|
|
#1741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
wolę kupować w Duglasie, bo tam ochrona na prawdę pracuje i pilnuje, żeby klientki korzystały tylko z testerów a nie z wszystkich kosmetyków. No i dają próbeczki do zakupów ![]() może jeszcze nie opanowałam tego matt top coat, bo u mnie na razie to wyglądało jak plakatówka nałożona sztywnym pędzlem, bardzo grubą warstwą. Nie fajnie. Jak na razie miętowy wyszedł najlepiej.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwoniłam do nich z prośba o odłożenie linera DW i wysłałam po niego męża a on wrócił z dwoma linerami - tym z DW i takim z brokatem w buteleczce z pędzelkiem. Początkowo byłam zachwycona bo myślałam, że to wynik dobrego serca mojego męża a tu się okazało, że jak poszedł do Douglasa i poprosił o to co miało być odłożone to Pani mu dała oba linery i powiedziała, że to zamówiłam I teraz jestem trochę w kropce bo nie wiem co o tym myśleć i się zastanawiam czy do nich nie zadzwonić w celu wyjaśnienia nieporozumienia Ehh...
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też tak mam w pracy, że czasem kiedy rozmawiam przez telefon to zanim zrozumiem o co właściwie chodzi to muszę kilka razy się dopytać. Nie wydaje mi się, żeby zrobiła to złośliwie albo z niewiedzy (dziewczyny w Duglasach generalnie są dobrze wyszkolone, czego nie można powiedzieć o Naturach czy Rossmanach) Byłam dziś w duglasie i brakowało tylko 1 błyszczyka i 1 linera, czyli dokładają, bo rano mama kupiła mi 2 linery
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie będzie linerków,to będę potwornie zła
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
głupia sprawa...
tak to jest wysłać faceta na zakupy, który nie może zweryfikować czy dobry towar dostał
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładają? To jest nadzieja
dzięki za info
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli jak to ma wyglądać itd :P
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy by by to zniósł Pewnie jakbym mu opisała skrzynię biegów w najnowszym Ferrari to prędzej by pojął Ale już trudno. Jutro do nich zadzwonię i jak się zgodzą to wymienię liner na jakieś cienie a jak nie to zostanie. |
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Łodzianki, w Porcie w Douglasie z DW są wszystkie lakiery, linery, cienie i co tam jeszcze
![]() Nie było mattów. Są błyszczyki nude, nie ma shrekowego lakieru i w ogóle mało jakoś tych lakierów tam jest ![]() Stan na sobotni wieczór. Jeśli było pisane to przepraszam, nie jestem w stanie śledzić wątku
|
|
|
|
#1752 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Musze poczekać na DW na Bałuckim Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-10-17 o 10:59 |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ona jest na tyle neutralna, że prędzej chyba się "zje" i po prostu zniknie, niż zbierze
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocławianki,nic nie wiadomo jak z DW w Douglasach?
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Uf, ale mnie dawno nie było!
![]() oczywiście skusiłam się ostatnio na lakier i puder z into the wild- puder piękny tylko szkoda, że nic nie widać na buzi ale chyba sie wroce po cienie i po blyszczyk z kolekcji cute as hell
|
|
#1756 |
|
Zadomowienie
|
W douglasie w Krakowskich Czyżynach w carrefour jest całe DW, i matt top coat w liczbie ok 4 szt. Jest też coś czego nie widziałam jeszcze tzn fresh start nail cleaner - płyn oczyszczający płytkę.
|
#1757 |
|
BAN stały
|
Na razie nie wiadomo. Byłam wczoraj z Pasażu i cała rozradowana wbiegłam do Douglasa, bo może DW się pojawi? Ale nie, zastałam tam tylko dwa błyszczyki Eclipse i zero nowości. A jak się spytałam pani, czy może w najbliższym czasie bedzie jakaś limitowanka z Essnece, to mi odburknęła, że nic o tym nie wie i sobie poszła.
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle u nas będzie na końcu,o ile w ogóle dojdzie.
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
W Raciborzu dalej nic, chyba się nie doczekam DW...
W drogerii w Auchanie, gdzie jest szafa podstawowa Essence, wymiecione. Stoją resztki Eclipse, poza tym pojedyncze produkty - szafa bardzo przebrana, są nawet puste półki.
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
W warszawskim wola parku jest denim wanted.
Z linerów został tylko jeden szary (stan na dzisiaj ok. 16), lakiery - czarny i oba niebieskie są po dwa, szary i różowy po jednym, cienie i błyszczyki są ale nie przyglądałam się dokładnie co do ilości, są też nowe mozaikowe róże. Matowych top coatów nie ma, ale jest na nie miejsce (tudzież po nich )Z ciekawostek widziałam też te naklejane lakiery do paznokci (sporo, są w obu szafach)
|
#1761 | |||
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co
!Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Kupiłam jeszcze, już z poza nowości, pojedynczy cień nr 25 go all girlie (jasny pudrowy róż) i (kolejną) kredkę kajal pencil nr 13 nightfever (granat). Już są po teście i jestem bardzo zadowolona, oba kolory stanowią według mnie zgrany duet .Dla mnie też stanowczo za daleko... Dlatego poczekam i jak coś się pojawi na Bałuckim to uprzejmie proszę o jakieś info ![]() A może któraś z Was wie jak sytuacja w GŁ, DW tam dotarło ale czy jest jeszcze szansa dostać czarny liner ?
|
|
#1762 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dzisiaj szary lakier z DW i to wszystko co mnie z tej limitowanki interesowało
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w Magnolii i bym Ci sprawdziła... ![]() Cytat:
Zrobiłam dzisiaj zakupy w Magnolii - matowy Top Coat, nowy róż w kolorze 10 Adorable i zestaw do stempleków Szafa była pełna nowości, wszystkie lakiery, błyszczyki, róże, cienie, rozświetlacze - no wszystko. Chyba Panie akurat zrobiły dokładkę. I nie było standu ITW, tylko puste miejsce - jest więc nadzieja, że pojawi się tam coś nowego
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-10-17 o 20:25 |
||
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem ciekawa jak tam stan DW w Manu, tzn. w Douglasie. Szkoda, ze nikt nie wie;/ Jeszcze bardziej mnie zachęciłaś do shimmerka:P Chyba musze wyciułać kasę i kupić. Coraz gorzej z funduszami;/
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcialam szary... u mnie w Naturze tez zabrali ITW moze bedzie cos nowego
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam zamiar kupić:
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A były może testery do róży? Widziałaś paseczkowe róże?
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

wolę kupować w Duglasie, bo tam ochrona na prawdę pracuje i pilnuje, żeby klientki korzystały tylko z testerów a nie z wszystkich kosmetyków. No i dają próbeczki do zakupów 

Zadzwoniłam do nich z prośba o odłożenie linera DW i wysłałam po niego męża a on wrócił z dwoma linerami - tym z DW i takim z brokatem w buteleczce z pędzelkiem. Początkowo byłam zachwycona bo myślałam, że to wynik dobrego serca mojego męża a tu się okazało, że jak poszedł do Douglasa i poprosił o to co miało być odłożone to Pani mu dała oba linery i powiedziała, że to zamówiłam