Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-17, 20:06   #2581
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Ishka, super, że tak sprawnie wszystko poszłoa maluszek kapitalny

ja sie dziś czuję jakby walec drogowy po mnie przejechał.... wczoraj miałam imprezkę u siebie, było super, nagadałam się, naśmiałam, jakoś około 24 poszłam spać, wiec teoretycznie powinnam czuć się wyspana. A ja czuję się jakbym imprezowała do białego rana i spała tylko godzinę. Oczy same mi sie zamykają, czuję się otępiała, nic mi się nie chcę, a mąż mnie wkurza....na jego obronę powiem, że nic nie zrobił, to te moje hormony powodują, że nawet jak siedzi teraz w innym pokoju to mnie wkurza, jak jest miły to mnie wkurza i w ogóle....ale dziś wredną babą jestem
Ja pol dnia spie, a drugie pol leze
czuje sie tak samo
cos mi sie wydaje,ze zbieram sily

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
kurcze boje sie tych lisci malin
ja tez

dlatego biore ten wiesiolek, nie wiem co lepsze, ale z dwojga to wybieram wiesiol.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 20:06   #2582
lutien
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez karmelka1987 Pokaż wiadomość
hejka Babeczki

pamietacie moze mnie???:rolleye s:

ja juz ROZPAKOWANA!!

bylam w szpitalu bo skurcze sie zaczely jeszcze zaczymywali porod ale sie nie udalo i dnia 7 pazdziernika 2010 przyszly na Swiat moje Blizniaki Elizka o 17:15 waga 2000g/47cm i Gabryś o 17:17 2200/48cm przez SN.Czyli miesiac i troszke przez terminkiem

juz wiem ze Gabrys jest uaprciuszke i nie jade....a Elizka kocham mleczko i jest ulegla....jednak Chlopak ma potezniejszy krzyk i placz niz corka...hehe
Ale super

Cytat:
mam pytanie czy po odejsu wód plodowych bierze sie prysznic???
zarazwyjasnie skadto pytanie
Wg mnie można. Nie zdecydowałabym się na kąpiel, ale prysznic szybki czemu nie.Zresztą nam na SR mówili, że jak odejdą wody (o normalnym wyglądzie i zapachu), to trzeba się zbierać do szpitala, ale spokojnie. Tylko w razie wód zielonych, o dziwnym zapachu lub w jakiś inny sposób podejrzanych należy jak najszybciej jechać do szpitala.

_________________________ _

Ja mam za sobą pierwszą wizytę w szpitalu. Przed chwilą wróciliśmy. A to przez to, że dziś cały dzień mam okropne bóle podbrzusza. Skurczy nie miałam, ale te bóle były niepokojące. No i zrobili mi ktg - wyszły skurcze na 25%. Lekarz (akurat mój prowadzący ma dyżur) powiedział, że w każdej chwili akcja porodowa może się rozkręcić, ale że mam jechać do domku. Tak więc czekamy nadal....
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 20:14   #2583
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Witam Was kochanie kobietki

Troche mnie nie było ale wszystkie pewnie wiecie z jakiego powodu

Trafiliśmy do szpitala w piątek i niestety juz musieliśmy zostać z powodu tego ciśnienia i obrzękow...juz mnie tam brało te lezenie i zadnych wiadomośći ze strony lekarzy...wkońcu nadszedł wtorek 12.10 wkurzyłam sie i powiedziałam na rannym obchodzie że bardzo źle sie czuje z dnia na dzień coraz gorzej do tego zaczęły mi dziwnie siniec cale nogi...lekarz sie wystraszył i kazał wziąść na badanie ginekologiczne...zaraz po badaniu sie okazało że w każdej chwili może sie zacząć akcja porodowa jak to lekarz wtedy powiedział..."robimy badanie krzepliwośći natychmiast bo tu Pani na jednym włosku jest i w każdej chwili może sie posypać..." ja w szoku nie rozumiałam co gada do tych lekarzy cesarka była planowana na nastepny dzień na 15:00...ale koło 18:00 przyszedł inny lekarz (bardzo fajny jak sie okazało pózniej )i ni z tąd ni z owąd powiedział że zostane mamą jeszcze dziś o 19:00 mi zrobiło sie słabo z tego szoku hehe no ale zanim mnie przygotowali do tej cesarki to Tomuś przyszedł na świat dopiero o 20:35 (3 razy mi wbijali wenflon bo kropłowy nie leciały tak jak miały i dlatego takie opoznienie)

No i tak o to zostałam mamą

Rana dokucza no i wiadomo ciężko z nia cokolwiek zrobic eh ale myśle że z czasem bedzie coraz lepiej
Wczoraj jak przyszliśmy do domu to miałam jakieś załamanie nerwowe...ale wieczorem wykąpałam sie wymasowałam te twarde cycuchy pod cieplym prysznicem siedlismy sobie z moim mężem no i postanowiłam sprobować przystawić małego do piersi udało sie cos tam zaczeło z jednej leciec tylko mam problem bo musze z tymi nakładkami sylikonowymi bo niestety moje sutki sie chowają są za małe i mały nie ma jak złapać

Także dziś jest troche lepiej. Mały nawet grzeczny bo je i śpi także nie ma tak źle ale zobaczymy czy to sie zmieni

Wiecej fotek wstawie jak je pomniejsze...teraz to wkleje jedno dzisiejsze zrobione moim ledwo zipiącym telefonem takze wybaczcie za jakość On taki papuśny jedynie na twarzy bo reszte to ma drobniutkie heh

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

ale piekny kluseczek maciupki ))

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
hejka Babeczki

pamietacie moze mnie???:rolleye s:

ja juz ROZPAKOWANA!!

bylam w szpitalu bo skurcze sie zaczely jeszcze zaczymywali porod ale sie nie udalo i dnia 7 pazdziernika 2010 przyszly na Swiat moje Blizniaki Elizka o 17:15 waga 2000g/47cm i Gabryś o 17:17 2200/48cm przez SN.Czyli miesiac i troszke przez terminkiem

juz wiem ze Gabrys jest uaprciuszke i nie jade....a Elizka kocham mleczko i jest ulegla....jednak Chlopak ma potezniejszy krzyk i placz niz corka...hehe
gratulacje/!!!

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
pytalam o to w SR i panie powiedzialy, ze nie - od razut rzeba jechac do szpitala.
Po odejsciu wod maluszek juz nie jest chroniony tym plynem a ni czopem wiec zarazki moga sie dostac latwiej.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Ale super

Wg mnie można. Nie zdecydowałabym się na kąpiel, ale prysznic szybki czemu nie.Zresztą nam na SR mówili, że jak odejdą wody (o normalnym wyglądzie i zapachu), to trzeba się zbierać do szpitala, ale spokojnie. Tylko w razie wód zielonych, o dziwnym zapachu lub w jakiś inny sposób podejrzanych należy jak najszybciej jechać do szpitala.

_________________________ _

Ja mam za sobą pierwszą wizytę w szpitalu. Przed chwilą wróciliśmy. A to przez to, że dziś cały dzień mam okropne bóle podbrzusza. Skurczy nie miałam, ale te bóle były niepokojące. No i zrobili mi ktg - wyszły skurcze na 25%. Lekarz (akurat mój prowadzący ma dyżur) powiedział, że w każdej chwili akcja porodowa może się rozkręcić, ale że mam jechać do domku. Tak więc czekamy nadal....
no wiec czekamy

wyprzedzisz mnie
Stary 2010-10-17, 20:17   #2584
Anecka
Zakorzenienie

Jej, znow sie nie wyspie. Mała zaczela brykac nawet nie mgoe sie skupic na czytaniu ksiazki

lutien, wow jedna noga na porodowce! Yee

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 20:28   #2585
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

mnie dzis wszystko kluje
Stary 2010-10-17, 20:32   #2586
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
A ja jestem przerażona ginka podejrzewa u mnie
cholestaze ciążową.jutro jade na babania tak okropnie sie boje.
bedzie dobrze,zobaczysz
Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
proszę o mocne fluidy .....

jestem załamana, znów szpital, prawdopodobnie z tym kamieni zrobiło sie zapalenie trzustki, cała noc byłam w szpitalu na obserwacji bo znów miałam atak i niedobre wyniki...

dali mi skierowanie do większego miasta do szpitala, już nie mam nawet czym płakać tak się boję o moją niunkę...
bedziesz pod odpowiednia opieka a to zawsze lepiej,trzymaj sie dzielnie

Karmelka gratulacje!!!
Ishka ale spokojny i grzecznie spi

A ja bede miala meble z BRW no i dopiero co wrocilam ze wsi
Stary 2010-10-17, 20:32   #2587
Patrycja_1708
Zadomowienie

Ja też dzisiaj całą niedziele prawie przeleżałam...

I troche sie niepokoje bo mój maluszek coś dzisiaj bardzo mało sie rusza... Wczoraj był tak aktywny że usnać nie mogłam a dzisiaj tylko troszke sie powypychał i to wszystko...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 20:40   #2588
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko prysznic

Ja po odejsciu wod plodowych wzielam prysznic, mylam glowe, depilowalam sie a potem jeszcze wymalowalam i zrobilam wlosy
A co! Nie chcialam wygladac jak straszydlo

Zrobilam tak przy drugim i trzecim porodzie
Przy pierwszym wraz z odejsciem wod zaczely mi sie potwornie bolesne i czeste skurcze co 5 minut. Balam sie, ze nie zdaze dojechac do szpitala, wiec o prysznicu nawet nie marzylam.

Mojemu Pascalowi poprawily sie wyniki bilirubiny
Wczoraj mial 16,83 a dzis 14,2 a wiec duza poprawa
Jeszcze tylko rano wezma nu znowu krew do badania i potem bede mogla znowu go karmic piersia i wypisza nas do domu
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:05   #2589
rptrbj1978
Rozeznanie

a ile musi byc kobietek po porodzie by załozyc odchowalnie????

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:10   #2590
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
bedzie dobrze,zobaczysz

bedziesz pod odpowiednia opieka a to zawsze lepiej,trzymaj sie dzielnie

Karmelka gratulacje!!!
Ishka ale spokojny i grzecznie spi

A ja bede miala meble z BRW no i dopiero co wrocilam ze wsi
ja mam lozko z tej serii doors i komode, chyba z 5 lat juz i jestem bardzo zadowolona, lozko jest solidne, komoda mniej - ale za takie pieniazki nie wymagam nie wiadomo czego.

A teraz lozko z mojej serii 299 zl

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Nie tylko prysznic

Ja po odejsciu wod plodowych wzielam prysznic, mylam glowe, depilowalam sie a potem jeszcze wymalowalam i zrobilam wlosy

Przy pierwszym wraz z odejsciem wod zaczely mi sie potwornie bolesne i czeste skurcze co 5 minut. Balam sie, ze nie zdaze dojechac do szpitala, wiec o prysznicu nawet nie marzylam.

Jeszcze tylko rano wezma nu znowu krew do badania i potem bede mogla znowu go karmic piersia i wypisza nas do domu

ja tez mam zamiar umyc wlosy i sie podmalowac, przed bede przynajmniej jakos wygladac, po - to lepiej nie mowic

ciesze sie, ze poprawia sie Pascalowi
Stary 2010-10-17, 21:15   #2591
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
a ile musi byc kobietek po porodzie by załozyc odchowalnie????
Przynajmniej jedna ale odważna, żeby potem ten watek prowadzić, a wiadomo, że po porodzie jest mniej czasu.

A czemu boisz się liści malin?
Zapytaj jakiejkolwiek położnej, albo w szkole rodzenia, to polecą ci żeby pić
Ja jak byłam się zapisać do szpitala, to pytałam tutejszej położnej i tez radziła pić.
A wczoraj koleżanka pytała w szkole rodzenia w jej szpitalu i też potwierdzili, że dobrze jest pić liście malin.

Nie bójcie się tego naparu. On nie przyspiesza porodu. Jeszcze takiego cudownego środka nie wymyślono
Liście malin zmiękczają macicę i szyjkę, żeby tak nie bolała w trakcie porodu. Ale go nie wywołują.

W programie TVN, taki co leci rano był ginekolog i położna i oni radzili pić napar z liści malin i dodatkowo łykać kapsułki wiesiołka
Stary 2010-10-17, 21:17   #2592
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Przynajmniej jedna ale odważna, żeby potem ten watek prowadzić, a wiadomo, że po porodzie jest mniej czasu.

A czemu boisz się liści malin?
Zapytaj jakiejkolwiek położnej, albo w szkole rodzenia, to polecą ci żeby pić
Ja jak byłam się zapisać do szpitala, to pytałam tutejszej położnej i tez radziła pić.
A wczoraj koleżanka pytała w szkole rodzenia w jej szpitalu i też potwierdzili, że dobrze jest pić liście malin.

Nie bójcie się tego naparu. On nie przyspiesza porodu. Jeszcze takiego cudownego środka nie wymyślono
Liście malin zmiękczają macicę i szyjkę, żeby tak nie bolała w trakcie porodu. Ale go nie wywołują.

W programie TVN, taki co leci rano był ginekolog i położna i oni radzili pić napar z liści malin i dodatkowo łykać kapsułki wiesiołka

no ja ten wiesiol lykalam , a teraz go dopochwowo mam.
Stary 2010-10-17, 21:34   #2593
79 Marta
Wtajemniczenie

Wróciłam wlaśnie skonczylam Was nadrabiać, ale nie ukrywam, że najmocniej szukałam wieści od Lutien
Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
38 tydzien
cudna piłeczka

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
To ja sie pochwalę
A to my w rozpoczętym 34 tc

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość

A ja wczoraj pierwszy raz miałam większą wpadkę z siarą. Do tej pory były to mikroskopijne kropeczki na staniku od czasu do czasu. Wczoraj przy koledze, który przyjechał zanocować zdjęłam sweter, patrzę, a ja mam plamę o średnicy 1 cm na t-shircie, przesiąkniętą aż od stanika Cóż, poród coraz bliżej
a ja w zasadzie w ogóle nie mam siary. Może z raz coś zaschniętego na staniku było, ale żadne halo

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

wiesiolka nie bede stosowac
ja chyba tez nie, ale siorbię te maliny

Cytat:

jestem załamana, znów szpital, prawdopodobnie z tym kamieni zrobiło sie zapalenie trzustki, cała noc byłam w szpitalu na obserwacji bo znów miałam atak i niedobre wyniki...

dali mi skierowanie do większego miasta do szpitala, już nie mam nawet czym płakać tak się boję o moją niunkę...

Cytat:

ja juz ROZPAKOWANA!!

gratuluję

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość

ech.. życzę KRÓTKIEGO czekania

Cytat:
Nie tylko prysznic

trzymam kciuki za szybki powrót do domu, stanowczo za długo tam musisz siedzieć
Stary 2010-10-17, 21:37   #2594
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mallinka polecam watek storczykowy :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post22698808

jesli juz uschnieta lodyga, i ja obetniesz to nis sie nie stanie, a liscie opatly z choroby zapewne. Mojemu opadly jak zgnil bo go zalalam chyba 'w liscie; niechcacy
dziękuję a liść jeden był złamany od początku

Cytat:

będzie dobrze-na pewno coś zaradzą w tym szpitalu

Ishka cudowny Twój Junior-do schrupania mam nadzieję że zły nastrój opuści Cię na dobre

Karmelka gratulacje!!! klask i: nie wiedziałam że można mieć CC a potem od razu SN opisz nam dokładnie swój poród pliss

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
Hejka
. Trafiliśmy na jakiś felerny wózek który czały czas się elektryzował i nas kopał.
W drodze powrotnej pokłóciłam się z mężem. Nakrzyczał na mnie że na obiad
chciałam zrobić kotlety z piersi kury.
Oczywiście się poryczałam . Ale po powrocie do domu już mu przeszły nerwy.
Ale obiadu nie dostał wcale . Za kare
ostatnio wciąż na kopiące wózki trafiam coś oni z nimi zrobili
a TŻ zasługuje na lanie za krzyki

My dziś byliśmy na urodzinach bratanicy i było bardzo miło objadłam się bardzo a teraz oglądamy filmy na dvd

No rodzić proszę - Lutien weekend się kończy a tu nic... TZta zmolestuj

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:38   #2595
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Karolinko ja nie polecalam kosmetykow, a pieluszki O kosmetykach sie nie wypowiem, bo ja uzywam tylko i wylacznie Penaten, bo do innych sie zrazilam juz dawno temu.
A ze Schleckera polecam pieluszki
Dzięki Weronisiu za wyjaśnienie wiedziałam, że coś dzwoni, tylko nie wiedziałam w jakim kościele.

Lutien oby sie rozkręciło

Irsin - ja chyba sie skusze na tego wiesiołka, nie ma nigdzie u mnie tych liści malin nie mam gdzie kupić... ;(

Do jutra! Może jutro będą rano wieści, że mamy tu ciotki dzidzie kolejną.
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:38   #2596
lutien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
wyprzedzisz mnie
Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
lutien, wow jedna noga na porodowce! Yee
Nie byłabym tego taka pewna, bo ja już od piątku jestem jedną nogą na porodówce Nie sądziłam, że poród może się tak wlec Nigdy nie słyszałam, żeby jakaś kobita się męczyła kilka dni zanim pojawią się skurcze regularne. Coś czuję, że dziś się nie wyśpię z tego stresu

Cytat:
Nie tylko prysznic

Super, że jest poprawa
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:44   #2597
dzasta110
Wtajemniczenie

lutien - no to czekamy swoją drogą takie czekanie musi być bardzo wkurzające

właśnie wylicytowałam pajacyka h&m z hello kitty ostatnio jak byłam w centrum handlowym to bardzo mi się spodobały, ale 5 dych za takie wdzianko stwierdziłam, że nie dam no i takim sposobem jak allegro mam takie cuś za 10 zł jeszcze mam na oku 2 aukcje, więc i za przesyłkę nie wyjdzie tak dużo

muszę koniecznie poszukać gdzieś tych liści malin
a ten wiesiołek to jak się stosuje?? to są tablety do łykania?? z receptą czy bez?? kiedy trzeba go zacząć brać?? to tak na wszelki wypadek jakbym tych liści nie znalazła

Weronisiu - no to za dalszą poprawę wyników Pascalka

ja do porodu chyba malowac się nie będę, bo nie chciałabym na siebie spojrzeć po wszystkim ewentualnie jakiś podkład

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-10-17 o 21:46
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:23   #2598
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
a ten wiesiołek to jak się stosuje?? to są tablety do łykania?? z receptą czy bez?? kiedy trzeba go zacząć brać?? to tak na wszelki wypadek jakbym tych liści nie znalazła
Wiesiolek to jest olej w kapsulkach. Kapsulki maja 500mg. Powinno sie brac 6 kapsulek dziennie czyli 3x2 kapsulki.
Ja bralam 2x2 kapsulki.
Wiesiolka mozna brac rowniez po porodzie. Wspaniale wplywa na skore i wlosy, oraz na unormowanie wszystkiego tam na dole po porodzie.
Stary 2010-10-17, 22:37   #2599
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesiolek to jest olej w kapsulkach. Kapsulki maja 500mg. Powinno sie brac 6 kapsulek dziennie czyli 3x2 kapsulki.
Ja bralam 2x2 kapsulki.
Wiesiolka mozna brac rowniez po porodzie. Wspaniale wplywa na skore i wlosy, oraz na unormowanie wszystkiego tam na dole po porodzie.
dziękuję za info

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 06:51   #2600
De28
Wtajemniczenie

Dzis spac nie moge, od 4. Posprzatalam w akwarium, zjadlam sniadanie z tzetem.Poprzesadzalam pare orchidei i chyba wezme sie za pranie.A potem pewnie sie zdrzemne

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 07:02   #2601
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

No ładnie... Nie spać od 4...
De, ale Ty chyba miałaś odpoczywać???
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 07:08   #2602
mallinka
Zadomowienie

Witam się z rana z dobrymi wiadomościami

SMS od Lutien (6.40):

Ja już jestem na porodówce

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 07:23   #2603
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Ooo super W końcu się doczekała biedna
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 07:24   #2604
malgosiak25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

SMS od Lutien (6.40):

AAAAAAAAAAAAAAA!!!! jednak się rozkręciło
Kochana trzymamy kciuki z całych sił

Ja juz też przed 6 na nogach, zrobiłam mężowi sniadanko i kanapki do pracy, a sama wróciłam do wyrka i leże jutro wizyta u gina i zobaczymy co w trawie piszczy :P

Dziś mnie od rana ojciec wkurza :/ chyba ma jakieś przesilenie jesienne :/ ehhh

Mallinko próbowałam ci zostawić wiadomość , ale jakiś błąd wyskakuje
Proszę Cię wpisz mi na 1 stronie imię córeczki ALICJA z góry bardzo dziękuję

Edytowane przez malgosiak25
Czas edycji: 2010-10-18 o 07:33
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 07:28   #2605
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:

SMS od Lutien (6.40):

Stary 2010-10-18, 07:51   #2606
lisek15
Zakorzenienie

Lutien trzymamy kciuk !!! A TERAZ ROZKŁADAJ SZEROKO NOGI

dzień dobry wszystkim

Priety ja nie mogłam spać całą noc. Palce mi spuchły i tak mnie jeszcze to denerwowało,że budziłam się co chwilkę
A jeszcze tż co jakiś czas w nocy mówił PROSZĘ - przyjmował pacjentów przez sen Podobo co sobie zasnął to przypominał sobie,że jeszcze ma pacjentów za drzwiami i musiał ich przyjąć

Karmelka gratuluję

Weronisia super,że wyniki Paskala się poprawiają Oby tak dalej.

Idę się umyć, bo o godz.10 mam usg przepływy. Trzeba się przygotować

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:13   #2607
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
No ładnie... Nie spać od 4...
De, ale Ty chyba miałaś odpoczywać???
Robie sobie przerwy co chwile i wszystko wykonuje baaaardzo powoli

Weronisia- trzymam kciuki, by wreszcie was wypuscili! Macie pojedynczy pokoj?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:13   #2608
malgosiak25
Raczkowanie

lisek powodzenia na usg

ja to chyb dzis poł dnia przeleżę w łóżku
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:15   #2609
***luna
Zakorzenienie

Lutien powowdzenia

Weronisia, jak dobrze przeczytać dobrze wieści od Ciebie

Ishka maluszek cudny
Irsin brzucholek elegancki
mimiskierka zdrówka

co do liści malin to też planowałam, ale nie wiem, czy mój plan ma sens.
Jutro się dowiem jakie plany ma gin wobec nas.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:17   #2610
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:

SMS od Lutien (6.40):

melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości