|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Cytat:
![]() kuruj sie przynajmniej sobie odpoczniesz hmm zależy na jakiego ale ja przyzwyczajona do Twojego ava jestem
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Helooł
![]() Ja zaraz uciekam tańcować salsę. Jak na razie jestem jedną wielką łamagą i nie wyrabiam się z prędkością, bo grupa jest o 4 lekcje do przodu, ale to nic. Przynajmniej mam okazje się poruszać ten jeden jedyny raz w tygodniu. A potem wrócę i mam 80 stron na pamięc na jutro rano. Ech. I noc znowu nie moja ![]() A TŻ znalazł na przystanków trójpak ciasteczek. Szczęściarz
|
|
#4413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko kibelek to ja okupuję, Wy byście dostały jakieś inne pomieszczenie
![]() Cytat:
Wiedziałam, że zlot na Pomorzu komuś w końcu się spodoba ![]() Kuruj się!
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego tańcowania ![]() jeju 80 stron? współczuje...co oni wam to zadają z dnia na dzien?i wszystkie zjadł? ![]() Cytat:
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powiedziałam, ze dam radę wszystko
Będzie jakaś wielka masakra... W ogóle teraz weekend i poniedziałki są najgorsze do nauki ![]() Madziu, nie z dnia na dzień. Raz na tydzień. Ale to tak mam z każdego przedmiotu, dzień w dzień, poza środą. I kolokwia codziennie, więc nie da rady uczyć się np kilka dni przed, jedynie można zacząć w soboty
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-10-18 o 18:12 |
|
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękiCytat:
![]() dzięki
|
|
#4418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Stefcia,mój szwagier robi uprawnienia 1 i 2, a siostrze na razie nie są potrzebne do pracy w administracji. Masz rację, czytałam ten wątek do którego podawałaś link i rzeczywiście zagubiona jest podobna do sensitive, wiek się zgadza, miasto też i avek...Dziwny ten wątek.
A ja się rozchorowałam i leżę w łóżku i się wygrzewam ![]() Grape, rozumiem Twoje zafascynowanie małym. Ja na swojego chrześniaka jeszcze czekam, ale myślę,że już niedługo. Wreszcie jest wybrane imię, więc nic go tam już nie trzyma ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
probuje zrobic remanent w szafie, dziewczyny jak pozbyc sie bez wyrzutow sumienia ciuchow w ktorych sie juz nie chodzi, mam z tym problem a szafa mi sie nie domyka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddać do PCK. Ja tak zawsze robię,nie wiem co dzieje się z nimi później,czy rzeczywiście trafiają tam gdzie powinny, ale na pewno komuś mogę w ten sposób pomóc.
|
|
|
|
#4422 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Marzy mi się bycie rzecznikiem, więc teraz idę na specjalność PR! O! ![]() A to ciekawe A ja człowiekiem Zgadzam się ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I naj też ma wrócić do swojego avka ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
Wkurzam się strasznie,bo chciałabym wykupić sobie jazdy doszkalające, ale nie wiem gdzie
Wszędzie opinie podzielone, a nie chciałabym wyrzucić kasy w błoto.
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
to nie chodzi o to ze mam problem co z nimi zrobic, tylko ze mysle ze moze jeszcze sie do czegos przydadza
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staraj sie przez ten tydzień nie wychodzić z domku, nagrzejesz sie i powinno być lepiej a byłaś u lekarza?zdrowiej ![]() Cytat:
co innego jak masz wątpliwości czy bedziesz w danej rzeczy chodzić czy nie zrób miejsce nowym ciuszkom ![]() Paollino masz głupawke ?
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-10-18 o 18:29 |
||
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Mam dzisiaj dobry dzień ![]() Cieszę się szczęściem koleżanki Ta co brała ślub w ten dzień co Claris przyszła dzisiaj po pracy po urlopie i oznajmiła,że jest w ciąży. 3 miesiąc.I bardzo się cieszy Fajnie to tak-będzie jej brzusio rosnął i będę sobie na to patrzeć. Póki co jej piersi urosły (.I jest jeszcze jeden plus- Dyrektor raczej nie będzie chciał brać kogos nowego skoro ona w każdym momencie może iść na L4 i myślę,że przedłuży ze mną umowę. Tzn. nie to,że mam niskie poczucie własnej wartości,ale traktuję to jako kolejny powód do tego,żeby mnie chciaaaał. Naj proszę zachować choć trochę dyskrecji i mi tu nie podświetlać na czerwono moich tajemnych plusów;P ) Cytat:
Cytat:
A oglądałam wczoraj Kuchenne Rewolucje z Torunia o restauracji Zamkowej. I tam w pewnym momencie Gesslerowa chodziła po rynku i pytała ludzi czy znają tę restaurację. I pytała taką parkę i tam była taka dziewczyna baaardzo do Ciebie podobna
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-10-18 o 18:44 |
||
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż pilnuje żebym nigdzie nie wychodziła i żebym się wygrzewała
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomyśl,że przydadzą się komuś innemu
Tak sobie myślę,że ja nie mam w sobie nic ze zbieraka, jak czegoś nie używam to out
|
|
|
|
#4429 |
|
Konto usunięte
|
Aha, chciałam powiedzieć że z wątku zagubionej, wychodzi na to, że jako dziewczyna myśląca w moim wieku o zaręczynach, jestem :
a) głupiutka b) zależy mi tylko na błyskotce na palcu c) robię to dla szpanu d) pewnie szybko się rozwiodę e) pewnie jestem ze wsi f) nie mam ambicji g) nie mam pasji żadnej prócz gapienia się w TV lub słuchania muzyki i pomysłu na siebie ani co do roboty, że siedzę i planuję ślub, bo przecież "ludzie z pasją jak karate, decoupage czy inne takie to już nie chcą tak prędko się wiązać" h) moim największym marzeniem jest odstawienie pigułek i posiadanie dziecka --> tu do zagubionej jeśli jakimś cudem ( ) to przeczyta - nie wysilaj się. Ja nie mogę mieć dzieci, więc maleństwo jest moim wielkim marzeniem... ![]() no i w ogóle śmiech na sali z takich osób jak ja. ![]()
|
|
|
|
#4430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, zła jestem, do duszy mam dzień i jeszcze się na wymianie wkurzyłam.
Wrzuciłam zdjęcia z koncertu na pocztę, są większe niż na FB, ale jeszcze i tak pomniejszone, toteż w mailu również info dla najeczki
|
|
#4432 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Ooo, zmienił mi się podpis, już mam rozeznanie
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
![]() powolutku do przodu
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to tak... w sumie z nudów i bez większej pasji ![]() |
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka ja tak wszystko zawsze zbierałam, aż w końcu ostatnio wszystko co "może się przydać" dałam córce brata ciotecznego
i wyrzutów sumienia brak a miejsce w szafie się zrobiło ![]() Paollino nie przejmuj się, moim zdaniem założycielka tamtego wątku jest właśnie taką wiejską dziewuszką, która... a zresztą "wiejskie dziewczyny, z wiejskiej zabawy, zdrowe, rumiane, niezmordowane, wiejskie dziewczyny z wiejskiej zabawy siłą od pługa oderwane" [z całym szacunkiem do osób pochodzących ze wsi, według mnie wspomniana osoba jest taką typową "wieśniarą" próbującą zacierać swoje korzenie]. Ma jakieś kompleksy bliżej niezdefiniowane i szuka sensacji w życiu innych itd. Olej stężonym roztworem moczu.
|
|
#4438 |
|
Konto usunięte
|
![]() Ja swoje ubrania oddaję mojej cioci biednej. Jest podobnej figury co ja, a że ja zawsze ciuszki szanuję, to dostaje w dobrym stanie, po prostu najczęściej z nich wyrosłam, tudzież przytyłam ![]() btw. widziałyście kiedyś takie cuda?? http://panoramalesage.blogspot.com/ Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-10-18 o 18:49 |
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino całkiem ładne
nie przepadam za sztuczną biżuterią ale na kilku ozdóbkach można zawiesić oko ![]() Za 3 dni R przyjedzie
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
będzie się działo
ino łóżka nie rozwalcie czy też innego sprzętu domowego
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

przynajmniej nie muszę przez tydzień wstawać o 5.25

przynajmniej sobie odpoczniesz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
współczuje...co oni wam to zadają z dnia na dzien?
Będzie jakaś wielka masakra... W ogóle teraz weekend i poniedziałki są najgorsze do nauki 

A ja człowiekiem