Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 10:58   #3301
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
ania - ty stara dupo nie liczy się wiek tylko to co mamy w środku i na ile się czujemy

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ależ to komplement

Czy Ty oglądasz Panią Barbarę?

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Witam

wróciliśmy... bez Gaby
To była jedna z trudniejszych decyzji jaką musieliśmy podjąć.
Jechaliśmy z nastawienie"zabieramy naszego pieska do domu"

Zobaczyliśmy jednak jak dobrze się tam czuje, jak szaleje w ogrodzie, biega za pięcioletnim bratankiem i jego piłką, jak śpi z moim bratem w łóżku... ech...

Oczywiście bardzo się cieszyła na nasz widok. Szalała jak nigdy.
Ale po godzinie traktowała nas już jak wszystkich członków rodziny a nie kogoś wyjątkowego.

Wiemy, że tam będzie szczęśliwsza. U nas jest w takiej złotej klatce.
Ach... nie chcę o tym pisać bo zaraz się rozbeczę ...
musialo byc wam bardzo ciezko...
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:58   #3302
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Czy Ty oglądasz Panią Barbarę?
Nie nie oglądam, hehe widziałam jeden odcinek na You Tube jak dostała smsa ze wygrała BMW i poszła odebrać nagrodę...
A co mówię jak ona hehe...u mnie w pracy tak mówią, bo mój szef ma 51 lat ale czuje się i wygląda na naście i to powtarza ona przypomina TZ ciotkę co mieszka nad nami...ubaw po pachy

hd - widocznie się zaaklimatyzowała, to dobrze, że jest szczęśliwa, wiem, że cierpisz...ale tam ma więcej wolności chodzi mi o podwórko itd.
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-10-18 o 10:59
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:04   #3303
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hd , co prawda nie wiem dlaczego musieliscie ja oddac, ale wspolczuje straty psiaka
nie radziła sobie z nową sytuacją ...
Z tęsknoty za dawnymi czasami lizała łapy. Lizała, lizała i lizała aż miała łyse place... Kolejnym etapem byłyby rany.

Tydzień na Mazurach, u moich rodziców i przestała lizać łapy.Nie ma na to czasu bo cały czas ktoś się nią zajmuje.Mam tam 5 zainteresowanych nią osób. Cały czas ktoś zabiera ją na spacer albo do ogrodu.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:04   #3304
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
No normalnie. Alisa nie lubi leżeć bokiem na moich kolanach jak je- woli sobie główkę skręcić na bok i siorbie ;P.
Co do trzymania- ja nie trzymam w rękach tylko na kolanach. Ewentualnie malej podusie pod głowę kładę. Poza tym są takie fajne poduszki do karmienia- takie w kształcie litery U.
mam dokladnie tak samo, ale nie uzywam poduszki. z malA i tak najbardziej lubimy na lezaco.
moja tez nie chce z butelki, choc dzis ja bede uczyc
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:04   #3305
itakasia
Zakorzenienie

witam
nie nadrobie wszystkiego jestem taka chora ze chce mi sie wyć. i tak dobrze ze mama po szkole wezmie dziewczynk to ja popoludniu skocze do lekarza nareszcie. bo zamiast lepiej to codziennie czuje sie gorzej. kaszel mnie rozrywa, katar na maxa. ledwo zyjea jeszcze tz wyjezdza jutro na 3 dni
basia
fajna sesja w lisciach
ania
pieknie sie Misiu bawi, my mamy taki luk z tiny love. wpinamy tez na lozeczko i Zosia bardzo go lubi. mozna odpinac zabawki i wpinac inne
anuszka
sliczna Igusia
papi
super ze juz lepiej

ja akurat mialam juz dzieci chodzace i nie przekonaly mnie chodziki. rozmawialam z ortopeda i odradza. nie znam sie ale podobno zle ksztaltuja nawyki i jakies stawy
Stary 2010-10-18, 11:05   #3306
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość

hd - widocznie się zaaklimatyzowała, to dobrze, że jest szczęśliwa, wiem, że cierpisz...ale tam ma więcej wolności chodzi mi o podwórko itd.
dokłądnie tak

Jechaliśmy z myślą "nie ważne jak będzie musi byc z nami bo za nią tęsknimy". Zmieniliśmy zdanie gdy zobaczyliśmy jak wszyscy ją pokochali, jak się nią zajmują i JAK JEJ DOBRZE.

To wszystko nie zmienia faktu ZE TESKNIMY

Stary 2010-10-18, 11:06   #3307
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie radziła sobie z nową sytuacją ...
Z tęsknoty za dawnymi czasami lizała łapy. Lizała, lizała i lizała aż miała łyse place... Kolejnym etapem byłyby rany.

Tydzień na Mazurach, u moich rodziców i przestała lizać łapy.Nie ma na to czasu bo cały czas ktoś się nią zajmuje.Mam tam 5 zainteresowanych nią osób. Cały czas ktoś zabiera ją na spacer albo do ogrodu.
rozumiem, dobrze w takim razie zrobiliscie
Stary 2010-10-18, 11:11   #3308
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

hd- nie wątpię, że tęsknie, ale jeśli jest szczęśliwa to jej szczęście jest waszym szczęściem i spokojem, że nic jej nie jest i że mam miłość i ludzi którzy sie nią zajmują i jest w centrum zainteresowania
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:14   #3309
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od lekarza i mały ma zapalenie pęcherza (bardzo często sikał a mało dopiero teraz mi to dało do myslenia
współczuję ...

Stary 2010-10-18, 11:32   #3310
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
....A i tak najbardziej lubimy na lezaco.
moja tez nie chce z butelki, choc dzis ja bede uczyc
my to samo a moj maly nie smieje sie jeszcze w glos tzn czasem tak smiesznie piszczy smiejac sie jak go cmokam po szyjce
misiulka napisałam pw a o grzywce tez takiej myslalam ale juz sama nie wiem
itakasia
hd to bardzo dobra decyzja najlepsza dla Gaby
anuszka dzieki za przepis ...pewnie rozni sie nieco od tego bloku ktory mama mi kupowała za komuny a ja musiałam stawac na palcach przy blacie w kuchni zeby go dosięgnąć, ale musze zrobić....
btw jakie macie smaki dzieciństwa ?
ja nie zapomnę kremu wiewiórka z żółtą etykietką, bobofruta, gumy donald, loda calipso,czekolady z pokruszonym wafelkiem czy cukrem (chrupało w zebach nie wiem co to było )gumy balonowej w ksztalcie cukierków irys o wymyslnej nazwie "guma balonowa" no i to chyba tyle a jeszcze napoje w woreczkach i pepsi cola

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-10-18 o 11:34
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:40   #3311
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

musialo byc wam bardzo ciezko...

Stary 2010-10-18, 11:41   #3312
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
nie nadrobie wszystkiego jestem taka chora ze chce mi sie wyć. i tak dobrze ze mama po szkole wezmie dziewczynk to ja popoludniu skocze do lekarza nareszcie. bo zamiast lepiej to codziennie czuje sie gorzej. kaszel mnie rozrywa, katar na maxa. ledwo zyjea jeszcze tz wyjezdza jutro na 3 dni
biedulka wracaj szybko do zdrowia
Stary 2010-10-18, 11:41   #3313
hd2005
Zakorzenienie

DZIĘKUJĘ dziewczyny
chyba bedziemy czesto jezdzic do rodziców

Stary 2010-10-18, 11:43   #3314
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papeteria;22731367
[B
btw jakie macie smaki dzieciństwa ?[/B]
ja nie zapomnę kremu wiewiórka z żółtą etykietką, bobofruta, gumy donald, loda calipso,czekolady z pokruszonym wafelkiem czy cukrem (chrupało w zebach nie wiem co to było )gumy balonowej w ksztalcie cukierków irys o wymyslnej nazwie "guma balonowa" no i to chyba tyle a jeszcze napoje w woreczkach i pepsi cola
ja mam : guma balonowa "donald" albo "turbo", orenzadka w proszku do jedzenia palcami, guma "kulka" , kojarze tez napoje w woreczkach no i oczywiscie pepsi cola))ahh... to byly czasy ciekawe co beda wspominac nasze bobaski
Stary 2010-10-18, 11:50   #3315
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
landrynki na wage w ksztalcie ksiezycow, niby czekolada, oranzada w malych szklanych butelkach, guma Donald albo Turbo

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

no tak agravka guma kulka
Stary 2010-10-18, 11:58   #3316
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dzień dobry.
Miałam iść dzisiaj na badanie krwi.. i nie poszłam, bo Jagódka sobie wymyśliła spanie do 9tej.

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Bierzecie jakieś witaminy dla karmiących piersią? Ja brałam Vita-Miner i Lino Complex, a teraz kupiłam Oligobs, bo zawiera dużo witamin i minerałów, DHA i probiotyki - lactobacillus rhamonus czy jakoś tak.
Liczę na to, że nie polecą mi włosy, a dobre składniki "pójdą" z moim mlekiem do Malutkiej.
Ja nie biorę żadnych witamin, a może powinnam...

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Franek ( w białym) ze swoim 3 tygodnie młodszym kuzynem
Ale podobni!!!

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
lazurowa super wiadomości o M - chyba coś z tego będzie
Obyś była dobrą wróżką.

Cytat:
czy Wasze dzieci śmieją się w głos? moja Ada zaczęła, ale trzeba ją długo rozśmieszać
Jeszcze nie.

A mam takie pytanie... do tych, które coś więcej kapują z facebooka- czy można ukryć niektóre wpisy typu "czym będą się zajmowali twoi znajomi" itp. tak żeby nie widzieli tego nieznajomi?
Pytam, bo do wczoraj mogłam podglądać co M. wypisywał ze swoimi koleżankami a dzisiaj już tego nie ma..

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

I jeszcze miałam napisać..

Basiu- Oscar jest super. I jaki podobny do taty
Aniaa- Misio i te Jego oczka

A ja z dzieciństwa pamiętam oczywiście gumy donald i turbo (zbierało się te karteczki z samochodami a tata nam wklejał do zeszytu), takie lizaki w kształcie koła ale płaskie i w tym kole był np. kwiatek, cukierki kopalnioki takie czarne i ohydne... i lody na gałki zawsze popołudniu w niedzielę i tylko w jednej lodziarni w Siemianowicach...
Stary 2010-10-18, 12:00   #3317
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
itakasia

te ktore wymienilas ale zaden nie kojarzy mi si chyba tak szczegolnie
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
biedulka wracaj szybko do zdrowia
dzieki
Stary 2010-10-18, 12:05   #3318
entertete
Rozeznanie

lazurowa nie zastanawiałam sie nad tym, le wejdź sobie w ustawienia prywatności w zakładce konto i tam zobaczys,z co można ukryć i komu.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:06   #3319
FraniaPirania
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Pytam, bo do wczoraj mogłam podglądać co M. wypisywał ze swoimi koleżankami a dzisiaj już tego nie ma..
nie ma jak kobieta szpieguje niestety nie pomoge

smaki dziecinstwa: gumy donald, turbo, woda z syfonu
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:13   #3320
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Ja oczywiście guma donald i guma turbo (pamiętam jak chodziłam do sklepu i miałam kupić chleb, masło, papierosy i 3 gumy turbo ), guma taxi ze zdrapkami, snaki pomidorowe (ja jadłam pomidorowe, moja siostra orzechowe, a brat bekonowe), chrupki pietruszkowe, lody bambino, oranżada "bambo" w butelkach nie tylko małych, ale tez takich duzych szklanych zakręcanych Oj, dużo tego było
papi nie wiem czy się różni, ja niestety (albo stety) nie pamiętam czasów komuny

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

o, gumy kulki też Po dziesięć groszy były. Mama kupowała nam po całej zgrzewce Były wstrętne, szybko traciły smak i robiły się twarde. Pamiętam jeszcze lizaki strzelające, i takie z kwiatkami w środku, zawsze brałam je pod światło i wtedy tak fajnie "świeciły" (chyba te o których mówiła lazurka )

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Dobra, muszę wydoic cycki
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:15   #3321
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
lazurowa nie zastanawiałam sie nad tym, le wejdź sobie w ustawienia prywatności w zakładce konto i tam zobaczys,z co można ukryć i komu.
Muszę to obadać Na nk mam to obcykane.

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
nie ma jak kobieta szpieguje niestety nie pomoge
Szpieg z Krainy Deszczowców
Albo jak to M. mówił Kula-Szpiegula
Stary 2010-10-18, 12:18   #3322
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dokłądnie tak

Jechaliśmy z myślą "nie ważne jak będzie musi byc z nami bo za nią tęsknimy". Zmieniliśmy zdanie gdy zobaczyliśmy jak wszyscy ją pokochali, jak się nią zajmują i JAK JEJ DOBRZE.

To wszystko nie zmienia faktu ZE TESKNIMY
Wszystko będzie dobrze! To dla Was wszystkich najlepsze wyjście. Szczególnie dla Gaby...

Cytat:
misiulka napisałam pw a o grzywce tez takiej myslalam ale juz sama nie wiem

Grzywka fajna sprawa, jeśli fryzjer potrafi ją dobrze ściąć

Smaki? Hm... były takie cukiereczki kuleczki w plastikowych cytrynach na przykład. Oczywiście guma turbo i donald, andruty, ale takie cieniutkie jak papier, VIBOVIT . No i prawie wszystko to, co wymieniłyście :P.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:22   #3323
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Właśnie!
Dzidzia- dobrze, że jesteś. Miałam już wcześniej pytać ale mi umknęło. Pisałaś kiedyś, że podajesz Cebion. On ma w składzie witaminę D3 no i nie wiem czy podawać jeszcze D3 osobno? No i ile kropelek tego Cebionu podajesz?
Stary 2010-10-18, 12:29   #3324
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

cześć KochanePamięta mnie ktoś tu jeszcze? ale się działo i ile nadrabiania ale się uporałam ufff... u nas wszystko oki hmm.... ja wreszcie nareszcie po pierwszym razie po porodziebyło super

wszystkie dzieciaczki urocze

mój poród trwał 1 faza 6g.15min. 2 faza 20min.= 6g.35min.

papi- dobrze że trafiłaś na taką doktorkę i oby Adasiowi było już tylko lepiejswoją drogą dobra teoria z tą kąpielą- ja kąpie małą o 20;00 i pobudka jest dopiero ok.2;00 lub nawet pózniej
itakasia-dużo zdrówka Kochana życzę
hd-trudną decyzję podjeliście względem Gaby ale jak widać dobrze jej u rodziców no i możecie ją przecież często odwiedzać
wiolek-współczuję Ci bardzo tej całej sytuacji z tż jak widać nie dorósł jeszcze do życia w rodzinie....
niezawsze-nie daj sobie wmawiać takich głupot że pije przez Ciebie nie ma takich opcji że robi się coś przez kogoś...można się raz ,,zapomnieć'' ale nie ciągle jak Twój tż- upijać się do tego stopnia że nie wie co i jak... wszystko jest dla ludzi alkohol też-ale pić trzeba umieć
dzidzia-ale jesteś podobna do mamy normalnie wierne odzwierciedlenie-a Alisa to żywa kopia Ciebie

smak donaldówy do dziś czuję mniaaam!!! i jeszcze był taki fajny proszek który strzelał w buzi! picie w woreczku -było obrzydliwe a oranżada w butelce była najlepsza na świecie nie raz nosem leciała bo była tak nagazowana no i najlepsze lody BAMBINO

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-10-18 o 12:37
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:29   #3325
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
DZIĘKUJĘ dziewczyny
chyba bedziemy czesto jezdzic do rodziców
ha ha miałam to napisac
anuszka ja tez najbardziej snacki pomidorowe i serowe takie grube smierdziuchy no a te pietruszkowe czy koperkowe chrupki byly super ...w szkolnym sklepiku zostawiałam fortune
gumy kulki wstretne a te lizaki jak juz sie wylizalo sporo to takie dziury sie robily u nas sa takie male cukiereczki na wage w wygladzie wlasnie tych lizakow tylko takie miniaturki
dzidzia o tak vibovit i visolvit jeszcze
lazurowa podawalam oba jednoczesnie ale bez potrzeby ...mysle ze sam cebion by wystarczyl...teraz na czas podawania antybiotyku cebion na razie odstawilam a podaje dwie krople wit d

Stary 2010-10-18, 12:30   #3326
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Właśnie!
Dzidzia- dobrze, że jesteś. Miałam już wcześniej pytać ale mi umknęło. Pisałaś kiedyś, że podajesz Cebion. On ma w składzie witaminę D3 no i nie wiem czy podawać jeszcze D3 osobno? No i ile kropelek tego Cebionu podajesz?
Mój jest "czysty"...Chyba, że coś mi umknęło. Wit. D3 musi być dziennie między 400 a 800 (jakichś jednostek). Tak mi mówił ortopeda. Jeśli nie przedobrzysz, to podawaj .
Teraz daję 5 kropelek, raz dziennie- na zapas, bo mała znowu katarzy trochę.

A powiedz- jak się sprawdził sopelek?

PS. Alisa skończyła dziś 2 miesiące. No i ma skok i to jak choinka. W nocy śpi tylko jak jej dotykam, w dzień beczy jak ją odłożę, co 1,5h wisi na cycku (a ja się martwię, że mleka mało)... I ma dużo nowych umiejętności od 3 dni

. Witaj Kochanie

Stary 2010-10-18, 12:31   #3327
itakasia
Zakorzenienie

dzidzia
kupki strzelisto-pieniste ze sluzem moga swiadczyc o nietolerancji, szczegolnie laktozy
Stary 2010-10-18, 12:34   #3328
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
ha ha miałam to napisac
anuszka ja tez najbardziej snacki pomidorowe i serowe takie grube smierdziuchy no a te pietruszkowe czy koperkowe chrupki byly super ...w szkolnym sklepiku zostawiałam fortune
gumy kulki wstretne a te lizaki jak juz sie wylizalo sporo to takie dziury sie robily u nas sa takie male cukiereczki na wage w wygladzie wlasnie tych lizakow tylko takie miniaturki
Oczywiście, że koperkowe kobietki moje . Uwieeelbiałam. No i lizaki lodowe

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
dzidzia-ale jesteś podobna do mamy normalnie wierne odzwierciedlenie-a Alisa to żywa kopia Ciebie
Heh, nie wiem czy to dobrze . Miała być ładna- do Tatusia podobna, a nie do Mamy.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-10-18, 12:36   #3329
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Heh, nie wiem czy to dobrze . Miała być ładna- do Tatusia podobna, a nie do Mamy.
no i jest ładna po mamusi

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 12:36   #3330
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
dzidzia
kupki strzelisto-pieniste ze sluzem moga swiadczyc o nietolerancji, szczegolnie laktozy
ja w dalszym ciagu to podejrzewam .... i pani doktor tez mowila ze bardzo mozliwe ale najpierw trzeba wyleczyc to co sie przyplatalo.Jezeli kupki sie nie poprawia czyli nadal bedzie sluz to ma mi przepisac kropelki z enzymem laktazy czy cos takiego a ktore dodaje sie do mleka i pomagaja w trawieniu laktozy.Arka siostra nie toleruje laktozy wiec lekarka powiedziala ze jest to jak najbardziej mozliwe. Dzis Adasiek zrobil juz 4 w tym jedna zielona jak miał gola dupke i pieniła sie wlasnie ....ale mysle ze co nieco na te kupy ma tez wplyw antybiotyk bo przez ostatni miesiac byla srednio 1 dziennie a wczoraj i dzis juz czesto...moze w koncu jelitka sie oczyszczaja poza tym dicoflor pewnie tez robi swoje.

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-10-18 o 12:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości