|
|
#1561 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
Cytat:
.Ale obawiam się mojej reakcji na tą drugą osobę. Jestem cholerny zazdrośnik.
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=BYr5LayQaqs
Wy też dużo byście dały żeby znaleźć się na miejscu tej blondyny?
|
|
#1563 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nie wysylaj takich linkow bo zaczynam sie normalnie zastanawiac czy ja bi nie jestem !! ja pier do le tez tak chce !!!
|
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj tak, ale chodzi o sam fakt pocałunku z drugą dziewczyną. Nie koniecznie o Megan. http://www.youtube.com/watch?v=f2xVw...eature=related tutaj tez jest fajna scena
|
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam sporą część wątku i szczerze przyznam, że zaczęłam się zastanawiać przez chwilę , czy ja przypadkiem nie jestem biseksualna.
![]() Obejrzałam filmik, nie obrzydza mnie, ale sama bym tak nie chciała. Jestem ciekawa, jak to jest, ale nie ciągnie mnie do kobiet. Pewnie dlatego, że namiętne pocałunki, nie wspominając już o seksie są dla mnie formą okazywania miłości. Są takie rzeczy, które ciekawość nam podsuwa, ale rozsądek skutecznie i bezwzględnie wybije z głowy. U mnie to idealny przykład.
|
|
#1566 |
|
Przyczajenie
|
musze znalesc kobietke ktora zechce ze mna pocalunku..
..przez te filmiki nabralam strasznej ochoty na to
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
no niezle niezle ;d
|
|
|
#1568 |
|
Rozeznanie
|
Moje dziewcze "zachorowało" po tej scenie z serialu Nip Tuck, (aby zobaczyć trzeba się zalogować):
http://www.youtube.com/verify_age?ne...%3DeyHpk7gbbI4 i tej z tego samego serialu (bez logowania): http://www.dailymotion.pl/video/xa9k...ene_shortfilms |
|
|
|
|
#1569 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chociaz wydaje mi sie ze pozycja na "nozyczki" nie jest do tego najlepsza. Bardziej bym sie widziala w misjonarskiej No ale fantazja raczej pozostanie fantazja. Zycie Chociaz juz wiem co mi sie bedize po nocach snilo. Chciaaalabym sprobowac z kobietka |
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe
|
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
ten post
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawi mnie w tym wątku tak wyraźne i pewne określanie swojej seksualności. Widzę głównie głosy typu 'jestem bi', 'jestem 100% hetero' itp. A z tego co mi wiadomo, to raczej 'skala' niż trzy opcje: homo, hetero, bi. Można raczej powiedzieć, że ktoś jest mocno homo- lub heteroseksualny, a jeśli jest mniej więcej 'po środku', biseksualny. Ale nie każdy jest 'skrajnością'.
Ja na przykład uważam się za raczej heteroseksualną, z dużą skłonnością także w drugą stronę Ale choć mam większe (i przyjemniejsze) doświadczenia z dziewczynami, to jednak na ten moment wyobrażam sobie związek jedynie z facetem. Choć nie mówię, że to się nie zmieni, życie potrafi zaskakiwać
|
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
Ja całowałam się z paroma dziewczynami. Nigdy mnie to jakoś szczególnie nie podniecało, raczej bawiło mnie to, bo odbywało się to z reguły na imprezach. Wiadomo, alkohol, luz, i poszło. Ale jak mówię, jakieś przyjemności z tego nie miałam.
Edytowane przez okropny_zbir Czas edycji: 2011-06-21 o 16:40 |
|
|
|
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie na maksa kreci ta blondynka.... http://www.youtube.com/watch?v=6CI8tOqq4dw
Polecam nowy serial przy okazji- Lip Service
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tż i inny facet? coś okropnego
|
|
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
Nigdy nie próbowałam z kobietą. Być może spróbowałabym, ale musiałaby być w moim przekonaniu atrakcyjna fizycznie.
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
nigdy nie próbowałam i raczej nie zamierzam...
po prostu nie ciągnęło mnie do tego,że spróbować tego z kobietą
|
|
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
Ja się musze przyznać, że raz mi się zdarzyło spędzić noc z kobietą. Mimo tego nie wróciłabym do tego, lecz muszę wam drogie panie powiedzieć, że noc była niezapomniana. Kobieta kobietę znacznie lepiej rozumie, potrafi znacznie lepiej niż facet poprowadzić grę wstępną i wogóle. Jednak facet to facet i nic tego nie zmieni
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Przyczajenie
|
a my chętnie poznamy miłą dziewczynę
najlepiej na dobre i na złe
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
cos tu sie spokojnie ostatnio zrobilo, jakos tak ucichlo.
temat sie nie wyczerpal tylko pisac nie ma juz kto. ![]() trzeba jakos reaktywowac watek.
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
Ja na pewno nie
ale nie zaprzeczam ,że nigdy o tym nie myślałam
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Konto usunięte
|
ja kiedyś się całowałam z dziewczyną, ale nic szczególnego. czasami myślę o tym żeby pieścic inną kobietę i jej sprawić przyjemność ale musialabym być chyba wstawiona na rozluźnienie. dodam że nic bym od niej nie oczekiwała, po prostu ciekawi mnie jak się pieści kobietę jej piersi i inne części ciała... ale to tylko czasami o tym myślę
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam na chwile obecna z kim tak naprawde pogadac, to moze tutaj sie troche "wypisze", bo nikt mnie w zasadzie nie zna (wiec kto by sie przejmowal co ludzie pomysla:P) i watek jest lesbijski, wiec raczej pasuje.
Wczoraj zerwalam z moja dziewczyna. Przez telefon Wiem, ze to brzmi kiepsko, ale cos we mnie peklo i nie potrafilam inaczej. Ostatnimi czasy zaczelysmy sie znowu coraz wiecej klocic, nie potrafilysmy sie dogadac, na co pewnie zlozylo sie wiele czynnikow, w tym jakby nie bylo bariera jezykowa, a moze raczej to, ze nie potrafilysmy sie do konca spokojnie wysluchac. Ok. nie bede sciemniac. Ona jest fantastyczna dziewczyna, ale to nie jest...to nie bylo TO. Jakis czas temu w glowie zakrecila mi inna dziewczyna. Wlasciwie jej nie znam, a sni mi sie po nocach... Nie potrafie przestac o niej myslec...wiec wyslalam jej kwiaty; bukiet czarnych roz z krysztalkami i fioletowym bzem. Chcialam, by wiedziala , ze ktos o niej mysli. Tyle. Nie zamierzalam nic wiecej z tym robic, bo bylam w zwiazku, a nigdy nie chcialam zdradzic mojej dziewczyny. Chociaz to co zrobilam, pewnie tez mozna by uznac za zdrade. Jestem zdrajczynia Wiem tylko, gdzie ta dziewczyna pracuje, przez przypadek dowiedzialam sie jak ma na imie, do tej pory zamienilam z nia moze tylko jedno slowo, mysle, tzn. mam nadzieje, ze ja tez jej sie podobam, no i wiem, ze jest less. Poza tym zrzera mnie trema na mysl, ze mialabym ja jakos 'oficjalnie' zapoznac, bo ona jest totalnie niesamowita, a ja wydaje sie sobie niewystarczajaco za***ista:P No i jezyk, niby znam angielski ale stres pozostaje. Do tego jest mi strasznie przykro z powodu mojej bylej dziewczyny i sie w ogole zastanawiem czy jest jakis sens cokolwiek dzialac, bo wiem, ze jeszcze musimy sie spotkac i porozmawiac i bedzie mi jej bardzo brakowalo, bo poza nia wlasciwie jestm tutaj sama. Co za zycie!!!! Trudno mi jest zebrac sie w sobie... Edytowane przez dakki Czas edycji: 2010-10-31 o 18:18 |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże, myślałam, że jestem już jakaś nienormalna
|
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
az mi sie smutno zrobilo jak to przeczytalam (jedynie co moge napisac to to ze wszystko sie ulozy i bedie ok. a czas leczy rany . |
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
dakki - na pewno wszystko się ułoży a jezeli chodzi o "zapoznanie" to myślę że nie będzie to takie straszne jak ci się wydaje.
Kuchareczka - nie jesteś nie normalna Ja też mam TŻta a rozglądam się za dziewczyną dla nas.
|
|
|
#1589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja dziewczyna miała okazje pieszczot z kobietą gdzie ja byłem widzem (opis gdzieś wyżej). Teraz mogę ją fajnie "nakręcać"... Gdy jesteśmy gdzieś w towarzystwie, nawiązuje do jej przeżyć- szepczę jej do ucha np.: -widzisz tamtą dziewczynę? -gdzie byś chciała ją dotknąć? -jak myślisz miękką ma skórę? -co byś chciała z nią robić? Ona wraca w myślach do tamtych wyszarzeń i szeptem mówi mi co teraz by zrobiła. Po jej głosie i zachowaniu widzę jak to na nią działa. Podnieca się niesamowicie, tak że zaciąga mnie w jakieś ustronne miejsce (ubikacja, winda itp.) i zadowalam ją ręcznie lub ustnie (na full nie ma szans.. Gdy nie ma za bardzo jak, robi to sama na moich oczach. |
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze żyłam w przekonaniu, że cięzko jest wytrwać w związku po trójkącie, bądź po seksie z inną osobą mimo zgody partnera. Myślę, że prędzej czy później zaczyna się myśleć, że seks partnerowi bardziej odpowiadał z tą inną osobą i jest stres o to czy ta osoba nie zostawi Cię.
Chociaż kiedyś czytałam książkę o tym jak psycholog koleś związał się ze swoją studentką, a żeby ich związek przetrwał to powiedział jej, że może kochać się z kim zechce tylko, że w jego obecności. Ale to jedynie książka. ![]() A to tak do tej historii Clevland'a. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

poza tym o co być zazdrosnym skoro obydwoje się na to zgadzamy ??

Ale choć mam większe (i przyjemniejsze) doświadczenia z dziewczynami, to jednak na ten moment wyobrażam sobie związek jedynie z facetem. Choć nie mówię, że to się nie zmieni, życie potrafi zaskakiwać
mój tż i inny facet? coś okropnego 

Wiem, ze to brzmi kiepsko, ale cos we mnie peklo i nie potrafilam inaczej. Ostatnimi czasy zaczelysmy sie znowu coraz wiecej klocic, nie potrafilysmy sie dogadac, na co pewnie zlozylo sie wiele czynnikow, w tym jakby nie bylo bariera jezykowa, a moze raczej to, ze nie potrafilysmy sie do konca spokojnie wysluchac. Ok. nie bede sciemniac. Ona jest fantastyczna dziewczyna, ale to nie jest...to nie bylo TO.