Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 19:31   #241
aniaxxxxx
Zadomowienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
czemu szprycujesz się lekami przy normalnych cyklach?! jestem w szoku!
dostalam leki na prolaktyne bo za wysoka.. i progesteron mam za niski... do tego ta torbiel

Napewno Pola bedzie zadowolona

ale mi zimno.. musialam wlaczyc ogrzewanie..
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:33   #242
Basima
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

A o to Polcia bawiąca się na macie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:34   #243
aniaxxxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
hehe ale ma malenkie oczka
Stary 2010-10-18, 19:34   #244
Basima
Zakorzenienie

Emilka zaciążyła

Stary 2010-10-18, 19:45   #245
Basima
Zakorzenienie

Oki spadam malować paznokcie , a potem luknę na Szymona. Dobranoc laseczki jutro obiecuję,że wiecej z Wami posiedzę

Stary 2010-10-18, 19:45   #246
Myszeczka86
Zakorzenienie

Hejka

Ja już wróciłam do siebie .
Tż obiecał że jak tylko przepiszą bierzemy sie za podnoszenie do góry dom .

Basimka Polusia cudeńko

A Ja sie zastanawiam nad sexikiem tzn na spłodzeniu maleństwa bo dzis mam dni płodne noi wyniki juz znam , co myslicie ??

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:46   #247
LadyMK
Zakorzenienie

oglądałam ale jaja!

Basimka Polcia jest cudna, i taka duża sie wydaje, chyba ładnie przybrała na wadze?

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:48   #248
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Oj Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych bobaskowych zakupów . Czasami wchodze do sklepu i najchetniej bym kupiła pare rzeczy już...Ehh
Ja się nie mogłam powstrzymać i mam w domu skarpetki (ale to gratis do jakies gazety był) i dwie pary bodziaków wygrzebanych na ciuchach, ale wyglądają jak nówki. Jak w tym cyklu nie zaciąże to którejś wyślę, już pozbyłam się mamusiowych gazetek zostały jeszcze bodziaki, jeden na dziewuszke jest

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:48   #249
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
hej. ja spałam akieś pół godziny :/

INGA ładne imię tylko jak ze zdrobnieniem jak dziewczynka bedzie mała.

wiecie najchetniej to bym zwiała do rodziców tylko ja do praccy dojezdzam 30km j jak pojade do nich to drugie 30 wdruga strone i w sumie w jedna strone do dojazdu bedzie 60 w jedna strone. zeby było zabawanie mielismy zmieniac samochód na wiekszy i w srode sprzdaliśmy moj taki mniejszy i teraz zostaja mi tylko busy. a cała jazda wmieszkaniu jest od piatku.
kumacie co rano ponad 60km z busami z przesiadka sie bujac w jedna strone. ?
musze sobie jakiś pokój czy coś zznależć , nie wiem. ja juz nawet po tym co usłyszałam nie mam siły i ochoty drazyc tematu. spotykam mur i lawine zarzutó i przykrych słów.
nie wiem co jego rodzice na to, pewnie im sie nie pochwalił jeszcze... ehh szykuje sie do pracy .... życie przeciez musi sie toczyć dalej...
Ano życie toczy się dalej. A ja dojeżdżam busami 50 km do pracy i to już 10 lat Matko ale ja stara jestem

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
truskawa ja bym go chyba zabila normalnie
No co ty? Zabijesz śmiecia i 25 lat widoku na kraty

Cytat:
Cześć dziewczynki melduję sie w nowym wątku, kurcze tyle napisałyście ,że tylko tak przeleciałam , bo nie dam nadrobić wszystkiego i poodpisywać .
trooskava moim zdaniem nie chcę tu prorokować, ale często takie zachowanie jest podyktowane innym partnerem tzn czy Twój TŻ nie ma jakiejś panny na boku?Ile wy właściwie jesteście po ślubie.Kurcze przed było wszystko oki a teraz nagle cos mu sie nie podoba i nie widzi przyszłości w zwiążku , chyba bym mu trzasła w pysk i odeszła
Myszko powinnaś postawić swojemu TŻ ultimatum, ale zaczynacie mieszkać razem , albo niech on ze swoja mamusią się ożeni.
A ja jeszcze biorę pod uwagę inną wersję - władował się w jakieś kłopoty.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jak ja się przeprowadzilam do mojego meza ju z meblami to na drugi dzien chcialam wracac do domu Chyba mialam do tego PSM bo az w zlosci rzucilam w niego obudową od komputera [ta boczna scianka ] Nie trafiłam na szczescie. Ale to bylo spowodowane hormonami i tak wielka zmiana w moim zyciu, ze musialam odreagowac, a on na dodatek nie sluchal co do niego mowie w sprawie rozpakowywania moich rzeczy To sie wscieklam i powiedzialam ze sie pakuje i wyjezdzam do domu
Popłakałam się ze śmiechu!

Cytat:
chetnie bym poszpiegowała ale
1) ja do pracy dojeżdzam 30 km wiec ciezko mi sie wyrwac pod jakimś pretekstem stad w srodku dnia
2) w zeszła środe tak jak pisałam sprzedalismy mój samochód (mąz ma słuzbowy) mieliśmy kupować wiekszy i ciezko widze szpiegowanie go autobusem (na taxi mnie nie stać :P) gdy on samochodem służbowym pomyka :P

a tak w ogole wiecie co, wiem ze moze nie powinnam poruszac tego tematu, ale całe $ jakie otrzymalismy na ślubie zostały wpłacone do niego na konto , nie miałamnic przeciw bo mu ufam/ufałam sama juz nie wiem. poza tym miał mi zrobic dostęp do konta. do dzis go nie mam. pieniazki z mojego samochodu (kupiłam go jeszcze w czasach jak sie nie znaliśmy) wpłacil na swoje konto, .... no i tak naprawde teraz jakby ten rozwód sie odbył to nie mam nic. samochód sprzedany, pieniedzy nie mam żadnych, mieszkania tez bo to jego a ja w polowie pomogałam mu spłacac kredyt za nie... ehh powieciem ze pewnie głupia byłam nie? pewnie tak... nie wiem...
Skoro sprzedał Twój samochód i teraz chce rozwodu to ja bym mu powiedziała, że w ciągu 3 dni mam mieć kasę w ręce lub na dłoni! Musisz kupić sobie auto, a poza tym potrzebujesz na start w nowe życie bez niego.

Cytat:
nie konto swoje mam i to nawet dwa
ale mielismy miec wspolne. a nawet mam znajomego komornika w ostateczności. ale wolałabym czegoś takiego uniknąc...

wiecie ja to jak idiotka mam nadzieje ze nie wiem coś mu na łeb padło i sie opamieta z tym wszystkim...ka
Ja bym porozmawiała z rodzicami i z tym komornikiem - może on podpowie ci co zrobić dalej, a rodzice powinni wiedzieć (zwłaszcza jego).

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Mąż od razu nogi mi do góry,poduszki pod pupe położył.i jak tu takiego nie kochać. Dziś tryskan energia. He he zapłaciłam 200zł i miałam 6 wizyt
No jak niewiele kobiecie trzeba do szczęścia - wystarczy, że mąż pod pupe wsadzi poduche

Cytat:
Przedstawiam Ozziego
To już obsesja.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:48   #250
aniaxxxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Hejka

Basimka Polusia cudeńko

A Ja sie zastanawiam nad sexikiem tzn na spłodzeniu maleństwa bo dzis mam dni płodne noi wyniki juz znam , co myslicie ??
Myszko, dzialaj dzialaj
Stary 2010-10-18, 19:52   #251
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Emilka zaciążyła
Dzisiejszy odcinek był komediowy - uśmiałam się aż mnie usta bolą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 20:07   #252
Lily Rose
Rozeznanie

O nieeeeeeeeeeeee, cnotliwa Emilka w ciąży!!O losie...Szkoda, że nie oglądam Na Wspólnej na bieżąco.

Dziewczyny-ważne pytanie!!

Dziś kupiłam wiesiołka w kapsułkach. Wiem, że niektóre z was biorą, jak powinno się go łykać??
Mogę łykać wiesiołka i pić te ziółka ojca sroki jesnocześnie??

Basima, Pola super, duża już taka, i papuśna się robi

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:31   #253
Karolcja05
Rozeznanie

Basimka jaka ona cudna

Pepuś trafiony Taka mała obsesja na punkcie pit bulli A jak kogoś zainteresuje to pokaże wam czym spowodowana jest ta obsesja Przedstawiam pieska mojego narzyczonego Mistrza Polski -uciąg 4,5 tony
To on wciągnął mnie w zawody sportowe tych piesków i od tej pory nie moge bez tego żyć

http://www.youtube.com/watch?v=yLLoR0HclZs

ps.to czarne to ja
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:47   #254
jagda22
BAN stały

GG do jagda22

Cytat:
nie no fajnie! a za mnie to już nikt kciuków nie trzyma!
czuję się opuszczona (
JA TRZYMAM!!!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Truskaweczko przytulam Cie mocno, oby maz mial jakas chwilowa pomrocznosc, trzymaj sie dzielnie

u nas w porzadku, ale maz tak nakrecony ze szk, głaska mnie po brzuchu i mowi rosnij dzidziusiu
oby go TZ wykrakal trzyma kciuki!!!

Cytat:
no ja myślę, że za mnie też trzymacie!
byłam teraz u laski na rozmowie w sprawie opieki nad dzieckiem 4,5letnim, dziewczynką. Przeraziłam się i to konkretnie... Laska traktuje dziecko jak machinę. Jestem zniesmaczona i rezygnuję z opieki nad tą małą.
Wiem, że wszystko ok, odpowiednio... ale wydaje mi się, że laska się trochę boi. Chce nauczyć dziecka samodzielności... ale robi to jak machina. Nawet się pytała czy potrafię krzyknąć na dziecko, bo ta mała wymaga by na nią krzyknąć (jak ma himery i płacze 2 godziny w pokoju). Nie chciałam się wywyższać... ani nic... jednak ja jako pedagog... po prostu dałabym się małej wypłakać, póki sama nie zrozumie, że marnuje czas bo i tak ten płacz jej nic nie daje.
W ogóle... zdegustowałam się po zwrocie do mnie "może być tak, że dzwonię do pani po 22 bądź rano i pani musi przyjść wtedy kiedy ja powiem" :| no ok ja rozumiem... ale to ona chce niewolnicę?! w ogóle ani ładu ani składu...
a najlepsze: "nie ma tak, że ja robię to co A. lubi, ona ma jeść to co ja zrobię"
"na przyjemność musi sobie zasłużyć"
"ja mówię co robicie danego dnia"
a, że to chodzi o wieczorną opiekę to...
"ja mówię, kiedy musi jej pani umyć głowę i nie ma tak, że ona chodzi z mokrą głową po domu, trzeba wysuszyć suszarką włosy"
:| suszarką?! 4letniemu dziecku?!
w ogóle kobieta wydała mi się niesympatyczna, nie miałam z nią nawet tematów do rozmowy... wydawałoby się,ze pozjadała wszystkie rozumy Świata.
Ach i pewnym problemem też było dla niej to, że nie mam dzieci. To ona chciała młodą osobę z dziećmi, ale tak żeby ta osoba była na jej każde zawołanie?! nie rozumiem zupełnie...

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

musisz być silna, wiesz o tym prawda??
to niezla BABKA!!! i to do .4,5latki a juak niby mialaby wygldac twoja opieka nad ta dziewczyna?? bo jestem ciekawa

Cytat:
Właśnie dowiedziałam się znajomej bratowa zmarła. Nie tak dawno urodziła synka-a ona sama zmarła na raka.
przykro:

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
ja tam sie ciesze ze szyjke mam jako tako jeszcze dzisiaj maskara była jak sie nie mogłam wgramolic na fotel gin. sama z siebie sie smialam
mam miec cc na poczatku grudnia i jestem przerazona
ale fajnie dasz rade.....na swieta bedziesz miec dzidzie...:roll eyes:

a co z Imionkami?? macie juz???

Cytat:
slicznaaa

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Basimka jaka ona cudna

Pepuś trafiony Taka mała obsesja na punkcie pit bulli A jak kogoś zainteresuje to pokaże wam czym spowodowana jest ta obsesja Przedstawiam pieska mojego narzyczonego Mistrza Polski -uciąg 4,5 tony
To on wciągnął mnie w zawody sportowe tych piesków i od tej pory nie moge bez tego żyć

ps.to czarne to ja
a to takie psy z tych groznych ras....
jagda22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:54   #255
trooskava
Zadomowienie

Cytat:

oooo Polcia przeboska!!!! tylko schrupać takie cudko!!!

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Hejka

Basimka Polusia cudeńko

seksuj sie do woli miemy nadzieje że cosik wskoczy / zaskoczy

jak wam kobietki wieczór mija?
ja zafundowalam sobie herbatke z cytrynka i rumem pyszotka
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 20:57   #256
Karolcja05
Rozeznanie

Każdy pies może być groźny wszystko zależy od wychowania
Stary 2010-10-18, 21:03   #257
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Wiecie co jajnik mnie kluje/ciągnie po tej owulce.

Basima Pola prześliczna

Myszko jeśli znasz wyniki to działaj!

Eee... Co ja jeszcze miałam napisać? Jak mi przypomni to napisze
Stary 2010-10-18, 21:24   #258
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Basimka jaka ona cudna

ps.to czarne to ja
matko jedyna ja bym się go bala, widać że silny. To jest wasza pasja?)

Cytat:
Napisane przez jagda22 Pokaż wiadomość
JA TRZYMAM!!!

oby go TZ wykrakal trzyma kciuki!!!

to niezla BABKA!!! i to do .4,5latki a juak niby mialaby wygldac twoja opieka nad ta dziewczyna?? bo jestem ciekawa

przykro:

ale fajnie dasz rade.....na swieta bedziesz miec dzidzie...:roll eyes:

a co z Imionkami?? macie juz???

slicznaaa

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

a to takie psy z tych groznych ras....
jak? no właśnie.. jak miałabym robić to co ona mi powie... nic i nnego dzwoniła do mnie, ale nie odebrałam

Cytat:
hmm.. tak kochana, ale jednak te psy mają w sobie ukryte inne zmysły, do zabijania, a my nie wiemy co im tam w głowach siedzi. Nie jest powiedziane, że muszą zabić od razu kogoś. Chodzi o to, że jest większe prawdopodobieństwo, że może mu coś nie spasować i zaatakuje.

Cytat:
Wiecie co jajnik mnie kluje/ciągnie po tej owulce.

Basima Pola prześliczna

Myszko jeśli znasz wyniki to działaj!

Eee... Co ja jeszcze miałam napisać? Jak mi przypomni to napisze
myśl :P

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

trooskava a ty jak się czujesz? gdzie Twój "mąż"? co robi teraz?

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Baby, You finally made me happy
Macy Gray

ahh uwielbiam jej głos))

Szczęściara
Stary 2010-10-18, 21:25   #259
Karolcja05
Rozeznanie

tak

ojoj nie bede sie tu rozpisywać,ale ta nagonke nakrecily głownie media . Owszem psy są agresywne ,ale odpowiednio prowadzone ,wyszkolone,ukierunkowane są przyjacielami rodzinny. Myśle ,że każdego psa da się zrobić na zabójce jak i na członka rodzinny. zajmuje się tymi psami już 3 rok co nieco wiem. Pozatym piszesz o zmyśle zabijania,te psy są agresywne wyłącznie do zwierząt. żadny z moich piesków nie wykazuje agresji do ludzi,a nawet w drugą strone ta sunia która jest w avatarze to dała się kiedyś obcemu zabrać z posesji

Edytowane przez Karolcja05
Czas edycji: 2010-10-18 o 21:31

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 21:31   #260
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:

sliczna

Cytat:
Basimka jaka ona cudna

ps.to czarne to ja

psiak cudo

a to czarne tez łądnie wyglada

a mnie złapał wczoraj w nocy taki skurcz od góry brzucha na dół masakra

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:38   #261
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
O nieeeeeeeeeeeee, cnotliwa Emilka w ciąży!!O losie...Szkoda, że nie oglądam Na Wspólnej na bieżąco.

Dziewczyny-ważne pytanie!!

Dziś kupiłam wiesiołka w kapsułkach. Wiem, że niektóre z was biorą, jak powinno się go łykać??
Mogę łykać wiesiołka i pić te ziółka ojca sroki jesnocześnie??

Basima, Pola super, duża już taka, i papuśna się robi
h a ha ha no popłakałam się z tej cnotliwej

Wiesiołka popijasz wodą a nie ziołami. Przyjmować możesz i to i to.

Cytat:
Basimka jaka ona cudna

ps.to czarne to ja
Nie no to czarne mnie rozbawiło A czym mu tak machacie przed nosem???
Mnie dziś wszystko śmieszy

Cytat:
I od właściciela. U nas na osiedlu ma takiego pijąca młoda parka i ja się wtedy bardzo boję tego psa gdyż puszczony jest samopas.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
tak

ojoj nie bede sie tu rozpisywać,ale ta nagonke nakrecily głownie media . Owszem psy są agresywne ,ale odpowiednio prowadzone ,wyszkolone,ukierunkowane są przyjacielami rodzinny. Myśle ,że każdego psa da się zrobić na zabójce jak i na członka rodzinny. zajmuje się tymi psami już 3 rok co nieco wiem. Pozatym piszesz o zmyśle zabijania,te psy są agresywne wyłącznie do zwierząt. żadny z moich piesków nie wykazuje agresji do ludzi,a nawet w drugą strone ta sunia która jest w avatarze to dała się kiedyś obcemu zabrać z posesji
Znalazła się? I po co mu był wasz pies?

Stary 2010-10-18, 21:40   #262
Karolcja05
Rozeznanie

To jest taki wabik,ulubiona zabawka . Tak jak na mnie działa czekolada,tak na tego pieska pluszak:P

O to mi właśnie chodziło wychowanie i właściciel decydują o ukształtowaniu psa Te zawody i przygotowania do nich pozwalają tym psą wyładować się fizycznie jak i psychicznie.
Stary 2010-10-18, 21:42   #263
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
tak

no w sumie masz rację, pewnie wszystko zależy od człowieka, jak się go wychowa.W koncu się tym zajmujesz to wiesz. To tak jak ja o królikach mogę Ci nawijać
Kiedyś chciałam mieć amstafa i to tego świńsko białego hehehe ale odwidziało mi się. W tamtym roku zobaczyłam kalendarz z psami i.. zobaczyłam Boston Terrier.. i tak mi się spodobał ogólnie zaczęły mi się buldożki podobać też i w ogóle takie śmieszne, inne

Sanderinko dziś to o skurczu czytam już któryś raz! hehe niedługo wszystkie będziecie rodziły w jednym terminie praktycznie, więc... coraz więcej będzie skurczów
dla maleństwa.
Wiesz co kochana... chyba będę musiała oddać do adopcji jednego królika, tego młodego, baranka. Bo niestety... nie chce nawet zaakceptować starszego (

Szczęściara
Stary 2010-10-18, 21:50   #264
Karolcja05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
:

Znalazła się? I po co mu był wasz pies?
tak w skrócie - jak jeszcze pracowałam i było cieplutko,czasami brałam psa na działke 4 km od domu i zostawiałam go tam na długiej lince żeby nie kisił się w domu,po pracy go zabierałam do domku. Sąsiedzi są tam co najmniej stuknięci i zwracali mi parę razy uwagę,że pies szczeka! Ale ja wiem,że to nie było szczekanie typu lament ,bo ona uwielbia być na dworku i jak jeszcze nie miała miejsca na dworzu urządzonego to w domu była nieszcześliwa. I któregoś dnia zachodze na działke i psa nie ma.Ktoś musiał wejść sobie i ją rozplątać( pełno tam dziur w siatce) ,bo linka nie była przegryziona a rozplątana .Piesek przybiegł pod dom i ujadał pod oknami Myśle ,że to któryś z sąsiadów którym przeszkadzało,że pies sobie szczeka jakby ich nie szczekały
Stary 2010-10-18, 21:54   #265
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
To jest taki wabik,ulubiona zabawka . Tak jak na mnie działa czekolada,tak na tego pieska pluszak:P

O to mi właśnie chodziło wychowanie i właściciel decydują o ukształtowaniu psa Te zawody i przygotowania do nich pozwalają tym psą wyładować się fizycznie jak i psychicznie.
Hmm ... czekolada to i na mnie działa, ale ja nie od każdego wezmę
Ja zaraz zwijam się do łóżeczka.
Nie wiem czy powinnam się martwić, ale boli mnie raz jeden jajnik raz drugi a jestem już po owulacji Do tego mam biały śluz który mnie denerwuje, bo jest go trochę i muszę wkładki nosić. Czy to zasługa wiesiołka??

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
tak w skrócie - jak jeszcze pracowałam i było cieplutko,czasami brałam psa na działke 4 km od domu i zostawiałam go tam na długiej lince żeby nie kisił się w domu,po pracy go zabierałam do domku. Sąsiedzi są tam co najmniej stuknięci i zwracali mi parę razy uwagę,że pies szczeka! Ale ja wiem,że to nie było szczekanie typu lament ,bo ona uwielbia być na dworku i jak jeszcze nie miała miejsca na dworzu urządzonego to w domu była nieszcześliwa. I któregoś dnia zachodze na działke i psa nie ma.Ktoś musiał wejść sobie i ją rozplątać( pełno tam dziur w siatce) ,bo linka nie była przegryziona a rozplątana .Piesek przybiegł pod dom i ujadał pod oknami Myśle ,że to któryś z sąsiadów którym przeszkadzało,że pies sobie szczeka jakby ich nie szczekały
Ja bym takiego sąsiada to za głupotę! Ludzie więcej szczekają od psów! Sorry ale psu mogło się coś stać z jego/jej nadgorliwości.

Stary 2010-10-18, 21:55   #266
aa2
Zakorzenienie

heja
Truskawa nic nie będę pisać tylko kurcze nie wiem co mogło sie stać ze po ślubie sie od ciebie odwrócił, mam nadzieje ze jest to po prostu jakiś jego kryzys i pójdzie po rozum do głowy i za wszystko cie bardzo przeprosi(z tym ze niech sie bardzo ale to bardzo postara bo przegiol na maksa) trzymam kciuki aby sie ułozyło

myszko ja na ślasku w 50 metrowym mieszkanku mam czynsz 350 zł z ogrzewaniem (woda,gaz prad osobno) no i też trzymam kciuki aby twoja sytuacja mieszkaniowa wyjasnila i żebyś nie musiała sie użerać z domownikami z którymi obecnie mieszkaszno i jeszcze myślę ze czas staranek juz nadszedł i jak najbardziej sie staraj skoro wyniki ok

Basimko Polusia jest cudna ma takiego samego kroliczka jak córa mojej kuzynki-świetnie sie spisywał królik jak mała na nim lezała

Agrafka biedactwo mam nadzieje ze czas do grudnia szybko ci zleci no i do tego czasu to z wszystkimi w szpitalu zdążysz sie zakumplować i nie bedzie ci sie nudziło

no i za starczki

Pamelka
sliczny bunio czyt: brzusio

a czytałam ze dziś tu gołąbkowo było he he no to wam powiem ze własnie dziś kupiłam dwie główki kapuchy i w środe bede robić gołąbki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:58   #267
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
matko jedyna ja bym się go bala, widać że silny. To jest wasza pasja?)

jak? no właśnie.. jak miałabym robić to co ona mi powie... nic i nnego dzwoniła do mnie, ale nie odebrałam

hmm.. tak kochana, ale jednak te psy mają w sobie ukryte inne zmysły, do zabijania, a my nie wiemy co im tam w głowach siedzi. Nie jest powiedziane, że muszą zabić od razu kogoś. Chodzi o to, że jest większe prawdopodobieństwo, że może mu coś nie spasować i zaatakuje.

myśl :P

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

trooskava a ty jak się czujesz? gdzie Twój "mąż"? co robi teraz?

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Baby, You finally made me happy
Macy Gray

ahh uwielbiam jej głos))
macu gray też lubie jej głos , niektórzy móeia ze skrzeczy jak zaba ale dla mnie jest super.
mąz w pokoju obok. jak wróciła z pracy to wymienilismy zdawkowe cześc i tyle. nie probuje rozmawiac.ze 3 razy probowalam i nic z tego nie wyszło. powiedzialam ze jutro potzebuje jego słuzbówki bo mi potrzebna i juz. napisalam mu mail, wygarnełam wszystko jak leci i ze skoro dalej mysli o rozwodzie to niech powie kiedy składa pozew co bym sobie jakies lokum znalała no i $ z mojego samochodu chciałabym u siebie na koncie zobaczyc bo w takim razie muszę coś sobie kupić.
i co? zero odpowiedzi.
ale jak wychodziłam z łazienki po prysznicu to sie zaoferował ze moze mnie zawiesc do pracy. powiedziałam ze poradze sobie sama zapuściłam mojego ulubionego bryana adamsa w odtwarzaczu i od pól godziny sobie śpiewam (bardziej wyję w pokoju :P ) . generalnie jest chujowo ale ludzie nie takie problemy maja i zyją
ktos pisałam przepraszam nie pamietam kto bym moze z mama pogadała. falt z mama mam swietny kontakt ale mama jest po cięzkich operacjach (ma tętniaka na mózgu) i wolę jej nie narazac na dodatkowe stresy. jak już bedzie wszystko na 100% pewne to jej powiem. a tesciowej powiedziałam (w sobote), niby sie przejeła miała pogadac z synem ale jaoś nie widze skutków tej rozmowy. no i od tamtej pory jakos nawet nie przedzwoni dopytac sie co słychac jak tam etc... aj tam nie przynudzam

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
sliczna

psiak cudo

a to czarne tez łądnie wyglada

a mnie złapał wczoraj w nocy taki skurcz od góry brzucha na dół masakra
oj kochana to Ty sie nam oszczedzaj

aa2 dziekuje.. czas pokaże czy cokolwiek zrozumie... ja i tak nawet jakby teraz mnie przeprosił po tym co powiedzial etc nie jestem w stanie ot tak wrocić do normalnego stanu z dnia na dzień

Edytowane przez trooskava
Czas edycji: 2010-10-18 o 22:00
Stary 2010-10-18, 22:02   #268
Karolcja05
Rozeznanie

Cytat:
no w sumie masz rację, pewnie wszystko zależy od człowieka, jak się go wychowa.W koncu się tym zajmujesz to wiesz. To tak jak ja o królikach mogę Ci nawijać
Kiedyś chciałam mieć amstafa i to tego świńsko białego hehehe ale odwidziało mi się. W tamtym roku zobaczyłam kalendarz z psami i.. zobaczyłam Boston Terrier.. i tak mi się spodobał ogólnie zaczęły mi się buldożki podobać też i w ogóle takie śmieszne, inne

Sanderinko dziś to o skurczu czytam już któryś raz! hehe niedługo wszystkie będziecie rodziły w jednym terminie praktycznie, więc... coraz więcej będzie skurczów
dla maleństwa.
Wiesz co kochana... chyba będę musiała oddać do adopcji jednego królika, tego młodego, baranka. Bo niestety... nie chce nawet zaakceptować starszego (
Każdy ma jakiegoś hopla Miałam kiedyś królika dostałam od Tż i niestety nie potrafiłam go wychować oddałam go do zoologa . Było mi go szkoda w klatce a , to był wypuszczony non stop w łazience ,bo w pokoju to przegryzł wszystkie kabe ajjjj. Póżniej juz nawet do łazienki nie mogłam się iść odsikac ,bo gryzł!!!! A opowiem wam najlepsze

Kiedyś Tż spał u mnie i w nocy po bzykanku poszedł się odlać,jeszce tam otumaniony sika a tu nagle królik hop z zębami szczęscie ,że wpadł do muszli a nie złapał za klejnoty czy coś..I Tż krzyczy Karolina kuu....królik się topi .Sam wyskoczył wkońcu,ale Biedny został osikany.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Hmm ... czekolada to i na mnie działa, ale ja nie od każdego wezmę
Ja zaraz zwijam się do łóżeczka.
Nie wiem czy powinnam się martwić, ale boli mnie raz jeden jajnik raz drugi a jestem już po owulacji Do tego mam biały śluz który mnie denerwuje, bo jest go trochę i muszę wkładki nosić. Czy to zasługa wiesiołka??

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Ja bym takiego sąsiada to za głupotę! Ludzie więcej szczekają od psów! Sorry ale psu mogło się coś stać z jego/jej nadgorliwości.
Oj jakbym wiedziała które to z nich to już dawno
Stary 2010-10-18, 22:03   #269
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Każdy ma jakiegoś hopla Miałam kiedyś królika dostałam od Tż i niestety nie potrafiłam go wychować oddałam go do zoologa . Było mi go szkoda w klatce a , to był wypuszczony non stop w łazience ,bo w pokoju to przegryzł wszystkie kabe ajjjj. Póżniej juz nawet do łazienki nie mogłam się iść odsikac ,bo gryzł!!!! A opowiem wam najlepsze

Kiedyś Tż spał u mnie i w nocy po bzykanku poszedł się odlać,jeszce tam otumaniony sika a tu nagle królik hop z zębami szczęscie ,że wpadł do muszli a nie złapał za klejnoty czy coś..I Tż krzyczy Karolina kuu....królik się topi .Sam wyskoczył wkońcu,ale Biedny został osikany.
kara boska spotkała tego krolika za niewyparzone zęby hahahahah
Stary 2010-10-18, 22:03   #270
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

ale sie teraz usmiałam mimo woli sobie to wyobraziłam i nie wie czemu wyobraziłam sobie faceta gołego i jego fiutka jak na kreskówkach który skacze z boku na bok i pryska siuskami wszystko w koło boze ale wyobraxnia
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości