Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-17, 13:50   #781
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Czesc

O rany, jestem padnieta, narobilam fot 33 sztuk ubran ktore mam na zbyciu i mi bateria padla w aparacie A jeszcze kilka mam do sfotografowania i jak teraz tego nie zrobie to juz pewnie w najblizszym czasie nie bedzie mi sie chcialo. No trudno. Wyszlo mi 120 zdjec

Zaraz bede sie spamowac bo jestem umowiona z TZ Nie wiem w co sie ubrac, hmmm

W ogole wyskoczyly mi na buzi 2 pryszcze - nienawidze byc przed okresem, zjadlam caaaala czekolade

Dzis bedzie:
prysznic z syrenka (plus bardzo nawilzajacy zel)
peeling buzi
maseczka witalizujaca
serum na biust
serum na reszte ciala
mycie wlosow alpecinem
odzywka ze splukiwaniem
serum wlasnej roboty bez splukiwania
zel do wlosow z witaminami

Potem krem nawilzajacy, delikatny podklad bourjois, nawilzajacy z kolagenem, odrobinka rozu zeby rozswietlic policzki, makijaz oczu moja super paletka , lip balm bourjois na usta i voila

A na paznokcie bezbarwna odzywka.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 18:30   #782
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witajcie

Ja od dzisiaj zaczne stosować szampon z czarnej rzepy, wieczorem umyje nim włoski..
A zaraz zrobię sobie pokrzywe.
Ja się nie boje ostatnio pryszczy, wyskoczy to ok, niech sobie będzie. Wkońcu zniknie,,

W moim albumie są rzeczy na wymianke jak by ktoś chcial się za coś wymienić..

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

co tu taka cisza ??
Stary 2010-10-17, 19:27   #783
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Witajcie

Acha, dzięki za info, pójdę poszukać we wtorek a skąd wzięłaś tą kartę avanti? To się dostaje po jakichś większych zakupach u nich? (przepraszam, jeśli głupie pytanie, ale ja jestem zielona w tym )
To byla akcja weekendowa W ten weekend obowiazywala karta awanti (ktora byla dolaczona do pazdziernikowego wydania), znizki byly do kilkunastu sklepow, niektore bardzo korzystne

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

czytałam, że włosy się przyzwyczajają do jedwabiu...
muszę chyba zrobić przerwę, bo mam suche końcówki
jak mogę je odżywić, nawilżyć?
poszukuję preparatu przeznaczonego do końcówek
Fajne jest serum joanny z apteczki babuni z mlekiem i miodem kosztuje grosze

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Witajcie

Ja od dzisiaj zaczne stosować szampon z czarnej rzepy, wieczorem umyje nim włoski..
A zaraz zrobię sobie pokrzywe.
Ja się nie boje ostatnio pryszczy, wyskoczy to ok, niech sobie będzie. Wkońcu zniknie,,

W moim albumie są rzeczy na wymianke jak by ktoś chcial się za coś wymienić..

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

co tu taka cisza ??
To ja chyba Cie zaprosze bo jak narazie nie mam wgladu do Twojego albumu

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 19:54   #784
Coldplay
Wtajemniczenie

Cześć Kobitki

Niedawno wróciłam, jestem padnięta, ponad 10 godzin jazdy samochodem . Ale wyjazd był udany i małe zakupy też zrobiłam także jestem zadowolona . Na razie nie chce mi się nawet Was nadrabiać bo trochę jednak naskrobałyście, jutro sobie Was poczytam

Dobranoc, idę już spać bo lecę na twarz
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 20:21   #785
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
To byla akcja weekendowa W ten weekend obowiazywala karta awanti (ktora byla dolaczona do pazdziernikowego wydania), znizki byly do kilkunastu sklepow, niektore bardzo korzystne
(...)
Aaaa, to już się spóźniłam no trudno

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:01   #786
angelinmyheart
Zakorzenienie

bita smietana ja piję pokrzywę od 2 tygodni i na razie nic mnie nie wysypało Co więcej (odpukać) od tego czasu nie miałam, choćby najmniejszego pryszcza.

E.J. ja nie byłam na imprezie tylko w pracy, ale nie fajnie było i już nigdy tam nie pójdę. Tż. pokłócił się z kierownikiem, który przekraczał swoje prawa i do tego był trochę pijany, więc nie mamy zamiaru tam następnym razem iść.

Idę, bo jutro wstaje o 6.
Dobranoc!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:17   #787
Integirl
Rozeznanie

hejka czy przyjmiecie jeszcze jedną koleżankę ??
szukam natchnienia do bycia systematyczną w pielęgnacji swojego ciała i ta grupa mi się wydaje super pod tym względem
kilka faktów o mnie : kiedyś chodzacy kompleks (ponad 90kg wagi, potem spadek o 30kg) , teraz próbuję znowu trochę zrzucic bo nabrało mi się ciałka , dużą wagę przykładam do kosmetyków i dbania o siebie , dążę do perfekcji i spełnienia marzeń

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 21:44   #788
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Niestety nie miałam podczas weekendu zbytnio czasu na Wizaż - wczoraj ta 70 babci, później mini domówka u kumpla Tż'a i byłam po 2 w nocy w domku.. I obiecuję, że nadrobię Was jutro, już na pewno

A dziś wstałam i pojechałyśmy z mamuśką i z siostrą do Wałbrzycha, bo otworzyli tam wczoraj nowe centrum handlowe - Victoria i normalnie szok - jest świetne!! Porównywać można do wrocławskich Nawet udało mi się rozmawiać z dyrektorem jednej z knajpek tam (akurat z polską kuchnią) i mówił, że liczniki wczoraj pokazały, że o 18 było tam ponad 80 tys. ludzi ! A dziś nie mniej - tyle aut , ludzi , tłoku szok ! Ale co uwielbiam w nowo powstałych galeriach? Przeceeny ! W każdym sklepie 30 - 40% ceny (+ długaśne kolejki no ale trudno się mówi ) I fakt, faktem jakbym miała dużo kasy, to bym duużo rzeczy tam pokupowała, no ale cóż ...A do tego ja wolę na kosmetyki wydawać niż ciuchy

Ale za to w Top Secret się kurcze wycwanili - wszędzie na sklepie są te tabliczki z -40% na wszystko , a pod spodem małymi literami : na kurtki/płaszcze -40zł i oczywiście tego nie zauważyłam i idę zadowolona z kurtką na zimę a ta do nas 189zł a ja eeee, a moja mama, że jak ona to obliczyła, a ona no odjęłam 40zł i pokazuje te małe literki a ja mówię, że to ja nie chcę, że znajdziemy gdzieś indziej coś tańszego i w ogóle a moja mama się uparła i kupiła, bo już i tak nic innego nie znajdziemy, bo wszędzie to samo a ta pięknie na mnie leży i jest zgrabniutka Ale jest ciepła i ma super kolor no i faktycznie super leży i mam nadzieję, że starczy mi nie tylko na jeden sezon Ooo znalazłam - http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra.../produkt/6/0/2 tyle tylko, że na osobie, to naprawdę zgrabnie wygląda i ładnie, jak dorwę aparat to Wam pokażę , tak samo jak tamten płaszcz i rękawiczki itd.
I jeszcze kupiłam sobie taki sweterek - http://cubus.com/pl/#/pl/The-Basics/Woman/Fall-2010/3/ tylko kolor to ten jasny fiolet , ten ostatni po prawo I z 60zł było -40% to wzięłam a cieplutki jest

Haha, co mnie jeszcze zaskoczyło w tej galerii - oprócz takich różnych rzeczy dla dzieci jest specjalne pomieszczenie tylko dla mężczyzn, gdzie sobie mogą odpocząć i poczekać aż kobiety zrobią zakupy Telewizory tam są, automaty do gier itp itd.
Aa i jeszcze bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Rossmann - do każdych zakupów taka pani przy kasie dawała gratisy z takich pudeł i były to: szampon z Garniera do włosów z pasemkami, próbka kremu pod oczy L'oreal Kod Młodości - 8ml(a całe opakowanie ma 16 ) , tampony, ibuprom, opakowanie płatków kosmetycznych Cleanic i krem do rąk z Ziaji rozjaśniający i odmładzający czy jakoś tak I oczywiście znów praktycznie wszystko oprócz tamponów, ibupromu i płatków kosmetycznych dla mojej mamuśki no ale nic
A z zakupów kosmetycznych dla mnie to takie minimalne minimum, bo wpadłyśmy dosłownie na moment do tego Rossmanna , w sumie po picie no ale nic to się wytnie : płyn micelarny Bourjois, lakier zielony Taft i dwa szampony Joanny Apteczka Babuni : wzmacniający ze skrzypem i rozmarynem i nawilżająco-regenerujący z miodem i czymś tam jeszcze - szczerze, nigdy jeszcze ich nie miałam i zobaczymy jak się będą spisywać

O jezuu jak się rozpisałam masakra Ale musiałam wrażenia opisać haha

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

A i co do spamowania, to było wczoraj dość dużo tego - oprócz podstaw to peelingowanie , maseczki na twarz, staranny makijaż i oczu i twarzy , odżywki na włosy, balsamy itd.itp , dziś troszku mniej

A i po 2 dniach prostowania włosów wracam do tygodniowego zwyczaju bez prostowania i wiecie co, szczerze Wam powiem, to jak prostowałam, to miałam takie hm..wyrzuty sumienia? No nie wiem jak to nazwać, szkoda mi było tych włosków Ale za to znów takie idealnie prościutkie jak tafla zobaczyć, to było warto Aaa i jeszcze co zauważyłam - jakoś i wczoraj i dziś szybciej, łatwiej i lepiej mi się prostowały niż wtedy jak na co dzień je męczyłam prostownicą I nie wiem czy to, że nie prostowałam przez cały tydzień, to ma na to jakiś wpływ??

Dobra, Kochane, ja jutro muszę wstać o 6:30 , także lecę spać Przepraszam, że tyle naraz napisałam, no ale musiałam Wam zdać relację, hehe stęskniłam się

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:58   #789
tillavanilla
Raczkowanie

Integirl witaj
Alessandra bardzo podoba mi sie ta kurtka i uwielbiam ten kolor

Wieczorna pielagnacja:
*mycie twarzy zelem gleboko oczyszczajacym
*maslo kakaowe na buzke(przekonalam sie do niego,bo na skorze pieknie pachnie)
*balsam kakaowy na cale cialo
*serum na biust
*zel ze swietlika i babki lancetowej pod oczy
*wazelina na usta
*sudocrem na pojedyncze wypryski(ostatnio troche mi tego powyskakiwalo,a przeciez nigdy nie mialam wiekszych problemow z cera)
*olej kokosowy na koncowki wlosow
*krem nawilzajacy na lapki

Poczytam jeszcze troche i ide spac,acha z tz wciaz lipa...Milej nocy

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-10-17 o 21:59
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:03   #790
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
szukam natchnienia do bycia systematyczną w pielęgnacji swojego ciała i ta grupa mi się wydaje super pod tym względem
kilka faktów o mnie : kiedyś chodzacy kompleks (ponad 90kg wagi, potem spadek o 30kg) , teraz próbuję znowu trochę zrzucic bo nabrało mi się ciałka , dużą wagę przykładam do kosmetyków i dbania o siebie , dążę do perfekcji i spełnienia marzeń
Witaj

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 23:01   #791
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

A dziś wstałam i pojechałyśmy z mamuśką i z siostrą do Wałbrzycha, bo otworzyli tam wczoraj nowe centrum handlowe - Victoria i normalnie szok - jest świetne!! Porównywać można do wrocławskich Nawet udało mi się rozmawiać z dyrektorem jednej z knajpek tam (akurat z polską kuchnią) i mówił, że liczniki wczoraj pokazały, że o 18 było tam ponad 80 tys. ludzi ! A dziś nie mniej - tyle aut , ludzi , tłoku szok ! Ale co uwielbiam w nowo powstałych galeriach? Przeceeny ! W każdym sklepie 30 - 40% ceny (+ długaśne kolejki no ale trudno się mówi ) I fakt, faktem jakbym miała dużo kasy, to bym duużo rzeczy tam pokupowała, no ale cóż ...A do tego ja wolę na kosmetyki wydawać niż ciuchy

Ale za to w Top Secret się kurcze wycwanili - wszędzie na sklepie są te tabliczki z -40% na wszystko , a pod spodem małymi literami : na kurtki/płaszcze -40zł i oczywiście tego nie zauważyłam i idę zadowolona z kurtką na zimę a ta do nas 189zł a ja eeee, a moja mama, że jak ona to obliczyła, a ona no odjęłam 40zł i pokazuje te małe literki a ja mówię, że to ja nie chcę, że znajdziemy gdzieś indziej coś tańszego i w ogóle a moja mama się uparła i kupiła, bo już i tak nic innego nie znajdziemy, bo wszędzie to samo a ta pięknie na mnie leży i jest zgrabniutka Ale jest ciepła i ma super kolor no i faktycznie super leży i mam nadzieję, że starczy mi nie tylko na jeden sezon Ooo znalazłam - http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra.../produkt/6/0/2 tyle tylko, że na osobie, to naprawdę zgrabnie wygląda i ładnie, jak dorwę aparat to Wam pokażę , tak samo jak tamten płaszcz i rękawiczki itd.
I jeszcze kupiłam sobie taki sweterek - http://cubus.com/pl/#/pl/The-Basics/Woman/Fall-2010/3/ tylko kolor to ten jasny fiolet , ten ostatni po prawo I z 60zł było -40% to wzięłam a cieplutki jest

A z zakupów kosmetycznych dla mnie to takie minimalne minimum, bo wpadłyśmy dosłownie na moment do tego Rossmanna , w sumie po picie no ale nic to się wytnie : płyn micelarny Bourjois, lakier zielony Taft i dwa szampony Joanny Apteczka Babuni : wzmacniający ze skrzypem i rozmarynem i nawilżająco-regenerujący z miodem i czymś tam jeszcze - szczerze, nigdy jeszcze ich nie miałam i zobaczymy jak się będą spisywać

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Alez sie napisala, za caly weekend chyba Ten drugi szampon to pewnie z mlekiem i miodem? Uzywalam go i uwielbialam to co robil z moimi wlosami , poza tym ten zapach niestety bardzo ocieplal mi kolor i musialam z niego zrezygnowac A i oczywiscie musze powiedziec, ze bardzo ladna kurteczke kupilas Sweterek niestety mi sie nie wyswietla ale pewnie tez fajny

No a ja jeszcze umylam wloski szamponem z pokrzywa i zielona herbata joanny (pachnie tak swiezo), nalozylam odzywke ce-ce, jedwab na koncowki, zrobilam peeling buzki, nalozylam nive'e, wazeline na usta i krem z miodem na dlonie i mykam spac
Dobranoc aaa i jeszcze zapomnialam napisac bylismy dzis z TZ-em w coffe heaven i nowa kawa o ktorej pisalam przepyszna Biala czekolada z kokosem to cudowne polaczenie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 00:05   #792
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
witaj
ja też zrzucam kilogramy więc będziemy się wspierały a najwazniejsza nie jest waga tylko to że o siebie dbamy

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Haha, co mnie jeszcze zaskoczyło w tej galerii - oprócz takich różnych rzeczy dla dzieci jest specjalne pomieszczenie tylko dla mężczyzn, gdzie sobie mogą odpocząć i poczekać aż kobiety zrobią zakupy

A i co do spamowania, to było wczoraj dość dużo tego - oprócz podstaw to peelingowanie , maseczki na twarz, staranny makijaż i oczu i twarzy , odżywki na włosy, balsamy itd.itp , dziś troszku mniej

A i po 2 dniach prostowania włosów wracam do tygodniowego zwyczaju bez prostowania i wiecie co, szczerze Wam powiem, to jak prostowałam, to miałam takie hm..wyrzuty sumienia? No nie wiem jak to nazwać, szkoda mi było tych włosków Ale za to znów takie idealnie prościutkie jak tafla zobaczyć, to było warto Aaa i jeszcze co zauważyłam - jakoś i wczoraj i dziś szybciej, łatwiej i lepiej mi się prostowały niż wtedy jak na co dzień je męczyłam prostownicą I nie wiem czy to, że nie prostowałam przez cały tydzień, to ma na to jakiś wpływ??

Dobra, Kochane, ja jutro muszę wstać o 6:30 , także lecę spać Przepraszam, że tyle naraz napisałam, no ale musiałam Wam zdać relację, hehe stęskniłam się

fajna ta galeria z tego co przeczytałam
a Ty zawsze szalejesz z tymi postami, takie długie- dobrze, dobrze
co do włosów- uważam że masz sliczne....

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Integirl witaj
Alessandra bardzo podoba mi sie ta kurtka i uwielbiam ten kolor

Wieczorna pielagnacja:
*mycie twarzy zelem gleboko oczyszczajacym
*maslo kakaowe na buzke(przekonalam sie do niego,bo na skorze pieknie pachnie)
*balsam kakaowy na cale cialo
*serum na biust
*zel ze swietlika i babki lancetowej pod oczy
*wazelina na usta
*sudocrem na pojedyncze wypryski(ostatnio troche mi tego powyskakiwalo,a przeciez nigdy nie mialam wiekszych problemow z cera)
*olej kokosowy na koncowki wlosow
*krem nawilzajacy na lapki

Poczytam jeszcze troche i ide spac,acha z tz wciaz lipa...Milej nocy
na pewno się ułoży, trzymam kciuki

ja też już (już??? , chyba dopiero ) zmykam spac... jutro mam cięzki dzień, masa papierów do załatwiania w związku z uczelniami....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 00:21   #793
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc
ja właśnie wróciłam do domu, za mną 5h podróży, zaraz Was nadrobię

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja mam tak że gdy chcę mieć mój ulubiony odcień opalenizny- najpierw w pierwszym tygodniu ide 2 razy po 12 minut; a potem chodzę raz w tygodniu po 10....
ale też tak ostatnio stwierdzam że te solarium to droga sprawa....
noo droga sprawa, u mnie solarium kosztuje 1,40/min

Cytat:
dziekuje, w takim razie nastepnym razem wyprobuje go a to co napisalas o wlosach, hmm jakis sens ma, ja rowniez myje wlosy co 2dni, na drugi dzien wieczorem mam juz tluste u nasady takze nie wyobrazam sobie w swoim przypadku mycia co 3dni niestety moze gdybym nie chodzila do pracy jakos by uszlo, ale tak to trzeba jakos wygladac tym bardziej jak w pracy 2/3osob to faceci
ooo a gdzie pracujesz jesli można spytać?

Cytat:
czeeść

nadrobiłam- teraz mogę już iść spać dobranoc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 02:26   #794
agusiownik
Zakorzenienie

byłam dzisiaj na zakupach ubraniowych, myślałam, że kupię więcej ciuszków, ale nic mi się nie podobało, a jak już było coś fajnego to za drogie, może wkleję jutro fotki i błagam wybaczcie mi, ale nie jestem w stanie Was nadrobić
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 05:29   #795
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Integirl witaj!

Ja tylko na sekundę, bo do pracy trzeba iść. Miłego dnia dziewczyny!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 07:48   #796
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć ślicznotki
Ale was długo nadrabiałam 7 stron miałam do przeczytania, tyle nabazgrałyście

Oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny

_Alekssandra Śliczna ta kurtka, pewnie ładnie prezentuje się na ciele Też szukam jakiejś zimowej i też właśnie chciałam taką, która podkreśli te kobiece kształty Tyle, że ja potrzebuje krótszą, bo jestem malutka Sweterka jednak nie widze...

bita smietana Nie wiem czy też nie skusić się na pokrzywe Tyle, że ja strasznie nie lubie pić takich specyfików... Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia A gdzie ją kupujecie?

Wiecie co dziewczyny? W piątek pisałam o moim problemie z Tżtem i tym zabiegiem pod oczy... W końcu się odważyłam i w weekend z nim porozmawiałam. W sumie oznajmiłam mu, że muszę się zapisać na konsultacje do tego lekarza. A on powiedział, że załatwimy to w tym tygodniu, że pojedzie ze mną i potrzyma mnie nawet za rączke Nie wiem czemu wcześniej mi zabraniał tam iść, jak teraz bez problemu się zgodził Kto tu zrozumie facetów Jak juz wykonam ten zabieg to wstawie fotki "po"

Mam w planach:
- kąpiel
- żel intensywnie nawilżający palmolive
- masaż gąbeczką
- balsamik dove
- zając się pazurkami u stóp
- mycie włosków
- odżywka na włoski
- jedwab na końcówki
- odżywka z soyssa bez spłukiwania
- peelling morelowy st. ivers na twarz
- olejek pichtowy na twarz
- bervoxyl punktowo
- kremik odżywczo-regenujący na twarz
- wazelina na usta

Dodatkowo muszę zadzwonić do kosmetyczki i umówić się na paznokietki No i do lekarza, bo po tabletkach anty mam chyba coś z wątrobą

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-18 o 07:51
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:08   #797
Amiria
Raczkowanie

dopiero niedawno sie przyłaczyłam do tego watku i czuje, że mnie jeszcze bardziej mobilizuje do dbania o siebie.
Zazwyczj duzo wiecej zapału mam wiosna i latem, a zima zazwyczaj głwonie dietetycznie sobie odpuszczalam by potem na wiosne znow sie dochudzac.

Teraz zupelnie zminiłam taktyke. Chodze dwa razy w tygodniu na taniec i juz widze efekty. Jak starczy casu zapisze sie jescze na joge albo bede cwiczyc w domu. Niby kazdy mowi ze jestem szcuzpla i wysoka ale mi zalezy na tym by ladnie uksztąłtowac sylwetke.

Wczoraj wieczorem zrobiłam wloskom rytuął pielegnacyjny. Nałozyłam na nie maske proteinowa i trzymałam na włoskach jakeis 20 minut. Po spłukaniu jescze nałozylam sprej nivea diamond gloss.

teraz dwa razy dziennie uzywam balsamu Eveline orchidea i kokos. Rety co za zapach.... jest tak ladny, że mnie motywuje by nigdy o nim nie zapomianc nawet jaks sie spiesze

niestety chcialm uzywac kremu brazujacego do twarzy ael zaceło mnie po nim wysypywac
Stary 2010-10-18, 08:21   #798
angelwithoutsoul
Raczkowanie

ekomonika Możesz mi pokazać ten krem z ziaji na KWC? Bo jak szukałam, to znalazłam tyle tych masł kakaowych, że nie wiem, który Ty tak zachwalasz

W ogóle dziewczyny ograniczyłam solarium i chodze teraz raz w tygodniu Jestem z siebie dumna! Tak zbladłam, że wszystkie podkłady, które chciałam wyrzucić (były za jasne. W sumie to są ciemne, ale to ja chyba byłam za mocno opalona ) teraz mi pasują idealnie

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-18, 08:37   #799
Integirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Integirl witaj!
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czeeść
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
witaj
ja też zrzucam kilogramy więc będziemy się wspierały a najwazniejsza nie jest waga tylko to że o siebie dbamy
Cytat:
Witaj
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Witaj
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Integirl witaj
dziękuje wszystkim za miłe przywitanie ja dzisiaj już pełną parą startuje , tym bardziej że nastapiła chwila prawdy i ... ważę 68.8 kg , tyle co rok temu było, więc motywacja jest , czas na działanie a dla Wszyskich - miłego dzionka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 08:46   #800
_dariia
Zakorzenienie

dzień dobry

mogę się przyłączyć?
podobno w kupie raźniej, a mi brakuje przede wszystkim systematyczności...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:48   #801
Amiria
Raczkowanie

Cytat:
dziękuje wszystkim za miłe przywitanie ja dzisiaj już pełną parą startuje , tym bardziej że nastapiła chwila prawdy i ... ważę 68.8 kg , tyle co rok temu było, więc motywacja jest , czas na działanie a dla Wszyskich - miłego dzionka
Witaj ja również dopiero co sie przyłaczyłam Zycze Tobie sukcesu w odchudzaniu. Ja rozniez zaczynam sie dochudzac. Waze 60,5 kg. Dbam o włoski. Mozemy sie nawzajem wspierac w dązeniu do idelnej wagi.

Ja polecam zajecia taneczne. To niesmaowite jak ladnie ksztaltuja cialo, wysmuklaja i jednoczesnie jak fajnie potem mozesz sie poczuc na imrpezie. Ja chodze dwa razy w tygodniu od 3 tygodni i juz zrzuciłam 2 kg

Edytowane przez Amiria
Czas edycji: 2010-10-18 o 08:50
Amiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:49   #802
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry wszystkim
powoli się zbieram i jadę na uczelnie
Cytat:
Napisane przez _dariia Pokaż wiadomość
dzień dobry

mogę się przyłączyć?
czesc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:01   #803
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim
powoli się zbieram i jadę na uczelnie

czesc
cześć, cześć...

wybaczcie nie nadrobiłam wątku, może kiedyś jak czas pozwoli...

ale zaintrygowała mnie pokrzywa... czemu ona ma służyć i ewentualnie jak ją stosować?

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 09:01   #804
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
Witaj ja również dopiero co sie przyłaczyłam Zycze Tobie sukcesu w odchudzaniu. Ja rozniez zaczynam sie dochudzac. Waze 60,5 kg. Dbam o włoski. Mozemy sie nawzajem wspierac w dązeniu do idelnej wagi.

Ja polecam zajecia taneczne. To niesmaowite jak ladnie ksztaltuja cialo, wysmuklaja i jednoczesnie jak fajnie potem mozesz sie poczuc na imrpezie. Ja chodze dwa razy w tygodniu od 3 tygodni i juz zrzuciłam 2 kg

A co tańczysz?

_dariia cześć opowiedz nam coś o sobie

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-18, 09:09   #805
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
życzę powodzenia, ja też od dzisiaj startuję z dietą, także możemy nawzajem się mobilizować
Cytat:
dzień dobry

mogę się przyłączyć?
witaj

wczoraj wieczorem poleżałam w wannie trochę, zrobiłam peeling ciała i stóp, umyłam buźkę żelem oczyszczającym i zjechałam pięty, dobrze że robię to regularnie to się nie namęczę poza tym kremik na buzię, masło kakaowe ziaji na ciało i krem do stópaha jeszcze krem nivea na usta
teraz już jestem w pracy, rano było tylko mycie buźki ząbków i krem d twarzy, do pracy się nie maluję bo siedzę w biurze tylko z jedną starszą babką i nie mam kontaktu ze światem
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:16   #806
loluska
Zakorzenienie

Hej ale jestem padnięta, jeszcze w pigamce siedzę i czekam na Tż bo pojechał auto do mechanika odwieść... Wesele udane i poprawiny też niestety zdj nie zdążyłam zrobić w sobotę bo długo mi u fryzjera zeszło ;/ ale jak będę mieć fotki od pary młodej to postaram się coś wkleić z fryzury byłam mega zadowolona i w sukience też czułam się świetnie

SPAmowanko było przez te dwa dni ograniczone i domęczyłam włoski więc od dziś regeneracja i dbanie o siebie... powinnam byc teraz na zajęciach ale nie mam sił

witam wszystkie nowe piękniejące

ekomonika
zapodaj linka do photobloga

tillavanilla dziękuję, była udana

magne ja uwielbiam zdjęcia i marzy mi się coś takiego żeby wywołać wreszcie fotki z folderu "wywołam" w którym, jest już chyba z 200 zdj i powsadzać a antyramki i na ścianę... większość zdjęć jest tam z tż i chciałabym wreszcie odłożyć na to kasę ale ciągle cos ważniejszego wypada ;/

Shadii
mam nadzieję że spodoba ci się ten żel punktowy

snowhitee dziękuję ale ja chcę też widzieć zdj twojej buźki bo figura i włoski

ramoncia
czekam na linka do filmiku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:16   #807
_dariia
Zakorzenienie

nie wiem, jakie wycinki mojego życia was interesują...

młoda duchem, młoda ciałem, metrykalnie chyba też (rocznik Czarnobyla)...

studentka, od dziś poszukująca pracy....

no i, co chyba w tym wątku najważniejsze kwestie powierzchowności... 167 cm, 54 kg (tak, wiem to raczej normalna waga, ale chcę powrócić do mojej 50tki- ostatnio za mało się ruszam i troszkę mi się przytyło... )

mam delikatny cellulit, pełno kosmetyków podobno go likwidujących i brak chęci na systematyczne używanie, masowanie, etc.

poza tym po wielu latach obgryzania rzuciłam ten nałóg i zapuszczam paznokcie...

włosy też zapuszczam, choć podobno mam długie...

i od dziś, tak jak zresztą co każdy poniedziałek postanawiam być systematyczna we wszystkim...

mam nadzieję, że z Wami się to uda...

STOP obgryzaniu paznokci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 09:27   #808
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem, jakie wycinki mojego życia was interesują...

młoda duchem, młoda ciałem, metrykalnie chyba też (rocznik Czarnobyla)...

studentka, od dziś poszukująca pracy....

no i, co chyba w tym wątku najważniejsze kwestie powierzchowności... 167 cm, 54 kg (tak, wiem to raczej normalna waga, ale chcę powrócić do mojej 50tki- ostatnio za mało się ruszam i troszkę mi się przytyło... )

mam delikatny cellulit, pełno kosmetyków podobno go likwidujących i brak chęci na systematyczne używanie, masowanie, etc.

poza tym po wielu latach obgryzania rzuciłam ten nałóg i zapuszczam paznokcie...

włosy też zapuszczam, choć podobno mam długie...

i od dziś, tak jak zresztą co każdy poniedziałek postanawiam być systematyczna we wszystkim...

mam nadzieję, że z Wami się to uda...

Na tym wątku staramy siebie nawzajem mobilizować Więc co do systematyczności to staramy się
Dziewczyny też tak macie, że np przez tydzień lub dwa ostro ćwicze i to codziennie po raz/dwa razy, a potem w was coś umiera i przez kolejny tydzień nic nie robicie? Kurdeee jakoś nie potrafie cały czas, codziennie, dzień w dzień się zmobilizować chociażby do tej gimnastyki A o hh już nie wspomne jak je kupiłam to może z kilka dni pokręciłam, a potem o nim zapomniałam Musze to zmienić...

Anastazja86 Ja też do pracy się nie maluje, tylko rzęsy i róż do policzków No i krem pod oczy, krem matujący i na niego nawilżający...

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-18 o 09:29
Stary 2010-10-18, 09:33   #809
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Na tym wątku staramy siebie nawzajem mobilizować Więc co do systematyczności to staramy się
Dziewczyny też tak macie, że np przez tydzień lub dwa ostro ćwicze i to codziennie po raz/dwa razy, a potem w was coś umiera i przez kolejny tydzień nic nie robicie? Kurdeee jakoś nie potrafie cały czas, codziennie, dzień w dzień się zmobilizować chociażby do tej gimnastyki A o hh już nie wspomne jak je kupiłam to może z kilka dni pokręciłam, a potem o nim zapomniałam Musze to zmienić...

Dokładnie tak mam...

Przez kilka dni powiedzmy ćwiczę intensywnie, a potem wystarczy, że jeden dzień nie mam siły lub czasu i na jakiś czas zapominam o tym...

Dlatego ćwiczenie w domu jest tak trudne i wymaga mobilizacji... Mając karnet na siłownię chodzi się częściej, bo się za to zapłaciło... Choć u mnie się też to nie sprawdziło, więc uznałam, że nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto... Poza tym nie mam z kim chodzić... a sama nie lubię...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 09:40   #810
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie tak mam...

Przez kilka dni powiedzmy ćwiczę intensywnie, a potem wystarczy, że jeden dzień nie mam siły lub czasu i na jakiś czas zapominam o tym...

Dlatego ćwiczenie w domu jest tak trudne i wymaga mobilizacji... Mając karnet na siłownię chodzi się częściej, bo się za to zapłaciło... Choć u mnie się też to nie sprawdziło, więc uznałam, że nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto... Poza tym nie mam z kim chodzić... a sama nie lubię...

Chciałabym chodzić na siłownie Nawet mojemu Tżtowi ostatnio mówiłam, żebyśmy się zapisali razem, ale jak zwykle powiedział nie, bo wszyscy bd tam się na mnie gapić Więc muszę liczyć na swoją mobilizacje i pamięć Dzisiaj (o ile nie zapomne) zrobie sobie malutką gimnsatykę i pokręce hh

Kupiłam sobie cosmopolitan do pracy zaraz bd czytać

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości