I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-17, 09:15   #4141
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Madziu, ćwiczę sobie na steperku i robię brzuszki. A Ty jakie ćwiczenia robisz?
Aleks, masz rację wiej stamtąd skoro ten facet jest taki nieobliczalny. Co z tego jeśli przedłuży z Tobą umowę jeśli będzie się nad Tobą znęcał psychicznie?! A może On w ogóle nie chciał Cię zatrudnić tylko tak sobie bierze z UP na staż,a jak ktoś nie chce założyć działalności to kończy współpracę i bierze następną osobę?
Glenia,Sensitive gratuluję.
Glenia, ale fajnie, że dostałaś pierścionek po babci Tż, jak w filmach No i jaki duży brylanciorJ
Sensitive, a ten złotnik pracuje może w Kruku? Bo jak dacie do innego to pewnie stracisz gwarancję…
Arrakis, gratuluję sukcesów w pracy. Fajnie, że robisz to w czym jesteś dobra.
Baby, może i Twój Tż nie oświadczył się tak jak byś tego chciała, ale czasu nie cofniesz. Takimi myślami się wykończysz, niepotrzebne jest zasmucanie się na siłę, ciesz się tym, że On chce spędzić z Tobą całe życie. Jesteś chyba wobec Niego zbyt krytyczna, najpierw chciałaś zerwać, potem przyjęłaś oświadczyny i się cieszyłaś, teraz masz do Niego o nie żal…Niestety faceci nie siedzą w naszych głowach i nie wiedzą o czym myślimy i marzymy.
Magda, tak się zastanawiam po co Ty ciągniesz ten swój niby związek? Twój Tż to straszny egoista, w ogóle się z Tobą nie liczy.
A ja wróciłam z wczorajszej randki dzisiaj, ale było warto Tylko coś czuję, że będę chora:/
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 09:33   #4142
sensitiv
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Sensitiv to ,że Paollino chce ślubu to nic złego przynajmniej ja tak tego nie odbieram

Ja nie twierdzę, że to coś złego. Tylko, że w chwili obecnej, patrząc na problemy i problemiki w jej związku powinna się moim zdaniem skupić na budowaniu tego związku, stawianiu mu mocnych fundamentów, poznawaniu siebie nawzajem i docieraniu. Na myśli o ślubie przyjdzie czas po prostu, kiedy związek będzie stabilny i uporządkowany.
Stary 2010-10-17, 09:49   #4143
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Miałam mówić o broszce, apaszce ale skoro już kupiliście
na pewno te pomysły wykorzystamy następnym razem, dzięki
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a ja wam sie pochwale.....

Malowalam dzis pierwszy raz aktorki do "Czarnej maski" i te akurat dzis byly przeze mnie pierwszy raz malowane i byly super zadowolone... i jak sie zegnalysmy to one, ze do jutra (bo jutro tez ten sam spektakl) a ja, ze jutro wyjatkowo mnie nie ma - na co one - Jak to? to kto nas tak ladnie pomaluje???? alez mi sie milo bardzo zrobilo

A i spektakl sobie obejrzalam (alez ja sie ukulturalnie przez ta prace ) i wszyscy narzekali,ze beznadziejny a mi sie bardzo podobal - zwlaszcza stroje i muzyka pewnie dlatego, ze to taka dosc mroczna sztuka i te stroje takie gotyckie i wszystkie czarne no piekne po prostu
no to bomba! gratuluję!

Co do zaręczyn... może mam małe wymaganie, ale przyjęłabym każde (), podczas których widziałabym TO w oczach lubego, usłyszałabym TO w jego głosie. nieważne, czy w środku nocy po powrocie z pracy, czy podczas rejsu po morzu Czerwonym
każde zaręczyny są magiczne: Kawy dlatego, że superspontaniczne i że usłyszała "kocham", sensitive, bo przemyślane w każdym calu, więc bardzo się przyłożył, a Gleni nie dlatego, że podczas wyjazdu, ale dlatego że żabka, że babciny pierscionek, a własny na zamówienie każde! ja marudziłabym tylko na takie: "hajtamy się w końcu, nie? to masz"

W ogóle to mam zakwasy po umcia umcia widać tydzień przerwy to dla mnie za dużo

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sensitiv Pokaż wiadomość
Ja nie twierdzę, że to coś złego. Tylko, że w chwili obecnej, patrząc na problemy i problemiki w jej związku powinna się moim zdaniem skupić na budowaniu tego związku, stawianiu mu mocnych fundamentów, poznawaniu siebie nawzajem i docieraniu. Na myśli o ślubie przyjdzie czas po prostu, kiedy związek będzie stabilny i uporządkowany.
zgadzam się, choć sama po pół roku też miałam już chęci
ale cieszę się, że wtedy się nie oświadczył, choć chyba nasze relacje niewiele się zmieniły od tamtej pory. owszem, znamy się lepiej, ale nie jest to jakiś megaprzeskok, może dlatego, że zawsze byliśmy wobec siebie sobą po prostu wtedy ja pracowałam dorywczo, a on zarabiał 2 razy mniej, nie stać by nad było na wynajem niczego. ale teraz...

szukałam sobie wczoraj z ciekawości mieszkanek w necie. wpisałam: Tychy, 3 pokoje, cena: do 200 000 zł.
no i wiadomo: większość, jeśli była ładna, to na obrzeżach miasta, a ja nie chcę, bo do d... dojazdy są. a jak już coś w centrum, to do megaremontu.
i znalazłam nagle dwie perełki myślałam, że się rozryczę: http://tychy.nieruchomosci-online.pl...z/1883141.html
no po prostu idealne!
i to: http://otodom.pl/mieszkanie-tychy-os...id6998947.html
zwłaszcza że meble zostają, ten narożnik jest super no ale zblokowane.

ale wmawiam sobie, że mają zawalone cz. III i IV od wpisów w księgach wieczystych albo że skoro są teraz takie perełki, to nam też się trafi jakieś fajne za jakiś czas

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-10-17 o 09:55
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 10:02   #4144
butterfly20
Zakorzenienie

OOOjejuuu...

Po pierwsze- Arrakis brawo!!!klaski : Też jestem z Ciebie dumna

Po następne to Gleni gratuluję i cieszę się,że będzie PM 2011

Baby faktycznie troszkę przesadziła,ale może ją jakaś zazdrość wzięła czy cuuuuś Mi bardzo podobają się opowieści dziewczyn,jednak w moim przypadku-gdyby TŻ odstawił mi wypad pt. kawiarnia,kolacja i hotel to na 100% bym się domyśliła.On wiedział,że ze mnie KGB,a chciał mnie na maksa zaskoczyć-i tak się stało. Przecież pamiętam jak wziął mnie kilka dni wcześniej na taką piękną kolację a ja siedziałam jak na szpilkach,bo myślałam,że to JUZ
Dlatego bardzo podobają mi się opowieści z takich zaręczyn,ale sama cieszę się z moich w zaciszu domowym
Chciałam jeszcze dodać,że jeśli facet lub ogólnie związek jest sam w sobie mało romantyczny,to jak można się spodziewać,że zaręczyny takie będą?Każda z nas wie czego może oczekiwać od swojego Lubego i skoro kochamy go takim jakim jest,to powinnyśmy także cieszyć się z każdych niespodzianek i zaręczyn,które nas spotkają.

Sensitiv a moim zdaniem przesadziłaś tym tekstem do Paollino- nie Tobie oceniać jej związek. Jestem pewna,że sama zrobiłaś kilka głupot będąc z Twoim TŻem, niektóre może były nawet bardziej dziecinne,a teraz robisz z siebie niewiadomo jak dojrzałą. Tak samo ja mogłabym teraz powiedzieć,że masz 21 lat i jesteś za smarkata na zaręczyny,że jesteście z TŻem 2 lata,to jak dla mnie też strasznie krótko (są tu dziewczyny w Twoim wieku,które są ze swoimi chłopakami nawet po 5/6 lat)-byłoby Ci miło?Normalnie nie napisałabym Ci tego, bo nie chcę oceniać kogoś po paru postach na forum...
Zostaw Paollino w spokoju,bo nie wiemy jak naprawdę wygląda jej związek. A marzyć o wspólnym życiu z osobą,którą się kocha zawsze można...
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 10:03   #4145
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wstawanie w niedzielę o 6 rano jest do dupy. Drukarka tradycyjnie zbuntowała się gdy mam mało czasu. Wyglądam koszmarnie i będę straszyć na uczelni. cięzkie życie. spadam. zajrzę do was wieczorem jak dam radę po całym dniu.Buziaki
świetnie Cię rozumiem ja miałam to samo tydzień temu iii w tym tygodniu mam przerwe ale za tydzień to samo.

Dobrze mi się spało a wam?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 10:26   #4146
raingirl
Zakorzenienie

Bryyy
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 10:55   #4147
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Sensitiv a moim zdaniem przesadziłaś tym tekstem do Paollino- nie Tobie oceniać jej związek. Jestem pewna,że sama zrobiłaś kilka głupot będąc z Twoim TŻem, niektóre może były nawet bardziej dziecinne,a teraz robisz z siebie niewiadomo jak dojrzałą. Tak samo ja mogłabym teraz powiedzieć,że masz 21 lat i jesteś za smarkata na zaręczyny,że jesteście z TŻem 2 lata,to jak dla mnie też strasznie krótko (są tu dziewczyny w Twoim wieku,które są ze swoimi chłopakami nawet po 5/6 lat)-byłoby Ci miło?Normalnie nie napisałabym Ci tego, bo nie chcę oceniać kogoś po paru postach na forum...
Zostaw Paollino w spokoju,bo nie wiemy jak naprawdę wygląda jej związek. A marzyć o wspólnym życiu z osobą,którą się kocha zawsze można...
Zgadzam się w zupełności.
Sama mając 21 lat mogłabyś być nazwana "gówniarą" i "niedojrzałą"... To, że któraś marzy o zaręczynach po pół roku też uważam, że nie jest czymś złym i mówienie: "nie wiem co robisz na wątku" jest po prostu chamskie. O ile go nie naciska, samo marzenie nie jest czymś złym. Po to jest ten wątek - dla tych co zazdroszczą, marzą i czekają, a nie tylko i wyłącznie dla tych, które mają już obiecany pierścionek i tylko kwestią kilku mies jest jego otrzymanie... A co mają zrobić dziewczyny, które tutaj nie mają teraz nikogo Spadówa?

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Dzień dobry

świetnie Cię rozumiem ja miałam to samo tydzień temu iii w tym tygodniu mam przerwe ale za tydzień to samo.

Dobrze mi się spało a wam?
No właśnie ja spałam dziwnie Miałam niepokojący sen i obudziłam się ze złymi przeczuciami...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:07   #4148
Gleniusia
Zakorzenienie

Hej piękne

Umieraaam brzuch mnie boli od okresu Narzeta nie ma, wraca dopiero o 15 i już zapowiedział, że nietrzeźwy wróci no takiego to tylko bić i patrzeć czy równo puchnie...już mu zapowiedziałam, żeby uważał bo z wałkiem będę czekać chyba się przestraszył, bo nic nie odpisał

Korniszonku nooo...brylancior jak dla mnie ogromniasty, aż się będę bała go nosić

Najeczka dobrze prawi - każde zaręczyny są wyjątkowe, nie potrzeba żadnej specjalnej scenerii, ważne że Tż to zaplanował i włożył w to swoje serducho
Aaaa właśnie! Jeszcze Wam nie powiedziałam, bo jak wróciliśmy do hotelu po zaręczynach to oczywiście było riki tiki, potem leżeliśmy sobie przytuleni a Tż mówi: "Teraz oddaję Ci całe moje serce, a Ty już z nim zrobisz co zechcesz":lov e: jeju normalnie kocham go!!!

Naj mieszkanka śliczne, na pewno w odpowiednim dla Was czasie też znajdziecie swoje wymarzone gniazdko, zobaczysz
A co do zakwasów to wiesz...musisz intensywnie ćwiczyć teraz, żeby sytuacja się nie powtórzyła Mnie czasami łydki bolą, jak za mocno napinam:P

Motylku no właśnie muszę chyba dołączyć do PM 2011, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie tylko nie wiem, czy tak bez daty można

Dziewczynki, które załatwiały salę - najpierw pisałyście maila z pytaniem o termin, czy też od razu o cenę pytałyście? bo nie wiem zbytnio, jak się do tego zabrać czy spytać o wszystkie wolne terminy w 2011 czy o konkretny miesiąc?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2010-10-17 o 11:10
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:08   #4149
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się w zupełności. Sama mam 21 (no prawie 22) i też mi się marzą zaręczyny. Zresztą chcieć zawsze można.
A sensitiv ty jesteś więcej od paollino w związku o 1,5 roku no nie za dużo...
Ostatnio takiej znajomej w moim wieku oświadczył się facet właśnie po pół roku. I niech będą szczęśliwi.

Glen Cwaniaro 2 pierścienie! Pięknie to wymyślił. Szczęścia!
Stary 2010-10-17, 11:17   #4150
sensitiv
Raczkowanie

Cytat:
Sensitiv a moim zdaniem przesadziłaś tym tekstem do Paollino- nie Tobie oceniać jej związek. Jestem pewna,że sama zrobiłaś kilka głupot będąc z Twoim TŻem, niektóre może były nawet bardziej dziecinne,a teraz robisz z siebie niewiadomo jak dojrzałą.
Ja nie twierdzę, że ona robi głupoty, czy, że jest dziecinna. Tylko, żę skupianie się na chęci ślubu zamiast na budowaniu związku może miec złe konsekwencje.

Cytat:
Tak samo ja mogłabym teraz powiedzieć,że masz 21 lat i jesteś za smarkata na zaręczyny,że jesteście z TŻem 2 lata,to jak dla mnie też strasznie krótko (są tu dziewczyny w Twoim wieku,które są ze swoimi chłopakami nawet po 5/6 lat)-byłoby Ci miło?Normalnie nie napisałabym Ci tego, bo nie chcę oceniać kogoś po paru postach na forum...

Gdybyś mi napisała: wiesz jesteście razem 2,5 roku, ale po tym co tu piszesz coś widzę, że się wam nie układa, może odłóż na razie myśli o ślubie, skup się na związku, rozwiąż problemy, na ślub przyjdzie czas- to nie nie obraziłabym się, potraktowałabym to jak dobrą radę nad którą warto się zastanowic.

Cytat:
Nie marzyc to nic złego. Natomiast mam po prostu wrażenie, że w chwili obecnej w jej związku są sprawy pilniejsze i ważniejsze niż chęc ślubu. Tak po prostu. I raczej nie napisałam tego złośliwie, a w dobrej wierze, że tak powiem.

A różnica między związkiem pół rocznym a 2,5 rocznym moim skromnym zdaniem jest ogromna. Podobnie jak sądzę, że różnica między moim 2,5 rocznym związkiem, a długim związkiem dajmy naj, która mieszka ze swoim facetem też jest ogromna.

Edytowane przez sensitiv
Czas edycji: 2010-10-17 o 11:21
sensitiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:21   #4151
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie marzyc to nic złego. Natomiast mam po prostu wrażenie, że w chwili obecnej w jej związku są sprawy pilniejsze i ważniejsze niż chęc ślubu. Tak po prostu. I raczej nie napisałam tego złośliwie, a w dobrej wierze, że tak powiem.

A różnica między związkiem pół rocznym a 2,5 rocznym moim skromnym zdaniem jest ogromna. Podobnie jak sądzę, że różnica między moim 2,5 rocznym związkiem, a długim związkiem dajmy naj, która mieszka ze swoim facetem też jest ogromna.
Zabronisz komuś marzeń? I udzielania się na wątku?
Bo wg Twojego myślenia, dziewczyny, które nie mają TŻta powinny sobie pójść.
Stary 2010-10-17, 11:26   #4152
sensitiv
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Zabronisz komuś marzeń? I udzielania się na wątku?
Bo wg Twojego myślenia, dziewczyny, które nie mają TŻta powinny sobie pójść.

Dżizys czy ja coś takiego napisałam???

Nie marzyc można, pewnie każda z nas miała jakieś tam marzenia po pół roku, czy po roku. Natomiast w większości kończyło się na marzeniach i uśmiechu. Wiedziało się, że to nie ten etap, nie ten moment, nie ta chwila. A paollino pisze: ja chcę pierścionka i ślubiku, ja jestem na to gotowa już zaraz natychmiast. Dobrze, że tak czuje, bo tzn. że traktuje swojego Tż poważnie, że go kocha, że wiąże z nim przyszłośc. Tylko najpierw trzeba zadbac by ten związek był silny i on np. nie miał wachań: odejdę bo zasługujesz na lepszego. To powinna byc teraz sprawa PRIORYTETOWA. I na to i tylko na to chciałam jej zwrócic uwagę. Nie zrobiłam tego złośliwie u licha przecież;/
Stary 2010-10-17, 11:29   #4153
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Dżizys czy ja coś takiego napisałam???

Nie marzyc można, pewnie każda z nas miała jakieś tam marzenia po pół roku, czy po roku. Natomiast w większości kończyło się na marzeniach i uśmiechu. Wiedziało się, że to nie ten etap, nie ten moment, nie ta chwila. A paollino pisze: ja chcę pierścionka i ślubiku, ja jestem na to gotowa już zaraz natychmiast. Dobrze, że tak czuje, bo tzn. że traktuje swojego Tż poważnie, że go kocha, że wiąże z nim przyszłośc. Tylko najpierw trzeba zadbac by ten związek był silny i on np. nie miał wachań: odejdę bo zasługujesz na lepszego. To powinna byc teraz sprawa PRIORYTETOWA. I na to i tylko na to chciałam jej zwrócic uwagę. Nie zrobiłam tego złośliwie u licha przecież;/
A skąd wiesz, że nie jest to dla niej priorytet??? Jesteś z nimi na codzień? To, że napisała to nam nie oznacza jeszcze, że marudzi TŻtowi nad uchem i nie walczy, nie stara się o swój związek.
Stary 2010-10-17, 11:31   #4154
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie twierdzę, że ona robi głupoty, czy, że jest dziecinna. Tylko, żę skupianie się na chęci ślubu zamiast na budowaniu związku może miec złe konsekwencje.
To, że od czasu do czasu napisze się "marzę o ślubie" to skupianie się wyłącznie na tym zagadnieniu
Napisałaś komentarz raz, Paollino nie podjęła dyskusji i miała do tego prawo, kolejny komentarz jest zbędny moim zdaniem. W każdym związku są zgrzyty i problemy - gdyby ich istnienie miało przekreślać możliwość budowania wspólnej przyszłości to mało która z zaręczonych byłaby zaręczona w tej chwili.
Z resztą od stwierdzenia "chciałabym zaręczyn" do buczenia TŻtowi o ślubie droga jest długa, daleka i kamienista.
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:38   #4155
201608251020
Konto usunięte

No nie powiem... zrobiło mi się co najmniej smutno, kiedy przeczytałam "co robisz na tym wątku"...
Tak jak napisała Antii- nie siedzę TŻowi nad uchem, a to, że Wam piszę? Myślałam że po to jest ten wątek...

Co do szybkich oświadczyn... Cóż, babcia po 3 mies. znajomości wyszła za dziadka, mama za tatę - po roku...

A kuzynka za swojego faceta - po 10 latach "chodzenia". Teraz po 1,5 roku małżeństwa są w trakcie sprawy rozwodowej.
Nie wiem czy zabrania się kochać? Czy jest jakaś granica, jaki czas trzeba coś budować by było stałe i by można było legalnie napisać że marzy się o ślubie?

nie sądziłam że słowa na jakimś wątku potrafią wzbudzić łzy, ale teraz mam je w gardle...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:39   #4156
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
"Paollino- wiesz, zaintrygowana Twoją sytuacją z Tż trochę się Tobą zainteresowałam... I nie gniewaj się, ale nie wiem co robisz na wątku: zazdroszczę zaręczonym, NAWET z przymrużeniem oka.
a jakie Ty masz prawo decydować kto powinien być na tym wątku a kto nie idąc Twoim tokiem myślenia wszystkie zaręczone i mężatki też powinny zniknąć z tego wątku

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 11:43   #4157
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd wiesz, że nie jest to dla niej priorytet??? Jesteś z nimi na codzień? To, że napisała to nam nie oznacza jeszcze, że marudzi TŻtowi nad uchem i nie walczy, nie stara się o swój związek.
Dokładnie. Nie znamy Paollino,a na tym wątku często jest tak,że dziewczyny żalą się,jak coś jest nie tak,a rzadziej piszą o swoich związkach w samych superlatywach.Przecież każdej z nas zdarza się palnąć coś głupiego,pokłócić się z TŻami o jakieś bzdury i potem ciężko to przeżywamy.
Ja na podstawie tych kilku nieporozumień o których pisała Paollino nie wiem nadal jak to u nich wygląda na codzień i nie mam zamiaru ich oceniać.

To,że ktoś udziela się na wątku "pragnę zaręczyn" nie oznacza koniecznie,że tak na serio chce tych zaręczyn TERAZ.Normalne jest,że jeśli spotka się właściwego człowieka to rozważa się współną przyszłość. Niech dziewczyna spokojnie pisze sobie z nami, niech cieszy się z naszego szczęścia i czeka na swoje- a my na pewno będziemy cieszyć się razem z nią.
Stary 2010-10-17, 11:47   #4158
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
No nie powiem... zrobiło mi się co najmniej smutno, kiedy przeczytałam "co robisz na tym wątku"...
Tak jak napisała Antii- nie siedzę TŻowi nad uchem, a to, że Wam piszę? Myślałam że po to jest ten wątek...

Co do szybkich oświadczyn... Cóż, babcia po 3 mies. znajomości wyszła za dziadka, mama za tatę - po roku...

A kuzynka za swojego faceta - po 10 latach "chodzenia". Teraz po 1,5 roku małżeństwa są w trakcie sprawy rozwodowej.
Nie wiem czy zabrania się kochać? Czy jest jakaś granica, jaki czas trzeba coś budować by było stałe i by można było legalnie napisać że marzy się o ślubie?

nie sądziłam że słowa na jakimś wątku potrafią wzbudzić łzy, ale teraz mam je w gardle...
Nie przejmuj się paollino, masz prawo być na tym wątku jak każda z nas i masz prawo mieć takie same marzenia.
Przecież o ślubie, zaręczynach można marzyć nawet nie będąc z nikim czy mając 14 lat.
Stary 2010-10-17, 11:47   #4159
butterfly20
Zakorzenienie

I jeszcze chciałam napisać,że za pierwszym razem jak to napisałaś zauważyłam,że wszystkie dziewczyny to olały.
Natomiast przytaczanie tych słów po raz kolejny jest baaardzo dokuczliwe...
Stary 2010-10-17, 11:48   #4160
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
a jakie Ty masz prawo decydować kto powinien być na tym wątku a kto nie idąc Twoim tokiem myślenia wszystkie zaręczone i mężatki też powinny zniknąć z tego wątku
Wy nam służycie radą i doświadczeniem. Bo jesteście na najwyższym stopniu wtajemniczenia.
Stary 2010-10-17, 11:55   #4161
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Wy nam służycie radą i doświadczeniem. Bo jesteście na najwyższym stopniu wtajemniczenia.
ładnie powiedziane (napisane) jesteśmy mistrzem Joda

Stary 2010-10-17, 11:58   #4162
sensitiv
Raczkowanie

Cytat:

Uściślając chodziło mi, że udziela się w roli: zazdroszczącej zaręczonym.
Stary 2010-10-17, 12:02   #4163
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Idąc tym tokiem myślenia, Ty także już nie powinnaś się tu udzielać, bo przecież nie zazdrościsz już zaręczonym, czyż nie? A mimo to udzielasz się, choć w zupełnie innej "roli" jak Ty to nazwałaś. Żyj i daj żyć innym.

Dzień dobry ale mnie głowa boli,nie mogłam spać w nocy

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 12:02   #4164
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
no i ?? każda z nas ma prawo w każdym wieku, czy to z facetem, czy nie u boku swego zazdrościć zaręczonym

Stary 2010-10-17, 12:04   #4165
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze nie wiedziałam, że mamy tu jekieś role... Jeju dziewczyno wyluzuj, to jest WIZAŻ, forum kobiece, a nie jakaś tajna organizacja rządowa.
Stary 2010-10-17, 12:05   #4166
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
no i ?? każda z nas ma prawo w każdym wieku, czy to z facetem, czy nie u boku swego zazdrościć zaręczonym
Mistrzu

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 12:06   #4167
sensitiv
Raczkowanie

Nie no z mojej strony EOT. Nie miałam złych zamiarów, chciałam jej tylko zwrócic uwagę na coś istotnego moim zdaniem, nie zrobiłam tego złośliwie a zostałam zjechana.
Stary 2010-10-17, 12:08   #4168
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no z mojej strony EOT. Nie miałam złych zamiarów, chciałam jej tylko zwrócic uwagę na coś istotnego moim zdaniem, nie zrobiłam tego złośliwie a zostałam zjechana.
Bo sama zjechałaś inną dziewczyne, która jak sama napisała poczuła się urażona tym co jej napisałaś.
Stary 2010-10-17, 12:10   #4169
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

sinsitiv, może nie zrobiłaś tego złosliwie, ale napisałaś tak, że miało to chamski wydźwięk.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 12:10   #4170
Antii89
Zakorzenienie

A jakbyś była taka dobra to byś jej napisała pw, doradzając co może zrobić w sprawie swoich małych klopotów w związku, a nie 2. raz wyciągała temat, bo za 1. razem, żadna z nas nie zareagowała. A gwarantuję Ci, że zauważyłyśmy Twój post.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości