ![]() TŻ rzekł żeśmy są okrropne ![]()
![]() |
#1624 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Zajrzyj na FB co Ci u mnie wyszło w numerkach na dzisiaj ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle to nie rozumiem czemu pośród Rysiów ,nieboszczyków,niszowców i metalmięs nie ma Latoszka ![]() ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-10-17 o 09:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Witam "starych"i nowych forumowiczów po długiej przerwie. Problemy zdrowotne mocno dały mi sie we znaki. Mam nadzieje że już wszystko się unormowało, a ja powoli pozbieram sie i dojde do siebie. Chciałam sie przywitac i powiedziec ze nadal pamiętam o Perfumowym Wiau
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() No to chyba mam mieszkanko ![]() Co prawda umówiłam się jeszcze na dziś wieczór na oglądanie, też wszystko brzmi super, ale to kawalerka "typu studio" więc otwarte wszystko, a ja chyba jednak wolę pokój + kuchnia..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też bym wolała jednak nieotwarte ![]()
![]() |
#1629 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1631 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1632 | ||||||
Zakorzenienie
|
a nie
![]() ![]() ale ja tylko w opisach szukałam, a nie w grafice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale się alejandro komuś trafił ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-17 o 10:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
miło tu wrócic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie wyjdzie że nie pomyślałam o tysiącu rzeczy i jakieś wady się ujawnią (np. 4 piętro bez windy to moje przeznaczenie i nie przeszkadza, ale zsypu to chyba tam nie ma i nie wiem czy się w meblach pomieszczę..) ale co tam, nie ma nigdzie idealnie, meble można dokupić a do śmietnika pobiegać ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Ivanna ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit, a nie, jednak nie zajęła :P
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-17 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo demotywatorów, na pewno już większość z Was to widziała http://demotywatory.pl/2134070/Dziek...skim-studentom Teraz już nikt nie pomyślil, że studenci tylko piją, piją i piją, jeszcze są ..... uczciwi .... i piją ![]() ps Mam nadzieję, że to prawdziwa sytuacja z życia, a nie fotomontaż na rzecz demotów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
mówisz i masz
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do wody-to moze i lewa...ale najbardziej wkurzające jest to ze np po chlapnięciu barszczem czerwonym, czy kontakcie (krótkim) z plasterkiem cytryny zlew odbarwia sie na jasniejszy kolor ![]() Ten zlew nie jest taki gładko-błyszczący tylko jakby satynowany-taki lekko matowy-moze to ma cos do rzeczy, sama nie wiem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
Ivanna !!!
![]() ![]() Cześć wszystkim ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, to może rzeczywiście go weź i octem wyszoruj, z tego co mówisz gorzej wyglądał nie będzie
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak to dobrze,że mam granitowy zlew
![]() Czy dzisiaj też mogę sobie powinkować? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie krępuj się ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Uwaga, smęty:
![]() Piję grzane piwo i zbieram siły na rozmowę z mamą. Jeszcze jej nic nie powiedziałam o nowej sytuacji. Nie mam przyjacielskich i głębokich kontaktów z rodzicami, nigdy się im nie zwierzam, stąd trudność. No ale powiedzieć muszę. Poza tym idę dziś do klubu, gra mój brat - w końcu będę miała okazję zobaczyć zespół (muzyka niby nie moja, nie byłam w stanie żadnego kawałka w całości wysłuchać ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ivanno, witaj ![]() Kameno, gratuluję mieszkania i trzymam kciukiza rozmowę ![]() Dopiero wstałam... Nie licząc tych 30 minut między 10:00 a 10:30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.