I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 11:06   #4861
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

W temacie sukien ślubnych: tutaj kolekcja pret'a porter jest całkiem całkiem http://www.ateliersposa.com/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:12   #4862
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
W temacie sukien ślubnych: tutaj kolekcja pret'a porter jest całkiem całkiem http://www.ateliersposa.com/
piękna kolekcja
Stary 2010-10-19, 11:16   #4863
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam u gina, bo ok tydzień temu miałam przez kilka dni nietypowe krwanienie (i ne był to czas na okres..) . Mam odstawić na razie tabletki I muszę porobić mnóstwo badfań. O nadżerce nie wspomnę.
nadżerką się nie przejmuj bo to nie jest takie straszne jak się wydaje ja miałam i po jednym "smarowaniu" się jej pozbyłam i póki co nie wróciła a to było dobre 5 lat temu co do nieplanowanego krwawienia to warto to sprawdzić bo z tym żartów nie ma ale jestem pewna że i w tym przypadku skończy się tylko na strachu może miałaś ostatnio trochę więcej stresu niż normalnie i to przez to

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Chyba jednak wolisz zostac tu z Madzią
zdecydowanie wolę zostać z Madzią niż iść do pracy ale niestety Madzia mi domku nie wyremontuje więc trzeba iść do pracy
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:18   #4864
_Maya_
Zakorzenienie

Carmi spróbuj zweryfikować te informacje u innego lekarza...
ostatnio moja siostra dostała u gina worek leków bo miała mieć zapalenie, nadżerki i generalnie tragedia - nie wykupiła recept poszła do innego który powiedział, że jest zupełnie zdrowa i absolutnie żadnych leków nie powinna przyjmować, porobił jej badanie, cytologie usg i nic nie wykazało a tamten później mówił, że o cytologii zapomniał... (a cytologii nie robi się przy zapaleniach więc albo zapomniał, albo mocno ściemniał z infekcjami żeby tej cytologii nie zrobić...)
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:20   #4865
carmelova
Zakorzenienie

Cześć Ins Co u Ciebie słychać?

Zgodnie z hasłem "always look at the bright side of life" to po odstawieniu tabletek schudnę ok 4-5 kg (zawsze tak mam . W ciągu 5 lat brania robiłam 2 razy przerwy) I może na tyle się odzwyczaję, że już do nich nie wrócę, co wyjdzie mi na zdrowie (ciągle siedzi mi w głowie CZD od Gwizdaka). Tylko mi bimbałki znikną
Stary 2010-10-19, 11:30   #4866
aleksandrettaa
Zakorzenienie

21 osób przegląda a tempo pisania spadło. Nie jestem pewna czy skończymy dziś tę część. Do roboty moje drogie. Choć z drugiej strony to skoro ta część była taka szczęśliwa to może lepiej jej nie wykańczać, niech trwa jak najdłużej

Edit: Carmi ja jak miałam plamienia to lekarka stwierdziła, że prawdopodobnie pigułki są za słabe.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-10-19 o 11:31
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:30   #4867
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
nadżerką się nie przejmuj bo to nie jest takie straszne jak się wydaje ja miałam i po jednym "smarowaniu" się jej pozbyłam i póki co nie wróciła a to było dobre 5 lat temu co do nieplanowanego krwawienia to warto to sprawdzić bo z tym żartów nie ma ale jestem pewna że i w tym przypadku skończy się tylko na strachu może miałaś ostatnio trochę więcej stresu niż normalnie i to przez to

zdecydowanie wolę zostać z Madzią niż iść do pracy ale niestety Madzia mi domku nie wyremontuje więc trzeba iść do pracy
Dzięki Co do stresów, to faktycznie trochę ich ostatnio mamy...
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Carmi spróbuj zweryfikować te informacje u innego lekarza...
ostatnio moja siostra dostała u gina worek leków bo miała mieć zapalenie, nadżerki i generalnie tragedia - nie wykupiła recept poszła do innego który powiedział, że jest zupełnie zdrowa i absolutnie żadnych leków nie powinna przyjmować, porobił jej badanie, cytologie usg i nic nie wykazało a tamten później mówił, że o cytologii zapomniał... (a cytologii nie robi się przy zapaleniach więc albo zapomniał, albo mocno ściemniał z infekcjami żeby tej cytologii nie zrobić...)
Maya ja nadżerkę miałam już od kilku lat, tylko teraz lekarka powiedziała, że jest już duża. A z badań mam m.in. cytologię, ugs gin, usg piersi, morfologię, próby wątrobowe, lipidogram i coś jeszcze. Dobrze, że większość badań mam w firmowym pakiecie...
A powiedz mi Maya jak wygląda Twoje życie po tabletkach Dajecie radę? Łatwo było się przyzwyczaić? Jak można to zapytam jaką antykoncepcję stosujecie?
Stary 2010-10-19, 11:41   #4868
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

Zgodnie z hasłem "always look at the bright side of life" to po odstawieniu tabletek schudnę ok 4-5 kg (zawsze tak mam . W ciągu 5 lat brania robiłam 2 razy przerwy) I może na tyle się odzwyczaję, że już do nich nie wrócę, co wyjdzie mi na zdrowie (ciągle siedzi mi w głowie CZD od Gwizdaka). Tylko mi bimbałki znikną
heloł

a nic takiego, wybieram się właśnie na siłownię
Dzisiaj ostatni dzień mam karnet ważny i miałam już nie przedłużać, dopiero po wypłacie, bo miałam trochę wydatków ostatnio. Ale skusiłam się na ofertę - http://www.groupon.pl/deals/trojmiasto
Jakoś przeżyję, najwyżej będę jeść tynk ze ścian ale w pakiecie jest basen, więc mogę chodzić nawet codziennie (siłownię staram się 3-4 razy w tygodniu, zależnie od czasu wolnego).

Nadżerką faktycznie się nie przejmuj, ja też miałam zdiagnozowaną (w ogóle podobno 85% młodych dziewczyn ją ma, bo pojawia się wkrótce po rozpoczęciu miesiączkowania), ale rzekomo miałam tak niewielką, że nie wymagała leczenia i sama zniknęła. Albo miała zniknąć, bo kurde od kiedy odstawiłam tabsy, to nie byłam na przeglądzie, aż wstyd się przyznać

Ale nie chciałabym już wrócić do tabsów, cieszę się niezmiernie że je odstawiłam (choć odstawiałam z myślą, że za 2-3 lata rodzina się powiększy ), czuję się jakoś "lżej" w sensie psychicznym. Choć to niesamowicie wygodne... ech, no babie nie dogodzisz.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Pozwolicie, że podrzucę jeszcze nowy temat ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476272

Może ktoś się tutaj zna na biochemii troszkę lepiej
Stary 2010-10-19, 11:48   #4869
Zwies
Zakorzenienie

Hej, siedziałam wczoraj w pracy do 19
A teraz siedzę w bibliotece i próbuję zrobić coś z mgr - stresuję się
Idę pisać

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:51   #4870
201608251020
Konto usunięte

Wróciłam od lekarza zatem...

Najpierw chciałam oficjalnie podziękować Zazdrośnicom za okazane mi zaufanie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
to nie jest śmieszne
w ogóle czy jest ktoś poza mną, kto nie będąc zaręczonym ma z 20 razy w roku ślubne sny, z czego połowa to koszmary?
w tym miesiącu to już piąty mój sen o ślubie/zaręczynach (podciągam pod jedno )
W tym miesiącu miałam już 5, w tym 3 śniły mi się kiedy spałam z TŻ u boku
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
A ja od rana suknie przeglądam...im więcej patrzę tym bardziej ta jest moja wymarzona http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=35.3015
Piękna

Cytat:
Kocham tą piosenkę! Kim jest kobieta przy mężczyźnie? Kim byłby mężczyzna bez kobiety?

Cytat:
w sumie można by zrobić tak, że przyjedziemy do Pagki, razem z nią na ślub Glenisławy (nie wiem, jak to daleko jest ), potem znów do Pagki i na imprezę sobotnią na darmową wyżerkę!

ciekawe, czy któraś z Was by przyjechała na mój ślub
pewnie nie, bo już będziecie mężate i dzieciate, a może nawet wnuciate
No raczej że ja, przecież będę tam mieszkać

Cytat:
Cześć Dziewczyny.

Glen piękna suknia. Mojemu B. się takie bardzo podobają. Mi też, ale na żywo często wyglądają bardzo skromnie. Jak dla mnie nawet za skromnie.

Dzień nie zaczął się najlepiej. Najpierw 0 7odebrałam maila od Piotrka, że nie wyleciał do Luksemburga zgodnie z planem i muszę wszystko odkręcać i przebookować nilety, bo jutro ma być z Brukseli... ehhh...
A potem pojechałam do lekarza. Nic nie jest po mojej myśli
Cytat:
Byłam u gina, bo ok tydzień temu miałam przez kilka dni nietypowe krwanienie (i ne był to czas na okres..) . Mam odstawić na razie tabletki I muszę porobić mnóstwo badfań. O nadżerce nie wspomnę.
W ostatnim miesiącu dostałam takiego krwawienia ze stresu, kiedy czekałam na biopsję... Oczywiście u lekarza wciąż nie byłam

Cytat:
JAKIM? Męczę się z nadżerką już 4 lata jakoś

Cytat:

Ej, nie znikną Moje nie zniknęły, a od lutego nie biorę tabletek

Cytat:

Maya ja nadżerkę miałam już od kilku lat, tylko teraz lekarka powiedziała, że jest już duża. A z badań mam m.in. cytologię, ugs gin, usg piersi, morfologię, próby wątrobowe, lipidogram i coś jeszcze. Dobrze, że większość badań mam w firmowym pakiecie...
A powiedz mi Maya jak wygląda Twoje życie po tabletkach Dajecie radę? Łatwo było się przyzwyczaić? Jak można to zapytam jaką antykoncepcję stosujecie?
Próby wątrobowe dobrze zrobić jak się bierze tabsy Lipidogram mi znowu wyszedł za wysoki, mimo że cały miesiąc katowałam się tą paskudną dietą Wychodzi na to że czy pizza czy szpinak, jeden kij

Ja stosowałam wcześniej na PCO - Syndi35 ale nie polecam tego szitu. Polecam Ci za to YAZ. Są super, żadnych skutków ubocznych po nich nie miałam!
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:54   #4871
carmelova
Zakorzenienie

Ins czyli będziesz się nie tylko laszczyć, ale i lansić w nowym klubie ?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Paollino mi bimbałki poprzednio znikały, to pewnie i teraz znikną. Trudno. Wolę mieć mniejsze bimbałki, ale i uda chudsze :P
A co do tabletek, to brałam Yasmine, słyszałam, że są pdoobne do YAZ.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 11:56   #4872
201608251020
Konto usunięte

A w ogóle to chciałam powiedzieć że oddam w dobre ręce cieplutkie serduszko, które bardzo pragnie przyjaźni, które lubi się poświęcać i które niestety ktoś właśnie zawiódł

Nie TŻ, ale moja przyjaciółka... Strasznie mi smutno
Stary 2010-10-19, 12:02   #4873
najfajniejsza
Zakorzenienie

Carmi, faktycznie może skonsultuj to? mi moja ginka, jak raz miałam takie plamienie w czasie brania (dzień 18-21), powiedziała, że to się może zdarzyć, ale jakby się powtórzyło, to powinnam zmienić tabletki, bo organizm się mógł przyzwyczaić. ale się, odpukać, nie powtórzyło.
co do nadżerki, robiłam cyt. w tym roku albo pod koniec ubiegłego, nie pamiętam, i mam niewielką. ciekawe, czy coś się zmieniło.
następna cyt. jakoś po nowym roku.

a i próby wątrobowe mam w porządku. nie robisz prób?

Zwies, dasz radę z mgr, będzie dobrze

Wybrałam jeszcze inny zestaw, bo tamtą sukienkę pożyczyłam siostrze, o czym zapomniałam, a w spódnicy wyglądalam jak Kim Kardashian (czy jak jej tam), taaaaaaaaaki zad. więc postawiłam na małą jesienno-zimową czarną
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:11   #4874
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście na sobotnią bibkę zapraszam wszystkie Zazdrośnice, nocleg zapewniam i na ślubik też jak macie ochotę
żebyś później tego nie żałowała

Cytat:
pomoooocyyyy!
co mam ubrać?
1. sukienkę szarą (rękaw 3/4, dzianinka, dość krótka, do połowy uda)
2. spódnicę ołówkową czarną z wysokim stanem, do tego beżowa bluzeczka w wytłaczane kwiaty i bolerko
3. dżinsy i T-shirt + sweter

heeeeeeelp
szarą sukienke

Cytat:
Grape, Madzia, widzę że wczorjasze szaleństwo trwa
ale Grape ucieka

Cytat:
taaaa tylko że ja się muszę do pracy zbierać więc Madzia będzie musiała obrać inny obiekt pożądania
czekam na CIebie

Cytat:
ciekawe, czy któraś z Was by przyjechała na mój ślub pewnie nie, bo już będziecie mężate i dzieciate, a może nawet wnuciate
Stary 2010-10-19, 12:17   #4875
carmelova
Zakorzenienie

Najeczko ja właśnie też miałam to krwawienie/plamienie ok 18-21 dnia. Nie za bardzo mam kiedy to skonsultować. Bo właśnie kończy mi się opakowanie (została 1 pigułka) i nie zdążę pójść do innego lekarza przed rozpoczęciem następnego opakowania (którego nota bene nie posiadam). A próby będę robić chyba po raz pierwszy. Zależy mi na wynikach lipidogramu, bo to ma pdoobno jakiś związek z miażdzycą. Chociaż ja się najbardziej boję zakrzepicy.

A co do jesienno-zimowych sukienek, to uwieeeeelbiam Dobry wybór.
Nadrabiam klub

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 12:21   #4876
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

pipka też nie? ubierz ciepłe majciasy
właśnie ale tylko do pracy

Cytat:
BINGO!!
albo lepiej nago (rany, Madzia nie czytaj tego )
nago to może w domu latać

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Taaak, podpuszczaj ją dalej. Ty to wszystko robisz specjalnie, przyznaj się
właśnie, ona nie może żyć bez moich zboczeństw

Cytat:
Cześć Dziewczyny.

Dzień nie zaczął się najlepiej. Najpierw 0 7odebrałam maila od Piotrka, że nie wyleciał do Luksemburga zgodnie z planem i muszę wszystko odkręcać i przebookować nilety, bo jutro ma być z Brukseli... ehhh...
A potem pojechałam do lekarza. Nic nie jest po mojej myśli
Cześć bedzie dobrze

Cytat:
przyznaje najpierw napisałam a później skojarzyłam że Madzia jest na wątku
jasne,cały czas wiedziałaś

Cytat:

Chyba jednak wolisz zostac tu z Madzią
pewnie,że woli

Cytat:
dasz sie złapać? To Ci wyremontuje

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Hej, siedziałam wczoraj w pracy do 19
A teraz siedzę w bibliotece i próbuję zrobić coś z mgr - stresuję się
Idę pisać
poradzisz sobie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość

Nie TŻ, ale moja przyjaciółka... Strasznie mi smutno
a co zrobiła?
Stary 2010-10-19, 12:28   #4877
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
w sumie można by zrobić tak, że przyjedziemy do Pagki, razem z nią na ślub Glenisławy (nie wiem, jak to daleko jest ), potem znów do Pagki i na imprezę sobotnią na darmową wyżerkę!

ciekawe, czy któraś z Was by przyjechała na mój ślub pewnie nie, bo już będziecie mężate i dzieciate, a może nawet wnuciate
Aleś sobie wymyśliła Normalnie wątkowy mózg

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A jaaaaa?
Jak to ja? Daleko masz?

Cytat:
Myślę, że od Pagki do mnie to jakieś 2-3 godzinki jazdy w sumie możecie już w piątek zostać u mnie na działce i rozkręcać bibę a ja do Was w przerwie wesela podjadę na chwilę
Ostatnio z Wrzeszcza jechałam 1h45min, więc nie jest źle (lecz nie była to skmka, bo tym jechałabym pewnie 2 razy dłużej).

Cytat:
Bardzo ładne suknie Ale nie lubię jak modelki w sukniach ślubnych pozują na białym tle, nic wtedy nie widać
Stary 2010-10-19, 12:41   #4878
Gleniusia
Zakorzenienie

Moja mama już szaleje Spodobała jej się suknia, którą narzeczona Damięckiego miała na ślubie (http://ona-i-on.host22.com/?tag=mate...-wrzesien-2010), więc oblukała stronkę Zienia i już planuje, jak to pojedziemy do niego suknię kupować jaaasne, bo nie mam co z kasą zrobić a poza tym ta suknia mi się nie podobała
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:42   #4879
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
a co zrobiła?
madziu byłam z nią umówiona na kawę po jej zajęciach rzadko się widzimy bo tylko raz w tygodniu jest teraz w Kato.
Napisałam jej rano, czy może znajdzie dla mnie czas... Potem ja byłam u lekarza i wizyta mi się 30 min. opóźniła. W tym czasie ona napisała smsa że wychodzi już z zajęć, to mam zacząć się zbierać... Napisałam, że jestem u lekarza i dam jej znać jak wyjdę. Pół godziny potem już byłam w centrum, była 11.55 a ona mi odpisała że nie bardzo ma czas bo 12.50 wraca do Krakowa. Godzina czasu! Ja znając moje serce na dłoni, to bym choć na kwadrans się spotkała z przyjaciółką, ale może ja zbyt naiwna jestem...

Stary 2010-10-19, 12:45   #4880
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mama już szaleje Spodobała jej się suknia, którą narzeczona Damięckiego miała na ślubie (http://ona-i-on.host22.com/?tag=mate...-wrzesien-2010), więc oblukała stronkę Zienia i już planuje, jak to pojedziemy do niego suknię kupować jaaasne, bo nie mam co z kasą zrobić a poza tym ta suknia mi się nie podobała
Podobną sukienkę miała Curusiowa na festiwalu w Gdyni, chyba też od Zienia. Ciekawe ile taka suknia kosztuje u niego, nie że mi się podoba, ale taka czysta ciekawość
Stary 2010-10-19, 12:49   #4881
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:

po tabletach, ze stresu, po operacji - schudłam, czuję się b. dobrze, tylko przed okresem czasami czoło mam zsypane krosteczkami ale jak ich nie tykam to znikają nie mam skurczy w łydkach i ogólnie jest ok - zauważyłam że tylko 2 razy w ciągu tego roku bolała mnie głowa a kiedyś nagminnie brałam tableki. o i już, same plusy
co do szarego...żadnej...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:50   #4882
Gleniusia
Zakorzenienie

moja mama twierdzi, że wyczytała gdzieś tam na stronce, że nawet od 1500 można znaleźć, ale ja tam się nie znam a taka długaśna, z dobrego materiału i nie z kolekcji, tylko na zamówienie to z kilka tysi pewnie kosztuje
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-10-19, 12:52   #4883
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
moja mama twierdzi, że wyczytała gdzieś tam na stronce, że nawet od 1500 można znaleźć, ale ja tam się nie znam a taka długaśna, z dobrego materiału i nie z kolekcji, tylko na zamówienie to z kilka tysi pewnie kosztuje
1500? Coś mi się wierzyć nie chce Zaraz zrobię dochodzenie w tej sprawie
Stary 2010-10-19, 12:57   #4884
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
1500? Coś mi się wierzyć nie chce Zaraz zrobię dochodzenie w tej sprawie
zrób, zrób - mi się nie chciało szukać ale też jakoś trudno mi w to uwierzyć
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-10-19, 12:58   #4885
pagka
Wtajemniczenie

A więc ceny są obłędne Za zwykłą bombkę trzeba zapłacić ponad 5tysi - http://www.saltandpepper.pl/sklep/ko...8686,prod.html
A za prostą długą suknię ponad 7 http://www.saltandpepper.pl/sklep/ko...8712,prod.html
Cena nieziemska, a szału nie robią te sukienki...
Stary 2010-10-19, 12:59   #4886
201608251020
Konto usunięte

Powiedzcie, czy ja jestem złą dziewczyną? Zaraz się zbieram i tuptam do sklepu po sosy serowe i szynkę i będę robić TŻowi makaron, z sosem i szynką. I do tego jeszcze bagietka czosnkowa
Stary 2010-10-19, 12:59   #4887
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
madziu byłam z nią umówiona na kawę po jej zajęciach rzadko się widzimy bo tylko raz w tygodniu jest teraz w Kato.
Napisałam jej rano, czy może znajdzie dla mnie czas... Potem ja byłam u lekarza i wizyta mi się 30 min. opóźniła. W tym czasie ona napisała smsa że wychodzi już z zajęć, to mam zacząć się zbierać... Napisałam, że jestem u lekarza i dam jej znać jak wyjdę. Pół godziny potem już byłam w centrum, była 11.55 a ona mi odpisała że nie bardzo ma czas bo 12.50 wraca do Krakowa. Godzina czasu! Ja znając moje serce na dłoni, to bym choć na kwadrans się spotkała z przyjaciółką, ale może ja zbyt naiwna jestem...

a zapytałaś ją czemu chociaż na 15 min sie nie chciała spotkać?

Mniam mniam ale Tż ma z Tobą dobrze

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-10-19 o 13:00
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 13:00   #4888
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Piekne najnaj: 2,3,15,21, 28

Paollino, nie martw się koleżanka, może miała gorszy dziń
Też stosowałam Yaz, ale mi średnio podpasowały. Teraz mam novynette. Jak ja bym chciała móc niemusieć

Zwies, napiszesz i będzie git. Spójrz na naj i głowa do góry

Cytat:
Wybrałam jeszcze inny zestaw, bo tamtą sukienkę pożyczyłam siostrze, o czym zapomniałam, a w spódnicy wyglądalam jak Kim Kardashian (czy jak jej tam), taaaaaaaaaki zad. więc postawiłam na małą jesienno-zimową czarną
Ej, na Kim wszyscy lecą, nie chciałaś?

Chyba bym nie chciała sukienki od Zienia
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 13:01   #4889
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja tylko chciałam wyjaśnić, iż "pipka" została przeze mnie użyta tylko i wyłącznie w celu niezdobycia ostrzeżenia tudzież jakiegoś bana, ewentualnie w celu nierozsiewania zażenowania czy też swego rodzaju zniesmaczenia. Jak również, nie chciałam, by wydźwięk tegoż zdania nie był zbyt oficjalny i dlatego wybrałam formę nazwania danej części ciała w sposób lekki, niewulgarny a jednocześnie o w pełni sprecyzowanym znaczeniu.
Jednakże widzę, iż wolicie nazywanie rzeczy po imieniu więc tłumacząc wczorajsze zdanie, pipkę zastąpcie np. "okolicą warg sromowych".
Aha i chciałam powiedzieć, że w przedszkolu i podstawówce mowiłam "pierożek"

Jak również chciałam nadmienić, że jak ktoś ma dołek w brodzie to też to nazywam pipką a jakiegoś upierdliwego syfa- pipą.

Mam nadzieję iż wszelkie wątpliwości zostaly rozwiane

Idę nadrabiać
Stary 2010-10-19, 13:04   #4890
pagka
Wtajemniczenie

Olka pierożek

Gleńka mam jeszcze - za 8900 http://www.luksusowi.pl/moda/suknia-...acieja-zienia/

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości