![]() |
#1741 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XIX
Dobra, idę się ogarnąć (i odświeżyć perineum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie napisała, że nie piła ich na leżąco ![]() Cytat:
![]() ![]() a Albo są wynoszeni przez obsługę kina ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Których? ![]() Wiecie co powinna być ikonka świntuch ![]() ![]() ![]() Tyle żeście naprodukowali postów i już od poniedziałku rano o seksie ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-18 o 13:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | ||
Zakorzenienie
|
dlatego za studenckich czasów się popijało wódkę piwem, zeby mocniej potelepało
![]() edit: ale w sumie, to do dzisiaj się zdarza ![]() jak zwykle ![]() a co - masz nadzieję, że na mieście coś się wydarzy? ![]() i na szafę ![]() pokazałam kolezance swoje nowe glany, a ona "blee! nie założyłabym takich nawet, jak by mi zapłacili!" ![]() Ja jej saszek, w których wyglądasz jak krasnal na krótkich koślawych nóżkach, też nie ![]() a ![]() Cytat:
![]() na głowie ![]() tak wczepić palce w długie, jasne hery i przyciągnąć do siebie... ![]() ![]() edit: imprezy mi trzeba ![]() ![]() Czy ja powinnam się leczyć? ![]() Cytat:
![]() gdzie można składać grupowe wnioski o dodanie nowej ikonki? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() jak ja kiedyś przyjadę do Wawy, jak kopnę tym "paskudnym" glanem koleżankę w dupsko, to jej kręgosłup nosem wyskoczy ![]() a ja elfów nie lubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
grozi wypollizowaniem
|
Maja -jesteś boska
![]()
#1746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaaak! ![]() j Cytat:
![]() takie te saszki rozklepane, odstaja jej od chudych łydek, a do tego jeszcze jakiś workowaty swetro-sukienkę do kolan załozyła i spieła w pasie paskiem - tylko jej czapki krasnala brak ![]() ![]() To Wam się przyznam, ze jak Korpiklaani grało, a jak już ostro w czubie miałam i wokół mnie było pełno skaczących chuopów (niektóre bez koszuli), to mi przyszło do głowy, czy by nie wylukać jakiegoś przystojniaka, złapać za hery i zacząć dziko całować na środku sali ![]() Na szczęście resztki pijanego rozumu odegnały te grzeszne myśli , a kysz! ![]() Czy jest na sali psychiatra? ![]() (bo na psychologa za późno ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 14:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tego już się nie da wyleczyć ![]() ![]() Do Złośliwca ![]() Cytat:
Szkoda, że tak nie zrobiłaś ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-18 o 14:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
szkoda mi było tracić cenne sekundy za***istej zabawy na rzecz rozglądania się po ciemnej sali i koncentrowania na łopcych facetach
![]() Za dobrze się bawiłam i mi nie szkoda ![]() ![]() (Może tylko tego, ze nie grali dłużej ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() bardziej do elfów --> http://www.reapermini.com/craft/images/Elf4a.jpg (lepszej foty nie znalazłam, ale zawsze mię się elfy-piz...usie kojarzą z takimi saszkami ![]() i na deser jeszcze jeden link - wysokczył po wpisaniu "elven boots" w wujka gugla --> http://farm1.static.flickr.com/206/5...cd1df7.jpg?v=0 profanacja! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
grozi wypollizowaniem
|
Maja-normalnie Cie kocham
![]() ![]() ![]()
#1751 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() mam znowu uczulenie na szyi,swędzi jak diabli ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ty też dorzuciłaś swoje 3 grosze do mojego szaleńczego napadu głupawki ![]() Ale ja mam konlikt interesów i dlatego tak mnie nosi ![]() Rozum mówi: "Jesteś dzielna, samodzielna! dasz sobie radę sama, bez uczepiania się czyjegoś ramienia! ![]() ![]() ![]() Serce mówi: "Znów się potargasz emocjonalnie, a mi się najgorzej oberwie i znów latami będę czuć się jak wypalona dziura pełna popiołu, zanim uda mi się jakoś pozbierać do kupy. Siedź w swojej ciemnej ponurej norze, źle tu nie jest ![]() No i tak sobie trwają w idealnej symbiozie ![]() Dopóki nie onudzą się barbarzyńskie hordy hormonów "Do ataku!!!! Jazdaaaa! Palić! Rabować! Gwałcić! Gwaałcić!! Uuuurrraaaaa!!! Żywcem ich brać!!!!" ![]() No i tak jakkolwiek to się nie skończy, to któraś strona będzie pokrzywdzona ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 14:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||||||
Wiedźma
|
Nie no, ja się nie foszę.
A chłop fajnie śpiewa. Czasem szkoda, że nie oglądam telewizji. Z drugiej strony, najbardziej smakowite kawałki wyhaczam na fecebooku. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po paru godzinach zostało nas dwoje. Ja i kumpel w typie, który opisałaś. Jak zamknęli knajpę o 6 rano, poszliśmy kontynuować chlanie w hotelu na schodach. ![]() Cytat:
![]() I żeby nie bylo - nie oceniam muzy negatywnie - pisałam, że moja. ![]() Ale błogosławieństwem ze względów towarzyskich. Bo ja też o suchym pysku siedzieć nie potrafię. jak mam przed sobą "coś", to to piję. eeee... No co Ty? Seksik w barze?? Niemożliwe! ![]() A wiesz, że good point? W sumie nie pytałam. Ale nie zapytam, bo pan co prawda młody, ale niezbyt w moim typie. Jeszcze by się zgodził!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba, że na zasadzie: wszystkie glany są nasze. ![]()
![]() |
#1754 |
grozi wypollizowaniem
|
Maja- ty jestes za stara zeby tak goopio mysleć
![]() ![]() ![]() i to nie jest konflikt interesów tylko błędne założenia tej Twojej teorii ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- wszystkie gany nasze są ...lalala ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-18 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi z moimi teoriami bardzo dobrze ![]() A jak hormony zaczną szlaeć, to się je spacyfikuje - jest 2 na 1, nie mają szans ![]() Prze zlata nauczyłam się trzymać wszystkie zachcianki i inne chcice pod wodzą rozumu ![]() lalalala! ![]()
![]() |
#1756 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() więc jak się Majkowym obrywa, to moje jednoczą się w cierpieniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak już kawałek o glanach to tylko ten: http://www.youtube.com/watch?v=xm94XKWJvQo "Tylko czarne glany są naprawdę funny...." ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Nindżopesz
|
Witojcie!
Cały dzien pakowałam graty, padam ![]() A Wy znowu o seksie ![]() Ide leżeć... na podłodze bo łóżko zawalone torbami... |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zgorszenie było ogólne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś wczepiłam łapy w cudze włosy, no nie mogłam się oprzec ![]() uuuu bidna ![]() zrobiłam wczoraj coś głupiego. Jak już pożegnałam bar to polazłam i obudziłam P. "zmuszając" do obowiązków ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-18 o 17:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | ||||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]()
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyna gangstera? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zresztą, na koncercie z Pandą zrobiłyśmy powtórkę - że piwo z kija było za słabe, to dokupowałyśmy po kolejce wódki i fruuu do kufla ![]() Hm, siekiera-drink z Finlandią ![]()
![]() |
#1763 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a historia z różą wymiata ![]() ja wiem ze sie da zorganizować wszystko 2 miesiące, ale ja wolę na spokojnie ![]() Poza tym naszym celem jest najpierw względne ustawienie się finansowo-mieszkaniowe a później ślub, co z niewiedomych przyczyn jest dziwne dla naszych rodziców (głównie dla teściowej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czyli dzień jak co dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę na basen za 2 godziny ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Nindżopesz
|
Flohrsycjo, i było coś z tego wczepiania paluchów we włosię?
![]() A to podły wykorzystywacz P. zawalił sprawę? Uwaga, wniemanie! Czy ktoś wie jak i czym przemalować rolety? Takie zwykłe, grube, materiałowe. Mam w nowej chacie w kolorze, za przeproszeniem, sraki, jak słońce prześwieca to jak cie moge, nawet się romantycznie i pomarańczowo robi ale ja chcę to machnąć na kolor np. kawowy. Jeden gościu na necie pisał, że malował rolety zwykłą farbą akrylową ale jakoś bardziej ufałabym farbie do materiału... Wujek Gugiel milczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
![]() (Ja tylko tak pomacham bo nie chce smęcić o tym ze doszłam do wniosków ze jestem do du..y i pół życia zmarnowałam, żem nieporadna i się kisze w domu itp. Dodatkowo jeszcze jestem zdołowana faktem ze zaginał 14-latek ode mnie z osiedla a przeczesanie całej wioski z psami nic nie dało).
#1766 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | ||||
BAN stały
|
Pani Zosia (67 lat) znowu zaczepiła mnie na chodniku i komplementowała, że "taki fajny jestem" (ale dzisiaj była chyba trzeźwa dla odmiany
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja do takich wniosków dochodzę średnio raz w tygodniu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() ![]() ![]() sądząc po moich opowieściach, to ja już miałam mocno w czubie ![]() ![]() Zegarek sobie kupiłam (zegarko-pieszczochę niemal ![]() ![]() Tylko skubaniec już drogą mi się zaczął opóźniać, ale w domu przełożyłam baterię na nową i chodzi (oby to tylko bateria, a nie badziewny mechanizm ![]() Do pracy chyba za wielki hardkor będzie nosić, za to na imprezy i koncerty super. Poniżej fota całości na łapce i po otwarciu "klapki" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 18:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() było ![]() ![]() nieee, stanął na wysokości zadania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
never say no to panda
|
Majaaaa - za***iaszczy
![]() ![]() chociaż mogli sobie darować tę czachę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.