![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Ale ten Filuś to słodziak Naked
![]() Orbitrek jest mój ![]() ![]() ![]() ![]() Czyżby nam wątek zamierał powoli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() ![]() My wróciłyśmy do swojego domku, wiec samo rozpakowywanie itp trwało dwa dni. Do tego miałam pierwszy zjazd (śmiesznie to brzmi bo mam jazdy 5min do uczelni ![]() ![]() Naked to Cię Mama pociesza ![]() ![]() ![]() Laisla, no nie da się ukryć, że jak za oknem robi się zimno, to ciągnie, to kalorycznego jedzonka - ale jak masz taki zapał do ćwiczeń, to wszystko spalisz ![]() ![]() Kingusia i co spotkaliście się?
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() wybaczcie, ze nie pisalam ![]() choc sie troche wydarzylo... ![]() super wygladacie !! A Filipek taki slodziak, ze hej ![]() ![]() ![]() gratulacje wygranej licytacji ![]() ![]() noo chyba watek umiera Nam ![]() hehe tak spotkalismy sie ... powiem Wam, ze pojechalismy tam gdzie on mieszka teraz... mielismy w parku posiedziec i pogadac, ale stwierdizlismy, ze w parku nie bedziemy siedziec, bo i tak to bedzie krotko, bo M. mojej mamy musial i tak podjechac na chwilke do swojej pracy... wiec wzielismy A. nad morze (od razu go uprzedzilam, zeby sobie nie wyobrazal, ze tak zawsze bedzie! ![]() szczerze jak do niego podeszlam - to mi troche serce pod gardlo podeszlo... nie wiem czemu ;/ on chcial mnie przytulic - ja sie nie zgodzilam ![]() ![]() ![]() przepraszal mnie przez caly ten czas (bylismy praktycznie ze soba cala niedziele od godziny 10 rano do prawie 20 wieczorem ) przepraszal tez moja mame i w ogole... przykro mu bylo skruche na pewno mial... kupil dla niuni krzeselko grajace i dal mi kase na nia... byl nia zachwycony ![]() normalnie identycznie szczerze mowiac wygladaja... (mam zdjecie, ale takie z daleka - szkoda,ze z bliska nie zrobilam, to bym Wam pokazala - maja identyczne oczyska ![]() ciagle chcial pchac wozek lub brac ja na rece... no i przepraszal mnie co chwile (troche mnie to meczylo) coz... zobaczymy jak bedzie dalej (moze to chwilowe) ![]() nadziei nie chce sobie robic szczegolnie, ze jest jeszcze R. ... i to troche trudna sytuacja teraz ![]() z reszta od razu nie bede do A. biec i lapac go i z nim byc, bo jakies konsekwencje musi poniesc, z reszta nawet jak sie zmienil/ zmieni nie wiem jak bedzie... ![]() no i wstawiam zdjecia malutkiej - i ostatnie A. z Kornela ![]()
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Marta, fakt szumnie brzmi ten zjazd skoro to 5 minut
![]() Kingusia...to się porobiło...bigosu ![]() ![]() U nas zimno strasznie jak na początek października, a noce to już w ogóle brak słów. Wczoraj pierwszy raz włączyłam ogrzewanie. Marzy mi się kominek..i nawet byłby w zasięgu ręki bo można go u mnie wybudować, tylko jak sobie myślę o dźwiganiu drewna na moje poddasze to już mniej mi sie chce. Ale ten zapach..i cieplutko..Pomyślę jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4595 |
Wtajemniczenie
|
Kingusia faktycznie podobni, a A. to chyba jeszcze młody chłopak
![]() ![]() ![]() ![]() Laisla jak tam na orbitreku?? ja narazie się wstrzymuję z zakupem, bo muszę pochodzić do dentysty. Marta kołowrotek tylko na poczatku ![]() ![]()
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Naked, orbitrek jest kolosem w porównaniu do rowerka ale to chyba jego jedyna wada
![]() ![]() Po ciąży i karmieniu byłam niestety stałą pacjentką dentysty, nic przyjemnego, również dla kieszeni ![]() Jak noce Filusia, cokolwiek się zmieniło na lepsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
|
laisla będziesz zadowolona z orbitrekowych efektów, wierz mi
![]() ![]() ![]() nie chcę zapeszać, ale ostatnio nasze noce są lepiej przesypiane i spokojniejsze ![]() ![]() Ł sie tez odezwał, o dziwo kulturalnie ![]() ![]() Oj tak dentysta teraz nadszarpnie budżet. Zwłaszcza, że zdrożał ostatnio- za plombę min 100 zł
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
U nas tak samo, stówka nie moja za plombę
![]() ![]() Naked, ja myślę, że Ł. boi się sądu, dlatego mówi że nie ma sprawiedliwości. Na Twoim miejscu to ja bym się jednak tego sądu trzymała bo on jest zmienny jak chorągiewka i raczej nic wiążącego na dłuższą metę z nim nie ustalisz ![]() Z dietą już nie szaleję, ale nie wrócilam też do dawnych zwyczajów czyli głodzenie się cały dzień aż do wieczora gdy po wszystkich zajęciach wreszcie w spokoju siadałam do jednego wielkiego posiłku..Przemiana materii zerowa bo spowolniona przez ten całodzienny głód, do którego już tak byłam przyzwyczajona, że wcale go nie czułam. Teraz jest cztery, pięć małych posiłków, zdarzają się słodycze i nie ma wielkiego obżarstwa. I taka to dieta. A waga jak narazie stoi, tak jak chciałam na 58kg. Naked, Filipek będzie już chyba powoli stabilizował swoje (Wasze) noce więc chyba będzie już tylko lepiej. Super, że nie ma większych problemów zdrowotnych (własciwie będąc w ciąży chyba każda z nas ma różne obawy..), a z brzuszkiem boryka się chyba większość maluchów. Czasami jak zobaczę, jakie ludzie mają problemy ze zdrowiem swoich dzieci to tysięczny raz dziękuję za moją śliczną i zdrową córeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
Pewnie, jakieś chwilowe dolegliwości, czy okres nieprzespanych nocy nijak się mają do problemów z którymi niektorzy się zmagają - zawsze uronie łezkę, jak pokazują w tv te biedne dzieci na które pieniążki zbierają smsami...
![]() A u nas niby dużo czasu, a dzień za krótki, bo ja mam zawsze tyyle do zrobienia ![]() ![]() Naked ja myślę, że powinnaś sądownie ustalić alimenty i ograniczyć mu prawa - tylko, żeby on nie wyskoczył,że Ty mu uniemożliwiasz kontakt z Filipkiem. Kingusia śliczną masz córcię ![]() ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Marta, super, że znowu jesteś
![]() Chociaż wieści niewesołe..wojna mówisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
I to jest właśnie to... Moja Mała jeszcze nic nie rozumie, ale co bedzie później? To my ponosimy odpowiedzialność za głupote ich ojców,stajemy na głowie, by zapewnić im w miarę normalne życie, a jeszcze przychodzą chwile, gdy dzieci mają do nas żal, że jest tak a nie inaczej... i bądź tu mądra
![]() ![]()
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak tego...jakikolwiek by nie był
![]() Ale wiesz, jeśli chodzi o żal, to nigdy go do mnie nie miała, nawet kiedyś skomentowała, że dziwi mi się, że tyle lat z nim próbowałam wytrzymać (7 małżeństwa plus kolejne dwa i pól separacji gdy czekałam aż go coś oświeci, niestety nie oświeciło), ale do losu napewno ma żal, że tak jej się życie bez ojca poukładało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Smutne, tym bardziej, że wie, że z takim człowiekiem nie dało się żyć, ani jako mężem, ani jako ojcem - to bardzo mądra dziewczyna, zresztą pewnie pamięta, co w waszym małżeństwie się działo. Jednak mówisz, że mimo tego smuci się, że wyszło, jak wyszło
![]() Koleżanka mi opowiadała, że najgorsze co wspomina z rozstania rodziców to, to jak na rozwodzie musiała powiedzieć z którym rodzicem chce mieszkać, a miała wtedy 10lat. I jak zwykle najbardziej cierpią dzieci. Tylko nie wiem, czy przez głupote swoich ojców, czy przez to, że my takich ojców im wybrałyśmy ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że możemy mieć do siebie pretensje, nawet jeśli nasze dzieci ich do nas nie mają bo doskonale wiemy, że same sobie tego piwa naważyłyśmy, a pić muszą i one
![]() Beznadziejnie musiało się czuć dziecko postawione przed wyborem z którym rodzicem ma być bo przecież nie zawsze jest w rodzinie patologicznie, są inne powody rozstania rodziców i dziecko jest związane wtedy z obojgiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4605 |
Wtajemniczenie
|
laisla wiem, że on zmienny jest toteż nie wierzę w jego dobre chęci, ani przemiany. Nie odpisałam mu. Z sądem narazie się wstrzymuję. Nie potrzebuję kasy póki co, a spokój nasz jest bezcenny
![]() Marta moim argumentem nr 1 w sądzie przeciwko Ł będą jego zaburzenia emocjonalne[ a wg mnie choroba psychiczna- no nie oszukujemy się] więc chyba sąd zrozumie, że dla naszego bezpieczeństwa wolałam się trzymać od delikwenta z daleka.. Oby.. Tym bardziej, że napisałam mu że musi się leczyć, wtedy inaczej będą nasze relacje wygladały. Także jego droga do małego nie do końca była zamknieta. Mam nadzieje, że jakos się uwiniesz ze sprawami z exem. Grnt, że już obrałaś właściwy tor i nie dajesz się zwodzć. Najgorsze co do tej pory robiłyśmy to naiwna wiara, że oni się zmienią ![]() ![]() Macie racje dziewczyny, przez nasze błędy będą cierpieć dzieci. Córeczka laisly juz duza, ma już za sobą rozstanie i rozumie co sie dzieje, ale wyobrażam sobie, że nie jest jej łatwo z tym żyć ![]() ![]() macie cioteczki mojego tłuściocha- dresiarza a ja mykam spać
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-10-15 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Naked, prawdziwy superman ten Twój słodziaczek
![]() ![]() Ciekawe jak sąd podejdzie do tej kwestii choroby psychicznej..okaże się kiedyś.. Znowu weekend i nieśmiałe przypominanie Pana C. że istnieje gdybym znalazła chwilę. Ale jakoś ostatnio chyba przez nadmiar zajęć czuję się taka zmęczona psychicznie, zero luzu, ciszy tylko jakaś galopada myśli, że wolę się z nikim oprócz rodziny nie spotykać aby złapać chwilę ciszy i spokoju chociaż w weekend. Jakoś ostatnio męczy mnie codzienność bardziej niż zwykle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4607 |
BAN stały
|
musze Was nadrobić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
A co u Ciebie Serduszko? Miło,że znowu jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4609 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Serduszko cudowne wiadomości
![]() ![]() O Laisla doskonale Cię rozumiem z tą galopada myśli, zmęczeniem codziennością... ech nie jest lekko. Naked, ale Twój Synuś ma piękne oczy ![]() A mi dzisiaj jakoś tak nijak, pusto, czy co... Niby mnóstwo do zrobienia, a mi się nic nie chce, chociaż dzień za krótki, to ja się obijam i zaraz będę mieć do siebie pretensje o to. Dzisiaj widziałam się z exem i to mnie chyba tak przybiło, ja nie lubie ranić nikogo, ale dałam radę wytrwać w swoim postanowieniu, przecież tak będzie lepiej ...
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Serduszko, to naprawdę wspaniała wiadomość, oby Wam się wszystko poukładało, to Twoja córcia (bo piszesz, że ona, prawda) będzie miała normalną rodzinę. Trzymam kciuki
![]() Marta, piszesz, że nie chciałaś ranić, czyli że ex ciągle próbuje Ciebie do siebie przekonać, i dzisiaj też tak było pewnie. Czy tak lepiej, to nie nam oceniać bo to Ty go znasz ale z tego, co pisałaś o nim to chyba lepiej.. U mnie sobota znowu pod znakiem galopu bo u nas zaczyna się festiwal teatralny i dzieci aby podłapać punkty ze sprawowania poszły przebrane na paradę rozpoczynającą ten festiwal, ja w tym czasie umówiłam się na zaległe zajęcia, a tutaj parada trwała dosłownie pól godziny i w trakcie zajęć córcia mi dzwoni, ze czeka już na mnie tylko sama z panią...i zanim gubiąc nogi i koła po nią przygnałam to tak czekały 20min witając mnie z wyrzutem w oczach..i znowu poczułsam się jak wyrodna matka, niemal pracoholiczka. A umówilyśmy się, że jeśli skończy się wcześniej to ona sobie z kwadrans na mnie poczeka, ewentualnie pójdzie na jakieś lody. Ale pani podobno musiała czekać aż po wszystkich rodzice nie przyjadą..Nie wiem, może ja mam za bardzo samodzielną córkę, przyzwyczajoną aby sobie radzić ale jak sięgam pamięcią to od czwartej klasy, a już napewno w piątej jeździlam sama albo z koleżanką na zajęcia dodatkowe do centrum autobusem, na jakieś papiernicze zakupy i w tym wieku to nie było nic nadzwyczajnego..i miałam pełną rodzinę, a nie samą matkę, która staje na rzęsach aby wszystko pogodzić..tak czy inaczej głupio było mi strasznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
laisla- weekend Wam sie super zapowaiada, ale kobietko uważaj na siebie, żeby czasem przemęczenie nie zamieniło się w chandrę jesienną... wyszło cos ze spotkania z Panem C.??
kiedyś w ogóle były inne czasy jak tak porównuje moje dzieciństwo z siostry. Ja mając 6 lat brałam za rękę młodszego o 2 lata braciszka i całe lato szwedalismy się po okolicznych osiedlach z całą ekipą dzieciaków w podobnym wieku. Oczywiście bardzo mi to nie odpowiadało, że mi rodzice młodego wciskali pod opiekę ![]() ![]() serduszko super, że juz oficjalnie stanowicie parę. Treaz dużo lepiej będziesz znosić i ciążowe dolegliwości i przede wszystkim ewentualne nieprzyjemności ze strony ex ![]() ![]() a jak się czujesz?? Niebawiem pewnie dostaniesz pierwszego kopniaka, koniecznie nam tu się pochwal ![]() Marta oby humor zaczął bardziej dopisywać ![]() ![]() **** Filuś totalnie skradł moje serce, mimo że widzę niestety podobieństwo jego do Ł :/ w piątek stuknęło mu 6 tyodni ![]() ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/w,16556...am_31_lat.html Mimo że wiem, że każdego dnia dzieją się ludziom tragedie, to nie mogę nie myśleć o tej kobiecie. Mam nadzieje, jak ktoś już napisał, że to historia wymyślona Dziewczyny miłego weekendu ![]() ![]()
![]() |
#4613 |
Raczkowanie
|
Laisla i jak aktywna niedziela minęła?
![]() Zimno na dworze i już mnie zaczyna irytować, to ubieranie, nie wiem co to będzie, jak przyjdzie zima ![]() Laisla nie myśl o sobie, jak o wyrodnej matce - no coś Ty. Normalna zyciowa sytuacja ![]() Naked no po prostu wiedziałam, że ze strony Ł będzie taki odzew. Brak słów. Wielcy tatusiowe, pobawią się się z nakarmionym, ubranym, wychowanym dzieckiem i my mamy jeszcze być im wdzięczne za to, bo przecież oni sa tak pokrzywdzeni - oczywiście przez nas ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
BAN stały
|
hejka babeczki
![]() jak sie miewacie?? ale mnie dlugoooo nie bylo ranyyy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
dostałam dziś list od adwokata Ł o konferencji ugodowej ws. alimentów i kontaktów z Filusiem, która ma sie odbyć 20.10. ![]() edit: Black sea witaj "po latach", po podpisie wnioskuję, że wszystko pieknie ładnie. I tak trzymaj. A co u nas widać powyżej- niewiele zmian, wpadamy tu sobie polamentować ![]()
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-10-18 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4616 | |
BAN stały
|
Cytat:
a ja znowu brak czasu zeby przeczytac z grubsza to Kingusia wracasz do A?? kopniaka juz dostałam takze sie chwale zeby nie bylo ![]() ![]() ![]() czuje sie nie zapeszajać super ![]() ![]() a jesli chodzi o R to jak by ok do konca nie jest, wlasnie jak poznawała mnie ze swoja rodzinka, akurat było duzo ludzi bo wszyscy zjechali sie na urodziny jego mamy, no i sobie tak napoczatku pomyslalam ze eh bede narazie ukrywac ciaze to znaczy ubiore sie tak bardziej luznie no ale w koncu zalozylam obcisłą bluzke zeby brzuszek widac był( przeciez i tak sie kazdy dowie) no i w koncu on powiedzial ze to jego dziecko ja nie wiem jak mam to traktowac? wstydzi sie ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
serduszko, kochana to gratuluję kopniaka! faktycznie, przeoczyłam.. a co do R.- ja go rozumiem. Na pewno bardziej chciał Tobie oszczędzić ewentualnych przykrości. Pewnie jego najlbiżsi sie dowiedzą prawdy, a po co jakies ciotki maja mieć świetny powód do plotkowania, sensacji w rodzinie. Znam podobna sytuację, u nich to sie sprawdziło- rodzice chłopaka znali prawde, a reszta rodziny nie
![]() na konferencję sie nie udam, bo o godz 11 nie mam z kim małego zostawić, poza tym nie chcę też konfrontacji z exem. Zadzwonię do tej pani mecenas jutro i zaprosze do siebie do domu, samą ![]() ![]()
![]() |
#4618 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a jak tam nasz słodziutki? jak sobie radzicie wogole? ja jestem przerazona 20 tygodni i 1 dzien do porodu ![]() a co do R to nie potrzebnie na niego obrazona jestem i tyle hehe ale strzelam swoje fochy ciązowe zeby nie było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
witaj Black Sea ponownie
![]() Widxicie jak ja pisxę, terax jakby awarii było mało ostatnio coś stało się klawiaturą, wirus cxy jaki diabeł i nie wyskakuje mi literka xamieniona w poście prxex x..i kilka innych xnaków ![]() ![]() Oj Naked, Wam tex spokoju nie jest dane xaxnać ![]() ![]() Tak Marta, racja tymi tatusiami od siedmiu boleści, dobrxe, xe moxemy chociax sobie tutaj trochę ponarxekać ![]() Serdusxko, gratuluję kopniacxka, dbaj o siebie ![]() Końcxę bo trudno tak normalnie coś napisać..jakiś sxyfr wychodxi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
O Naked, to widze Ł w natarciu
![]() ![]() Serduszko myślę, że dobrze R zrobił, nie masz o co się obrażać, a po co wszyscy mają wiedzieć, to tez dla Waszego spokoju ![]() Laisla koniecznie komputer naprawiaj, zebys mogla z nami pisać ![]() No i witaj Black Sea, my to się chyba nie znamy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.