Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 10:44   #811
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Na tym wątku staramy siebie nawzajem mobilizować Więc co do systematyczności to staramy się
Dziewczyny też tak macie, że np przez tydzień lub dwa ostro ćwicze i to codziennie po raz/dwa razy, a potem w was coś umiera i przez kolejny tydzień nic nie robicie? Kurdeee jakoś nie potrafie cały czas, codziennie, dzień w dzień się zmobilizować chociażby do tej gimnastyki A o hh już nie wspomne jak je kupiłam to może z kilka dni pokręciłam, a potem o nim zapomniałam Musze to zmienić...

Anastazja86 Ja też do pracy się nie maluje, tylko rzęsy i róż do policzków No i krem pod oczy, krem matujący i na niego nawilżający...
ja mam to samo jak ćwiczę to jest ok ale przyjdzie jeden dzień gdy np nie mam czasu i klops następnego dnia już mi się nie chce albo znowu jest co innego do zrobienia dlatego od listopada wracam na siłownię i kupię karnet od razu na cały miesiąc co mnie zmobilizuje bo w końcu wydam kasę
ja czasami użyję tuszu do rzęs ale z rana strasznie łzawią mi oczy szczególnie jak jest zimno i wieje, normalnie łzy mi lecą ciurkiem i mam później czerwone oczy co przy makijażu niekorzystnie wygląda
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:45   #812
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym chodzić na siłownie Nawet mojemu Tżtowi ostatnio mówiłam, żebyśmy się zapisali razem, ale jak zwykle powiedział nie, bo wszyscy bd tam się na mnie gapić Więc muszę liczyć na swoją mobilizacje i pamięć Dzisiaj (o ile nie zapomne) zrobie sobie malutką gimnsatykę i pokręce hh

Kupiłam sobie cosmopolitan do pracy zaraz bd czytać
ja też wracam dzisiaj do ćwiczeń w domu... to będziemy ćwiczyć razem...

nie mam hula hop słyszałam, że podobno daje radę...

ja zrobię dzisiaj tammie lee na pośladki i brzuch...

a teraz idę myć głowę... mam nowe maski Kerastase... na razie użyłam 3krotnie, więc trudno mówić o efektach, ale faktycznie nectar termiczny działa...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:58   #813
zabciajs
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny po weekendzie
Ja wczoraj miałam dzień dla siebie
*maseczka na włosy z oliwy z olejkiem rycynowym
*'porządek' z brwiami
*peeling twarzy
*krem nawilżający grubą warstwą(ostatnio mam przesuszoną twarz)
*oczywiście masaż gąbką pod prysznicem
*balsam na całe ciałko
*pedicure
* manicure
Stary 2010-10-18, 12:49   #814
Amiria
Raczkowanie

Cytat:
A co tańczysz?
Gernalnie uwielbiam wiekszosc odmian tanca. Kiedys chodzilam na modern jazz. I chetnie bym do tego wrocila ale brakuje mi czasu.

Uwielbiam tez latynsokie rytmy, zwłaszcza salse i rumbe .

Obecnie tancze klasyczny taniec arabski.
dla przykladu jedna z moich ulubionych tancerek tego stylu
http://www.youtube.com/watch?v=DALN7BfljH8

dla mnie jakos latwiej wytrwac w nauce tanca niz np areobiku bo widze na bieaco postepy taneczne, ucze sie czegos ciekawego, a poprawa figury pojawia sie tak jakos przy okazji. Ale jest to wbrew pozorom neizly wycisk. Niby takie nic ale wymaga wiele wysilku

Edytowane przez Amiria
Czas edycji: 2010-10-18 o 12:53
Amiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:38   #815
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj mam wolne i mam w planach porządne spamowanko

witam wszystkie nowe dziewczyny
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:41   #816
zabciajs
Zakorzenienie

Amiria Ty masz cel: włosy do pasa. Ja prawie takie mam, też taki miałam cel, ale decyduję się na obcięcie. Zaraz po weselu sobotnim.
Ciekawe jak to będzie mieć krótkie włosy, ledwo to pamiętam
Stary 2010-10-18, 13:48   #817
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Amiria Ty masz cel: włosy do pasa. Ja prawie takie mam, też taki miałam cel, ale decyduję się na obcięcie. Zaraz po weselu sobotnim.
Ciekawe jak to będzie mieć krótkie włosy, ledwo to pamiętam

Wooow ja za chiny bym nie ścieła swoich włosów, a też mam prawie do pasa

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:59   #818
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:

Już 3 podejścia miałam do obcięcia i rezygnowałam.
Ale wracam do naturalnego koloru i do końcówek uszu mam swój a czym dalej tym ciemniej. Na początku to nie przeszkadzało,nie było tak widać,a teraz tylko kucyk:/ Więc albo to albo to, a farbować już nie chcę.
Będzie napewno żal..ale sądze, że to wyjdzie na dobre
Szkoda nieosiągniętego celu,ale zmiany są dobre
W domu zmierzę włoski i muszę pamiątkowe zdjęcia zrobić Bo nie sądzę,żebym kiedykolwiek jeszcze zapuściła na taką długość.
Stary 2010-10-18, 14:01   #819
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Jestem wlasnie po masazu bankami i powiem jedno - ałaaaaaa.
Plus dodatkowe mini krwiaczki ale nie poddam sie, bede sie masowac co drugi dzien

Przydaloby sie zrezygnowac z kawy ale to moj jedyny nalog, jak mam do wyboru slodycze a kawe to wole kawe
Ale wlasnie wypilam kubek zielonej herbaty, sypanej Inny smak niz torebkowa i widac ze naprawde jest zielona a nie taka troche brunatna jak niektore w torebkach.

Cytat:
Ale masz swoje do pasa czy przedluzane? Bo z tego co pamietam to mowilas kiedys ze masz hmm, nie wiem jak to sie nazywa, dopinki? Nie znam sie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 14:32   #820
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _dariia Pokaż wiadomość
dzień dobry

mogę się przyłączyć?
podobno w kupie raźniej, a mi brakuje przede wszystkim systematyczności...
zapraszamy

Cytat:
Na tym wątku staramy siebie nawzajem mobilizować Więc co do systematyczności to staramy się
Dziewczyny też tak macie, że np przez tydzień lub dwa ostro ćwicze i to codziennie po raz/dwa razy, a potem w was coś umiera i przez kolejny tydzień nic nie robicie? Kurdeee jakoś nie potrafie cały czas, codziennie, dzień w dzień się zmobilizować chociażby do tej gimnastyki A o hh już nie wspomne jak je kupiłam to może z kilka dni pokręciłam, a potem o nim zapomniałam Musze to zmienić...
ja niestety tez tak mamale chce to zmieic juz od dzis

Cytat:
Chciałabym chodzić na siłownie Nawet mojemu Tżtowi ostatnio mówiłam, żebyśmy się zapisali razem, ale jak zwykle powiedział nie, bo wszyscy bd tam się na mnie gapić Więc muszę liczyć na swoją mobilizacje i pamięć Dzisiaj (o ile nie zapomne) zrobie sobie malutką gimnsatykę i pokręce hh

Kupiłam sobie cosmopolitan do pracy zaraz bd czytać
Wydaje mi sie,ze twoj tz przesadza, sama chodzilam z tz na silownie,ale on musial zrezygnowac ze wzgledu na prace i chodzilam sama i uwierz mi faceci na silowni sa raczej skupieni na cwiczeniach i swojej muskulaturze niz niz na laseczkach,zreszta przewaznie gdy kobiety ida na silownie nie przywiazuja zbyt wielkiej wagi do wygladu;ubrane w dres,bez makijazu,w spietych wlosach,a do tego spocone,po prostu szczyt marzen kazdego faceta

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
dziękuje wszystkim za miłe przywitanie ja dzisiaj już pełną parą startuje , tym bardziej że nastapiła chwila prawdy i ... ważę 68.8 kg , tyle co rok temu było, więc motywacja jest , czas na działanie a dla Wszyskich - miłego dzionka
a moge zapytac o twoj wzrost

Kupilam wczoraj kremowy zel pod prysznic z pilingiem i jest cudowny,a do tego bosko pachnie(kokos,migda ly,wanilia),a i uzylam po raz pierwszy amli,wlosy sa po niej gladkie i blyszczace,tylko ten zapach nie bardzo mi odpowiada

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-10-18 o 14:45
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 14:37   #821
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Już 3 podejścia miałam do obcięcia i rezygnowałam.
Ale wracam do naturalnego koloru i do końcówek uszu mam swój a czym dalej tym ciemniej. Na początku to nie przeszkadzało,nie było tak widać,a teraz tylko kucyk:/ Więc albo to albo to, a farbować już nie chcę.
Będzie napewno żal..ale sądze, że to wyjdzie na dobre
Szkoda nieosiągniętego celu,ale zmiany są dobre
W domu zmierzę włoski i muszę pamiątkowe zdjęcia zrobić Bo nie sądzę,żebym kiedykolwiek jeszcze zapuściła na taką długość.

To wstaw zdjęcie! Chętnie obejrze

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Jestem wlasnie po masazu bankami i powiem jedno - ałaaaaaa.
Plus dodatkowe mini krwiaczki ale nie poddam sie, bede sie masowac co drugi dzien

Przydaloby sie zrezygnowac z kawy ale to moj jedyny nalog, jak mam do wyboru slodycze a kawe to wole kawe
Ale wlasnie wypilam kubek zielonej herbaty, sypanej Inny smak niz torebkowa i widac ze naprawde jest zielona a nie taka troche brunatna jak niektore w torebkach.

Ale masz swoje do pasa czy przedluzane? Bo z tego co pamietam to mowilas kiedys ze masz hmm, nie wiem jak to sie nazywa, dopinki? Nie znam sie

Swoje mam tak za łopatki A clipy (przedłużane włosy) mam do pasa

tillavanilla Ależ ja doskonale wiem, że on przesadza, czasem sobie myśle, że on widzi we wszystkim co się rusza swojego konkurenta Chociaż sądzę, że tak powiedział, bo mu się nie chce chodzić na siłownie, a pewnie nie chciał się do tego przyznać

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-18 o 14:41
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 15:11   #822
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
To wstaw zdjęcie! Chętnie obejrze

Swoje mam tak za łopatki A clipy (przedłużane włosy) mam do pasa

tillavanilla Ależ ja doskonale wiem, że on przesadza, czasem sobie myśle, że on widzi we wszystkim co się rusza swojego konkurenta Chociaż sądzę, że tak powiedział, bo mu się nie chce chodzić na siłownie, a pewnie nie chciał się do tego przyznać
A ja mam pytanie Bo zawsze mnie to ciekawilo po co nosic clipy a w otoczeniu moja zadna kolezanka nie nosi i nie mam sie kogo spytac.

Czemu zakladasz sztuczne wlosy? Z tego co pamietam pisalas ze zakladasz je glownie w weekend. I teraz nie rozumiem - czemu tylko w weekend? W tygodniu nie chcesz miec dlugich wlosow?
Nie wiem jak to opisac, o co mi chodzi.
Przeciez jak w tygodniu jestes bez clipow to TZ i znajomi wiedza jakie masz swoje naturalne i ze wcale nie sa takie dlugie. To po co je sztucznie wydluzac, nie wiem, na impreze ze najomymi? Na spotkanie weekendowe z TZ?
I tak wiedza jak naturalnie wygladasz, wiec czemu je nosisz?

I zgadzam sie z tillavanilla, na silowni kazdy jest skupiony sam na sobie i cwiczeniu jakie wykonuje, nikt sie nie rozglada i nie patrzy na inne osoby.
Dziwny Twoj TZ, musi miec marne zdanie sam o sobie skoro tak jak mowisz, widzi wszedzie zagrozenie.

A skoro mu sie nie chce a Ty masz ochote na silownie to sie zbieraj i idz sama albo z jakas kolezanka
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 15:17   #823
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 15:22   #824
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej

agusiownik jakej firmy masz maseczkę? ja zawsze używałam z AA, bo jest taka delikatna, ale ostatnio w ogóle nie mogę jej w drogieriach znaleźć, a też chcę coś zrobić. mam tak masakryczną twarz, że po prostu płakać się chcę. mam żel do twarzy specjalny do mojego rodzaju skórki, peeling, krem na wypryski na noc, tonik, codziennie zmywam makijaż i dupa blada, o! masakra jakaś

wczoraj kupiłam sobie, dla wypróbowania płyn do demakijażu Rival de Loop, bo ziaja strasznie natłuszcza twarz, jest taka jakby się wysmarowało ją olejem. i kupiłam jeszcze Summer Slim - balsam na cellulit, bo wczoraj w przymieżalni w orsay'u się przeraziłam szczerze powiedziawsze. teraz w rossamannie są takie promocje, że Tż musiał mnie wręcz siłą stamtąd wyciągać

no nic. mykam się uczyć, a wieczorem Tż przychodzi do mnie z Nivea Happy Time, który kupił, bo tak strasznie mi się zapach podobał, i będzie robił mi masaż, bo dniu nauki. aha! i jeszcze pierogi będę robić z mamą dzień pełen wrażeń, ale póki co francais, francais, francais.

buziaki
Stary 2010-10-18, 15:50   #825
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja właśnie z pracy wróciłam. Dałam dzisiaj książkę do skserowania (z 500 zł.), ale znalazłam ksero za 6 gr. od strony, więc jakoś chyba to przeżyje.

angelwithoutsoul pokrzywę kupisz w sklepach spożywczych lub a aptekach. I dobrze, że się odważyłeś i z niecierpliwością czekam na zdjęcia.

_dariia witaj! Pokrzywa wzmacnia włosy. Może też wpłynąć na ich wzrost. Ja kupuję ją, jako herbatę i pije od pon. do pt.

Amiria sama chętnie bym się zapisała na taniec, ale obawiam się, że za mało czasu bym miała wtedy. Może się kiedyś skusze, bo planuje się tak zapisać już od kilku dobrych lat, a taniec arabski brzmi ciekawie.

Anastazja86 do pracy też się nie maluję, bo przez 8h ogląda mnie 4 letnia dziewczynka.

zabciajs mi by było szkoda, a później na pewno bym żałowała. Raz tak zrobiłam i nigdy więcej. Do dzisiaj nie umiem wrócić do poprzedniej długości.

Talullah z tą kawą to zrobiłaś mi smaka, ale na czekoladę lub kakao z bitą śmietaną.

Idę zrobić sobie to kakao i nałożyć maseczkę.
A właśnie mam pytanie co ile dni kładziecie maseczkę i jaką?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 16:37   #826
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Anastazja86 Ja też do pracy się nie maluje, tylko rzęsy i róż do policzków No i krem pod oczy, krem matujący i na niego nawilżający...
też tak mam trudno mi wytrwać w postanowieniu

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
zapraszamy

ja niestety tez tak mamale chce to zmieic juz od dzis

Wydaje mi sie,ze twoj tz przesadza, sama chodzilam z tz na silownie,ale on musial zrezygnowac ze wzgledu na prace i chodzilam sama i uwierz mi faceci na silowni sa raczej skupieni na cwiczeniach i swojej muskulaturze niz niz na laseczkach,zreszta przewaznie gdy kobiety ida na silownie nie przywiazuja zbyt wielkiej wagi do wygladu;ubrane w dres,bez makijazu,w spietych wlosach,a do tego spocone,po prostu szczyt marzen kazdego faceta

a moge zapytac o twoj wzrost

Kupilam wczoraj kremowy zel pod prysznic z pilingiem i jest cudowny,a do tego bosko pachnie(kokos,migda ly,wanilia),a i uzylam po raz pierwszy amli,wlosy sa po niej gladkie i blyszczace,tylko ten zapach nie bardzo mi odpowiada
ojj tak amla ma taki specyficzny zapach ale jej działanie baaardzo mi odpowiadało

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 16:52   #827
_dariia
Zakorzenienie

bardzo dziękuję za informację o pokrzywie...

a czy są faktycznie widoczne efekty?

ja dzisiaj potraktowałam włosy maską Kerastese, końcówki jedwabiem i odbiłam sobie u nasady...

zaraz będę malować paznokcie u stóp i u dłoni odżywką...

i też zapuszczam włosy... mam dość cienkie, ale bardzo mi się podobają długie... póki co mam za łopatki odrobinkę...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 17:12   #828
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czeesc
ja właśnie wróciłam do domu, za mną 5h podróży, zaraz Was nadrobię

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

noo droga sprawa, u mnie solarium kosztuje 1,40/min

ooo a gdzie pracujesz jesli można spytać?

czeeść

nadrobiłam- teraz mogę już iść spać dobranoc
w wydawnictwie

Cytat:
dzień dobry

mogę się przyłączyć?
podobno w kupie raźniej, a mi brakuje przede wszystkim systematyczności...
Witaj

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej ale jestem padnięta, jeszcze w pigamce siedzę i czekam na Tż bo pojechał auto do mechanika odwieść... Wesele udane i poprawiny też niestety zdj nie zdążyłam zrobić w sobotę bo długo mi u fryzjera zeszło ;/ ale jak będę mieć fotki od pary młodej to postaram się coś wkleić z fryzury byłam mega zadowolona i w sukience też czułam się świetnie

SPAmowanko było przez te dwa dni ograniczone i domęczyłam włoski więc od dziś regeneracja i dbanie o siebie... powinnam byc teraz na zajęciach ale nie mam sił

witam wszystkie nowe piękniejące

ekomonika
zapodaj linka do photobloga

tillavanilla dziękuję, była udana

magne ja uwielbiam zdjęcia i marzy mi się coś takiego żeby wywołać wreszcie fotki z folderu "wywołam" w którym, jest już chyba z 200 zdj i powsadzać a antyramki i na ścianę... większość zdjęć jest tam z tż i chciałabym wreszcie odłożyć na to kasę ale ciągle cos ważniejszego wypada ;/

Shadii
mam nadzieję że spodoba ci się ten żel punktowy

snowhitee dziękuję ale ja chcę też widzieć zdj twojej buźki bo figura i włoski

ramoncia
czekam na linka do filmiku
dziekuje moze kiedys sie odwaze jakos tak mam troszke opory pokazywac twarz w sieci

Cytat:
bardzo dziękuję za informację o pokrzywie...

a czy są faktycznie widoczne efekty?

ja dzisiaj potraktowałam włosy maską Kerastese, końcówki jedwabiem i odbiłam sobie u nasady...

zaraz będę malować paznokcie u stóp i u dłoni odżywką...

i też zapuszczam włosy... mam dość cienkie, ale bardzo mi się podobają długie... póki co mam za łopatki odrobinkę...
Sa efekty, najszybciej widac po cerze bo wiadomo na wlosy trzeba troche poczekac Pokrzywa ma wlasciwosci oczyszczajace, dlatego z poczatku po tygodniu od picia moze nas lekko wysypac na twarzy bo uwalniane zostaja wszystkie toksyny z organizmu ale pozniej jesli jest sie systematycznym mozna miec naprawde idealna cere
Aaaa ja tez zapuszczam wloski mam jakies 45cm a marzy mi sie 60cm

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 17:22   #829
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
w wydawnictwie

Witaj

dziekuje moze kiedys sie odwaze jakos tak mam troszke opory pokazywac twarz w sieci

Sa efekty, najszybciej widac po cerze bo wiadomo na wlosy trzeba troche poczekac Pokrzywa ma wlasciwosci oczyszczajace, dlatego z poczatku po tygodniu od picia moze nas lekko wysypac na twarzy bo uwalniane zostaja wszystkie toksyny z organizmu ale pozniej jesli jest sie systematycznym mozna miec naprawde idealna cere
Aaaa ja tez zapuszczam wloski mam jakies 45cm a marzy mi sie 60cm
to zakupie sobie pokrzywę... chociaż obawiam się tego wysypu...

cóż, nigdy nie mierzyłam długości włosów, ale zrobię to teraz...

mam 52 cm (od czubka do końca) ale chciałabym jeszcze z 15 cm więcej...

ile trzeba tej pokrzyw pić? jedną dziennie, dwie czy więcej?

STOP obgryzaniu paznokci

Edytowane przez _dariia
Czas edycji: 2010-10-18 o 17:26
Stary 2010-10-18, 17:24   #830
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cześć dziewczyny,
jestem po małej przerwie.
O mojej nieobecności - w klubie

Trochę się zaniedbałam ostatnio, wróciłam żeby mieć motywację
zapuszczam włosy, tak sobie dzisiaj rano wymyśliłam.

No i witam nowe dziewczyny, trochę nieznanych nicków.

Idę poczytać co tam ostatnio u was.
Stary 2010-10-18, 17:26   #831
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja dopiero ok. 16 byłam w domu, zjadłam obiad, zrobiłam lekcje i napisałam tekst na plakaty w związku z tym mini przedsiębiorstwem w którym jestem .. A teraz jak obiecałam, będę nadrabiać Zaparzyłam sobie już zieloną herbatkę, przy okazji zmyję makijaż i zabieram się za czytanie

Aaa i jeszcze jedno - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=19574 ona jest perfekcyjna

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 17:29   #832
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
to zakupie sobie pokrzywę... chociaż obawiam się tego wysypu...

cóż, nigdy nie mierzyłam długości włosów, ale zrobię to teraz...

mam 52 cm (od czubka do końca) ale chciałabym jeszcze z 15 cm więcej...
Ale to raczej nie bedzie wysyp, ze wstyd z domu wyjsc Mi np po ok tygodniu wyskoczyly dwie takie krosty ale takie gulki nie do wyciskania, posmarowalam mascia z antybiotykiem i dosc szybko zniknely. Od tamtej pory jak narazie spokoj, tzn jedynie przed okresem pojawi sie jakas jedna ale zdecydowanie nie jest to to co bylo za nim zaczelam pic pokrzywe Ogolnie nie mam problemow z cera, jednak jakis czas przed okresem hormony u mnie szaleja
Ja pije jedna pokrzywe od poniedz do piatku w weekendy zawsze mam przerwe.

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-10-18 o 17:31
Stary 2010-10-18, 17:38   #833
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cześć.. A ja się smutam
Stary 2010-10-18, 17:39   #834
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja też staram się regularnie pić pokrzywę, w ten weekend nie piłam, ale zaraz sobie zrobię

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 17:42   #835
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Cześć.. A ja się smutam
A dlaczego? Jesli mozna wiedziec

Dbam o siebie

Stary 2010-10-18, 17:45   #836
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
Cześć.. A ja się smutam
co się stało? nie smuuutaj

co do herbatek, ja ostatnio upodobałam sobie jabłkowo-miętową i właśnie narobiłyście mi ochoty, żeby ją sobie zaparzyć.
w ogóle, powiem wam, że ostatnio chyba za dużo jem. ciąglę się czuję jakoś cieżko, nie wiem, może przez to, że cały dzień się uczę i nie mam żadnej możliwości na ruch, czy coś takiego. nie wiem, ale muszę coś z tym zrobić, bo dopiero co ludzie zaczęli mi mówić, że schudłam i wyglądam super. także idę po herbatkę i wracam do nauki. jeszcze dziś, mam nadzieję, wejdę do was, co by was poczytać troszkę
Stary 2010-10-18, 17:45   #837
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.. A ja się smutam
Co się stało?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 17:47   #838
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ale to raczej nie bedzie wysyp, ze wstyd z domu wyjsc Mi np po ok tygodniu wyskoczyly dwie takie krosty ale takie gulki nie do wyciskania, posmarowalam mascia z antybiotykiem i dosc szybko zniknely. Od tamtej pory jak narazie spokoj, tzn jedynie przed okresem pojawi sie jakas jedna ale zdecydowanie nie jest to to co bylo za nim zaczelam pic pokrzywe Ogolnie nie mam problemow z cera, jednak jakis czas przed okresem hormony u mnie szaleja
Ja pije jedna pokrzywe od poniedz do piatku w weekendy zawsze mam przerwe.
no skoro tak to od jutra zaczynam...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-10-18, 18:02   #839
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

E.J. ja nie byłam na imprezie tylko w pracy, ale nie fajnie było i już nigdy tam nie pójdę. Tż. pokłócił się z kierownikiem, który przekraczał swoje prawa i do tego był trochę pijany, więc nie mamy zamiaru tam następnym razem iść.
Przepraszam, źle Cię zrozumiałam
Przykre to że tak nie za fajnie było

Snowhite dziękuję za polecenie kawy kocham i kawę i kokos musze jej kiedys spróbować

Kupiłam sobie dziś taki oto żel do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...granulkami.htm
A jak na razie rano tylko krem na twarz, krem do rąk i makijaż delikatny bo tylko tusz do rzęs, podkład i puder

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:22   #840
_Alessandra
Zakorzenienie

Anastazja86 - Witaj I masz w nicku moje 3 imię Miałam mieć tak na pierwsze Ale wynikła pewna śmieszna sytuacja i mam jak mam..
A co do cery - ja mam jasną karnację i używam filtrów 50,bądź 30 przez cały rok od zeszłego roku(ze względów dermatologicznych oraz takich, że słońce okropnie niszczy skórę) i już nigdy nie będę wystawiać buzi na promienie UV I fakt faktem, wolałabym oliwkową karnację , ale jak mam swoją jasną, to cóż - polubiłam ją Już tu ten temat wałkowałam, więc nie zaśmiecam po raz kolejny A i co do balsamów brązujących - polecam tak jak ramoncia - ten z Lirene Body Arabica Caffe Mocha I zawsze przy takich balsamach również wybieram ten do ciemnej karnacji, bo przy tych do jasnej kompletnie nic nie widać, a te do ciemnej nie są takie nachalne i wyglądają naturalnie

Soph - średnio podobają mi się takie zakolanówki, trochę z podstawówką mi się kojarzą A jakbyś zakładała je np. na rajstopy i do tego kozaki dłuższe ? Mi się akurat podoba, jak "coś" wystaje z kozaków i jest dopasowane do całości

angelinmyheart
- co do tego stroju na rocznicę dziadków, to z propozycją wyprzedziła mnie Talullah - chciałam napisać dokładnie to samo

magne
- super pomysł z tymi zdjęciami, mi się najbardziej takie czarno białe podobają I gratuluję kwiatuszka

Kitka - ja mam to samo ze stopami - na początku takie fajne, gładziutkie, idealne do głaskania, że tak się wyrażę a na drugi dzień już znów to samo.. Znaczy stopy na górze ciągle mam takie gładkie, ale pod spodem, a zwłaszcza pięty - szybko wracają do poprzedniego stanu, ja już nie wiem co z nimi robić...

hermiona17 - tylko ja co do acne dermu musiałabym się skonsultować z dermatologiem, bo używałam tego retinoidu i nie wiem czy to ma jakiś związek itd itp. ale płacić znów za samą wizytę 80zł, to szaleju można się nabawić .... A ten żel kupię chyba, jak skończą mi się dwa, co aktualnie mam Niestety co do podkładu dream satin z maybelline mam złe wspomnienia - użyłam raz i powiedziałam sobie nigdy więcej - wyglądał u mnie okropnie, nic nie krył itd itp. A Revlon mnie zapychał..
Ale dziękuję baaardzo za taką długą notkę

Integirl - Witaj A jak na Ciebie działa Silica? I co to jest ten Biogal i jakie efekty widać?

tillavanilla - dziękuję

snowhitee - chyba tak, haha, ale jestem najprawdopodobniej już ciężko uzależniona od Wizażu, a od jakiegoś czasu od Was i tego wątku Tak, tak ten drugi to właśnie ten z mlekiem i miodem Ocieplał? Ooo no to tym bardziej muszę go zacząć jak najszybciej używać I dziękuję

Kitka
- ajj , wiem, czasami przesadzam już z tą ilością w postach Ale chociaż macie zobrazowane jaką gadułą jestem - na co dzień też tyle gadam, Tż to już czasami ma opcję "wyłącz" jak gadam o jakiś bzdetach,byleby gadać Po prostu ja mam dużą potrzebę rozmowy i komunikacji międzyludzkiej jak to podsumowuje moja mama Ojejku dziękuję

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości